|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 0:10:00 GMT 2
"Täname Daisy-Suni ja liigume enda tänase õhtu viimase esineja juurde, kelleks on meie viimase aasta õpilane Stacia Ingham, kes meile samuti tantsib, aga seda pisut erinevalt, kui eelnevad kaks tantsunumbrit," rääkis Tracey ning jalutas siis lavalt maha, et viimane esineja lava vallutada saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 0:15:15 GMT 2
Daisy kuulas hoolega kõikide kohtunike kommentaare, kuid kõige rohkem kuulas ta muidugi Helenat, sest talle meeldis tema muusika, kuigi tüdruku enda laulustiil on neiu omast väga erinev. Siiski võib teda väikest viisi Marie fänniks nimetada. Hääl värises tüdrukul tõesti kohati, sest ta oli natuke närvis, aga üldiselt jäi Sunny ka ise enda esitusega rahule. Tänanud kohtunikke, jalutas tüdruk lavalt maha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Feb 9, 2014 0:21:48 GMT 2
Kui Stacia nägi kuulutust talendishow kohta, ei pidanud ta pikalt mõtlema, millega seal esineda, sest tantsimisega on näitsik tegelenud suurema osa enda elust. Stacy on proovinud kõikvõimalikke erinevaid stiile, mis vähegi huvi pakkusid, kuid postitants oli see, mis neiul enda arvates kõige paremini välja tuli. Kuna Stacia kuulub ka kisakoori ja paikneb esinemiste ajal tavaliselt esireas, siis enesekindlusest tal puudust ei teki. Painduvuse ning enda füüsilise vormi pärast näitsik samuti nuriseda ei saa, sest tervislik eluviis ning pidev liikumine on juba pikka aega tähtsaks osaks Stacia elus. Täna tuli tal oma kava esitada küll viimasena, aga mingit suurt närvi Stacia ei tundnud, kuna ta on ennegi publiku ees esinenud. Pealegi oli ta oma tänast kava juba piisavalt kaua harjutanud, nii et muretsemiseks väga põhjust polnud. Astunud lavale, manas näitsik näole kerge naeratuse ja viis pilgu korraks publikule, keda oli saali päris palju kogunenud. Kui muusika mõne hetke pärast mängima hakkas, alustas Stacy oma etteastega.Midagi sellist
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Feb 9, 2014 0:35:09 GMT 2
Mida see tüüp nüüd ajas? Kui keegi endale mingeid asju ette kujutas, siis kindlasti oli see Lucien. Debiilik. "Ja sa oled kõige hullem sitapea, aga ma arvan, et sa juba tead seda," sõnas Megan uhkelt, üritades keskenduda laval toimuvale. Lucien segas teda hetkel ikka päris palju ning naine otsis pilguga saalis juba vabu kohti, et ise tema kõrvalt minema minna. "Sul on päris elav kujutlusvõime," turtsatas naine, kui Luce väitis, et tema meelest ei tohiks tal kedagi olla. Meganit ei kottinudki see, kas Lucienil oli keegi või mitte. Sitapea? Noh, äkki oli ka. Sel teemal ei hakanudki Lucien Meganile vastu vaidlema. Ainult et naine võiks ikka endas ka vigu näha, mitte ainult teistes. Megan polnud samuti kaugeltki mitte ideaalne. "Sinul samuti, peaks mainima," sõnas mees, kui Megan tema kujutlusvõimest rääkima hakkas. Kui lavale ilmus viimane esineja, viis Lucien pilgu sinnapoole, ignoreerides mõnda aega enda kõrval istuvat naist täielikult. "Ma vean kihla, et sina seda järgi teha ei suudaks," lausus tüüp vaikselt. "Lendaksid kogu täiega alla nagu ilma tiibadeta vares." Küll oli alles lõbus Megi nokkida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 0:37:20 GMT 2
Kuna Kitty osales sellel aastal koolielus ikka eriti aktiivselt, ei jätnud ta tulemata ka talendishowle. Pealegi osales seal tema poolõde Stacia, kellega Erica normaalsemalt läbi oli hakanud saama, kuigi erilised sõbrannad nad siiski polnud. Samas õe pärast tasus ikka kohale tulla, kuigi teisedki etteasted meeldisid neiule. Erica kirjutas oma paberile siiski Stacia nime ning asetas selle siis vastavasse korvi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 0:40:58 GMT 2
