|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 21:06:50 GMT 2
Kuigi Gayla sõbrapäeval enda poissi vanglasse vaatama minna ei saanud ja pidi leppima vaid kirja saatmisega, millega läksid kaasa ka pilt ja šokolaad, ei matnud ta seda mõtet sugugi maha. Nüüdseks oli tema koduarest ka läbi ja seega ei peaks see ju suuri probleeme tooma, kui ta mõneks tunniks linnast välja sõidab. Õigus? Tüdruk valis päevaks laupäeva, sest nädalavahetusel läheb Renna nagu nii hommikul majast välja ja tuleb siis õhtul alles tagasi koju. Seega kui ta vahepeal New Honveri vanglas käib, siis ei pruugi keegi seda tähelegi panna... Vanglasse kohale jõudnud, pidi tüdruk läbima turvakontrolli, kuhu ta enda kotti ja nahktagi maha jättis. Pärast seda täitis Gayla mingi ankeedi enda andmetega, et ta seal sellel päeval ja sellel kellaajal käinud on, ja siis jäi üle veel viisteist pikka minutit oodata, enne kui ta külastusruumi lasti. Enne loeti talle muidugi veel reeglid ette, mida ta võib teha ja mida mitte. Rumis olid lihtsalt ootel toolid ja lauad, millest mõne taga juba inimesed rääkisid. Näitsik jalutas ühe vaba laua juurde ning istus sinna maha, asetades käed lauale sõrmseongusse. Tema süda peksis meeletult ja ta oli tõsiselt närvis. Renna lootis, et Cedric oli tema kirja kätte saanud ja seega teab, miks Gayla teda külastanud ei ole.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 1, 2014 21:29:02 GMT 2
Ega vangla pole just Froydi kõige lemmikum ajaviitmiskoht, aga kuna ta on seal juba ennegi passima pidanud, ei tundunud praegune kord enam nii hull midagi. Palju jäi aega lihtsalt oma elu ja kogu maailma üle mõtlemiseks, kuigi Froyd polnud just suurem asi filosofeerija. Muidugi igatses noormees Gaylat ja lootis, et tüdruk teda varsti vaatama tuleb, aga seda ei juhtunud mitte, kuni saabus kiri, milles Gayla talle enda situatsiooni selgitas. Froyd mõistis oma tüdruksõbra olukorda, aga tal oli sellegipoolest raske siin üksi niimoodi passida. Vahepeal käisid küll ema ja õde teda külastamas, kuid see pole siiski sama.
Kui Froyd paar nädalat pärast sõbrapäeva kuulis, et talle on külaline, mõtles noormees, et kindlasti on tegu mõne tema pereliikmega, aga tema üllatus oli suur, kui külastusruumis laua taga hoopis Gaylat istumas nägi. Sammunud tema juurde ning näitsiku vastas istet võtnud, naeratas Cedric laialt. "Ma arvasin, et Brandon keelas sul minu külastamise täielikult ära," alustas Froyd. "Aga mul on hea meel, et sa tulla said - ükskõik, kuidas sa siia jõudsid." Noormees nägi välja ikka samasugune nagu alati, kui välja arvata see punast värvi jõle vanglariietus. Noh, kuskil kuu aega veel ning ta saab siit välja.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 21:42:40 GMT 2
Gayla jõudis juba vaikselt enda sõrmedega vastu lauda trummeldama hakata, teenides sellega mõnelt teiselt inimeselt viltuseid pilke, mis tüdruku üsna külmaks jätsid. Tüdruk hakks just enda helepruunide silmadega kuskilt seinalt kella otsima, kui tema pilk uksel hoopis Froydi omaga kohtus. Näitsiku näole valgus kohe soe ja rahulolev naeratus. Noormees oli endiselt sama... lihtsalt ta ei kandnud enam enda lahedaid riideid, aga mis see välimus ikka loeb. "Tere sulle ka," lausus Gayla üsna irooniliselt endal näole lai naeratus kleebitud. Ta lihtsalt ei