|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 14:24:48 GMT 2
Seitsmes veebruar oligi kohale jõudnud. Loodetavasti oli noortel piisavalt aega, et enda esitustega tegeleda, sest publik ootab siiski huvitavat ja lõbusat õhtut. Tracey kohendas veel korraks enda erkkollast käisteta triiksärki ning jalutas siis lavale, hoides käes musta mikrofoni. "Tere õhtust teile kõigile," tervitas Trace alustuseks särava naeratusega nii publikut kui ka kohtunikke, kes saali keskel laua taga istusid. Tavaliselt oli seal helipult, aga täna sai sellest kohtunike laud. "Ma loodan, et te kõik olete sama elevil tuleva õhtu osas kui mina. Te võite oodata väga huvitavaid etteasteid seinast seina. Ma ütlen kohe ära, et ka teie, armas publik, saate žürii osas olla. Nimelt on teie kätes valida välja üks esitus, mis saab publiku lemmiku tiitli. Selleks peate täitma ära pisikese lipiku, mille te leidsite enda toolilt. Täidetud lipik pange esituste lõpuks saali nurgas asuvate õpilaste korvidesse. Aga nüüüüd... liigume edasi tänase žürii juurde, kes annavad välja kolm auhindalist kohta. Ja ma võin öelda, et need auhinnad ei ole väiksed," muigas Tracey, lastes silmadel korraks publikus ekselda, et rahvas kõike kuuldut seedida saaks, "ja meie tänaõhtused kohtunikud on..." Tracey viis enda pruunid silmad lauale aula keskel ning noogutas neile põgusalt, et nad teaksid nüüd korraks püsti tõusta. "Esiteks Chad Sommers," tutvustas Jana esimest kohtunikku, jättes väikese pausi, et ta aplausi sisse rääkima ei peaks, "tegemist on meie majandusjuhi ja majandusõpetajaga, kes on ise ka selle kooli lõpetanud. Ning hetkel võib öelda, et ta esindab meile Sommersite perekonda." "Teiseks Helena Fielding," tutvustas Jana järgmist kohtunikku, "alles eelmisel aastal jalutas see neiu veel siin kooli koridorides ringi, kuid nüüdseks lööb laineid juba LAs. Mul on hea meel, et ta võttis aega, et tänane õhtu siin meiega veeta." "Ja kolmandaks Ryan Cassidy," tutvustas Trace kolmandat kohtunikku, "see mees vist küll tutvustamist ei vaja, aga siiski... meie keskkooli direktor isiklikult. Nüüd on teil võimalik näha, et ta ei kirjutagi ainult mornilt teile käskkirju ette, vaid võib päris lõbus vahel olla." Tracey lasi aulasse mõne hetke vältel vaikusel sisse voolata, enne kui jätkas. "Aga nüüd... egas midagi, kui hakkame tänase showga pihta," sõnas naine, "esimesena astub lavale meie esimese aasta õpilane Mia Rowan, kes esitab meile akrobaatikakava. Tervitame teda sooja aplausiga." Tracey jalutas tagasi lava taha, andes võimaluse nüüd Miale. OutfitJärjekord:1) Mia Rowan 2) Phoebe Holloway 3) Isabelle M. Henderson 4) Brett Haymore 5) Simona Dragomir 6) Tina Hawthorne 7) Emily Carpenter 8) Lydia K. Bates 9) Daisy-Sun Flores 10) Stacia Ingham OT: ESINEJATELE1) Teid kutsutakse ükshaaval nimepidi esinema, nagu ka selle postituse lõpus Trace Miat kutsus. 2) Järgmisena postitate teie, kus lisaks vastusele ootan ka videot (sellel ei pea olema päriselt teie tegelane), et vaatajatel ja kohtunikel oleks mingigi ettekujutus, mis laval toimus. Lihtsalt seletustega ilmselt läbi ei aja. 3) Tuleb lavale tagasi Tracey, aga ka teie jääte veel lavale, kus õppealajuhataja teile mõned küsimused esitab (üritame mõne postitusega hakkama saada). 4) Iga kohtunik teeb ühe postituse, kus annab kommentaare esituse kohta. Soovi korral võib esinejale ka küsimusi esitada. 5) Õppealajuhataja postitus, kus kutsub uue esineja KÕIK VAATAJAD VÕIVAD KOGU AEG VAHELE POSTITADA, KUI SOOVIVAD!PUBLIKU LEMMIKU POOLT HÄÄLETAMISEKS SAATKE MULLE PM
