20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 22:11:23 GMT 2
"Jah, mõnikord kipub tõepoolest niimoodi minema," noogutas Froyd, sest mitte ükski inimene pole eksimatu. "Aga vaata, et sa üle ei pinguta. Liiga palju tegevusi korraga ka just hea pole, sest õppimine võib kannatama hakata," arvas noormees, kuigi tema on tegelikult viimane inimene, kes sellist loengut pidama peaks. Pole ju tüübil isegi keskharidust käes, kuna ta suutis omal ajal lasta end koolist välja visata. "Ma ei hakkaks parem sellele lootma, et Brandon sulle auto muretseb, aga kui ta seda siiski teeks, poleks mul põhjust üldse kurta. Aga see jutt jälitusseadmest kõlab küll väga tema mõtlemise moodi," rääkis noormees. Noh, kui Froydil ei õnnestugi niipea kuskilt päris enda autot muretseda, ei tähenda see, et poleks võimalust seda mõnelt sõbralt laenata, kui väga vaja. Aga sel korral ta tõesti laenaks sõna otseses tähenduses, mitte ei paneks mõnda sõidukit kuskilt alatult pihta. "Ma kahtlen, kas keegi oleks nii rumal, et võtaks tööle ühe harimatu tüübi, kes on äsja karistusasutusest tulema saanud, aga kui sul peaks õnnestuma mõni selline leida, oleksin ma küll positiivselt üllatunud," ei olnud Cedric liiga optimistlik, aga kui Gaylal peaks kuskil mõni kasulik tutvus tekkima, on kõik võimalik.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 22:23:30 GMT 2
"Ausalt öeldes ei ole ma vist kunagi varem koolis nii palju vaeva viitsinud näha kui praegu," tunnistas Gayla, "aga tegevuste üle pingutamisega minu puhul vist väga hirmu ei saa olla." Ta ei olnud mingi aktiivne inimene, kes sajas asjaga korraga tegeles. Ta lihtsalt täitis kõik tunnid enda päevas millegagi. Olgu selleks kasvõi jalutuskäik Maxiga. "Mnjah... kui ta juba mulle muretseb, siis peaks ilmselt teistele ka ja nii rikkad me nüüd ka ei ole," lausus Gayla, "pealegi olen ma meist kolmest ilmselt hetkel see, kes autot kõige vähem väärib." Aga sõbrannadelt laenamine ei tundunudki nii halva ideena. Kelleltki ikka saaks. Lydial oli ju päris palju sõbrannasid, kes teda autoga vahel kooli või ka mujale viisid. "Eks ma vaatan lihtsalt, mis teha annab. Ma ju ei lubagi sulle midagi kindlat," sõnas Renna, et Cedric ei arvaks nagu oleks näitsik nii naiivne ja uskuks, et kõik võtavad noomehe kohe tööle.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 2, 2014 23:59:38 GMT 2
"Seda on mul hea meel kuulda," lausus Froyd, kui Gayla väitis, et ta on koolis rohkem vaeva nägema hakanud kui tavaliselt. Äkki on selles, et tüüp paar kuud vanglas istuma peab, ka natuke positiivset. Vaevalt tüdruk muidu nii väga pingutada viitsiks, kui tal on iga päev nina all kutt, kes haridust absoluutselt ei väärtusta. Muidugi on Froyd vahel mõelnud, et oleks pidanud minevikus õppimisse tõsisemalt suhtuma, aga nüüd on kahetsemiseks juba liiga hilja. "Jah, muidugi. Ma jõudsin juba peaaegu unustada, kui palju teid peres on," lausus tüüp mõtlikul toonil. Selle auto peab kutt ikkagi ise kuskilt välja võluma. "Ega ma arvanudki, et mul kohe homme juba kindel töökoht olemas on," muigas Cedric Gayla sõnade peale. Kindlasti läheb sellega tunduvalt rohkem aega. "Kui ma midagi muud ei leia, siis strippariks ikka võetakse," üritas Froyd natuke nalja visata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 0:21:13 GMT 2
