|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:49:32 GMT 2
"Mul on hea meel, et ma sind kutsusin," lausus Luke ning mõtles ka seda, kuna üksi oleks vist päris igav olnud. Okei, ta oleks kokku juhtunud mõne neiuga, kes on üksinda ballile ilmunud ning tolle tantsima võtnud, kuid kindla kaaslase olemasolu oli alati parem. Pealegi, kavatses ta oma tähelepanu vaid Brittany'le suunata. "Well, I'm a lucky guy, aren't I?" muigas Luke. "Tahad sa istuda või veel tantsida?" küsis Luke, kui üks vahepala lõppes ja järgnev hakkas. Talle endale oleks mõlemad sobinud, kuna tantsida talle meeldib, eriti kui tema käte vahel on Brittany, või istudes oleks saanud šampust pisut juua ja vestelda.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 16, 2014 18:02:05 GMT 2
"Ma kujutan ette, kui imelik võib praegu mööda tänavaid olla kõndida, kui linn nii vaikne on. Kindlasti tekib tunne, et see linn nagu magaks," muigas Simona. "Enne hommikut vist ei lähe keegi kuskile," oli tüdruk kindel, kuigi temal lubati kõige kauem poole kaheni täna olla ja enne kodust ära tulekut oli isa Monale veel soovinud, et ta enda õhtu ikka kenasti veedaks ja just sedamoodi paistis see hetkel ka minevat.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 18:06:09 GMT 2
Natalie puhkes jällegi naerma. Nii enesekindlat kutti polnud ta ammu kohanud. Suurem osa meessoost isikuid tema tutvusringkonnas olid ikka veidi tagasihoidlikumad ja ei reklaaminud end igal võimalikul hetkel välja. "Oleneb, mida sa teada tahad," kehitas Nat õlgu. Ta võis enda kohta palju rääkida, aga äsja kohatud inimesele ikka kogu oma hinge välja ei vala ju. "Tantsinud olen ma juba väiksest saadik, keskkoolis olin kisakooris ka," naeratas Louise, kui kuulis küsimust oma suurima kire vastu. Tema õnn, et vanemad olid ta juba varakult tantsutrenni viinud ja ta ei tahtnudki sealt enam ära tulla. "Ja millega sina siis tegeled, kui see tantsimine pole?" pidi Louie küsima. Kuigi nad pidid nüüd temast rääkima, tahtis ta seda siiski teada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 18:22:09 GMT 2
Ilmselt tahaks Brittany Luke'iga ka järgmisel aastal tulla, aga eks näis, kas ta üldse saab. Aasta on pikk aeg ja selle aja jooksul võib kõike veel juhtuda. "Yes, you are," nõustus Brittany Luke'iga ning andis noormehe põsele ühe õrna musi. Seda naine küll endast oodata ei osanud, aga kui ta sai aru, et oli Luke'ile musi andnud, tõmbus naine kohe kiiresti eemale. "Vabandust," lausus ta vaikselt. "Istuks," arvas Brit, sest oli tantsimisest juba natuke väsinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 18:42:50 GMT 2
"Kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis ma olen vist iga aasta käinud siin ballil Tree Hilli kolimisest saadik," sõnas Luke. Need on olnud meeldejäävad sündmused. Või siis ikkagi, ei ole olnud. Kui arvestada alkoholikogust, mida Luke tavaliselt on endale alla ajanud. Võib öelda, et kutt oli üllatunud, kui naine talle põsele musi tegi, kuid talle meeldis see. "Miks sa vabandad? See oli ju ainult põsemusi," lausus Luke. Nooruk noogutas ning järgis Brittany soovi, hakates ühe vaba laua poole liikuma. Laua juurde jõudes tõmbas Luke laua alt tooli, et Brit saaks sinna peale istuda. Peale seda möödus neist ka kelner, kes šampust neile pakkus ja ta võttis sealt kaks klaasi, ulatades ühe neist oma kaaslasele. "Tänase õhtu terviseks," lausus Luke ning lõi klaasi Brittany omaga kokku, juues sealt seejärel suure sõõmu. Kvaliteetne ja hea, nagu olema peabki.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
Truth be told, I'll never be yours
|
|
|
Post by Frederick Rowan on Feb 16, 2014 18:48:38 GMT 2
Muidugi on nii ilus tüdruk kunagi kisakooris olnud, kuidas siis veel? mõtles Frederick, kui tüdruk rääkis oma keskkooliajast. Ta mäletas enda kooliajastki, kui hea oli kisakooritüdrukuid vaadata. Mingi osaga neist ta kunagi ka "suhtles lähemalt", kui viisakalt öelda. "Ma olen natukene igav ja õpin ülikoolis keemiat," vastas ta siis viisakalt küsimusele. "Orgaanilist keemiat, kui täpsem olla," lisas ta täpsustuse, lootes, et tüdruk ehk päris magama ei jää ta igava jutu peale. Oma kursakaaslastega võis vahetevahel keemiast rääkida, aga tavaliselt ei suutnud teised sellele jutule kaua aega tähelepanu pöörata. Mida põnevat saab molekulides olla?
