|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 20:18:52 GMT 2
Natalie muigas. Keemia ei olnud küll keskkoolis tema lemmikaine, sest ta polnud selles just kõige tugevam, kuid see ei tähendanud ju ilmtingimata, et tegemist on igava ainega. "Kui sulle meeldib, siis pole selles ju midagi igavat," teatas Nat oma arvamuse ka Frederickule. Natile endale meeldis ju tants, millest Fred ilmselt suuremat huvi ei tundnud. Ega neil olid vist üsna erinevad huvid, mida väga pikalt arutada ei saanud, mistõttu otsustas Louise teemat vahetada. "Kuidas siis nii juhtus, et sul pole kindlat kaaslast, keda oleksid saanud täna ballile kutsuda?" uuris neiu oma kaaslaselt. See nende ühise tuttava plaan oli olnud üsna ootamatu, sest muidu oleks Louie ikka Christianiga koos täna siin olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 20:23:35 GMT 2
"Kaks aastat," sõnas Teresa. Kaks aastat ja siis on naisel filminduses magister käes ning ta võib päris oma sarja või filmi kallal töötama hakata. "Kindlasti," lubas Teresa. "Nüüd me saame ikka mõnda aega koos ka olla, sest ma ei pea kohe homme tagasi lendama," sõnas naine ning võttis šampusepokaali, kui kelner nende juurde tuli. Juua võiks nüüd küll.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 20:33:07 GMT 2
"Eks sa siis anna mulle teada, kui ma üle pingutan," sõnas Theodore muigega. Mõnikord juhtus ikka, et ta ei osanud piiri pidada ja tekitas seetõttu mõnedes pahameelt. Kuigi siiani tundus Reginale vist sobivat kõik, mida Theo tegi või ütles, aga ta ei osanud väga ennustada, kuidas sõbranna vastupidises olukorras käituda võiks. Lõpuks viskab ju ikka üle? "Ei saaks ju rohkem rahul olla, kui on tore üritus, hea muusika ja ilus neiu. Täiuslik komplekt," muigas mees. Vaikselt hakkas saalis muidugi palavaks minema, et varsti võiks mõneks hetkeks kuhugi värske õhu kätte suunduda. "Kas sa tahad natuke jalutada? Võtaks väiksed joogid ka kaasa," pakkuski Theo Reginale, kui järjekordne laul lõppes.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
Truth be told, I'll never be yours
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 16, 2014 20:34:58 GMT 2
Sest et ma olen paadunud hoor ja ma ei suuda suhet luua, mis kestaks rohkem, kui kolm tundi? mõtles Frederick, kuid välja ta seda ometi öelda ei saanud. Sellise jutuga ei jõuaks küll kuhugi. "Oma sülearvutiga ju ballidel ei käida," tegi Frederick väikse nalja, sest kui palju ta ka ei mõelnud, ei osanud ta leida seda õiget sõnastust, et kuidas öelda, et tal ei ole kindlat suhet... "Ja pealegi ei oleks ma siis sinuga kohtunud, kui mul oleks kellegagi siia tulla. Põhiline küsimus on tegelikult selles, et kuidas sina nõustusid minuga tulema," lükkas Fred sujuvalt jutu endalt jälle minema. "Nii kenal tütarlapsel peab järjekord uksetaga olema, kes kõik sind endale kaaslaseks tahaks."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 22:40:57 GMT 2
"Ilmselt sellepärast, et see on praegu kuum teema," lausus Colin pisut õlgu kehitades. Alati ei teagi, miks just lõpuks mingi imeliku teemani jõutakse. "Väga tore. Mulle see sobib," muigas mees, sest kes ei tahaks sõbrapäeval ööd enda tüdrukuga veeta. Muidugi iseasi, kuna nad üldse sinna alles jõuavad, sest ball kestab siiski kaua ja vahel minnakse veel seltskonnaga kuskile edasigi. Mees teadis suurepäraselt ka sviidipeost, kuid nemad sinna vaevalt ronivad. Lad jääb see parem mehe õpilastele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 22:45:45 GMT 2
