20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 0:45:27 GMT 2
Laulmine läks Helenal vägagi hästi, aga ta teadis, et see karjäär ei pruugi just kõige pikaajalisem ja püsivam olla. Uued ning paremad artistid tulevad ikka ju peale või peab Helena lihtsalt võimalikult palju uusi lugusid välja andma. Kõige hullem oleks see, kui stuudio nõuaks, et neiu stiili vahetaks või omavoliliselt neid lugusid muudaks, aga seda õnneks veel juhtunud pole. "Samas tundub see huvitav ka," lausus näitsik. "Mõni pisike roll mõnes filmis või sarjas võib tegelikult päris lõbus kogemus olla vahelduseks laulmisele." Ei teagi, kuidas näitsikul see välja tuleks, aga võimalusel proovib ta näitlemise ka ära. "Jah, ma hakkan sinu peal igasuguseid katseid tegema ja võid vaikselt psühhoanalüüsiks ka valmistuda," naeris Helena. "Tead, see üks vaba aasta on tegelikult nii palju häid mõtteid pähe pannud ja selgust toonud. Mul ongi praegu see mõte, et annan Wilmingtoni avalduse sisse ja katsun laulmise kõrvalt loengutes käia, sinu jaoks aega leida ja oma tööd õigeaegselt ära teha," rääkis näitsik ühest oma heast mõttest, mis talle selle aasta jooksul tulnud oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 1:05:07 GMT 2
"Vahelduse mõttes oleks see kindlasti lahe," lausus mees, "suurem osa inimestest tahab kas või korra elus näitlemise ära proovida. Vähemalt minule on selline mulje jäänud." Kunagi mõtles isegi Colin sellele, aga nüüdseks on see mõte tema peast läinud, sest ta on leidnud asja, mis talle meeldib ja ta on sellega rahul. Pole tal vaja kuskile lavale ronida. "Seda ma usun," naeris ka Jeff. "See on üks hea mõte, aga tekitab ka kindlasti kõvasti stressi. Eriti kui sa tahad neid kõiki hästi teha," lausus Colin, "ma arvan, et sa peaksid seda otsust ikka korralikult läbi vaatama, sest ülikool ei ole ikka sama, mis keskkool."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 1:58:26 GMT 2
"Mul oli see mõte varem juba, aga Phoebe tuletas mulle seda lihtsalt meelde enda etteastega. Ta tõesti avaldas mulle muljet," rääkis Helena. Võib-olla ta ise poleks nii hea ja jääks ikka rohkem laulmise juurde, kui ta ka näitlemise ära peaks katsetama, aga jah... kes teab. "See kõlab tegelikult päris lõbusalt," pidi Helena tõdema. Vähemalt ei kavatse ta isa ega venna jälgedes käia ja meditsiini õppima minna, sest sellisel juhul võib ta veel nõeltega ka katsetada ja see on ikka tunduvalt ebameeldivam kui psühhoanalüüs. "See nõuab lihtsalt head aja planeerimise oskust," võttis Helena Colini targad sõnad kokku. Eks seda tal niivõrd-kuivõrd oli ka, kui vaja. "Jõuan mõelda küll, kui nad avaldusi alles kuskil väga kevade poole võtma hakkavad," sõnas Helena.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 16:11:33 GMT 2
"Ta oli tõesti hea. Mul ja kindlasti tal endal on ka hea meel kuulda, et ta muljet avaldas," lausus Colin. Ta oli küll pidanud palju aega showd läbi kaamera vaatama, aga siiski sai ta kõik vajaliku nähtud. "Sulle võibolla tõesti," naeris Colin, kes küll ei sooviks enda kohta mingit psühhoanalüüsi saada. Parem mitte enda kohta kõike teada. "Kas neid juba praegu millalgi ei võeta?" uuris mees, kuigi ega sellest oli kõvasti aega möödas, kui tema viimati nende avaldustega tegeles.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 17:15:48 GMT 2
