|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 12:50:39 GMT 2
Sahwn nõustus naisega, noogutades kergelt tema sõnade peale. Ta vaatas enda abikaasale otsa ning võttis lonksu enda klaasist. "Meil on aega, et leiba luusse lasta ja veel tuurgi teha, enne kui tõesti liigutama hakkame," muigas mees. Küll selle aja peale nad juba viitsivad muud ka teha. Paar sõi veel rahulikult enda praed lõpuni, ajasid juttu ning istusid veel natuke niisama, enne kui püsti tõusid, et jahile pilk peale visata. Naine nägi ära suure köögi, mitmed istumiskohad, mis olid elutubade mõõtu, magamisruumid, millest neli olid väiksemad ja üks suurem, kuid sinna Shawn teda veel ei lubanud, ja muidugi ka kõik tekid, kust ilusti vaadet nautida. Pärast seda, kui nad endale ujumisriided selga panid ja rätikud kaasa võtsid, suundusid nad laevaahrti suunas, kus neid ootasid Gavin ja Lars. "Ma loodan, et sul pole midagi ühe jetti sõidu vastu," lausus mees, vaadates Dianale otsa. Gavin ja Lars ulatasid neile päästevestid ning hakkasid siis seletama, kuidas nende juhtimine käib ja kuidas teatud olukordades toimida. Asi ei tundunudki väga keeruline ja seega said naine ja mees kumbki oma jetti peale istuda. Gavin ja Lars istusid väiksemasse kummipaati. Nad ootasid, kuni Diana ja Shawn ilusti jettidele hääled sisse said ja siis sõitma hakkasid, enne kui ka mootorpaadi käima panid ja merele sõitsid, et paaril silma peal hoida ja vajadusel neid abistada.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 27, 2014 13:47:32 GMT 2
"Tundub hea mõte," lausus Diana ja sõi veel viimaseid ampse enda praest, kuni selle ka lõpetas ja tundis, et nüüd on kõht tõesti väga täis, aga mitte nii palju, et end liigutadagi ei jõuaks. Kui ta tuurile läks jahi peal, vaatas naine ikka igas ruumis korralikult ringi ega jõudnud ära imestadagi, kui ilus siin on. Tõesti tekkis tunne, nagu ta oleks mingi luksuslaeva, mitte jahi peal. "Ma pole kunagi jetiga sõitnudki," lausus Diana naerdes, kuid eks saab nüüd sellegi ära proovida, sest nii palju kui ta seda ise ka näinud oli, tundus see päris vahva. Saanud päästevesti, ajas Diana selle endale selga ning kuulas Gavinit ja Larsi, kes seletasid, kuida jetisid juhtida ja kuidas mingites olukordades toimida. Kui Diana jetile istus, tundis ta juba väikest põnevust, kuid korralik adrenaliinilaks tuli siis, kui ta masinale hääled sisse ajas ja sõitma hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 16:05:05 GMT 2
Tundus, et Shawn oli õigesti teinud, kui otsustas tänasesse õhtusse jetti sõidu panna, sest naisele see vist meeldis. Ka mehele endale oli see päris lõbus. Tuul, vesi ja metsik kiirus - mida veel tahta? Nad tiirutasid merel ikka päris tükk aega ringi. Alguses õppis mees rohkem masinat tundma, et teada näiteks kui palju gaasi anda ja kui järsku keerata, aga kui asi juba rohkem käppa sai, siis sai kõrvuti koos ka sõidetud. Nii sai ju teisele laineid teha, mis muutis sõitmise veel lahedamaks. Kahel korral suutis mees vette ka lennata, aga see pakkus talle ainult nalja. Viimaks suundusid nad jettidega tagasi jahi juurde, ning said jälle kindalale pinnale astuda. "Huuh, see oli mõnus," sõnas Shawn ja vaatas enda abikaasale lõbusalt otsa, "need jettid on meie jahiga koos, nii et me saame iga kell jälle sõitma tulla." Ennist jäi see ju naisele mainimata. Haaranud enda rätiku, hakkas mees ennast kiirelt kuivatama.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 27, 2014 17:44:12 GMT 2
