|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 0:27:31 GMT 2
"Mhm," noogutas mees ning kergitas pisut enda ühte suunurka, kui näitsik tema põsele ühe kerge musi vajutas, enne kui pilte uurima läks. Colin lõpetas kiiresti pesemise, kuid hakkas neid siis kuivatama ja pärast seda tuleks lihtsalt tööpinnad ka kiirelt üle käia. "Noh, mida sa seal nii naljakat näed?" uuris Jeff, kui Marie arvuti taga naerma hakkas. Ilmselt mõni veider pilt kellestki. Kindlasti võib ka neid olla, sest mees tegi kõigest ikka mitu kaadrit ja kõiki läbi vaadata ju ei jõua.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2014 9:01:55 GMT 2
Helena ei jõudnudki kuigi palju pilte ära vaadata, kuni Colin temaga liitus, aga see üks pilt ajas tüdrukut ikka väga naerma. "Ma otsisin nende piltide seast vähemalt ühte udukogu ja mulle teebki nalja see, et ma arvasin, et sinu tehtud piltide seast ma mõne leian ka, kui ilmselgelt ei leia," vastas Helena muiates. Natuke võis ju norida ka mehe kallal. "Okei, tegelikult ma naersin seda, et ma ei pea mingit lolli nägu tegemagi ja ikka suudad sa mõne minu huvitava näoilme pildile püüda," rääkis Marie nüüd pildist, mis ta nii naerma ajas ja see siianigi veel ees oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 20:16:48 GMT 2
Saanud köögis kõigega ühele poole, jalutas Colin tüdruku juurde ning jäi sinna seisma, suunates pilgu arvutiekraanile. "Hah, ma olen kindel, et mõni on kindlasti udune," lausus mees, sest seda ikka juhtus vahel. Eriti kui sa pildistad kedagi tantsimas või midagi muud liikuvat tegemas. "Tjah, selles võin ma küll süüdi olla," naeris mees, sest inimeste ilmed muutuvad mõne sekundiga ja vajutad õigel ajal nupule ja ongi käes üks veider pilt.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2014 20:44:19 GMT 2
"Nojah, ma pole eriti palju pilte ju veel vaadata jõudnud, aga eks ma annan teada, kui mõne udukogu leian," naeris Helena ning keris pilte veel edasi. Praegu polnud ta küll uduste otsa sattunud, aga huvitavaid näoilmeid ja peaaegu ühesuguseid pilte oli rohkem kui küll, ent tüdruk ei hakanud ise neid küll ära kustutama, sest võib-olla tahtis Colin nende seast veel omakorda midagi välja valida. Pannud veel mõned pildid edasi, leidis Helena endast veel ühe pildi, kus ta vägagi tõsise näoilmega on, pastakas käes, valmis paberile märkmeid tegema. "Wow, siin ma paistan tõesti asjalik," muigas tüdruk. a
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 21:02:11 GMT 2
"Sa kohe kibeled mu ebaõnnestunud võtteid leidma," muigas Colin lõbusalt, "kui midagi väga udust leiad võid ära ka kustutada." Üldiselt vaatab mees tõesti ise enda pildid kõik läbi, sest oma silm on ikkagi kuningas, aga ta usaldas Helenat piisavalt. Kuna tüdruk asjatas piltidega, siis eemaldas Colin vaikselt kaamera arvuti tagant ning pani selle korralikult kotti ära. Pole vaja, et keegi selle kogemata kuskilt laua pealt maha pillaks. "Sa olidki asjalik," teatas noormees, kui enda silmad hetkeks pildile pani. Seal oli näitsik eriti tõsine. Ilmselt vaatas kellegi etteastet.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2014 21:56:09 GMT 2
"Sul on ju alati nii head pildid ja seega on mul põletav uudishimu leida ka mõni ebaõnnestunud kaader, mida sina ega mõni teine fotograaf nii naljalt ei avaldagi," lausus Helena naerdes. Pildid olid talle siiani meeldinud ja esimeste seast oli küll päris raske veel mõnda udukogu tabada. Tegelikult huvitas Maried isegi see, kas tema albumi jaoks tehtud photoshoodil mõni ebaõnnestunud kaader oli, sest nende piltidega jäi ta väga rahule, mis ta Colinilt lõpuks sai ja mis albumi kaanel lõpuks ilutses ka. "Ma usun sind," lausus neiu, sest ta ise tundis end ka täna päris kasulikuna. Siis pani tüdruk veel pilte edasi ning järgmisena silmas ta pilti mehe õest, kelle näoilmest võis tõesti meeleheidet välja lugeda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 23:25:16 GMT 2