"Muideks, ma ei ole seda veel kellelegi rääkinud, aga..." alustas Gayla, "...näiteringi õpetaja võttis mu üks päev rajalt maha ja teatas, et sokutas ma ühele prooviesinemisele Tree Hilli teatrisse. Neil olevat viimasel hetkel mingi näitleja enda osast ära öelnud ja nüüd on neil kiiresti kedagi asemele vaja saada. Osa, milliesse ma kandideerin ei ole muidugi midagi suurt... kõigest paar repliiki siin-seal, aga see oleks vähemalt midagigi. See ei ole muidugi kindel, et ma selle üldse saan, aga... proovida ju võib." Kuna Cedric on ainuke, kes neiu suurest teatrinäitleja unistusest teab, siis pole väga vaja imestada, et ta seda kellelegi teisele öelnud ei ole. Küll siis ütleb võibolla, kui ta tõesti peaks selle osa endale saama, mis ei ole sugugi kindel. "Kuidas küll nii? Sa käid Tree Hilli kuulsatest kolmikutest ühega ja suudad selle unustada, et tal on õed," muigas näitsik. Ega neid kolmikuid seal linnas ju rohkem ei leidu. "Proovi ainult," turtsatas Gayla lõbusalt, kui Froyd strippariameti üle nalja viskas.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 3, 2014 22:39:44 GMT 2
Neidise järgnevad sõnad tulid Froydile paraja üllatusena. Ta teadis küll Gayla unistusest, kuid ei julgenud lootagi, et tüdruk nii kiiresti edu võib saavutada. Sellest võimalusest tuleks Gaylal kindlasti kümne küünega kinni haarata. "See oleks ju suurepärane. Kõik näitlejad alustavadki väikestest rollidest. Ma pole küll kuulnud, et ühele algajale kohe peaosa oleks antud. Lihtsalt tee üks korralik prooviesinemine ning ma usun, et oledki sees," rääkis Froyd õhinal. Tema küll uskus, et Renna saaks sellega hakkama. Ja kindlasti ei jääks see esimene väike osa viimaseks, vaid ajapikku tuleksid ka kaalukamad rollid. Kõige tähtsam on lihtsalt jalg ukse vahele saada. "Ega ma nendega ju palju kokku ei puutu. Mitte et see vabandus sind rahuldaks," lausus tüüp Gayla sõnade peale. "Aga võin sulle lohutuseks veel öelda, et mõnikord unustan sellegi ära, et mul vanemad on." Froydi isa polnudki tegelikult noormehe meelest isa nimetust väärt, kuid emaga sai Cedric siiski üsna hästi läbi. "Noh, kunagi pakkusin üldse, et lähen sinu kooli koristajaks, aga see sulle samuti ei sobinud. Minu haridustaseme juures variante oluliselt rohkem polegi," sõnas Froyd, kuid ta ei mõelnud öeldut kuigi tõsiselt. Kindlasti pidi olema ka mingi parem variant kui strippar või koristaja.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 22:54:42 GMT 2
"Heh, aitäh," sõnas Gayla tagasihoidlikult naeratades. Ta ei olnud juba ammu Froydi nii õhinal näinud. Tundub, et neiu ei olegi ainuke, kes sellest nii elevil on. Kõige parem tunne on muidugi see, et Cedric teda toetab ja temasse usub. Tüdrukul endal kipub viimasel ajal see eneseusk natuke kõikuvat, aga eks ta üritab endast maksimumi anda. "Aga võiksid ju. Ma olen Lyddie'ga viimasel ajal palju rohkem suhtlema hakanud," rääkis näitsik rõõmsalt, kuid muutus pisut tõsisemaks, kuuldes Froydi järgmisi sõnu. Tegemata väljagi asjaolust, et nad on vanglas, haaras Renna poisi käed enda pihkudesse. Ilmselt näitas see žest rohkem, kui tüdruku sõnad kunagi suudaksid öelda. "Ka mina kipusin seda tegema vahepeal, aga kui Brandon