saanud seda enam sealt ära, sest tal oli niiii hea meel noormehega jälle samas ruumis olla. Isegi kui ta ei võinud teda puudutada. Juba tema nägemine oli suurepärane võit. "Peaks ütlema, et punane on täitsa sinu värv, aga musta vastu ei saa miski. Mis puutub Bradi, siis ta keelaski, aga millal varem olen ma seda teinud, mida keegi käseb mul teha?" vastas tüdruk ning kergitas kavalalt enda kulme. "Pealegi... mu koduarest on läbi ja kui Brad mulle just mingeid jälitajad taha pole pannud, siis ei peaks ta teadagi saama, kus ja mida ma täna teen," selgitas Gayla enda olukorda. Ta vaatas poisile mõne hetke vaikides otsa, enne kui jätkas. "Mul on hea meel siin olla... ma tunnen sinust iga päev nii palju puudust," tunnistas Renna. See on ka loomulik, sest nad peaaegu et elasid koos enne seda, kui Ethan linna ilmus. Nüüd ei ole tüdruk Froydi üle kuu aja näinud. "Vähemalt on Max nüüd minu juures, sest see kutt, kellele sa ta andsid... too kadus kuskile ära ja nüüd on loom minu juurde jõudnud," mainis Gayla. Tal oli nii palju rääkida, aga ta ei teadnud, mis on oluline ja mis mitte. Ta tahtis lihtsalt Froydiga olla.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 0:53:50 GMT 2
Ups, tervitamise oli Froyd täielikult unustanud, aga pole kerge esimese korraga õigeid sõnu leida, kui nii ootamatu külaline järsku kohale saabub. Froyd uskus kindlameelselt, et Brandon hoiabki Gaylat kuskil luku taga puuris ning kontrollib tüdruku iga sammu. "Häh, minu meelest näeb see vanglaülikond küll naeruväärne välja, aga kui sa nii väidad, siis eks mul tuleb uskuda," sõnas Froyd õlgu kehitades. "Ma arvasin, et sel korral ei julge sa tema keelust üle astuda, kuid mul on hea meel, et eksisin," lisas noormees. Kas Brad ei ähvardanud mitte Gaylat internaatkooliga? Kuulnud neidise järgmisi sõnu, kutt noogutas. Ei ole sellel tüübil tõesti kõike teada vaja. Froyd isegi ei mõistnud, kuidas saab Brandon oma õdedele ebasobivat käitumist nina alla hõõruda, kui tal endal on iga nädal uus naine voodis. "Võid kindel olla, et minu käest ta sinu käigu kohta ei kuule," muigas Froyd kergelt. Ei, vanglast ta kohe kindlasti Gayla vennale helistama ei hakka, et teada anda, kus näitsik käinud on. See oleks ju absurdne. "Ega mina ka end siin just rõõmsana ei tunne, aga kui positiivselt mõelda, siis üle poole on juba ära istutud. Palju pole enam jäänud," rääkis Cedric. Ta ei osanud isegi sõnadesse panna, kui palju Gaylat igatses. "Hm, kuhu ta küll kaduda võis?" jäi Froyd korraks mõtisklema, kuid pööras peagi pilgu uuesti Rennale. "Aitäh, see tähendab mulle palju," ütles kutt lõpuks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 1:04:29 GMT 2
"Ma tahan, et ta saaks aru, et ma ei jäta sind maha sellepärast, et tema arvates avaldad sa mulle halba mõju. Kui ta minuga sellest nii rääkida ei oska, et ta mind ja sind ei kritiseeri, siis tuleb lihtsalt tegudega näidata," seletas Gayla, leides seega, et tema käitumine on täiesti õigustatud. Pealegi võiks tüdruk ikka ise otsuseid teha, kui need puudutavad tema armuelu. Brandon küll teeb, mida tahab. Mis puutus internaati, siis seda Renna ikka natuke pelgas küll, aga ta lootis, et asi ei lähe nii kaugele. "Milline kergendus," lausus Gayla kergelt naerdes, kui Froyd kinnitas, et tema tüdrukut välja ei anna. Kui armas temast. "Ei ole tõesti," noogutas näitsik, olles täiesti kindel, et kui Froyd jälle Tree Hilli tuleb, siis ta teeb talle korraliku üllatuse. "Sa tead ju, et ma ei oleks kunagi lasknud teda kuskile varjupaika toppida," sõnas tüdruk kerge naeratuse saatel. "Kuidas sul see... vanglaelu siis läheb?" uuris Renna, oskamata seda kuidagi õigesti sõnastada.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 1:42:32 GMT 2