Dianale tundus, et ta sai selle jetiga sõidu isegi päris ruttu käppa, sest varsti võis ta nautida seda kiirust, millega masin lainetes kihutas. Kui Shawn vette lendas, sai ka Diana naerda, kuid ka muidu pani see adrenaliinitulv naise masina seljas kiljuma ja kiirust veel juurdegi andma. "Ja nii saab minust adrenaliinisõltlane," sõnas naine, kui enda sõidu lõpetanud oli ja tagasi jahi peale läks, hakates ka ennast rätikuga kuivatama. "Ma sõidaks juba iga päev nendega, kui saaks," lausus naine, sest Rafat ta ikka vanemate juurde iga päev ei sokutaks, et ainult jetidega sõitma tulla. Vahepeal tuli pojaga ka ikka tegeleda.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 19:17:44 GMT 2
"Kas see oleks halb asi?" küsis mees, kui naine väitis, et temast saab veel adrenaliinisõltlane niimoodi. "Nii tuleb sul veel tüdimus peale," sõnas Shawn, kuigi ei tea, kas sellisest asjast saab ikka kõrini saada. Hetkel tundus küll, et ei saa. Saanud ennast enamvähem kuivaks, jättis mees rätiku endale lihtsalt kätte. Õues oli veel soe, seega polnud kiiret endale särgi selga tõmbamisega. Ujukad olid mehel nagu nii nagu tavalised lühikesed püksida.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 27, 2014 21:33:44 GMT 2
"Vist ei, sest tunne on vähemalt hea," arvas Diana, sest päris ohtlikke asju ta ka tegema ei kukuks. Jetisõit oli lihtsalt liiga lõbus ja tundus isegi parem kui mootorratta seljas istumine või kabrioletiga kiirteedel sõitmine. "Arvad?" küsis Diana muiates, sest ei arvanud, et tal millestki sellisest veel kõrini saab. "Kiirus vee peal on hoopis teine asi kui kiirus tee peal ja mulle ilmselgelt hakkas see esimene liiga palju meeldima," lausus naine ning tõmbas kleidi enda bikiinide peale, kui peaks hiljem veel tahtma vette minna või midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 22:43:43 GMT 2
Tunne oli tõesti hea. "Need on tõesti kaks erinevat asja. Ma eelistan pigem, kui sa vees kihutad, selle asemel et teedel kihutad," sõnas Shawn. Nad tänasid Gavinit ja Larsi ning liikusid siis tagasi laeva sisemusse. Mees hoidis enda kätt ümber naise ning pöördus siis tema poole, "mis järgmiseks? Tahad niisama istuda? Magustoitu?" Valik oli täielikult naisel, sest tänase õhtu oli mees siiski tema jaoks teinud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 27, 2014 23:03:31 GMT 2
"Mulle tundubki miskipärast vees kihutamine kõvasti turvalisem," lausus naine. Tee peal ise autoga sõites ta ka tavaliselt kiirust ületama ikka ei kippunud ja katsus nii turvaliselt sõita kui võimalik, aga jetiga ainult kihutakski. "Ma arvan, et nüüd otsustaks pigem magustoidu kasuks," sõnas Diana ja vaata Shawnile otsa, sest pärast praadi poleks ta niikuinii jõudnud seda süüa ja mees oligi hoiatanud, et ta end väga täis ei sööks. Nüüd oli aga magustoidu jaoks ka piisavalt ruumi ja eks siis pärast vaatab, mis edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 18:02:33 GMT 2
Eks igal asjal ole alati omad head ja vead, aga Shawn on samuti arvamusel, et vees jettiga kihutamine tundub ohutum kui tee peal autoga. "Selge," noogutas mees ja koos liikusid nad läbi jahi laeva teise korruse rõdule, kus oli olemas laud ja istumiskohad. Siin oli ilus vaade, aga samas kerge tuulevari, sest nad olid nüüd ikkagi mõlemad märjad. Laual ootas neid šokolaadifondüü ja kandik erinevate puuviljadega, mida sinna sisse kasta. Selleks, et nende käed puhtaks jääksid, olid olemas ka pikemad puidust vardad, mille otsa puuvilju lükata. "Nüüd saad sa oma šokolaadiisu küll ära kustutada," muigas Shawn. Ta võttis ühe maasika ja kastis selle šokolaadi sisse, ulatades selle siis Dianale.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 28, 2014 18:15:37 GMT 2