"Tegelikult on see väga mõnus. Kui ma olen hilja õhtul Scooteriga mööda linna jalutanud, siis on ka nii vaikne mõnikord. See on väga... äge tunne," lausus Hunter, aga ta ei osanud seda sõnadesse panna. Tüdruk peaks seda ise kogema. Poiss peaks Mona ühel õhtul lihtsalt välja jalutama viima. "Ega vist," muigas poiss, kuigi tavaliselt pole ta kunagi nii kaua olnud. Ta on mõnel aastal isegi enne keskööd juba koju läinud. No polnud see ball varem väga tema teema. "Mis kell sa ise koju tahad saada?" uuris Hunter igaksjuhuks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 22:48:34 GMT 2
"Noh, nüüd on vähemalt sellega ühel pool," sõnas Sayer õrnalt naeratades, kui nad pildistusnurgast eemale jalutasid. Mees hoidis enda kätt kindlalt neiu alaseljal, samal ajal kui nad vaikselt saali poole tagasi liikusid. "Kylie ei tulegi täna?" uuris noormees, sest ta tõesti polnud sellel varem mõelnud. Huvitav, kas Nathaniel suvatseb ta ballile tuua? Kena oleks temast.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 22:53:20 GMT 2
"Ju siis," muigas Helena ning võttis lonksu oma mahlast. See oli mõnusalt värskendav. "Super," sõnas neiu, kui Colin ütles, et talle sobib, et tüdruk tema juurde jääb. Helena ise ka tahtis sõbrapäeva ikka oma kallimaga veeta ja tal oli mehe jaoks isegi väike kingitus, mis üleandmist ootas. See jääb ilmselt siis selleks ajaks, kui nad millalgi ballilt lahkuda otsustavad ja lofti lähevad. Sviidipeo jaoks küll Helenal tuju polnud. See jäägu tõesti veel neile, kes keskkoolis on. "Phoebe ei tulnud?" uuris Marie, sest tema polnud veel tüdrukut kuskil täna näinud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 16, 2014 22:58:25 GMT 2
Jap, linnuke kirjas. Millele veel linnuke kirja panna? "Lähme pärast katuselt ka läbi?" küsis Jessie. Vaataks tulevase pulmakoha üle. Iseasi muidugi, palju seal pimedas ikka näha on ja ega seal pikalt ei kannata ka olla. Väljas on talv. Hilisemale läbule nad ilmselt ei jää, Jessical vähemalt pole tahtmist ilusat õhtut mingi läbuga lõpetada. "Turteltuvid lendasid New Yorki kuhugi SPAsse ja ma ei tea, mis asjad Nate kõik veel orgunninud oli," lausus Jes muiates. Vot selline uhke värk.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 16, 2014 22:59:33 GMT 2
Simona kuulas Hunterit ning tüdruku huuled kaardusid kergeks naeratuseks. "Ma kujutan seda ette, kui mõnus see olla võib," ütles ta ning viis oma kaugustesse vaatavad pruunid silmad nüüd Hunterile. Kindlasti tahaks tüdruk kunagi hiljem õhtul Hunteriga mööda vaikseid Tree Hilli tänavaid jalutada, isegi kui ta peaks selleks öösel välja hiilima, ent see väljahiilimise variant oli ikka väga äärmuslik. Tavaliselt on isa Simonat ikka usaldanud, kui ta on öelnud, et läheb Hunteriga kuskile ja tuleb ööseks ikka koju. "Ma arvan, et kuskil poole ühe-poole kahe ajal oleks täitsa paras aeg," sõnas Simona, sest tavaliselt hakkab tal selleks ajaks juba uni tulema ja isa oli tal ka lubanud nii kauaks ikka jääda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 23:00:07 GMT 2