"Noh, aga vaevalt sinagi enda untsu läinud laule kellelegi väga jagad," vastas Colin tüdruku sõnadele. Muusikutel on muidugi veel hullem see, kui keset esinemist läheb viisist mööda. Seda on juhtunud ka parimatel artistidel. Samuti ei ole välistatud sõnade unustamised. Keeruline amet see lavalaudadel laulmine. "Tead, nii kaua kuni sa neid pilte vaatad käin ma pesus ära. Ma ise hakkan nendega nagu nii alles homme tegelema," pakkus Colin. Ta vajutas neiu pealaele ühe musi ning jalutas siis kapi juurde, et enda pidžaamapüksid ja maika valmis võtta, sest varsti pidi nad nagu nii magama minema. Korraks veel Marie poole vaadanud, kadus ta vannituppa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2014 23:35:00 GMT 2
"Mitte väga, aga ma tean, et seda võib kontserdil ka juhtuda, et hääl murdub või hoopis midagi taolist nagu ma mõnikord unes olen näinud - et lähen lavale, aga ühtegi sõna ei tule," rääkis Helena. Seda viimast kartis tüdruk muidugi kõige rohkem, aga õnneks polnud temaga veel nii juhtunud. "Vaata, et sa mulle ka sooja vett jätad," sõnas Helena nagu muuseas ning kattis suule tulnud haigutuse käega. Ei jõua temagi vist neid pilte täna ära vaadata, aga pessu tahaks enne magamaminekut ikka jõuda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 0:04:34 GMT 2
Kuskile kakskümmend minutit hiljem astus Colin vannitoast välja, seljas must maika ja hallid pidžaamapüksid. Tema tumedad juuksed olid veel kergelt niisked ning koos temaga tuli ruumi ka tüüpiline värske meeste dušigeeli lõhn. "Noh, ma loodan, et mõni tilk kuuma vett sulle ikka jäi," muigas mees, maandudes voodi servale istuma.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 18, 2014 0:14:11 GMT 2
Selle kahekümne minutiga sai Helena päris palju pilte vaadatud, kuid samas võitles neiu juba unega, mis peale tuli. Ometi tahtis ta enne magamaminekut ikka pesus ära käia, sest dušš värskendab ja nii tuli tal parem uni ka. "Mmm... sa lõhnad hästi," teatas Helena, kuid ajas end siis arvuti tagant püsti, et riided seljast ära võtta ja vannituppa kaduda. Ta tuli sealt tagasi umbes poole tunni pärast, rätik keha ümber, tuba täitumas tema arbuusilõhnalise dušigeeli lõhnaga. Varsti vahetas Marie rätiku ühe Colini T-särgi vastu. "Vett jagus küll," teatas Helena. "Aga uni on," lisas ta ühe haigutuse saatel, kattes suu kohe ka käega. Täna on pikk päev olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 0:36:22 GMT 2
"Ma tänan," muigas Jeff, kui Helena väitis, et ta lõhnab hästi. Noh, eks pesust tulles peabki hästi lõhnama. Muidu poleks sellel ju väga mõttet. Sellel ajal kui Helena pesemas oli, märkis Colin mõned tähtsamas asjad enda kalendermärkmikusse, lülitas arvuti kinni, kustutas kõik suuremad tuled ära, jättes põlema ainult öökapil olevad lambid ning sättis siis ennast voodisse. Ta otsustas Helena ära oodata, enne kui magama heidab. "Peabki olema, vaata, mis kell on," lausus Colin, kui Marie uuesti lofti ilmus, "tule voodisse ja siis saamegi magama ära minna."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 18, 2014 9:43:18 GMT 2
Saanud Colini särgi selga, tupsutas Marie veel õrnalt enda niiskeid juukseid natukene kuivemaks, et need voodisse minnes patja päris märjaks ei teeks. "Pool kolm," turtsatas Helena, kui hetkeks pilgu kellale heitis. Pole siis mõni ime, et uni oli, kui Marie tavaliselt juba kahe ajal uniseks hakkas muutuma. Täna oli pikk päev ka olnud. "Kuhu see aeg täna küll kadus?" imestas Marie, kui voodisse heitis, endale teki peale kiskus ja Colinile kaissu puges.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 18:10:06 GMT 2
"Kui palju asju teha, siis kipub see aeg tõesti kaduma," lausus Colin õrnalt muiates, võttes Helena endale kenasti kaissu. Naise märjad juuksed küll tekitasid nahal natuke kõditust ja külma tunnet, aga üldiselt mehele meeldis ikka tüdrukud enda kõrval voodis näha. "Aga ilusaid unenägusid sulle siis... nii tegusale päevale peaks sügav uni ka tulema," leidis Colin ning vajutas tüdruku huultele ühe magusa head ööd suudluse. Kustutanud mõlemad öölambid ära, jäid noored mõne aja pärast magama. Kuna väsinud olid nad mõlemad, siis magasid nad sügavalt ja ärkasid hommikul õige hilja. OT: Läbi
|
|