Kui Diana ja Shawn teise korruse rõdule liikusid, tundus see koht juba naisele tuttav, sest tuuri ajal nägi ta ära kõik kohad, kust vaadet sai nautida ja see oli üks neist kohtadest, mis Dianale rohkem meelde ka jäi, kuigi ta saab alati siia tagasi tulla, kui tahab. "See kõik näeb nii isuäratav välja," lausus naine, kui nägi, mis neid laual ootas. "Šokolaadist ei saa mul vist kunagi küllalt," sõnas Diana ning võttis Shawnilt vastu ühe šokolaadi sisse kastetud maasika. Mõnus.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 19:01:27 GMT 2
"Magustoit peabki isuäratav olema," sõnas mees naisele, endal huulil kerge muie. Shawn ei öelnud isegi magusast ära, aga mingi väga suur magusasõber ta just ei ole. "Sellest olen ma meie suhte jooksul aru saanud, jah," naeris Shawn. Ta vaatas mõni hetk lihtsalt enda imeilusat abikaasat, enne kui enda jaoks ühe banaani šokolaadi sisse kastis ja suhu pistis. Maitses imeliselt. "Ma peaksin edaspidi sinu ära ostmiseks vist šokolaadi kasutama," lausus mees lõbusalt.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 28, 2014 19:48:47 GMT 2
"Magustoit või mitte, mina arvan pigem, et kõik toidud peavad olema isuäratavad," vaidles Diana Shawnile vastu, sest tema just ei tahaks midagi, mis kohe absoluutselt mingil põhjusel sööma ei kutsu. Magus meeldis naisele muidugi kõige rohkem, kuigi ka sellega üritas ta ikka piiri pidada, sest liiga palju pole ka hea. "Küll sa tunned mind hästi," lausus Diana lõbusalt ning võttis kandikult ühe pirni, mille šokolaadi sisse kastis. Mõnus. "Miks sa peaksid tahtma mind ära osta?" küsis Diana kergelt muiates ning vaatas Shawnile otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 20:06:00 GMT 2
"Seda muidugi," lausus Shawn, aga magus on ju alati eriti isuäratav, et inimesed ikka sellele järele annaksid. "Ma arvan, et see oleks täitsa jama, kui ma sinuga juba aasta aega abielus oleksin, aga sind endiselt ei tunneks," sõnas mees. Muidugi ei ole võimalik mitte kunagi kellegi kohta kõike teada, aga suurt osa siiski. "Noh, vahel võib ju vaja minna," kehitas mees ja muigas kergelt, "näiteks kui ma tahan pesapalli vaadata ja sa leiad, et telekas on kõvasti paremaid asju, mida jälgida." Shawn naeris kergelt ning võttis endale veel ühe banaani, mille enne šokolaadist läbi lasi.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 28, 2014 21:10:50 GMT 2
Magus oli ka Diana jaoks ikka kõige isuäratavam, kuigi ta arvas ikka, et kõik toidud peavad olema. "Aga me ei ela enam õnneks keskajal, kus inimesed abielluvad kellegagi, keda nad ei tunnegi, sest vanemad on juba ammu selle kõik paika pannud," lausus Diana muiates. Hea, et enam nii ei olnud, sest naine ei kujutaks seda ettegi, kui ta ei saaks isegi valida seda, kellega ta abiellub. "Ahah," sõnas Diana ning hakkas naerma, kui kuulis, miks Shawn võib tahta teda ära osta. "Ma võin sinuga pesapalli ju vaadata, kuigi ma arvan ikka, et seebikad on paremad," lausus naine lõbusalt, aga selle kompromissi teeks ta ikka.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 21:51:47 GMT 2
"Jah, see on küll hea, et maailm sellest välja kasvas," lausus Shawn, sest tänapäeva inimestele ikka meeldib ise enda valikuid teha. Ilmselt meestele oli see asi toona kergem, aga kes seda teab. Võibolla oli nende seaski tüüpe, kellel oli see tõeline armastus olemas, aga pidi kellegi teisega abielluma. "Pesapalliga oled sa jah juba vaikselt harjunud, aga ma nägin küll seda nina kirtsutamist, kui ma hetkel käivat jalka MMi jälgisin," muigas mees ja naeris kergelt. Shawn lihtsalt ei viitsi neid seebikaid vaadata, sest need on kõik nii sarnased ja mõttetuid draamasid täis. Vähemalt on ta nõus aeg-ajalt naisega mõnda romantilist filmi vaatama. Diana peaks selle üle õnnelik olema. "Aga kas sa tahad siis öelda, et sa ei ole mind mõnikord ära tahtnud osta mõne asja pärast?" uuris mees ja vaatas abikaasale küsivalt otsa.
|
|