"Ma tean. Sind ei ole nii kerge mõjutada, mis on üks mu lemmikomadustest sinu juures," tunnistas Froyd. Ta ei suudaks olla koos tšikiga, kellel enda pead otsas pole ning kes teeb alati täpselt seda, mida öeldakse, vaevumata oma mõistuse häält kuulama. "Kui ma siit varsti välja saan, siis teeme midagi meeldejäävat, aga sel korral vähem kriminaalset," lubas Froyd, sest küll ta siin olles midagi välja nuputab. Aega on ju piisavalt. "Seda küll. Sa tead ju ise ka, kui tähtis see paks peni mulle on," lausus noormees lõbusal toonil. Koer on ju alati esimene, kes talle iga kord kohe vastu jookseb, kui tüüp koju tuleb. Ja see koer oli tal juba olemas enne Gaylaga tutvumist. Järgmise küsimuse peale Cedric muigas kergelt. "Vanglaelust polegi väga palju rääkida. Suurema osa ajast ma lihtsalt igavlen. Keegi peksa pole õnneks veel andnud." Aga mida ta ikka endast lobiseb. Rohkem huvitas noormeest see, millega Gayla vahepeal tegelenud on. "Räägi mulle parem, kuidas sinul läinud on. Mul on kahju, et sulle sõbrapäevaks kingitust teha ei saanud. Ballile sa vist ei jõudnudki?" Froyd oli kunagil isegi mõelnud, et viiks Gayla sellele peole, aga saatus tahtis teisiti.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 1:55:56 GMT 2
"Ma arvasin kogu aeg, et seda nimetatakse põikpäisuseks ja see on sulle minu juures parajaks pinnuks silmas... vähemalt suurema osa ajast," lausus Gayla humoorikalt, unustades peaaegu täielikult, et nad kuskil vanglas istuvad ja teised inimesed siin nende ümber on. Tüdrukul olid ka siiski omad põhimõtted, mille järgi ta elas. Need põhimõtted lihtsalt ei olnud alati sellised, nagu üldsus ootaks. "Kindlasti teeme," kinnitas Renna laia naeratusega. Nüüd hakkab ta seda märtsi lõppu veel rohkem ootama. Saaks ometi koos koju minna ja kasvõi Froydi vanat telekat telekamängudega piinata. "Heh, see paks peni on ikka täiesti õpetamata, aga eks see tema rumalus ole ka omamoodi armas," muigas Gayla. Selle paksukesega sai näitsikul vahel ikka väga kõvasti nalja, kuigi oli ka hetki, kus loom ta närvi ajas. "Ma loodan, et seda ei juhtu ka," mainis näitsik, kui Cedric teatas, et peksa pole ta veel saanud. "See kingitus polegi nii oluline," lausus Gayla soojalt naeratades, "tegelikult jõudsin küll... aga ma läksin sinna mingi kaks tundi hiljem, tegin paar tantsu mingi suvalise tüübiga ja siis läksin koos Phoebsiga sinna sviidipeole. Seal olin ka rohkem temaga, kuni ta koju tahtis minna ja siis läksin ise ka ära. Ball oli täitsa tore, aga... järgmine aasta võiksid ikka sina ka seal olla." Gaylale see õhtu meeldis, kuigi ta arvas, et võib sealt üsna ruttu tulema tulla. Eks ta mingil määral tegi seda võibolla sellepärast, et Bradile ära teha. "Aga üldiselt on kõik enam vähem... ma sain enda töö jälle tagasi Colini fotostuudios, aga ma saan vähem palka, sest mul on nüüd vahetustega töö. Mis puutub ÜKT'sse, siis see polnudki nii hull nagu ma arvasin. Mõned vanad inimesed olid seal väga lahedad. Mulle meeldis kuulata nende jutte nende eludest. Töötajad olid ka kõike väga sõbralikud.... Kool on nagu kool ikka... ahjaa... ma olen nüüd natuke rohkem süüa teinud vahepeal. Saan sind äkki mõne uue toiduga üllatada, kui sa jälle koju tuled," jutustas Gayla jupikesi siit ja sealt.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 2:25:54 GMT 2