"Ma loodan lihtsalt, et ta enda annet raisku ei lase," lausus Helena. Phoebe oskas hästi joonistada, aga Marie meelest on tal päris suur tõenäosus ka näitlejana läbi lüüa. "Kindlasti on," naeris ka Helena ning pistis viimased ampsud riisi suhu, enne kui pihvide ja salati kallale asus. "Ei... minu meelest hakkavad alles kuskil aprilli keskel või nii, kui gümnasistid ka oma avaldusi saadavad, aga ma ei tea... ma uurin veel seda asja," kehitas Helena õlgu. Ta mäletas, et eelmisel aastal, kui tema veel Senior oli, hakkasid kõik alles aprillis enda avaldusi saatma. "Jah, näed, Helena läheb kooli," teatas tüdruk uhkelt ning hakkas naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 22:21:42 GMT 2
"Ma ei ütleks, et ta selle raisku laseks, kui ta joonistamisele siiski keskenduks," lausus Colin, "aga ta juba mainis minu arust, et ta proovib ka paari näitekooli. Alati on tal muidugi võtta ka Minor ja Major." Siis saab kahte asja korraga õppida. Kuna mõlemad asjad on kusntiga seotud, siis oleks ta ilmselt üsna lihtne nii õppida. "Selge ega ma ei mäleta sellest enam midagi," tunnistas Colin kerge muigega, "kui armas... sina pead õppima ja töid tegema samal ajal kui mina lebotan või töötan, mis on ka üsna lihtne." Hah, siis saab ta neidu küll päris korralikult kiusata, kuigi ta muidugi toetaks teda vajadusel.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 22:32:01 GMT 2
"Ma lihtsalt loodan, et ta teeb õiged valikud ja valib selle ala, mis talle tõesti meeldib," sõnas Helena naeratades. Seda teadis tüdruk ammu, et Phoebs tahab minna samasse kooli, kus tema vend õppis, kuid paistis, et ta plaanis veel mitmesse kohta avaldused saata. Mõistlik samm - nii ei ole seda, et ei saagi kuskile, sest kui üks langeb ära, siis kuhugi mujale ikka saab. "Kas sa kohe pead?" küsis Helena naerdes ja andis Colinile kerge müksu vastu õlga, kui tüüp teda norima hakkas. "Mina saan sulle jällegi nutma tulla, et nii raske on ja eksamid ja palju õppida," noris tüdruk vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 22:38:19 GMT 2
"Ma loodan seda sama," sõnas Colin ning pistis viimase suutäie enda taldrikult suhu. Kõht sai päris korralikult täis. Eriti kui mõelda kui tühi see ennist olnud oli. "Miks mitte," lausus mees naerdes, kui Helena talle müksu vastu õlga lõi. Ta vaatas tüdrukule lõbusalt otsa ning kuulas tema vastukäiku. "Jah, seda ma usun. Siis on mul neid lausa kaks ju," pidi Jeff tõdema, sest vaevalt Phoebegi teda säästab.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 22:47:01 GMT 2
Nüüd sai ka Helena taldrik tühjaks ja kõht oli juba mõnusalt täis, kuid neiul oli veel vähemalt poole klaasi jagu mahla, mis ka ära tuli juua. Õnneks polnud seda kohe kiirelt alla vaja kulistada. "Sest sa oled... nii kiuslik," tõi Helena naerdes ühe põhjuse, kuigi vaevalt see Colinit heidutab. Tüdruk ise kiusas teda ju ka, kuigi tavaliselt mees ikka alustas. "Siis on sinu kord mulle öelda, et suck it up," muigas Helena. Tema pidi siis veel muusika kõrvalt koolis hakkama käima, mis ilmselt tähendas seda, et mõnedest loengutest ta kindlasti puudub ja peab kelleltki konspekti laenama ning kõik ise järele õppima, nagu ta keskkooli lõppus juba tegi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 22:57:09 GMT 2
