|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 23:44:20 GMT 2
Sierral oli hea meel jälle Tree Hillis olla ja veel parem oli tema meel, sest täna oli sõbrapäev ja temale see tähtpäev isegi meeldis. Näitsku arvates oli see tore, kuidas ühel päeval aastas inimesed võtavad aega, et väärtustada ja märgata enda lähedasi rohkem kui tavaliselt. Negatiivne oli Melodyle see, et ta ei saanud olla tänasel õhtul Jasoniga, sest tollele oli viimasel hetkel midagi ette tulnud. Alguses oli Melody mõelnud, et veedab siis selle ilusa püha üksinda, aga New Yorgis Joel külas käies ja enda kurba sõbrapäeva saatust halades otsustasid nad koos kodulinna sõita, et traditsioonilisest ballist osa võtta. Täitsa balli alguseks nad kohale ei jõudnud, sest olid tulnud lõunase lennuga ja selleks, et ennast veel valmis sättida kulus üks jagu aega. Pealegi oli päris raske hiljem endale teed Hiltoni hotellini rajada. Siiski jõudsid nad mõlemad lõpuks kohale ja see oli kõige olulisem. Kõne ja avavalss jäid neile küll ära, aga vaevalt see midagi neile teeb. Nad saavad ju terve õhtu veel tantsida. Sierra kandis rohekashõbedast kleiti, mis vastavalt valgusele oli siis kas hallikas või roheline. Lõikelt oli kleit üsna lihtne. Kuna Melody juuksed olid niigi roosad ja langesid vabalt tema õlgadele, siis ei hakanud ta endale väga esilekerkivat maski ka otsima, vaid leppis ühe hõbedase maskiga, mille ta veel viimasena kohalikust poest sai. Melody andis enda tumeda mantli garderoobi ning jalutas siis vestibüüli suure peegli ette, et endale mask näole panna ja natuke juukseid sättida. Ta oli siiski naine ja tahtis hea välja näha. "Tead, ma peaks mainima, et sa näed ülikonnas hea välja. Sa peaksidki kogu aeg seda kandma," muigas näitsik, silmitsedes peeglist tüübi peegeldust. Hetk hiljem vaatas ta Joele naeratades otsa. "Liigume saali?" pakkus Sierra, kes tahaks enda sõbraga ikka klaasid ka veel kokku lüüa ja siis tantsupõrandal liuelda.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 16, 2014 23:44:58 GMT 2
Kui see kena noormees lõpuks kuskile ära kadus, jäi Phoebs mõneks ajaks üksi ja siis sai paar topsikest punši joodud, kuni ta eemalt ühte pikka tüüpi ja tuttavat lühikese soenguga lauljannat märkas. No tema oli isegi maskiga äratuntav. Joonud oma topsikese tühjaks, sammuski Phoebs paarikese juurde ning tõi kuuldavale kerge köhatuse. "Kahju tõesti, et Peter vedu ei võtnud," sõnas neiu. "Aga teie väsisite tantsimisest ära?" pöördus ta siis venna ja tema tüdruksõbra poole.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 23:51:15 GMT 2
"Tore, kui sulle meeldib," lausus Brittany, aga temagi kohta ei saanud öelda, et talle poleks see üritus meeldinud. Vaeva oli ju ometi nähtud ning tal oli täna tore kaaslane ka. "Väga võimalik, kuigi ma pean ausalt tunnistama, et ma vist ei tea ise ka, mida ma tahan," turtsatas Brit. Hetkel oli ta igatahes üsna kindel, et Luke ikkagi meeldis talle. Kas ta kahetses? Ei. Kas tal olid liblikad kõhus? Võib-olla. "Ei, mul ei ole kõht tühi," vastas Brittany kindlalt. Kui ta midagi tahtis, siis ilmselt juua.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 16, 2014 23:57:46 GMT 2
Joe oli võtnud valentinipäeva endale täiesti vabaks. Esialgne plaan oli minna ühele peole NY-s, mis oligi mõeldud vallalistele. Siis aga tuli noormehele Sierra külla, kes rääkis, et tal pole midai teha ja plaan oligi valmis. Miks mitte minna traditsioonilisele ballile, mis, tõsi küll, mõned aastad tagasi Josephi jaoks üsna halvasti lõppes. Ometi oli Joe sellest üle ning eskortis naise peole. Noortel läks üsna kaua aega enda sättimisega. Kui Joseph oli juba valmis, oli Sierra alles meigiga ühel pool ning Joe siis lasi neiule sülearvutist head Ed Sheerani muusikat, rääkis totakaid anekdoote, ja käis vahepeal cocat neile otsimas. Lõpuks jõudsid nad ballile, Josephi pulss pisut kiirem.