"Oleneb olukorrast muidugi. Vahepeal oled sa tõepoolest liiga põikpäine, aga häirima pole see mind veel hakanud," rääkis Froyd. Mõni mees võib-olla unistab naisest, kes pimesi kõikidele tema käskudele kuuletuks, aga Froyd nende hulka kohe kindlasti ei kuulunud. See, et Gayla ta otsuste ja vaatenurkadega alati nõus polnud, muutis nende suhet just huvitavamaks. "Sa kõlad, nagu oleksid juba ise midagi välja mõelnud," ei saanud Cedric jätta mainimata, aga ei olnud täiesti kindel, et tal õigus on, kuigi Gayla on tuntud oma lennukate ideede poolest. "Ma poleks varem uskunud, et seda ütlen, kuid isegi igatsen mingil määral neid rumalusi. Aga kindlasti mitte rohkem kui sind," rääkis noormees edasi. Ka see pisike korteriuberik tundus talle praegu kohutavalt kallis. Vangla oli kutti tavalisest palju sentimentaalsemaks muutnud. Võib-olla pärast vabadusse saamist meenutab ta rohkem vana ennast. See tuli aga Froydile korraliku üllatusena, kui selgus, et Gayla siiski käis ballil. "Mul on hea meel, et sa minu pärast üksi kodus ei nukrutsenud. Ehk tõesti järgmisel aastal veab meil rohkem ning saan sinuga kaasa tulla," sõnas tüüp. Tantsida Froyd küll väga ei osanud, aga mis sellest. Kui Gayla oma vahepealsest elust lühikokkuvõtet tegema hakkas, jäi Ced kuulama, kavatsemata neidise jutule vahele segada. Ta hakkas uuesti rääkima alles siis, kui Gayla oli jutuga lõpetanud. "Kõlab täpselt nagu sina," lausus Froyd kerge muigega. "Ma ei jõua ära oodata, millal neid uusi toite proovida saan, kuigi siinsel toidul pole ka viga midagi. Võib nii öelda, et ma saan praegu isegi paremini süüa kui tavaliselt." Söögi peale noormees tavaliselt raha väga laristada ei armastanud. Veel vähem saab ta seda teha pärast siit hoonest väljumist, kuna töökohta ju tüübil enam pole.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 12:06:10 GMT 2
Seda oli ainult hea kuulda, et tüdruku iseloomuomadused poissi veel häirima ei ole hakanud. Eks neil mõlemal olid muuidugi omad head ja vead, aga nad tundusid nendega kenasti hakkama saavat. "Kes teab, võibolla olengi, aga mitte midagi kindlat veel," lausus Gayla kavalal ilmel. Ideid tuleb tema pähe kiiresti. Tavaliselt on muidugi üks hullem kui teine, aga seekord üritab neiu siiski hoiduda sellest, et ta seadusega pahuksisse sattub. Seda enam, et Froyd on pärast vabanemist ju veel kuu aega politsei pilgu all. "Tjah, Max kohe oskab inimeste südametesse ronida. Isegi Lyddie mässab temaga päris korralikult," muigas tüdruk. Renna teab ju, et koer on noormehel olnud pikka aega ja seega on loomulik, et ta temast hoolib. Pealegi kui nende vahel peaks midagi nihu minema, siis Max jääb tüübile alati alles. "Mul on hea meel, et sa seda niimoodi näed. Ma juba jõudsin vahel mõelda, et see ballile minek oli minust natuke... ma ei tea... isekas, sest sina pead siin istuma, kui