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 15:05:07 GMT 2
Colin oli üritusele kohale tulnud lausa kolmel põhjusel. Esiteks esines Phoebe, teiseks oli Helena üks kohtunikest ja kolmandaks oli Tracey talle ettepaneku teinud, et ta üritust natuke pildistaks. Seega ei oleks mitte tulemine kohe kuidagi sobinud. Mees kandis tumedaid teksasid ja hallikat triiksärki. Muidugi ei puudunud tema käest ka kaamera, millega ta aeg-ajalt pilte klõpsis. Selleks et paremaid pilte saada, jalutas ta vaikselt ruumis ringi, külastades vahel ka lavatagust.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 15:12:26 GMT 2
Hunter istus saali vasakus osas, aga siiski üsna keskel. Nii et tema vaatel ei olnud väga viga midagi. Ta oli tulnud siia ennekõike selleks, et enda tüdruksõbrale kaasa elada. Ta teadis, kui palju Mona selle esinemise pärast kartis ja kui palju ta vaeva nägi. Seega oli Hunter muidugi kohale tulnud. Pealegi mis ta ikka reede õhtul paremat teeks? Ilmselt oleks nagu nii Simonaga.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 7, 2014 15:29:02 GMT 2
Jessical pidi täna trenn olema, aga kuna enamik tantsugrupist nii hirmsasti tahtis täna talendishow'le kaasa elama minna, siis otsustas Jes, et jätab trenni ära ja laseb lapsed teiste talente vaatama. Ise ta mõtles, et ei hakka minema, sest tal kodus tegemist, aga pärast salongitööd sõitis ta ikkagi Tree Hill High poole, sest uudishimu pole patt. Aula uksest sisse astunud, vaatas ta ruumis ringi ning tegi üsna kohe järelduse, et Kylie't seal pole ja kuna preili ütles, et ta ilmselt ei viitsi tulla ka, järeldas Jessie, et neiu ei tulegi. Tühja kah, sest ta nägi Hunterit, kelle kõrval oli vaba koht. Raudselt hoiab Simonale. Sellest hoolimata, jalutas Jes sõbra kõrvale ja võttis tema kõrval istet. Jõudis neiu aga üsna sellisel ajal, kui esimene esineja just välja kuulutati. "Hei," tervitas Jes vaikselt Hunterit ja oletas siis, miks Simona Hunteri kõrval ei ole, "Simona esineb ka?"
|
|
23-aastane; Kunstiring
School Worker
|
Post by Lisa M. Matthews on Feb 7, 2014 15:55:45 GMT 2
Ka Lisa tuli täna talendiõhtule, elades kaasa enda õpilastele ja lootes kokku saada vanade tuttavatega. Näiteks Coliniga, kelle Tracey kindlasti täna pildistama kutsus. Tegu on siiski kooli fotograafiaringi juhendaja ja kõige kuulsama fotograafiga linnas, kes on ka varem käinud sarnaseid üritusi pildistamas. Marion seisis üleval keskmise sissepääsu juures, silmitsedes kohale ilmuvaid õpilasi ja õpetajaid. Tuttavatele nägudele tere öelnud, liikus ta vaiksete sammudega ette poole. Peagi märkasid näitsiku sinised silmad ka Colinit. Õrn naeratus suul kõndis Lisa mehe suunas. "Hei, võõras," sõnas tüdruk laial naeratusel ja rõõmsal hääletoonil, jäädes tüübi kõrval seisma. Harjumusest käega läbi enda juuste tõmmanud, mis on viimased 48 tundi olnud tunduvalt lühemad ja tumedamad kui kunagi varem. Mis teha, kui pikad blondid juuksed tüütasid ära. Pealegi on ta veel noor ja erinevate soengustiilide katsetamine lihtsalt kuulub naiste ellu. "Mõtlesin juba, et oled Harry Potterilt nähtamatuks tegeva mantli laenanud, et sind üldse kooli peal ega linnas liikumas ei näe," lisas näitsik turtsatusel, pöörates enda sinised silmad üles Colinile. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 16:04:04 GMT 2