Mees kandis musta ülikonda, musta särki ja musta lipsu ning sai ka endale ühe lihtsa musta maski. "Tõesti või?" uuris mees, kes pani samuti endale maski ette. Enda peegelpildile korraks naeratanud, viis ta silmad enda imeilusale kaaslasele. "Sa nägid tolles lohvakas T-särgis ka kena välja, kuigi jah, kleit sobib sellisele üritusele paremini," tõdes Joe muigega ja ta pakkus enda käevangu Sierrale. Ta juhatas neiu ballisaali ja lasi silmadel üle rahva joosta, tuttavaid ikka oli, kuid lähedasi sõpru ta esimese hooga ei märganudki. Ehk nad ei tulnudki?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 0:10:38 GMT 2
"Ma tänan, kusjuures see lohvakas T-särk oli kõvasti mugavam ka," muigas Sierra laialt. Tjah, mida kõike naised ei kanna, et ilusad välja näha, kuigi vähemalt ei olnud tema tänaõhtusel riietusel korsetti. See oleks küll päris hull. Võtnud Joe käevangu vastu, jalutas ta noormehe juhtimisel ballisaali. Melody silmad liikusid samuti inimeselt inimesele, kuid üsna raske oli kedagi eristada, kuna esiteks maskid ja teiseks tihe liikumine. Õhtu jooksul näevad nad ikka kedagi tuttavat ka vast, kuigi ega neiul ei oleks midagi ka ainult Josephi seltskonna vastu. Tal oli hea meel, et tüüp üldse viitsis temaga tulla. Sierra võttis ühe mööduva kelneri kandikult kaks klaasi ning ulatas ühe enda kaaslasele. "Enne kui me tantsima läheme, lööme klaasid ka ikka kokku, sest esiteks tahan ma sulle head sõbrapäeva soovida ja teiseks tahan ma sind tänada, et sa minuga siia tulla viitsisid. Muidugi tuleb selle terviseks ka juua, et tänane õhtu lõbus tuleks," rääkis Sierra ning kallistas siis tüüp kuidagi enda ühe käega, sest teises oli klaas, mis hetk hiljem õrna kõlkusga vastu Joe oma liikus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 0:20:43 GMT 2
Hunteril ikka vedas, et Simona temaga jalutamise osas sarnane oli. Tal ei olnud midagi väiksemate või suuremate matkade vastu. Sellist tüdrukut poisi kõrvale vaja ongi. Mõni võib arvata, et nad on mõlemad nii rahulikud ja vaiksed ja seega peaks nende suhe igav olema, aga tegelikult oli see Sommersi arvates täpselt selline nagu ta kunagi ette kujutas. "Ega sul juba külm ei ole?" uuris poiss igaks juhuks. "Ma võin sulle enda pintsakut laenata, kui sa veel siin tahad olla," pakkus Hunter. Temal oli triiksärgi all veel maika ka, kuigi ega see ka just väga paks ei ole. Võibolla peaks ikka sisse minema?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 17, 2014 1:03:22 GMT 2
"Ma panen mantli peale," lubas Jessica, kes ei taha järjekordselt haiglasse sattuda sellepärast, et ta jälle ei raatsinud riideid selga panna. Ei taha enam külmetada ega külmetuda. "Minul on ka selle üle hea meel ja Kylie oli ka päris elevil, niiet selle üle on mul ka hea meel, et tema õnnelik on. Küll ta hiljem mulle muljetab," rääkis Jessica ja muigas siis. Jah, Kyliega räägivad nad kõigest, absoluutselt kõigest, mis üksteisele huvi pakub või millest väga kellelegi rääkida tahaks, aga ei tea, kas kõigile paslik on. "Neil läheb kenasti. Kylie peaks kooliga ka enam-vähem järje peal olema, niiet nüüd on tal jälle aega. Nate pühendab päris suure aja oma lapsele ja see meeldib mulle, sest sel ajal on Kylie tavaliselt minu juures ja nii on minul ka põnevam," jutustas Jessie.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 17, 2014 9:19:33 GMT 2