mina lõbutsen... see lihtsalt ei tundu õige, sest ma olin kõiges sama palju süüdi kui sina, aga ometi pääsesin mina nii lihtsalt," seletas Gayla siiralt, viies poole jutu peal enda helepruunid silmad poisilt hoopis enda kätele, mis laual olid. Kuigi tüdruk teadis, et ruumis olid valvurid, jalutasid tema sõrmed vaikselt mööda lauaplaati kuni Cedricu käteni. Gayla puudutas neid õrnalt ja hetkel tundus see maailma kõige parem tunne üldse. "Ära sa siin liiga ära harju, muidu tahad veel varsti tagasi tulla," muigas Gayla.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 17:26:08 GMT 2
"Selge, ma ei hakka sind parem pinnima ka. Pealegi nii poleks pärast enam huvitav," arvas Froyd. Ta ei uskunud, et Gayla nüüd millegi sellisega hakkama saaks, mis mõlemale jama kaela tooks. Selle viimase pättusega said mõlemad korraliku õppetunni võrra rikkamaks. "Ma imestan, et su vend teda veel välja pole visanud. Ma oletan, et ta ikka teab, et Max on minu koer?" Ei saaks üldse imestada, kui Gayla hoopis mingi teistsuguse loo Brandonile serveeris. "Ei-ei. Sul pole tarvis minu pärast kodus igavleda. Muidugi käi väljas, aga kui hilja peale jääd, siis ürita üksi pimedatel tänavatel liikumist vältida. Aga seda olen ma sulle juba korduvalt öelnud," rääkis Froyd. Nüüd ei ei paraku seda võimalust, et Gayla pimedal ajal tüübi endale kuskile vastu kutsub. Ja loomulikult Froyd muretses oma tüdruksõbra pärast, sest teab enda kogemustest, missugune elu Westside'il käib. "Ja kui sa väidad, et meie roadtripis olid sina sama palju süüdi, pole see õige. Kelle idee, see vastutab," ei jäänud Cedric Gayla väitega täiesti nõusse. Tundnud, kuidas näitsiku sõrmed vastu tema käsi puudutasid, kutt naeratas kergelt, lootes, et valvuritele jääb Renna väike kena žest märkamatuks. Neidise viimane lause ajas Froydi naerma. Ei, vanglasse ta vabatahtlikult küll tagasi ei tuleks. "Seda sa küll kartma ei pea, et ma vabast tahtest siia tagasi tuleksin," sõnas noormees kindlal toonil. Võib-olla peaks ta pärast vabanemist oma elustiiliga midagi ette võtma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 17:48:20 GMT 2
Ilmselt ei tasuks see pinnimine ära ka, sest vaevalt Gayla järele annaks ja pealegi nagu Froyd arvas, nii ei oleks ju pärast üldse huvitav. Mis puutus sellesse vargusesse, siis see andis tõesti neile mõlemale ilmselt ühe korraliku õppetunni. "Ta teab, et see on mu mingi sõbra oma. Ta ei uurinud ausalt öeldes, kelle koer ta on, aga ma ei imestaks, kui ta teaks või siis vähemalt aimaks," lausus Gayla. Ta oleks Bradile öelnud, et tegemist on Cedricu koeraga, kui too ainult küsinud oleks, aga tollel õhtul oli Ethan eriti normaalne. "Ma ei jää hilja peale enam. Igal õhtul kell üksteist kodus," muigas tüdruk, "kui sa välja saad, küll ma siis võin jälle kauem väljas olla. Mul ei olegi seal eriti kellegagi nii hilja midagi teha, sest Phoebs on ju Shootersis ja tal õhtuti alles töö hakkab." Pealegi Gayla ei olnud nii hulljulge ka, et ta üksinda pimedas Westside'i kõige kurikuulsamatele tänavatele roniks. "Jah, aga... ma oleksin võinud sulle ju ära öelda," sõnas tüdruk, aga ta läks lihtsalt kohe plaaniga kaasa, sest mõte näha teisi linnu ja sõita sellises kenas autos koos Cedricuga tegid oma töö. Kui noormees näitsiku puudutuse peale naeratas, tegi seda ka Renna. Valvurid ei märganud seda või siis vaatasid asjast mööda, sest see žest oli ju nii süütu kui võimalik. Pealegi mis see teeb, kui ta Froydi puudutab? "Tore, sest ma tõesti ei suudaks veel mitu kuud ilma sinuta seal linnas passida," vastas tüdruk.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 19:50:48 GMT 2