tagasi tuli siis... see kõlab veidralt, aga... ma olen hakanud enda ema igatsema. Ma tean, et ta ilmselt oli purjus rohkem kui kaine, aga kui ta oli kaine, siis... ta oli tegelikult tore ja ta tõesti püüdis. Kas sa arvad, et see on imelik, et ma temast puudust tunnen nüüd... järsku?" küsis Gayla enda poisilt, tõstes enda helepruunid silmad Froydile. Kellegi teisega ta ilmselgelt sellest rääkida ei julgeks ega tahakski. "Kuule, ise sa ka ei tahtnud koristajaks hakata," tuletas Renna meelde, "küll sa kunagi selle õige töö ka leiad. Sa oskad ju laulda ja kitarri mängida. Muusikuna ei ole sul haridust vajagi." Muidugi on muuskuna jällegi raske läbi lüüa, aga kui talenti on, siis miks mitte. Ainuke jama Cedricu puhul on see, et ta ei väidab, et ei oska laulda, mis on täielik lollus.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 3, 2014 23:26:01 GMT 2
"Aga millal sul see prooviesinemine siis on?" tundis Froyd huvi. Vaevalt noormees selleks ajaks juba vanglast välja saanud on, kuid loota ju võis. Ta oleks hea meelega aidanud neidisel oma etteaste jaoks harjutada, aga küll Gayla ka ilma temata hakkama saaks. Ja toetajaid võiks tüdruk leida mujaltki. "Miks ka mitte, aga sinu koju ma vaevalt enam teretulnud olen," oli noormees veendunud. Muidugi on võimalus, et nad kõik saavad kuskil mujal kokku ning võtavad midagi lõbusat ette. Kui Renna tüübi käed oma pihkudesse võttis, libises Froydi pilk korraks ettevaatlikult üle kogu ruumi, et näha, kui mitu silmapaari praegu nende poole suunatud on. Tundus, et vähemalt esialgu keegi valvuritest neid lahutama ei torma, kuigi eks see puudutamine olnud paras riski peale minek. Kuulanud näitsiku jutu lõpuni, raputas Cedric viimase küsimuse peale oma pead. Temale küll see kuidagi imelik ei tundunud. "Selles ei saa midagi ebaloogilist olla, et sa enda ema igatsed, olgu ta milline tahes. Tema ju siiski sünnitas su ning kasvatas üles ka... enamalt jaolt." Kui Froyd kuulis, mida näitsik järgmisena ütles, tuli tal tahes-tahtmata naer peale. "Ma olen kindel, et maailmas on miljoneid teisi inimesi, kes oskavad laulda ja kitarri mängida tunduvalt paremini kui mina, aga tänan pakkumast." Ced tõepoolest ei arvanud, et tal oleks mingit muusikalist talenti, kuigi Gayla hoopis vastupidist väitis. "Aga mis laulmisse puutub, siis me võime ju sinu rõõmuks kunagi kuskile karaoket laulma minna. Siis sa vähemalt näeksid, kuidas mind välja vilistataks," pakkus kutt. Ega ta nii väga ei hoolinudki, mida teised inimesed arvavad, seega võiks taolise käigu vabalt ette võtta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 23:41:47 GMT 2
"Neliteist märts," lausus tüdruk. Ega tal palju aega valmistumiseks ei ole, aga see ongi ju suhteliselt hädaolukord neil, et üks näitleja loobus ja teist asemele on vaja. Gayla pidi seal esitama näidendis esineva dialoogi ja lisaks midagi enda valitut. Tüdruk mõtles, kas mõni luuletus või monoloog, aga sellisel juhul pidi ta leidma midagi, mis just talle sobiks. "Hetkel võibolla tõesti mitte, aga kaua Brad ikka enda vimma sinu vastu hoiab? Võibolla ma just peaksin talle ettepaneku tegema, et sind meie juurde õhtusöögile kutsuda, et ta ise näeks, et sa ei ole pätt ja kaabakas nagu tema arvab," pakkus Gayla, kuigi