25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 25, 2014 21:27:16 GMT 2
"Miks nii?" küsis Diana ning vaatas Shawnile otsa. Ei tea, kas see oli alati nii, et mehed tahtsid poegi ja naised tütreid? "Nojah, Rafal oleks muidugi vennaga lõbusam," muigas naine. Tavaliselt kippusid ju tüdrukud ka oma isside tütred olema. "Tundub nii," noogutas naine, kui Shawn arvas, et peaks kihla vedama, kui Diana uuesti rasedaks peaks jääma. See oleks jah päris lõbus, sest ehk saab siis lapse sündides ise ka näha, kummal õigus on.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 25, 2014 22:45:59 GMT 2
"Ma ei teagi täpselt miks, aga ma arvan ka, et Rafal oleks poisiga lõbusam," sõnas Shawn, aga samas muidugi oleks kena, kui poiss õpiks enda noorema õe näol naisi austama ja tüdrukuid hoidma. Siiski jäi mees pigem poisi juurde. Võibolla tahtis ta poega ka selle pärast, et tal see abielu teisega täpselt samamoodi ei läheks. "Eks vaatame seda kihlvedu, kui asi päriselt käes on," lausus mees ja muigas kergelt. Mees jõudis enda silmad merele jälle sättida, kui korraga Rain nende juurde ilmus ja teatas, et söök on valmis ja laud kaetud. Shawn vaatas naisele otsa ning noogutas. Haaranud Diana käest kinni, liikusid nad jahi sisse, et läbida luksuslik elutuba ning jõuda siis treppideni pärast mida jõudsid nad jahi teisele korrusele, kus neid ootas ilusti kaetud laud, millel ootasid isuäratavalt lõhnavad ja auravad praed. Tähistamiseks oli olemas ka šampus. Üks klaasike ei peaks naisele vast paha tegema. Ühe taldriku juures oli ka üks suurem piklikum karp, mille ümber oli ilus valge pael, mis lihtsasse lipsu oli seatud. Karbis ootas Dianat klassikaline ja lihtne teemant käekett. Shawn aitas naise laua taha istuma ning istus siis ka ise. Rain avas neile šampuse ning valas kahte klaasi natuke kihisevat vedelikku. Soovinud neile head isu, kadus naine paari juurest. Shawn võttis endale klaasi kätte ning vaatas siis Dianale otsa. "Meie veel ilusama ja säravama tuleviku terviseks!" sõnas mees, sest head pulma-aastapäeva oli ta naisele täna juba korduvalt soovinud. Ta lõi klaasi naise omaga kokku ning võttis sealt ühe pisikese lonksu. Jook oli päris hea, vähemalt palju parem, kui see odav lurr, mida enamustel suurematel üritustel pakutakse. "Siin on ka su järgmine kingitus, kui tahad võid selle lahti teha," lausus mees, viidates karbile, mis Diana juures laual lebas.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 25, 2014 23:00:24 GMT 2
"Nagu ütled," muigas Diana, kuigi naisele ei tulnud see pähegi, et Shawn võis sellepärast ka poega tahta, et praegune abielu ei läheks nii nagu eelmine. Diana nautis samuti vaadet, kui neile äkki teatati, et süüa saab. Nüüd leidis naine, et võiks tõesti süüa, sest kõht oli juba päris tühjaks läinud. "Siin on nii ilus," lausus naine, kui nad sisse läksid. Seest polnud Diana jahti veel näinud, aga nüüd nägi ta sellegi ära. Talle ei tundunudki, nagu oleks nad jahi peal, vaid pigem luksuslaeval. "Terviseks," sõnas Diana naeratades ning vaatas Shawnile otsa, kui klaasi temaga kokku lõi ja siis sealt lonksu võttis. Šampusel polnud tõesti viga ja tähtpäevadel Diana ikka võttis. Kui Shawn naisele aga tema järgmit kingitust näitas, võttis Diana karbikese enda kätte ning avas selle. "See on võrratu," lausus naine käeketti vaadates, kuigi ka see oli ilmselt üsna kallis.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 25, 2014 23:56:10 GMT 2