Lõpetuseks oli Stacia number väga hea, sest see oli mõnusalt rahulik, aga samas väga kena ja huvitav. Traceyle see isegi meeldis, kuigi alguses ei olnud ta päris kindel, kas see oleks ikka kooliüritusele sobiv etteaste. Nüüd veendus Trace selles, et oli eksinud, sest number oli ilus ja tantsulise tehnika poolt isegi päris keeruline. Jalutanud pärast aplausi lavale, jäi ta seniori kõrvale seisma. "See oli küll lõpetuseks üks suurepärane esitus," leidis Tracey, "kui kaua sul selle õppimiseks aega läks, sest juba vaadates tundus see keeruline."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Feb 9, 2014 0:51:24 GMT 2
"Kuna ma olen juba aastaid end vormis hoidnud, siis ei ole sellise tantsu õppimine ja esitamine midagi ületamatut, aga harjutama pidi alguses muidugi kõvasti, et midagi välja tulema hakkaks. Kuna mul oli kava juba enne talendishowd poolenisti olemas, siis kuskil paar nädalat," rääkis Stacy. Tal on enda kodus ka post üles pandud, mistõttu pole haruldus, et näitsik aeg-ajalt erinevaid tantsuliigutusi harjutas ning kavasid kokku pani. Isegi sõbrannadele on Stacia midagi õpetada püüdnud, kui nood on küsima tulnud. Huvitav küll, mida kohtunikud tema tantsust arvavad?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 1:00:51 GMT 2
"Ma arvan, et see harjutamine tuli sulle kasuks, sest see kava oli väga kena," lausus Tracey ning viis enda pilgu kohtunikele. "Nüüd on Chadil, Helenal ja Ryanil võimalus veel viimast korda kommentaare jagada. Ja nii nagu alustadeski, esimesena siis Chad," pöördus naine kolmiku poole. Ta ise lootis, et Ryan peab seda numbrit ikka kooli sobilikuks, sest Trace lasi Stacia esinema ja seega on tema see, kes võib piki päid ja jalgu saada.
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Feb 9, 2014 1:07:46 GMT 2
Colin keeras tuttava hääle peale enda pilgu ei kellelegi muule kui Lisale, kelle uus soeng oli vägagi sarnane Helenale. Vau. "Hei, ma näen, et sina oled muruniiduki ja värvipoti otsa komistanud," muigas noormees lõbusalt. Tüdruk sai ilmselt ikka aru, et tegemist on lihtsalt naljaga. "Peaks ütlema, et sina oled see, kes võõras välja näeb... aga sulle täitsa sobib," noogutas kutt ja tõstis enda parema käe pöidla üles, et enda sõnu žestiga ilmestada. "Noh, ma olen kas klassis, õpilastega kuskil väljas pildistamas või tööl... ja sa ei käi mul seal just kuigi tihti külas," pidi Colin tunnistama. "Väga vaimukas," pööritas Lisa Colini sõnade peale õrnalt silmi. Nii lühikesed tema juuksed nüüd ka pole. "Aga tänan," lisas naine pisikesel naeratusel, sinised silmad mehel, jälgides samas silmanurgast laval toimuvat, "lihtsalt oli tunne, et aeg oleks pisikeseks muutuseks. Pealegi blond tekitab meestes kindlaid eelarvamusi, mis ei ole just kõige ausamad naiste suhtes," turtsatas Marion lõbusalt. Kohe kindlasti mõtles ta neid nn blondiini-nalju ja üldse neid 'fakte' blondide kohta. "Noo, sa pole mind eriti kutsunud ka enda paleesse," muigas Lisa Colinit jälgides, kuid peagi liikus tema pilk lavale ja seal seisvale Phoebe'le. Näitsikuga sai seda tükikest mõni tund varem naise klassis harjutatud ja isegi nõu sai Lisalt küsitud, kuigi tema on viimane inimene, kes peaks näitlemise osas nõu andma. Telefoni taskust välja libistanud, filmis ta tüdruku imelist etteastet, pärast mida ta aga ühines aplausiga ja isegi vilistas tunnustavalt neidisele. "Su õde sai kohe kindlasti minu hääle endale," lausus Marion naerusuiselt, viies enda pilgu hetkeks Colinile.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 1:09:21 GMT 2
Kuna Brittanyl oli päris mitu vaba päeva, lendas nainegi Tree Hilli, et oma vanu sõbrannasid külastada. Kuna ta pidi New Yorki tagasi lendama alles pühapäeval, ei jätnud naine kasutamata võimalust Tree Hilli keskkooli talendishowd vaatama tulla. Ise polnud naine kordagi osalenud, sest ei arvanud lihtsalt, et ta milleski nii hea oleks, kuid põnev oli alati teiste etteasteid vaadata. Eriti meeldisid Brittanyle esimene ja viimane etteaste, kuid enda toolil olnud paberile sai kirja siiski Mia nimi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 9, 2014 1:12:55 GMT 2