"Selge. Ma oletan, et sellega siis probleeme ei teki," arvas Froyd. Kui Brandonil oleks midagi selle koera vastu olnud, visanuks ta looma juba ammu kodust välja või saatnuks varjupaika. Olgugi et koer oli praegu kindlas kohas, tundis Froyd muret oma sõbra pärast. Tüübil ei olnud kunagi kombeks niisama lihtsalt õhku haihtuda. Ilmselt oli temaga midagi juhtunud. "Vau, sa oled vahepeal ikka tunduvalt korralikumaks hakanud. Kell üksteist kodus ja puha," ei varajanud Froyd oma imestust. Samas kutt mõistis, et Gaylal on endal rahulikum elada, kui ta igal võimalusel oma venna reeglite vastu ei mässa. Ja ega ühel seitsmeteistaastasel tüdrukul tõesti üksi öösel linna peal eriti midagi teha ei ole. "Jah, kui ma välja saan, muutub nii mõndagi," nõustus Cedric tüdruku järgnevate sõnadega. Pealegi saab Gayla varsti kaheksateist ja siis ei pea ta enam kellelegi oma tegudest aru andma. "Ma tunnen sind piisavalt hästi, et teada, kui raske oleks sul sellisele pakkumisele ära öelda," sõnas Ced. Tüdruk oli talle ju tihti rääkinud, et tahaks vahepeal ka Tree Hillist kaugemale jõuda. Mitte et Froyd poleks tahtnud, aga nende teole järgnesid kahjuks teatud tagajärjed. Vähemalt ei sõitnud nad autoga hunnikusse - oleks võinud ka halvemini minna. "Enam ei peagi. Kui ma siit minema saan, ei lase ma ennast enam uuesti kinni panna," andis Froyd oma tüdruksõbrale lubaduse. Ühe ööga ta ilmselt kõige seadusekuulekamaks Tree Hilli elanikuks ei muutu, aga jamadest politseiga peab noormees igal juhul hoiduma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 20:08:06 GMT 2
"Ei teki," kinnitas Gayla. Mis puutus noormehe sõpra, siis ega neiu neid kõiki väga hästi ei tundnudki. Mõni käis vahel Froydi juures või käisid nad mõne suurema kambaga väljas, aga see oli ka kõik. Päris huvitav tegelikult, et neil nagu ühiseid sõpru eriti tekinud ei ole. Kummalgi omad. "Kuule, ära nori, okei?" sõnas tüdruk, kui Froyd tema korralikkust mainis. "Ma lihtsalt üritan ennast ikka Tree Hillis hoida, mitte mõnes internaadis... ja pealegi võib üritada ju natuke vähem enda venna närvide peal kõndida," lisas Renna kergelt muiates, sest see tal just kõige paremini ei õnnestu. Aga võibolla ühel päeval saavad nad korraliku vestluse maha pidada ilma et kumbki neist häält tõstma peaks. "Kui sa niimoodi räägid, siis ma ei jõua seda aega ära oodata, millal sa ükskord tagasi tuled," sõnas Gayla, sest teda huvitas väga, mida tüüp nende muutuste all silmas pidas. Seda, et tüdruk hakkab jälle enamuse ajast tema juures veetma? "Oleks," noogutas tüdruk pisut süüdlaslikul ilmel. Äkki kui tal ei oleks sellist suurt unistust, siis ei oleks Froyd seda autot üldse hakanudki varastama, aga nüüd on asi tehtud. Mis nad ikka seda enam arutavad. Midagi muuta ei saa ja see, mis nende peas tollel hetkel toimus on ammu unustatud. "That's the spirit," lausus Gayla lõbusalt, kui Froyd edaspidi vanglat vältida lubas, "mul on ainult hea meel kuulda, et sa nii mõtled."