"Hey," tervitas Hunter Jessicat vastu. Teda ei olnud poiss juba tükk aega näinud. Seega oli tore jälle Jessicat näha. "Jah, ta laulab," sõnas poiss kerge noogutusega, viies seejärel enda pilgu hetkeks lavale, sest esimene esineja pidi kohe peale tulema. "Ta oli suhteliselt närvis... Ma loodan, et tal läheb kõik hästi," lisas Hunter, sest päris jama oleks, kui tal korraga mingi lavakramp tuleks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 16:07:22 GMT 2
Colin keeras tuttava hääle peale enda pilgu ei kellelegi muule kui Lisale, kelle uus soeng oli vägagi sarnane Helenale. Vau. "Hei, ma näen, et sina oled muruniiduki ja värvipoti otsa komistanud," muigas noormees lõbusalt. Tüdruk sai ilmselt ikka aru, et tegemist on lihtsalt naljaga. "Peaks ütlema, et sina oled see, kes võõras välja näeb... aga sulle täitsa sobib," noogutas kutt ja tõstis enda parema käe pöidla üles, et enda sõnu žestiga ilmestada. "Noh, ma olen kas klassis, õpilastega kuskil väljas pildistamas või tööl... ja sa ei käi mul seal just kuigi tihti külas," pidi Colin tunnistama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 16:59:00 GMT 2
Vanessa ei olnudki pärast Iani sündi eriti väljas käinud, sest tal oli koduski palju asju teha. Ta käis küll väljas jooksmas viimastel nädalatel, et ennast vaikselt vormi tagasi saada. Nüüd oli aga he põhjus minna välja, et enda kolleegide ja tüdrukutega uuesti kohtuda. Pealegi tahtis ta neile kaasa elada. Astunud saali, jäi Nessa hetkeks seisma, et silmadega üle saali libistada. Leidnud ühe vaba koha üsna keskel ja ees, istus naine sinna maha, tõstes koti endale sülle. Selle ajal kui Tracey üritust sisse juhatas, lülitas Nessa enda mobiili vaikse peale. Täitsa jama, kui see helisema hakkaks. Kui Mia lavale astus, suunas Nessa enda silmad temale.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Feb 7, 2014 16:59:38 GMT 2
Mia oli enda akrobaatikakava praeguse kisakooritreeneri abiga kokku pannud ja seda juba nädalaid harjutanud. Kui ta alles hommikul tänasele õhtule mõeldes suhteliselt rahulikuks oli suutnud jääda, siis nüüd, lava taga tuli väike närv ikka sisse. Siiski oli neiu tulnud varem, sest kõik võimlemisega seonduv nõuab ikka korralikku soojendust. Soojendusharjutused aitasid Mial rahuneda ja tal oligi au esimesena lavale minna. Kuna erilisi tervitussõnu Mial öelda polnud, läks ta kohe hundirattaga lavale ning hakkas oma kavaga pihta. Neiu kandis heledat võimlemistrikood ja valgeid sukkpükse. Tema juuksed olid kinnitatud pealaele tihedasse krunni. Routine
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 17:11:24 GMT 2
Tracey vaatas ka ise lava tagant huviga näitsiku etteastet. Pinduvust oli tal küll rohkem kui küll. Kuna tüdruk on kisakooris, siis on muidugi osati teada, kust see tuleb. Kui Mia kava läbi sai ja publik teda korraliku aplausiga tänanud oli jalutas Tracey ka ise lavale, jäädes Mia kõrvale umbes lava keskele seisma. "Ma pean ütlema, et see oli üks väga hea etteaste, mille vaatamine ilmselt rohkem valu tekitas, kui selle tantsimine. Seega ma küsiksin ühe küsimuse, mida ilmselt paljud minu olukorras küsiksid. Kas selline paindumine valus ka on ja kui kaua sa tänaseks õhtuks valmistusid? Oli sul ka abimehi?" uuris Tracey, kes pidi koha peal küsimusi välja mõtlema ja see ei olnud alati kerge. Suunanud mikrofoni Mia ette, ootas ta temalt vastuseid.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Feb 7, 2014 17:22:26 GMT 2