"Ma teen sulle pärast korraliku tuuri," sõnas naine, kui Diana mainis, et jahis oli päris ilus. Noh, ta pole veel kõike näinud, sest see paat on mehe arvates lause imeline neile. Siin on piisavalt ruumi, et vajadusel ka sõpru merele kaasa võtta. Kas või näiteks Matt ja Dani. Mees jälgis Dianat, kui too karbi avas ja käeketti vaatas. Shawn arvas, et naisele võib see meeldida, sest kuigi see on kallis, on see siiski üsna klassikaline ja lihtne, mitte peentusev, mis kisaks enda kallist hinnast. "Nagu ka sina," muigas mees, "ma arvasin, et sulle meeldiks pigem midagi sellist... klassikalisemat, kui midagi uhket ja peenutsevat." Õnneks oli Diana nende suhte jooksul juba harjunud sellega, et mees talle vahel kalleid asju kinkis. Suhte alguses oli see neile mõnda aega probleemiks olnud, aga nüüd on see korras.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 26, 2014 0:22:28 GMT 2
"Seda ma jään ootama, kuigi mul on juba praegu tunne, nagu ma oleks Titanicu pardal," muigas Diana, kuigi loodetavasti ei põrka see jaht jäämäega kokku nende esimese reisi ajal, mis ei paistnud tegelikult väga tõenäoline, arvestades seda, et väljas on päris soe. "Lihtsuses peitubki võlu," sõnas naine ning vaatas Shawnile otsa. "Aitad mul selle käe peale ka panna?" küsis ta mehelt ning ulata oma käe. Naine tahtis kohe seda säravat ehet enda rannet kaunistama, sest see läheks hästi tema kleidiga kokku.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 11:59:51 GMT 2
Täitsa Titanicu mõõte see jaht ilmselt välja ei andnud, aga uhke oli ta küll ja seega sobisid naise sõnad igati. Mees lihtsalt muigas rahulolevalt, sest tundus, et tema kingitus oli päris hästi õnnestunud. "Seda oled sa mulle korrutanud jah," lausus Shawn ja naeratas naisele. Tegelikult oli see ju täitsa tõsi, et lihtsuses peitus ilu. "Muidugi," sõnas mees ja nihkus pisut lähemale, et kett Diana peene randme külge panna. Läks hetk aega, kuid peagi oli jube ehe naise käe küljes. Shawn võttis naise käe korraks kätte ja vajutas tema sõrmedele ühe musi, enne kui käest lahti lasi. "Aga nüüd tuleks vist sööma hakata, enne kui toit ära jahtub," lausus mees, vaadates enda abikaasale otsa.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 26, 2014 12:54:49 GMT 2
"Aga nii ongi," sõnas Diana, sest mingi ilus asi ei pidanud tingimata olema uhke ega toretsev. Võib-olla oligi seda mõnikord liiga palju. Kui Shawn keti naisele käe peale pani, jäi Diana seda enda randme ümber imetlema ning naeratas siis kergelt. "Oleks vist parem jah. See näeb juba niigi isuäratav välja," lausus Diana enda toitu vaadates ning võttis siis noa ja kahvli, et enda praest tükike lahti lõigata ja see siis suhu panna. Toit maitses sama hästi kui välja nägi.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 14:29:17 GMT 2
Shawn võttis endale kahliv ja noa kätte ning maitses ka ise praadi, mis tõesti väga maitsev oli. Peab pärast kokale kiituse edasi andma. "Tundub, et õhtusöögiga võib rahule jääda," lausus mees, vaadates naisele otsa ning pistes peagi uue suutäie suhu. Õnneks ei olnud mees neile mingit väga tohutut õhtusööki tellinud, mis pärast kõik üle jääks lihtsalt.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 26, 2014 14:36:05 GMT 2
"Ei saa vastu just vaielda," sõnas Diana ning võttis enda šampanjaklaasist vahepeal väikese lonksu, sest tema jaoks oli toit veel natuke kuum. Järgmistele suutäitele puhub siis enne veel peale. "Seda toitu võiks sööma jäädagi," lausus ta, kui talle meenus üks kruiis, kus ta keskkooli ajal veel käinud oli. Ka siis pakuti laeva peal päris head toitu. "Mul miskipärast on merel olemisega alati sellised kogemused, et kui ma kas või kuskil kruiisil olen, siis on laeva peal toit alati võrratu," rääkis naine.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 14:43:18 GMT 2