Kas tõesti hakkas tänane õhtu juba läbi saama? Neid esitusi vaadates oli aeg ootamatult kiiresti edasi liikunud. Kui lavale ilmus viimane esineja, pööras Chad oma tähelepanu tüdrukule, kes pidi kohe postitantsu tegema hakata. Alguses olid mehel muidugi mõned eelarvamused, kuid selle viimase aasta õpilase etteaste edenedes sai Chad aru, et siin toimuv jääb siiski viisakuse piiridesse, mitte ei lange mõne stripiklubi tasemele. "Kõigepealt tahaksin öelda, et mulle oli suur au täna žüriisse kuuluda ja neid suurepäraseid etteasteid jälgida. Kõik esinejad olid eranditult väga tublid ja vääriksid suurt aplausi." Kuna ka saalitäis rahvast oli sama meelt, järgnes nendele sõnadele üks korralik aplaus. Kui saalis uuesti vaikseks jäi, hakkas mees Stacia etteastest rääkima. "Sinu numbri kohta ütleksin jälle, et tegemist on ilmselgelt ühega raskematest tänase õhtu jooksul. Peab ikka väga heas füüsilises vormis olema, et nii graatsiliselt posti küljes keerelda. Kusjuures proovisin ise ka kunagi kihlveo korras, aga erinevalt sinust nägin täiesti naeruväärne välja. Aitäh." kommenteeris Chad, viies pärast oma jutu lõpetamist pilgu järgmisele kohtunikule, kelleks on Helena.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 9, 2014 1:18:15 GMT 2
"Jah, ma arvan, et enda tänusõnad jätan õhtu lõppu," mainis Helena nagu muuseas ning naeris kergelt, viies oma silmad siis tänasele viimasele esinejale. "Tead, ma ütleks, et tegu oli väga julge etteastega, eriti kui see juba teatud eelarvamusi võib tekitada," sõnas neiu, kuigi ise ta mingeid eelarvamusi kohe endale tekitama ei hakanud. See, mis laval toimus, oli ju tegelikult ikkagi sündsuse piirides ning omamoodi ilus oli seda jälgida. "Sinu graatsilist ja imeilusat etteastet vaadates tekkis minulgi mõte, et äkki õpiks ka selle ära, kuid ma kujutan ette kui tehniliselt keeruline see võib olla," rääkis näitsik. Tjah, Colinile võib-olla isegi meeldiks. "Muidu oli seda igatahes ilus vaadata. Aitäh," lõpetas Helena enda kommentaari, et viimasele kohtunikule sõna anda. Võitjate valimine läheb täna küll raskeks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 1:24:31 GMT 2
"Tundub, et mul on au anda täna viimane kommentaar," sõnas Ryan, "ma pean nõustuma Helenaga, et selline etteaste võib tekitada eelarvamusi, aga tegelikult oli tegu tõesti ilusa ja graatsilise esitusega. Mulle meeldis, et muusika oli rahulikum ja seega said kõik sinu esitusele keskenduda. Aitäh." Võitja valimine läheb tõesti raskeks, sest oli palju häid ja kuidas sa valid, et üks on parem kui teine. Eriti keeruliseks teeb asja see, et esinejad olid mõned väga erinevatest valdkondadest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 1:28:38 GMT 2
Chadi kommentaari peale tõi isegi Tracey seekord kerge turtsatuse kuuldavale, hakates vaikselt naerma. Õnneks ei olnud mikrofon naise suu juures. "Aitäh Staciale ja meie kohtunikele, kes kindlasti ühte suurt aplausi väärivad," sõnas naine, "nüüd aga lähevad kohtunikud enda otsust langetama. Samal ajal on teistel võimalik koridoris natuke midagi söögi- või joogipoolist leida." Nimelt oli koridoris üks pikem laud üles seatud, kus olid mõned tikuvõileivad, küpsised jms. Joogiks oli olemas nii tee, kohv kui ka morss.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Feb 9, 2014 1:32:55 GMT 2
Kuulanud kohtunike arvamuse ära, tänas näitsik neid viisakalt, pärast mida ta lavalt lahkus. Stacia oli isegi kergelt üllatunud, et need kommentaarid nii positiivseteks osutusid, kuna sellise tantsu tegemine oli paraja riski peale minek. Vanemad inimesed ei pruugi ju asja võlust aru saada, kuid näitsiku õnneks oli lugu hoopis vastupidine. Nüüd jäi tal üle vaid tulemusi oodata. Kui Stacy oli lava taha kadunud, rääkis ta natuke aega paari tüdrukuga juttu, kes samuti kisakoori kuulusid, aga õige pea võttis ta juba suuna koridori, kuhu oli snäkilaud üles seatud.
|
|