mõte kuskile välja minna ja seal midagi lahedat teha ei tundu ka kõige halvem. Tuleb lihtsalt kõigile sobiv koht ja aeg leida. Vaevalt see väga keeruliseks kujuneb. "Sellisel juhul... kas see oleks väga hullumeelne, kui ma teda vaatama läheksin?" küsis Gayla järgmise küsimuse. Vähemalt kui Froyd leiab, et see on okei, siis võib tüdruk ka Brandoni jutule minna, sest sinna tahaks ta ikka venna loaga minna ja äkki tuleb ta isegi kaasa, sest kes teab, kuidas seal see asi lõppeda võiks. "Miks sa mind ei usu?" hakkas tüdruk naerma. Vähemalt kui Cedric temale laulis, siis küll näitsk lihtsalt sulas. See oli nii armas lihtsalt. Miks siis teised inimesed ei võiks seda heaks pidada? "Davai, see on diil! Me lähme karaoket laulma, aga ma olen üsna kindel, et mina olen see, kes välja vilistatakse ja sina see, kes suure aplausi saab," jäi Renna enda arvamusele kindlaks.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 4, 2014 21:29:04 GMT 2
"Siis ei olegi enam palju aega jäänud, kuid piisavalt, et sa suudaksid millegi meeldejäävaga lagedale tulla," arvas Froyd. Arvatavasti leidus ka mitmeid teisi proovijaid, mistõttu peaks lisaks enesekindlale esitusele ka millegi muuga silma jääma, mis üht esinejat ülejäänud massist eristaks. "Kui sinu pingutused vilja kannaksid, siis miks ka mitte. Ega ma tulemata ei jätaks," sõnas Froyd, kui Gayla tuli ideele tüüp kunagi enda juurde õhtusöögile kutsuda. Ilmselt see kõige mugavam koosviibimine olema ei saaks, kuid proovida ju võis. "Ei, ma ei arva, et see oleks hullumeelne. Kui sa tahad teda näha, siis mine," vastas Cedric näitsiku küsimusele. Kõige meeldivamas kohas Gayla ema küll ei paikne, aga kui näitsik juba siia tulla suutis, võib ta ju samamoodi ka oma ema juures ära käia. "Sest ma ei ole mitte kunagi ühelgi alal andekas olnud. See on fakt," selgitas tüüp, miks ta oma tüdruksõbra sõnu tõsiselt võtta ei saanud. Froydiga oligi raske vaielda, kuna suurema osa ajast jäi ta endale kindlaks ja lükkas kõik teise poole argumendid tagasi. "Jah, lähme, aga mingil põhjusel ma kahtlen sügavalt selle aplausi võimalikkuses. Aga saab näha muidugi," lausus noormees. Väljakutse oli ta igatahes vastu võtnud ega kavatsenud sellest taganeda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2014 21:45:14 GMT 2
"Eks ma annan endast selle lühikese ajaga nii palju kui ma suudan," sõnas Gayla, sest see ei oleks maailmalõpp, kui ta seda osa ei saaks, aga eks natuke kahju oleks ikka. See on reaalselt esimene kord, kui näitsikul on võimalik näidata, et ta oskab ka midagi. "Olgu, eks ma mõtlen sellele," lubas neiu, aga igaksjuhuks ta kohe seda mõtet Brandonile ette ei sööda, sest kes teab, kuidas see lõppeda võiks. Viimati oli ju vennaraas ikka veel arvamusel, et tüüp on talle halb. Vaevalt see üle öö muutub. "Võibolla ma siis lähengi," kehitas Gayla õlgu, kuigi ta oli kindel, et see kujuneb hoopis teistsuguseks kui Froydiga kohtumine. Mehega oskab ta vähemalt rääkida. Tal on mida rääkida. Enda emaga ei ole ta juba ammu mingeid ema ja tütre vestlusi maha pidanud. "See ei ole fakt," vaidles Renna vastu, "sa oled andekas, sa lihtsalt ei näe seda ise, aga küll ma su seal karaokel seda nägema panen." Näeks vaid kutt ennast tüdruku silmade läbi...
