20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 8, 2014 22:18:35 GMT 2
Juba Lydia valitud laul pani Helena mõnusalt kaasa liigutama ning tüdrukut võis isegi tasakesi kaasa ümisemas kuulda, ent samas jälgis Marie ka tantsu. See etteaste oli kindlasti üks neist, mis Helenale tegelikult kõige rohkem meeldisid. "Ma ütleks juba, et see laul jääb kummitama," sõnas näitsik kergelt naerdes. Seda lastakse ka muidugi päris palju, aga tants sama laulu juurde oli nagu kirss tordil. "Su number tundus küllaltki keerukas, aga mulle meeldis seda vaadata ja sa said sellega suurepäraselt hakkama. Ma arvan, et sa oled kindlasti esimene, kellega ma ühendust võtaks, kui ma enda järgmisesse muusikavideosse tantsijaid peaks vajama. Aitäh," lõpetas Helena enda kommentaari, et järgmisele kohtunikule sõna anda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 22:43:29 GMT 2
"Laulu kohta ei oska ma midagi öelda, aga see tants oli küll väga tehniline ja emotsionaalne," lausus Ryan, "täitsa huvitav oli seda vaadata. Aitäh." Ryan kallutas ennast natuke ettepoole, et pilk Chadile viia, kelle kord viimasenda rääkida oli, kui tal üldse on midagi lisada.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 8, 2014 22:50:25 GMT 2
Tantsimise osas polnud ka Chad eriline ekspert, kuna selline üksi karglemine ei olnud väga mehe teema. Paaristants oli aga hoopis teine lugu, sest seda Chad enda arvates oskas - valss näiteks ei kujutanud endast üldse midagi väga rasket. Kui tuli tema kord kommenteerida, viis Chad korraks pilgu oma märkmetele, mida ta etteaste ajal teinud oli, enne kui rääkima hakkas. "Ega mul kolmanda kommenteerijana eriti palju lisada ei olegi, mida juba varem mainitud poleks. Plusspunktid annaksin sulle juba selle eest, et mina mitte mingi valemiga midagi taolist järgi teha ei oskaks. Kena on vaadata, et noored end liigutavad ka, mitte ei vedele päev otsa läpakaga voodis või ei õgi end teleka ees paksuks. Aitäh."
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 8, 2014 22:53:51 GMT 2
Lydia kuulas hoolega kohtunike kommentaare ja noogutas, olles isegi meelitatud sellest, kui kuulis, et Helena võtaks ta võib-olla oma järgmisesse muusikavideosse. Miks mitte ju proovida, kuigi Lydia tundis, et kuulsus pole ikkagi väga tema jaoks. Chadi kommentaar ajas näitsiku jällegi naerma, kuid tema tunduski rohkem selline kohtunik, kes nalja viskab. Hea, et selliseid kohtunikkegi olemas on. "Aitäh," tuli üle Lyddie huulte, enne kui ta lava taha kadus.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 8, 2014 22:58:06 GMT 2
Megani küsimuse peale oleks Lucien tahtnud naerma hakata, kuid nii oleks ta äkki teiste pealtvaatajate tuju rikkunud. Nemad tahtsid äkki kuulda, mida kohtunikel parajasti öelda on. "Usu või mitte, aga terve maailm ei keerle sinu ümber," vastas Lucien. Mees isegi ei teadnud varem, et Megan kavatseb siia kohale tulla. Naise edasise jutu peale ei suutnud Luce enam tõsiseks jääda, vaid tõi kuuldavale kerge naeruturtsatuse. "Sa kõlad, nagu oleksid tema peale armukade," lausus tüüp vaikselt. Milleks ta muidu Emilyt hoiatama peaks? Mõte armukadedast Meganist oli loomulikult äärmiselt koomiline - isegi siis, kui see tegelikult tõsi pole. Nüüd ootas Megan üha enam seda, et see õhtu juba läbi saaks, et ta ei peaks seda Lucieni enam taluma. Saalis oli ju veel teisigi kohti, aga ometi pidi mees just tema kõrval peatuma. Pole siis mõni ime, et ta Meganile creepy stalkeri mulje jättis. Mehe kommentaari peale pööritas Caroline oma silmi ning asetas käed rinnale risti. "Miks ma peaks tema peale armukade olema?" turtsatas naine. "Ma lihtsalt tahan, et see noor tüdruk teaks, kellega ta tegemist teeb, et ta oleks edaspidi targem ja hoiaks sinust eemale," seletas Megan ning vangutas pead. Küll see mees võis endast ikka palju arvata.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 23:01:36 GMT 2
"Suur tänu Lydiale ja nüüd liigume edasi... Jäänud ongi veel ainult kaks esinejat. Esimesena tuleb meie ette teise aasta õpilane Daisy-Sun Flores, kes esitab meile Celine Dioni laulu If i could," tutvustas naine eelviimast numbrit ning jalutas lavalt maha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 23:07:28 GMT 2
Kui Lydia lavalt maha tuli, sai ta kohe kallistuse Daisy käest, kes enda korda ootas. Tema arvates läks sõbrannal väga hästi ja kohe kindlasti ei jätnud ta seda arvamust enese teada, vaid kiitis Lyddie esitust. Kuulnud enda nime, jalutas tüdruk lavale, seljas pikk punane kleit. Kui enamik oletaksid, et jalas on tal kõrged kontsad, siis tegelikult kandis Sunny punaseid villaseid sokke. Alguses oleks ta ilmselt paljajalu tulnud, aga koolimaja põrandad on lihtsalt külmad. Enda blondid juuksed oli tüdruk lihtsalt kuidagi kinni pannud, et nad ette ei jääks väga, aga samas kaunilt mõjuksid. Meigi osas oli Daisy-Sun väga tagasihoidlik. Jäänud umbes lava keskele seisma, tõstis tüdruk mikrofoni enda suu juurde ning hakkas peagi laulma ühe enda lemmik artisti laulu, mida näitsiku vanaema ka väga armastas. Laul ja sealt ka välimus