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
Mistakes are proof that I am trying.
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 16, 2014 18:59:58 GMT 2
Theodore seevastu ei pidanud tantsimist just enda lemmiktegevuseks, sest ta eelistas rohkem mehelikumaid spordialasid, nagu ta ise neid nimetas. Siiski, aeg-ajalt eriüritustel nagu täna polnud tal midagi selle vastu, et mõne kena neiu õhtu õnnelikuks teha ja talle korralikku meelelahutust pakkuda. Argipäevaelus oli niigi palju probleeme, vähemalt tänasel õhtul võis ju nende peale mitte mõelda? arvas Theo Reginat tantsupõrandal keerutades, nii et neiu blondid kiharad vabalt ringi lendlema pääsesid. "Ja on sul midagi komplimentide vastu?" küsis mees sõbrannalt. Nende osas ta tõesti kitsi ei olnud, senikaua kui oli põhjust neid jagada, sest ega ta ilusaid sõnu niisama ka ei pildunud. Tantsupõrandal keereldes oli üsna kerge unustada probleeme, mis muidu ennast ikka ja jälle kippusid ilmutama. Regina elu oli küll mugav, aga päris lustiks ja lillepeoks ta seda ikkagi nimetada ei saanud. Mõnikord jäi naine mõtlema, et tal on midagi olulist puudu, samas polnud aga õrna aimugi, mis see olla võiks. Korraks jõudis Reg isegi silmad sulgeda, sest ta usaldas Theod ja teadis, et mees ei laseks tal näoli maha prantsatada. "Mitte seni, kui need komplimendid on asjakohased," vastas Regina kavala naeratuse saatel. "Ja kuidas sina praeguse õhtuga rahul oled?" uuris Reg. "Ma loodan, et see sinu jaoks liiga igav ei tundu. Ma mäletan, kui sa kunagi ütlesid, et tantsimine pole päris sinu teema."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 19:06:07 GMT 2
"Ma vist viimati käisingi keskkooli ajal," meenutas Brittany. New Yorgis oli ka muidugi palju lahedaid üritusi, aga osale neist üritustest Brit ikka ei jõudnud, sest pilet oli kas liiga kallis või polnud naisel lihtsalt aega. "Ma... See oli mulle lihtsalt ootamatu," sõnas naine ning istus laua taha, kui Luke talle tooli välja tõmbas. "Cheers," sõnas Brittany naeratades ning lõi mehega klaasi kokku, enne kui selle oma punaseks värvitud huultele tõstis ja sealt lonksu võttis.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 19:13:17 GMT 2
Ühest küljest tundus see kassiga kaelakee nagu mingi nali Kitty eesnime pihta, aga samas oli see armas, sest Ale teadis, et Kittyl on allergia ja ta ei saa sellepärast kassi võtta, kuigi tahaks. Samas oli Alejandro nii naljakas poiss-sõber, et Erica ei saanudki väga pahaseks, kui tüüp tema eesnime üle nalja tegi, ehkki ta eelistas iga kell Ericat ja parandas kõiki, kes talle Kitty ütlesid. "Kuidas salsa käib?" uuris Kitty, oletades, et salsasammu Ale ikka teab. Muid tantse tüüp juba näitas talle, aga ikka oli lahe õppida niimoodi. Salsat Alejandro muidugi oskas, aga praegune muusika polnud selle jaoks just kõige sobivam, kuna ei läinud liigutustega kokku, kuid noormees otsustas siiski Kittyle neid samme näidata. "Kuidas tundub?" küsis Alejandro natukese aja pärast, kui oli sammude demonstreerimisega mõneks ajaks lõpule jõudnud. Loodetavasti ei väsita ta Ericat tänase õhtuga nii ära, et viimane temaga enam üldse kuskile ballile enam minna ei taha, sest energiat oli Alejandrol rohkem kui mitmel erineval inimesel siin ruumis kokku.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 19:21:40 GMT 2
Kui Ale Kittyle salsasamme hakkas õpetama, siis käisid esialgu neiu jalad küll risti ning ta sai palju naerda, aga hiljem hakkas täitsa hästi ka juba minema. "Hea, et ma su varvastel ei tallunud," sõnas Erica naerdes. "Samba oli ikka lihtsam." Nad olid nüüdseks niigi kaua juba tantsupõrandal viibinud, aga kuumaverelisel Alejandrol ei paistnud väsimust veel kuskilt. Mingi latiinode värk?