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 5, 2014 20:14:05 GMT 2
"Kui sul endal peaks mõtteid väheks jääma, siis võiksid enda näiteringi õpetaja juurest ka läbi astuda. Ma usun, et ta oskaks sulle head nõu anda," ütles Froyd igaks juhuks. Tema ise siin kinni istudes niikuinii Gaylale eriti soovitusi jagada ei saa ning pealegi teadis noormees näitlemiskunstist üsna vähe. "Kiiret ei ole kuskile. Ausalt öeldes mind mõte sinu vennaga ühes lauas istuda eriti ei ahvatle ning tema tunneb kindlasti sama, aga oleksin nõus vajadusel seda tegema, et enda mainet sinu perekonnas natukenegi parandada, kuid mis sellest ikka praegu rääkida," sõnas kutt. Sinnani on veel kenasti aega, kui see õhtusöök üldse tuleb. Võib-olla ei lubata teda majjagi. "Kui sa seal vähemalt korra ära käid, jääb süda rahule. Mõttel minna, aga seda mitte teha, on aga hoopis vastupidine efekt," rääkis Cedric oma kogemustest. "Olgu pealegi. Ma usun sind hetkel, kuna ei suuda vastupidist tõestada, aga kui ma oma laulmisega seal täielikult põrun, pead sa lubama, et võtad enda sõnad tagasi," pakkus Ced Rennale kokkulepet.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2014 21:39:08 GMT 2
"Kindlasti. Tema ju mulle selle võimaluse andiski. Ma ei oleks muidu teadnudki, et teatris mingid prooviesinemised on ja veel vähem oleksin ma julgenud sinna ennast pakkuma minna," tunnistas Gayla. See, et õpetaja tema poole personaalselt pöördus näitas neiule nii mõndagi. Järelikult ta ikka peab piisavalt hea olema. "Õigus, aga me saame sellest siis rääkida, kui sa kodus oled jälle," lausus Renna soojalt naeratades, "ma lihtsalt tahan, et ma saaksin olla sinuga, aga ei peaks loobuma ka Bradist. Kas seda on liiga palju palutud? Kui me nooremad olime, siis me saime täitsa hästi läbi ju, aga nüüd... ta oleks nagu hoopis teine inimene." Võibolla on Ethan lihtsalt suureks kasvanud, aga Renna mitte. Või siis on noormees lihtsalt Washingtonis tõesti nii kõvasti muutunud. "Ma arvan, et sul on õigus. See jääks mind lihtsalt närima," noogutas näitsik ja hingas sügavalt välja justkui oleks ta sisimas selle otsuse langetanud. "Siis ma võtan enda sõnad tagasi - luban," sõnas Gayla muiates, sest ta oli nii kindel, et ta ei pea seda lubadust kunagi täitma, sest Froyd oskab laulda.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 5, 2014 23:32:22 GMT 2
"Võib-olla järgmisel korral juba julgeksid," arvas Froyd. Esimene kord ongi kõige keerulisem, aga edaspidi peaks minema mõnevõrra lihtsamaks. Ja kui Gaylas nähti potentsiaali, võib teda ees oodata paljulubav tulevik. Vähemalt seda lootis Froyd. Taolised positiivsed mõtted tulevad kinni istudes kasuks. "Ka mina tahaks sinuga ilma kellegi kolmanda pahameeleta koos olla, aga ma ei saa täiesti kindel olla, et see niipea veel võimalikuks muutub," sõnas noormees, üritades realistlikult mõelda. "Eks inimesed ikka muutuvad aastate