"Ma vist viimati käisingi keskkooli ajal," meenutas Brittany. New Yorgis oli ka muidugi palju lahedaid üritusi, aga osale neist üritustest Brit ikka ei jõudnud, sest pilet oli kas liiga kallis või polnud naisel lihtsalt aega. "Ma... See oli mulle lihtsalt ootamatu," sõnas naine ning istus laua taha, kui Luke talle tooli välja tõmbas. "Cheers," sõnas Brittany naeratades ning lõi mehega klaasi kokku, enne kui selle oma punaseks värvitud huultele tõstis ja sealt lonksu võttis. "Ma olen alati üritanud sellest üritusest osa võtta. Minu arvates on need iga aasta toredad olnud," lausus Luke. Ja ta plaanib ka järgmisel aastal tagasi tulla ning osa võtta, kuigi ta võib selleks ajaks juba lõplikult mujale kolinud olla. Ehk mitte. "Mulle oli ka see ootamatu, aga ma arvan, et sa tahtsid seda. Muidu sa poleks seda ju teinud," lausus Luke kerge naeratusega ning tegi neiule silma. Tegelikult oli see naljakas teema, millest rääkida, aga Brittany paistis kuidagi, milline oleks õige sõna, pabinas? Kas ta kahetses või tundis kõhus liblikaid. See teine variant oleks Luke'le tükkmaad rohkem meeldinud. "Tahad snäkke ka?"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 23:06:22 GMT 2
Tore, et nad mõlemad sama moodi mõtlevad tuleva õhtu osas. Mis puutus kingitusse, siis Jeff oli enda oma juba Helenale varem ära andnud. See aga ei tähendanud, et tüdrukut ei oodanud loftis lilled ja šokolaadi sisse kastetud maasikad. "Minu teada ta tahtis, et Peter temaga tuleks, aga tüüp vist ei võtnud vedu," seletas Colin, "seega ma ei teagi, kas ta lõpuks tuli üksinda, sai uue kaaslase või ei tulnud üldse." Kahju muidugi, et Peter tema õega ei tulnud, aga samas Colin teab, et talle ei meeldi eriti sellised suured massid. Kunagi kui ta Meganiga käis, suhtles ta siiski ka mingil määral tüdruku vennaga, kuigi toona see Meganile eriti ei meeldinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 23:10:43 GMT 2
"Miks mitte? Saakski selle üle vaadata, aga sina vaata, et sa enda kleidiga ei külmeta," lausus Sayer hoolitsevalt nagu ta Jessica vastu on. Raske uskuda, et veel paar aastat tagasi oli see kutt tänavatel kaklemas ja märatsemas. Rufust ennast see läbi samuti ei tõmmanud. "Vanema vennana on mul hea meel kuulda, et Nathaniel Kyle selle õhtu vähemalt eriliseks tegi. Kuidas neid läheb üldse?" uuris mees, sest ise ta just enda õeraasuga tihti rääkima ei sattu. Pealegi kui tüdruk kuskil New Yorgis on, siis ei saagi mees temaga vist enne lahkumist rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 23:14:48 GMT 2
"Kunagi võime koos õhtul hilja jalutama minna, siis näed isegi," lausus Hunter ja pööras ka enda pea Simona poole, kui endal tema pilgu tabas. Noormehe huuled kaardusid samuti õrnaks naeratuseks. Ta kallutas ennast neiule lähemale ja vajutas tema huultele ühe suudluse. Selle lõpetanud, vaatas ta tüdrukule hetke lihtsalt soojalt otsa. "Jätan meelde," sõnas Sommers peaaegu olematu noogutusega.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 16, 2014 23:31:15 GMT 2
"Mulle meeldiks see mõte," lausus Simona. "See oleks kindlasti midagi... teistsugust ja põnevat," leidis tüdruk. Päris lahe oleks niimoodi päikesetõusuni ka jalutada ja siis alles koju minna, aga siis vajab Mona kindlasti eelnevalt paari tassi kohvi või midagi muud, mis sisaldab kofeiini ja mida saab kaasa võtta. Isaga saab ka nii rääkida, et sellest mingeid probleeme ei tuleks, ehkki näitsik oli kindel, et see piinlik ja ebamugav vestlus isaga natuke intiimsematel teemadel ka enam kaugel ei ole. Saanud Hunterilt ühe suudluse, vastas tüdruk sellele ning jäi samuti enda pruunide silmadega mõneks ajaks poisile otsa vaatama. Talle meeldis see soe pilk, millega Hunter teda vaatas, sest see tekitas tüdrukus endaski sooja tunde, vaatamata sellele õrnale tuulele, mida ta oma paljastel õlgadel tundis. Mona lihtsalt ei arvanud, et nad Hunteriga eriti kauaks terrassile jäävad ja nii ei hakanud ta kleidi peale jopet ka võtma.
|
|