20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 24, 2014 19:39:13 GMT 2
Mingil ajal liikusid Jessica ja Sayer katuselt alla tagasi kristallsaali ning tegid mõned tantsud. Ühel hetkel nad leidsid, et on sellelt ballilt võtnud kõik, mis võtta annab ning otsustasid koju ära minna, et lihtsalt kahekesi olla. Harva siiski, kui neil see võimalus on, sest Sayer käib endiselt maksimaalselt paar korda kuus kodus ja siis ka ainult paariks päevaks, mille jooksul tahab ta vanemate ja sõpradega ka aega veeta. Hiltonite hotellihoonest välja jalutanud, liikusid nad Sayeri hõbedase Jaguarini ning istusid autosse. Kuigi üldiselt näeb selle roolis Jessicat, siis nendel päevadel, mil Sayer Tree Hillis on, Jes rooli ei kipu. Las Sayer vahib asfalti ja liiklusmärke.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
all it takes is an imagination
|
|
|
Post by Josiah Lewis Morgan on Feb 24, 2014 23:08:12 GMT 2
"Seda muidugi. Kõik, mida nad tahavad, on siiski see, et mul hästi läheks," nõustus Abigail noormehe sõnadega. Mitte et Abigailil suhte alustamisega kiire oleks, sest vanatüdrukuks teda veel niipea nimetada ei saa. Küll aga uskus näitsik, et ühe korraliku ja toimiva suhte aluseks võiks olla sõprus - umbes nagu temal ja Josiah'il. Muidugi on see teatud määral riski peale minek, sest kui miski peaks valesti minema, oleks ta tüübist mõlemal viisil ilma, nii kallima kui ka sõbrana. "Ah, see polnud nagunii kuigi oluline. Naisteasjad," sõnas Abby, kui Josiah pakkus, et ta võiks edasi rääkida. "Ma ei usu, et sa selle jaoks mingisuguse kindla käitumisviisi peaksid välja mõtlema. Lihtsalt ole sina ise ja küll nad kunagi mõistavad, et sa pole mingi jerk" arvas tüdruk, kuigi natuke koomiline oli sellele mõelda, et üldse mitte kaua aega tagasi ei arvanud ka Abby ise tüübist just kuigi hästi. Sellegipoolest andis Abby noormehele uue võimaluse endale näidata, et tüdruk eksis oma hukkamõistmisega. Joshua noogutas kergelt. Kui Abby mainis, et tegu on naisteasjadega, maigutas noormees endamisi suud. Tüdrukul oli õigus. Naisteasjad teda tõesti ei huvita. "Sellisel juhul tõesti. Ma pole just väga kursis selliste teemadega," turtsatas Lewis enda sõnade peale, mis kõlasid väljaöelduna veelgi lollimalt, kui need tema peas olid. "Noh, hetk tagasi ma suht olin mina ise ja see ei mõjunud just kõige paremini, aga eks ma püüan siis teinekord natukene .. mmm... viisakamalt ja endast sellise lolli mulje jätta, kes ei jaga maast ega ilmast mütsigi ning veedab enda päevad ühes kindlasti valgete ja pehmete seintega majas," kergitas Josh lõbusalt enda kulme, püüdes Abby't naerma ajada. Kunagi see tal õnnestus, äkki veab poisil ka täna. "Kas sa soovid ka üles afterparty'le minna?" küsis noormees, olles märganud silmanurgast nii mitmegi noore liikumist lifti poole.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 24, 2014 23:41:30 GMT 2
"Seda ma arvasingi," muigas Abby, kui Josiah mainis, et pole taoliste teemadega kursis. Milline tüüp eriti olekski? Abigail küll kujutas ette, millest kutid omavahel rääkida võiksid, aga ta ei saanud täiesti kindel olla, et see alati sada protsenti tõele vastab. Kui Joshi eesmärk oli oma järgnevate sõnadega Abby naerma ajada, siis õnnestus see noormehel hästi, kuna naerma hakkas tüdruk tõepoolest. "See on muidugi üks variant, aga ei mõju vist eriti hästi sinu mainele... või ka minu omale, kui me parajasti koos juhtume olema," rääkis tüdruk, huuled taas kergeks muigeks kaardumas. Kuulnud noormehe küsimust, võttis Abigail endale natuke aega mõtlemiseks, sest ta polnud enne ballile tulekut veel afterparty kohta kindlaid plaane teinud. "Ma ei teagi... Parem vist mitte. Sa tead küll, mis värk mul joomisega on. Ja mida muud seal ikka teha," vastas näitsik pärast mõttepausi. Selle sviidipeo asemel võivad nad vabalt kuskile mujale edasi minna.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 26, 2014 21:15:29 GMT 2
"Jah, muidugi," turtsatas Tori ja hakkas naerma, kui Elijah teatas, et tänu muusikale ei saa ta enda parimaid samme näidata. Andnud enda käe kutile, jalutas ta sõbranna vennale lähemale. "Köögis, kus on ilmselt vähem rahvast, või lööme lihtsalt endale platsi puhtaks kuskile," pakkus tüdruk kaks varianti välja. Noh, lauale nad vaevalt tõmblema lähevad. Isegi kui Tori võiks selle ära teha, siis Elijah vaevalt. "By the way, Daisy on tavaliselt see, kes meil kõigil hoopis silma peal hoiab," muigas Yola ja pilgutas blondile silma. "Tule," kutsus Elijah ja läks pisut eemale, kus rahvas tantsis. Ta sai nii Daisyl ja ta sõbrannadel silma peal hoida, sellisel peol võis igasugust kahtlast rahvast olla, aga samas oli seal ka pisut ruumi. "Selle loo järgi saaks rumbat tantsida," muigas noormees ning keerutas sõbrannat käe all, et hakata tantsima. "Kas meinstriimime või oleme mustad lambad?" küsis Dean veel, minnes Torile lähemale, et nooruk röökima ei peaks. Kui meinstriimivad, siis tuli sealt lihtsalt tavaline jalalt-jalale tammumine, mis pidi klubitants olema, kui ei, siis võis Elijah üritada Toriga rumbat tantsida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2014 22:02:55 GMT 2
Tori järgnes poisile ning muigas noormehe sõnade peale, mis väitsid, et selle järgi saaks rumbat tantsida. Nüüd, kus Elijah sellele tähelepanu pööras, sai ka tüdruk aru, et rütm läheb tõesti just sellesse tantsu. Kerge keerutus Deani poolt pani näitsiku hetkeks naerma. "Heh, kogu elu üks must lammas olnud. Milleks nüüd muutuda?" kostis näitsik Elijah sõnade peale kui nooruk lähemale astus. Tüdruk andis seega mõista, et nad võivad tõesti rumbat tantsida, mitte et Tori selles kuigi hea oleks. "Ära minult lihtsalt liiga paljut oota," lisas tüdruk muiates. Kui Elijah teda kenasti juhib, siis ei peaks vast katastroofi siin sündima.
|
|