jooksul - eriti siis, kui nad kodust eemal on. Uus seltskond, uued eesmärgid ja nii edasi," lisas kutt. Paljude õdede-vendadega on nii, et lapsepõlves saavad nad omavahel ilusasti läbi, kuid täiskasvanuikka jõudes nende suhted jahenevad. Kohe kindlasti ei mõelnud Froyd, et üheaegselt temaga koos olemine ning head suhted Brandoniga pon Gayla jaoks palju palutud."Räägi kindlasti mulle ka, kui oled tema juures ära käinud," palus Cedric, kuna teda huvitas, milliseks see kohtumine Renna ning tüdruku ema vahel kujuneb. "Selge. Sa võid juba hakata võimalikke kohti välja vaatama, kuhu me minna võiksime, kui välja saan. Minu teada ühtegi karaokebaari moodi asutust Tree Hillis ei leidu. Aga kuskil lähedal kindlasti on," sõnas Froyd, kui oli mõtetes erinevaid kohti kaalunud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2014 23:46:34 GMT 2
"Võibolla," noogutas Gayla õhkõrna õlakehituse saatel. Muidugi kui tal väga halvasti minema peaks, siis ei julgeks ta vist head mitu aastat enda jalga kohalikku teatrisse tõsta. Vähemalt mitte võimaliku näitlejana. "Ma tean, et see võtab aega, aga tüdruk võib ju unistada," muigas Renna. Ilmselt ongi asi lihtsalt selles, et nad on pikalt lahus olnud ja seega mõlemad erinevatesse suundadesse kasvanud. Võibolla on võimalik need suunad kuidagi ristuma panna? "Sa oled esimene, kes sellest kuuleb," oli Gayla enam kui kindel, "kui ma sulle külla ei tule, siis võin kirja saata jälle." Tüdruk ei tea ju kas tema väike reis jõuab Ethani kõrvu ja mida ta sellest arvad. Ilmselt ei ole ta kõige õnnelikum Renna valiku üle. "Ma võin Southporti uurida ja siis neid mingeid väiksemaid kohakesi. Täitsa Wilmingtoni me vast sõitma ei hakka," arvas Gayla, sest nende viimane pikem reis ei lõppenud just kõige paremini, kuigi seekord saaksid nad bussi kasutada.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Mar 6, 2014 22:33:54 GMT 2
"Unistama oled sa tõesti viimasel ajal hakanud," muigas Froyd, kui ta mõtles kõigile nendele pisikestele detailidele, mida paari viimase kuu jooksul neidise suust kuulnud on. Mitte et unistamine kutti häiriks. Olid tal endalgi oma unistused ning nendest teab ka Gayla. "Põhimõtteliselt saaksin ma sulle ju helistada ka," leidis noormees veel ühe võimaluse. Helistamisel olid muidugi teatud piirangud, aga parem ikka kui üldse mitte midagi. Siiani polnud Cedric aga seda võimalust veel kasutanud. "Miks ka mitte. Wilmington vist jah natuke liiga kaugel, kuid mulle sobiks ka see, kui sa lähemalt mingit normaalset kohta ei leia," avaldas kutt oma seisukoha. Bussiga sõitmine tundus tõesti palju parem mõte kui kelleltki auto näppamine. Ainult et siis ei saa nad kuigi kauaks jääda, kui nad just kuskilt endale öömaja ei leia. Bussid sõidavad ainult teatud kellaaegadel, aga autoga saaks tagasi tulla millal iganes - ka keset ööd. Ja need karaokepeod tavaliselt hilisematel tundidel algavadki.
|
|