Simonal polnud ka midagi nende jalutuskäikude vastu, aga kui nad sellest juba rääkisid, tuli neiule meelde see, kuidas nad kunagi pärast tunde Scooteriga metsa all jalutamas olid käinud, kui nende sõpruski alles väga algfaasis oli. See oli mõned nädalad pärast seda, kui Mona Tree Hilli keskkooli üle tuli ja ka esimene kord, kui tüdruk Hunteril külas käis. Siis ta poleks veel osanud sedagi arvata, et ta Hunterisse armub ja nad lõpuks käimagi hakkavad, aga neil oli palju ühist ka. Mona oli igatahes oma suhtega rahul ja õnnelik. "Ei, veel ei ole," vastas Simona. "Aga kui sa pintsaku ära võtad, siis ma kardan, et sinul hakkab jälle külm," lausus neiu muiates. "Tegelikult võiks veel tantsima minna, kui me millalgi sisse tagasi lähme," arvas tüdruk, sest nüüd jõuaks ta veel mõned tantsud teha, kuigi tantsuplatsil sai ennegi natuke jalga keerutatud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 16:50:48 GMT 2
Sest et ma olen paadunud hoor ja ma ei suuda suhet luua, mis kestaks rohkem, kui kolm tundi? mõtles Frederick, kuid välja ta seda ometi öelda ei saanud. Sellise jutuga ei jõuaks küll kuhugi. "Oma sülearvutiga ju ballidel ei käida," tegi Frederick väikse nalja, sest kui palju ta ka ei mõelnud, ei osanud ta leida seda õiget sõnastust, et kuidas öelda, et tal ei ole kindlat suhet... "Ja pealegi ei oleks ma siis sinuga kohtunud, kui mul oleks kellegagi siia tulla. Põhiline küsimus on tegelikult selles, et kuidas sina nõustusid minuga tulema," lükkas Fred sujuvalt jutu endalt jälle minema. "Nii kenal tütarlapsel peab järjekord uksetaga olema, kes kõik sind endale kaaslaseks tahaks." Natalie muigas. Vist ikka ei käida, jah. Samas, oma sülearvutiga nö suhtes olevad inimesed niikuinii ballil ka ei käinud, pigem veetsid kodus aega. Ega ta ise ka poleks vist tulnud, kui teda poleks kutsutud või siis praegusel hetkel kellegagi kokku pandud. Küsimuse peale, mille Frederick talle esitas, puhkes Nat hetkeks naerma. "Võib vist öelda, et ma tahtsin oma ellu natukene põnevust juurde saada," lausus neiu lõpuks. Ta polnud ju kunagi varem pimekohtingul käinud. "Väga suurt järjekorda ma küll märganud ei ole," kehitas Louise õlgu. See oli vist hea ka, sest liigne tähelepanu oleks juba natukene väsitav.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 20:19:12 GMT 2
Colin pöördus näoga enda õe poole, kui tolle häält kuulis. Hea, et ta midagi halba kellegi kohta ei rääkinud, sest tundus nagu oleks Phoebs heaga nende jutuajamist pealt kuulanud. "Kas just väsisime, aga natuke ringi jalutamist ja kosutamist ei tee ju paha," kehitas Colin enda õlgu, viies enda heledad silmad õelt Marie'le. "Sina ikka oled tantsida saanud või pean ma su kohustuslikule õe-venna tantsule viima?" uuris mees muiates.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 17, 2014 20:34:21 GMT 2