|
|
34-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Evan Lee James on Feb 16, 2014 19:27:43 GMT 2
Kuna Evan oli endiselt selle linna jaoks täielik võõras, siis nägi mees balli näol suurepärast võimalust tutvuda linna ja selle elanikega. Endaga kaaslaseks kutsus Lee Hazeli, kellega on nad viimase kuu jooksul tunduvalt rohkem suhtlema hakanud ja täitsa sõbraks saanud. Selles kõiges on ilmselt süüdi pisikene kokandusõhtu naise juures ning kuna Evan on Hazeli naaber, siis oli tal suht raske sellest kõrvale viilida, olles ise samal ajal kodus. Kohale jõudsid nad umbes minut enne linnapea kõne. Kuna Doc on hästi haritud Inglise härrasmees, siis tema tantsuoskus ei jäänud kuidagi alla keskmise, mis tõttu tundis mees ennast vägagi kindlalt ja mugavalt, kui ta keerutas Hazelit tantsusaalil. Pärast kuuendat laulu, tegid nad pisikese pausi. Haaranud möödunud kelneri kandikult kaks pokaali, ulatas Evan ühe naisele, kes nägi lihtsalt imeline täna õhtul välja. + tavaline must mask
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 19:49:00 GMT 2
Alejandro teadis juba varasemast ajast, et Kitty ei ole kuulu just kõige osavamate tantsijate hulka, kuid ometi jätkus noormehel kannatust tema õpetamiseks. Lõpuks hakkasid Kittyl ka need sammud päris hästi välja tulema, mis tähendas, et miski pole võimatu. Isegi karusid saab tantsima õpetada. Mis veel teismelistest tüdrukutest rääkida? "Minu varvastel tallumise kombest oled sa jah edukalt lahti saada suutnud," muigas Alejandro, kui ta oma peas nende esimesi tantsukogemusi meelde tuletas. "Paljud inimesed räägivad hoopis vastupidist, aga eks ma üritan sind uskuda," lausus Alejandro Erica sõnade peale. "Aga tahad sa veel midagi proovida või hoopis natuke puhata?" küsis ta siis.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 19:53:57 GMT 2
"Ma tuleks tagasi, kui kooli lõpetan," oli Teresa kindel. Need paar aastat veel kängurude juures ja siis kolib naine ilmselt Ezra juurde, kui nad siis veel kooski on. "Aga väikse ekskursiooni tahaks sulle küll teha, jah," lausus Tess. Siis näeb Ezra ka selle riigi ära, millest nii palju räägitakse ja mille kohta ta igalt poolt lugeda võib. Aussie aktsent kõlab ju ka päris vingelt. "Sinna on veel omajagu aega, aga mulle meeldib see mõte," sõnas Ezra. Tema küll uskus, et nad on ka sellel ajal endiselt koos, kuid päris kindel ei saa kunagi olla, kuna elus võib vahel igasuguseid ootamatusi ette tulla. "Kui sul kunagi rohkem aega on ning mina ka töölt mõneks ajaks lahti peaks saama, siis anna mulle teada," rääkis Ezra, sest talle meeldis vägagi mõte sellest ekskursioonist koos Teresaga. Nii saaksid nad lõpuks ka Tree Hillist kaugemale - nad pole mujal kahekesi veel käia jõudnudki.
|
|
33-aastane; Psühholoog
School Worker
|
Post by Hazel Clarke on Feb 16, 2014 19:56:12 GMT 2
Kuna Hazel elas esimest aastat ise ka Tree Hillis, tundus see valentinipäev tallegi huvitav, aga naine ei mõelnud väga minemisele, kuni Evan teda ühel päeval endaga kutsus. Kokandusõhtu oli tore ja Hazel tundis, et on tõesti Evaniga veidi lähedasemaks saanud, kuid hetkel olid nad veel sõbrad. Head sõbrad. Mehe tantsuoskus üllatas naist, kuid seda ikka meeldival moel. Tüüp tõesti oskas tantsida. "Tead, Evan, ma ei saa mainimata jätta, et su tantsuoskus on lihtsalt muljetavaldav," lausus naine ning võttis mehe käest pokaali. Evan nägi ise ka väga šikk välja.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 20:15:17 GMT 2
"Vabandust," muigas Kitty, sest ei tahtnud just Alejandro varvastel talluda, ent ometi tuli seda ette, kui mees talle ladina-ameerika tantse mõnikord õpetas. Samas oli see omamoodi lõbus kogemus, sest mõlemad said naerda selle üle, kui koba Erica ikka olla võis. "Tahaks puhata ja värsket õhku hingata," vastas Kitty, sest saalis kiskus väga palavaks ja umbseks. Rahvast oli ka palju.
|
|