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 23:13:32 GMT 2
"Oli see vast esitus ja sa näed muideks suurepärane välja," mugas Tracey, kellele näitsiku punane kleit meeldis, "mind kohe huvitab, kui kaua sa lalmisega tegelenud oled ja miks just Celine Dion, sest ta on üsna keeruline laulja, kellel laule esitada." Naine jäi huviga enda küsimustele vastuseid ootama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 23:16:48 GMT 2
"Aitäh," lausus tüdruk kerge naeratusega, "mingit kindlat vanust ma öelda ei oska, sest tänu enda vanaemale hakkasin ma üsna varakult laulma... aga muusikakooli astusin ma esimeses klassis. Selle loo valisin ma sellepärast, et see meeldib nii mu emale kui ka vanaemale... ja mulle ka muidugi." Daisy vaatas korraks muiates publikusse, kuid pööras siis enda pilgu tagasi Traceyle.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 23:19:15 GMT 2
"Võib vist öelda, et sa oled siis muusika sees kasvanud," leidis Tracey, sest oletas, et ju see on siis juba perekonnas, et kõik laulavad. "Aga vaatame, mida kohtunikud arvavad. Ryan," pöördus naine kohtunike poole, et veel viimased kommentaarid nende suust kätte saada. Kuigi sellele järgneb muidugi veel raskem osa - võitjate välja valimine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 23:22:45 GMT 2
"Vau... Vau... see on vist hetkel kõik, mida ma öelda oskan," naeris mees kergelt, "võimas laul, sest tegemist on siiski Celine Dioniga, ja ilus hääl, kuigi kohati natuke värisev, aga selle võib vast närvide arvele kirjutada. Mulle isiklikult väga meeldis. Nagu oleks kontsertil istunud." Ryan noogutas õrnalt Daisyle ning suunas enda pilgu korraks Chadile, et anda talle märku enda kommentaaride lõpust.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 8, 2014 23:44:20 GMT 2
Juba neljas laulja? Täna oli neid tõesti siin päris palju, mistõttu nende seast parima valimine osutuks ilmselt igale kohtunikule tõeliseks katsumuseks. Kui tüdruk laulma hakkas, jäi Chad tähelepanelikult kuulama, et leida midagi, mis aitaks tal praegust esinejat eelmistega võrrelda, aga seegi polnud kõige lihtsam ülesanne. "Mul tekib juba tunne, nagu oleksin mingile suurele lauluvõistlusele sattunud," alustas Chad, näol lõbus ilme. "Esitus oli muidu ilus ning said oma lauluga kenasti hakkama. Vahepeal jäin isegi mõtlema, et see laul sobiks hästi mingi naistefilmi soundtrackile - sinu esituses muidugi," rääkis Chad. Kui ta lõpetanud oli, andis mees Helenale pilguga märku, et too nüüd järje üle võtaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 8, 2014 23:50:27 GMT 2
Lauljaid oli täna tõesti palju, aga see oli vähemalt ala, mida Helena ikka veidi pikemalt ise kommenteerida oskas. Kõik lauljad olid head ja see esitus oli imeilus. "Ma ei saa mainimata jätta, et su esitus oli sama ilus kui su ingellik lauluhääl," alustas näitsik, silmad Daisyl. "Sa valisid endale ikka tõeliselt raske laulu, aga suutsid selle ära laulda, kuigi ka mina panin tähele seda, et su hääl natukene värises, kuid see on arusaadav, kui oled närvis. Kes meist ei oleks?" ütles Helena ära kõik, mis tal öelda oli, et siis viimast esitust ootma jääda.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Feb 8, 2014 23:52:33 GMT 2
Ka Lucien polnud Megani seltskonnast just vaimustatud, aga talle meeldis naist õrritada, kuna Megan vihastas nii kergesti, pakkudes mehele sellega lõbu. Mingit muud eesmärki tal naise kõrvale istuma tulles küll ei olnud. "Kust mina teadma peaks? Naised on salakavalad ja õelad olevused ning sina oled neist veel kõige hullem," kehitas Luce küsimuse peale õlgu. Kahjuks olid paljud naised sellised, et ise ei tahtnud, aga teisele ikka meest ära anda ei raatsinud. "Mis see sinu asi on," porises mees. "Sinu jutu järgi ei tohikski mul vist üldse kedagi olla."
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 8, 2014 23:57:59 GMT 2
Mida see tüüp nüüd ajas? Kui keegi endale mingeid asju ette kujutas, siis kindlasti oli see Lucien. Debiilik. "Ja sa oled kõige hullem sitapea, aga ma arvan, et sa juba tead seda," sõnas Megan uhkelt, üritades keskenduda laval toimuvale. Lucien segas teda hetkel ikka päris palju ning naine otsis pilguga saalis juba vabu kohti, et ise tema kõrvalt minema minna. "Sul on päris elav kujutlusvõime," turtsatas naine, kui Luce väitis, et tema meelest ei tohiks tal kedagi olla. Meganit ei kottinudki see, kas Lucienil oli keegi või mitte.
|
|