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 20:51:09 GMT 2
No sellega oli vähemalt koeraprobleem lahendatud, aga kui Froyd vanglast välja saab, kavatseb ta kindlasti välja uurida, mis tüübiga ikkagi juhtus. Sõpradega olid neid kahel lood tõesti nii, et ühel oli oma seltskond ning teisel hoopis teine, aga ehk see kunagi muutub, kui Gayla jälle Froydi juures rohkem aega veetma hakkab. Kõige paremini teab Froyd Gayla sõbrannadest vist Phoebet, kuid mingiteks semudeks neid sellegipoolest nimetada ei saa. "Jah, ma mõistan. Ära üldse kuula mind, vaid tee nii, nagu sulle endale õige tundub," sõnas noormees. Ei, Froydil polnud mingit plaani Gaylat halvale teele juhtuda, kuigi vahepeal võis juhtuda, et ta ei avaldanud neidisele just kõige paremat mõju. "Sa võid ju hakata iga päev kalendris päevi maha kriipsutama. Mõnele inimesele mõjub selline tegevus päris hästi," pakkus Cedric ühe võimaluse välja, kuigi tema ise taoliste inimeste hulka ei kuulnud. Selline kritseldamine paneb Froydi arvates päevad veelgi aeglasemalt mööduma. "Järgmisel korral läheme autoga, mis pole varastatud. Võib-olla õnnestub mul kunagi üks hankida," hellitas tüüp lootust. Selleks oleks tal muidugi tarvis endale uus töökoht leida. "Ainus takistus kriminaalse tee vältimisel on töökoha puudumine. Ma ei kujuta ette, mis saama hakkab, kui ühel hetkel koju tagasi jõuan. Kahe kuu üüri jaoks peaks mul veel sääste jätkuma, aga muuks küll eriti mitte," lausus Cedric mõtlikul toonil.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 21:37:34 GMT 2
"Ma teen alati nii nagu mulle õige tundub, aga vahel pole minu õige ka see kõige õigem," lausus tüdruk. Tal oli siiski endal ka pea otsas. Vahel lihtsalt kipus näitsik enne tegutsema ja siis hiljem mõtlema. Nagu näiteks selle auto varastamise puhul. Gayla läks lihtsalt hetkega kaasa. "Ma vist ei kuulu väga nende hulka," arvas tüdruk, "mulle sobib parem see, et ma tegelen paljude asjadega korraga ja siis lihtsalt hakkab aeg justkui kiiremini minema." Kui Renna niisama kogu aeg kodus istuks, siis läheks aeg ju eriti aeglaselt ja kui ta siis veel kalendrit ka kriipsutama hakkaks, siis ta läheks igatusest ja ootamisest lihtsalt hulluks. "Kunagi õnnestub meil ikka auto saada. Ükskõik kummal... kuigi ma arvan, et kui ma endale isegi load saaksin, siis Brandon mulle autot vist väga andma ei kipuks. Või siis annaks ja paneks sellele kohe mingi jälitusseadme peale," muigas Gayla, sest no ta tõesti ei imestaks selle üle. Nüüd saab näitsik ju kaheksateist kohe-kohe, siis ongi aeg lubasid hakata tegema. "Ma saan sind muuga vast natukene aidata," pakkus Gayla, "küll me midagi välja mõtleme. Alati oleme mõelnud. Pealegi kui ma praegu tagasi lähen, siis ma võin enda silmad ja kõrvad juba vabadele töökohtadele peale panna" Äkki õnnestuks tal kutile isegi mõni töökoht ära sebida, kuigi kes ikka tahaks otse vanglast tulnud ilma keskkooli hariduseta noormeest enda juurde tööle. Aga peab midagi välja nuputama.
|
|