Phoebe just kuskil nende jutuajamist kuulama ei jäänud, aga viimased laused jõudsid tüdruku kõrvu küll ja juba siis sai ta aru, et räägiti ikka temast. "Tegelikult ma kohtusin küll ühe ägeda tüübiga, kes kuskil bändis bassi mängib. Absolutely my taste," rääkis Phoebs, ent samas ei paistnud ta välja selline, kellel olekski kohe esimesest silmapilgust crush. Ta suutis enda näoilme ja hääletooni täiesti normaalsena hoida, justkui räägikski neiu mingist väga tavalisest asjast. "Kahju küll, et ta ära kadus," sõnas neidis vaiksemal häälel, kuid viis enda sinised silmad siis vennale ja tema tüdrukule. "Me võime ju hiljem ka selle tantsu teha, kui te alles tantsupõrandalt tulite ja natuke puhata tahate," arvas neiu, kui vend õe-venna tantsu kohta küsis.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 20:37:20 GMT 2
Sayer oli tüdruku otsusega rahul, sest mantel kulus kindlasti katusel ära. Seal on ilmselt tuulisem ka kui all linnatänavatel. "Te kahekesi jõuate vist kõik maailmaasjad vähemalt kolm korda ära rääkida," muigas noormees, kuigi tal oli hea meel, et Jessica ja Kylie hästi läbi said. Nad kuulusid mõlemad ju Rufuse perekonda. "Seda on ainult hea kuulda, et neil kõik hästi läheb," sõnas Sayer.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 17, 2014 20:38:35 GMT 2
"Aga miks sa siis ei tulnud selles? GC-l oleks kindlasti terve lõik sinu riietusest," arvas Joe muigega. Joseph oli kindel, et nad oleks kodudressides ballilt ära saadetud. Mees märkas mõnda õpetajat, aga nägi ka uusi nägusid. Kuna Tree Hill oli praktikantidele alati avatud, võis siin koolis tihti noori nägusid märgata. Nii oli vähemalt Joe aru saanud. Hetkeks peatunud, võttis ta Sierralt pokaali vastu. "Ma ei oleks saanud sulle ära öelda. Head valentinipäeva," lausus mees naeratusega ning kallistas sõbrannat, et siis klaas kõlina saatel vastu Sierra oma lüüa. Joe lonksas kihisevat ja lisas: "Me võime hiljem kuskilt läbi käia ja ma teen sulle sõbrapäeva puhul mingi... Kasvõi burgeri välja."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 20:41:37 GMT 2
"Aga lähme siis sisse ära. Parem karta kui kahetseda," arvas Hunter ja võttis neiu uuesti enda käevangu, et nad koos saali tagasi minna saaksid. Niimoodi tavaliste riietega väljas seismine ei too pikema aja jookusl ilmselt neile kummalegi head. Kuna Simona andis enda sõnadega märku, et tahab veel tantsida, siis sinna Hunter ka enda tüdruku viis. Tantsupõrandal sai õige hetk ära oodatud ja siis hakksid nad koos teiste paaridega jälle tantsima. hea, et poiss eelmisel kooliaastal ballieelsetel tantsukursustel käis. Nüüd tuli see küll kasuks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 17, 2014 20:46:13 GMT 2
"Aei, maailma asju üldse ei aruta," muigas Jessica, "meil on sinu ja Nate'i näol jutuainet küll ja küll ja.." Okei, ega nad tegelikult Sayerist ja Nathanielist räägi. Vahepeal ainult. Ja on üks teema, millest Jessica pole üldse Kylie'le rääkinud - pulm. Ja Kylie pole enda omadest ka rääkinud ja ega nad ilmselt Nathanieliga neid veel ei plaani ka, sest Ky on endiselt eestkoste all ja niimoodi nagunii on väga tüütu pulmi korraldada, kui kõige orgunnimiseks on vaja lisaks Kylie ja Nate'i allkirjale Claire'i ja Miles'i oma ka.
|
|