"Okei, selle süüdituse võtan ma omaks," muigas Colin, "aga see on lihtsalt vanematele vendadele sisse kodeeritud." Tegelikult oleks võibolla aeg suureks kasvada ja mitte nii kiuslik enam olla, aga see oli justkui juba osa mehe iseloomust. Kõik teadsid, et midagi sellist võib temalt oodata. "Ma jätan selle meelde," lubas noormees kavala naeratuse saatel.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2014 23:40:30 GMT 2
"Tegelikult on see omamoodi armas," tunnistas Helena. Ehk pidaski neiu kiusamist sellepärast armsaks, et nad niigi mehega kogu aeg kas norisid teineteise kallal või kiusasidki nagu kaks väikest last. Samuti tuli ette selliseid olukordi, kui keegi neist kellestki üldse teistmoodi aru sai, kui üks osapool tegelikult mõtles ja siis sai veel rohkem nalja. "Ma jätan meelde, et sa selle meelde jätad," naeris Helena ning jõi enda mahlaklaasi tühjaks. "Oeh... nüüd lähen ma vist lõhki," muigas näitsik, sest kõht oli nii täis saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 23:59:23 GMT 2
"Mina sinu asemel seda küll välja ei öleks öelnud," muigas Colin, sest nüüd võib ta ju lihtsalt selleks neidu kiusata, et armas olla. Okei, vaevalt mees seda teeks, aga põhimõtteliselt sellist asja oleks pidanud endale hoidma. "Nüüd võid rahulikult istuda ja leiba luusse lasta," sõnas mees ja tõusis ise laua tagant püsti. Esimese ringiga koristas ta laualt ära nende nõud ja teisega salatikarbi. Midagi peale paari nõud ju pesta polnudki. "Sa olid täna juba nii tubli, et ma koristan ise asjad ära," pakkus Jeff.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2014 0:07:15 GMT 2
"Okouu," tegi Helena, justkui olekski ta mingi eriti tähtsa saladuse praegu välja rääkinud, kuid hakkas siis naerma. Ta vähemalt ütles, mida ta päriselt mõtles ka. "Sweet," sõnas näitsik, kui temal nüüd rahulikult istuda lasti ja Colin ise kõik ära lubas koristada. Ega Marie end hetkel väga liigutada jõuakski. "Aga sa olid ka täna tubli, sest sa käisid kogu aeg kaamera käes ja klõpsisid pilte ja siis tegid koos minuga süüa," ei saanud Helena seda Colinile ütlemata jätta. "Pilte tahaks tegelikult isegi näha," mainis tüdruk. Ei tea, kas need on nüüdseks juba kõik arvutisse tõmmatud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 0:17:13 GMT 2
"Aitäh, kallis," sõnas Colin, kui Helena väitis, et temagi täna siiski tubli oli. Mingis mõtted tegid nad täna õhtul mõlemad tööd. Mees hakkas vaikselt nõusi pesema aga ega neid palju ei olnud. Seega kõigest paar minutit ja nõud peaksid kuivad olema. "Aga mine ja vaata arvutist, kas on ära tõmmanud juba," pakkus mees, "kuigi ega neid pilte on palju ja kõigi läbi vaatamiseks läheb ikka üksjagu aega." Colin hoidis veel hetke enda siniseid silmi tüdrukul, kuid keskendus siis jälle nõude pesemisele.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 17, 2014 0:22:51 GMT 2
"Võta heaks," lausus Helena kerge naeratusega ning lasi end toolil rohkem lösakile, kui Colin nõusid pesema hakkas. Kauaks niimoodi muidugi jääda ei saa, aga mõnda aega oli ikka hea niimoodi leiba luusse lasta. "Sa võid siis hiljem liituda," sõnas Marie, kui Colin pakkus, et tüdruk võiks minna ja vaadata, kas pildid on juba arvutisse tõmmatud. Ajanud end mõne hetke pärast püsti, vajutas Marie Colini põsele kerge musi ning kadus siis arvuti juurde. Pildid olid juba ära tõmmatud ja Marie klikkiski esimesele, hakates neid ükshaaval vaatama, kuni üks eriti naljaka näoga pilt temast endast tüdruku naerma pani.
|
|