"Mhm," nõustus mees naisega, kui too mainis, et toitu võikski sööma jääda. "Noh, nad ei saa ju halba sööki anda, muidu tuleb see merehaiguse peale eriti kergelt üles veel," lausus Shawn kergelt naerdes. Okei, tegelikult on ilmselt laevades lihtsalt head kokad, et reisijad ikka kõigega rahul oleks ja hiljem veel nende firmat kasutaksid. Õnneks pole mehel endal kunagi ei merehaigust tulnud ega ka laeval toiduga halvasti läinud. "Muideks pärast jahi tuuri tegeleme me natuke aktiivsema tegevusega, seega vaata, et sul selleks ka pärast jaksu oleks," sõnas Shawn ehk siis teisisõnu loodetavasti Diana ennast sellest imelisest toidust nii täis ei söö, et pärast liigutada ei viitsi. "Sa ikka võtsid ujukad kaasa või panid selga?" uuris mees igaksjuhuks üle.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 26, 2014 15:14:07 GMT 2
Shawni sõnade peale hakkas Diana kõvasti naerma. Naisele meeldis juba nende suhte alguses see, et Shawn vaimukas suutis olla ja Diana naerma pani. Ilmselt oli see üks neist omadustest, mis naisele Shawni juures kõige rohkem meeldis. "No ma võin öelda, et laevades on kohati parem toit, kui mõnes söögikohas. Aga tegelikult on see hea ka, kui mõelda selle peale, et merehaiguse peale võib halvem toit kergemini üles tulla," rääkis naine, kuigi tal endal pole kordagi merehaigust olnud, ehkki ta kandis igaks juhuks ikka tablette kaasas, kui see peaks mingil põhjusel tekkima. "Aitäh, et ütlesid, sest seda toitu võikski sööma jääda," sõnas naine, kuigi Shawn ei jäänud hoiatamisega vähemalt hiljaks. Midagi aktiivsemat võiks tõesti teha. "Ma võtsin need kaasa," lausus Diana, kuna kleidi alla ta neid ujukaid kohe panema ei hakanud. Pärast saab ju vahetada küll.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 20:55:41 GMT 2
"Võib olla küll, jah," lausus Shawn, sest oli meeski laevadel head sööki saanud, kuigi ei tea, kas ta nüüd parem oli kui mehe lemmikus söögikohas New Yorgis. "Ma lihtsalt mõtlesin natuke ennetustööd teha," muigas mees, sest hea toit läheks talle endalegi kiirelt sisse ja siis pärast oigab, et nii raske on olla. Täna tuleb mõõdukalt süüa, sest mehel on plaanis enda abikaasa veel jettiga sõitma viia. Hea, et naine ujukaid maha ei unustanud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 26, 2014 21:38:38 GMT 2
"Sa teed ka hästi süüa," lausus Diana, sest tahtis seda mehele meelde tuletada, kui nad juba toidust rääkisid. Mehe tehtud õhtusöök oli lihtsalt võrratu ja naine mäletas neid õhtuid, kui ta pärast 12- või 24-tunnist vahetust õhtul koju tuli ning soe söök teda juba ootas. Mõnus. "Tubli töö," lausus Diana heakskiitvalt. "Eks võib magustoidu siis hiljemaks ka jätta," arvas naine, kuna nende praad oli juba nii suur, et sellest saab kõhu küll täis.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 21:55:07 GMT 2
"Ma tänan," lausus mees, kui Diana tema söögitegemist kiitis, "minu arvates oleme me mõlemad päris arvestatavad kokad." Vähemalt mingit halba või ebameeldivat õhtusööki pole nende kooselu jooksul veel tulnud. See, et Shawn naisele õhtuks süüa tegi, tundus mehele lihtsalt väga viisaka žestina, sest naine ise on ilmselgelt pikast päevast väsinud. "Ma arvasingi nii, et magustoitu sööme hiljem," lausus Shawn ja jõi veel natuke šampust. Ega tema taldrikusse enam palju süüa jäänud ei olnudki.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 26, 2014 22:29:12 GMT 2
"Jah, asja meist saab," nõustus Diana Shawniga, kuigi talle meeldis rohkem mehega koos kokata või talle ise õhtusöök valmis teha. Nüüd, kus ta Rafaga kodus oli, sai ta seda ju teha, kui Shawnil kuskile päeval vaja minna oli. See Dianale igatahes sobis, et magustoit hiljemaks jääks, kuna naine ise hakkas ka enda praadi juba lõpetama ja tundis, et sellest täitsa piisab praegu. "Ma arvan, et kui ma veel midagi sööks, ei jõuakski ma enam liikuda," muigas Diana ja jõi veel natuke enda šampust.
|
|