Laval olles Mia enam rahutu ei tundunudki, vaid oli ainult enda kavale keskendunud. Kui ta lõpetas, võttis kava tüdruku küll kergelt hingeldama, aga ta arvas, et päris viimaseks ikka ei jää. Saanud publikult aplausi, Mia kummardas ning tänas publikut, enne kui õppealajuhataja näitsiku juure ilmus ja tema küsimus Mia naerma pani. No kes tuleks mingi sellise küsimuse peale, kui Miale endale selline paindumine täiesti normaalne tundub. "See on hea küsimus, sest ma kuulen midagi sellist alles esimest korda," lausus tüdruk. "Ma kusjuures ei tunne mingit erilist valu, aga selline paindumine nõuab kõvasti eelnevaid soojendusharjutusi ka, sest see võib muidu väga valusalt lõppeda. Tänaseks õhtuks valmistumine võttis mul ausalt öeldes nädalaid ja suuremas osas panin ma kava ise kokku, kuid meie praegune kisakooritreener Vivian aitas mind natuke ka," seletas näitsik. Nüüd ta ise küll ei tundnud, et tal rohkem midagi öelda oleks, kui õppealajuhatajal talle just veel küsimusi pole.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 17:25:49 GMT 2
Tracey muigas ning noogutas, kui oli Mia ära kuulanud. Tüdruk suutis vastustele päris kenasti ära vastata. Tore oli kuulda, et õpetajad õpilastele niimoodi abi annavad, sest ilmselt oli tegemist ju Viviani vaba ajaga. "Nüüd kuulame ära, mida meie kohtunikel sinu esituse kohta öelda on," lausus naine, "Chad." Naine viis enda pruunid silmad kohtunikele, et nende kommentaare kuulda.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 7, 2014 17:38:14 GMT 2
7. veebruaril koolis toimuval talendishowl võis publiku seast leida ka Abigaili, kes ilmus kohale juba üsna vara, et ta jõuaks Miale enne esinemist veel mõned julgustavad sõnad öelda. Vahel ikka juhtus, et õed omavahel tülitsesid ka, aga üldiselt said nad päris kenasti läbi. Pealegi ei olnud Abby sellist tüüpi inimene, kes suudaks pikka aega vait olla ning solvunut mängida. Kui Mia lavale ilmus, istus Abby parajasti teises reas paremal pool, kust avanes talle päris korralik vaade. Algul oli tüdruk isegi showl osalemisele mõelnud, kuid otsustas siiski, et jätab sellel korral vahele. Selleks et üks korralik kava valmis teha, läheks tal üsna palju aega vaja, aga kõikvõimalikke erinevaid kohustusi oli Abbyl juba niigi. Kui Mia oma kavaga lõpetas, oli ka Abby üks neist, kes aplausimerest osa võttis. Ilus kava oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 17:44:42 GMT 2
Kuna Tori jõudis kohale üsna viimaste seas, siis sai ta endale koha tagumistes ridades, kust oli isegi täitsa normaalne vaade. Näitsik oli otse töölt tulnud, et enda sõbrannadele kaasa elada. Tema ja Abby olid ainsad, kes nende väikesest 'grupist' ennast kirja ei pannud. Noh, Tori puhul oli asi selles, et ta ei uskunud, et tal eriti mingit talenti on. Laulda ta osaks ja tantsida ka, aga mitte piisavalt. Vähemalt näitsiku enda arvates. See, et Mia ka esineb, oli Yolal täiesti meelest läinud. Aga ta parandas selle korraliku aplausiga.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 7, 2014 18:22:32 GMT 2
Kui Tracey tegi Chadile ettepaneku talendishow üheks kohtunikuks hakata, oli mees ilma pikema jututa nõus, kuna see on ju üsna põnev väljakutse. Miks mitte veeta üks reedene õhtu THH õpilaste etteasteid jälgides? Aulasse jõudis Chad enne seda, kui suurem rahvamass sinna voorima hakkas, ning võttis sisse oma koha saali keskel asuva laua taga, kus peale tema istusid veel Helena Fielding ning direktor Cassidy. Ei läinudki kaua aega, kui pärast Tracey sissejuhatavaid sõnu üritus juba pihta hakkas ning lavale astus üks Freshman, kes esitas akrobaatikakava. Kui see läbi sai, oli Chad kohtunikest esimene, kellele sõna anti. Eriline asjatundja mees just võimlemisalal ei olnud, kuid nähtu talle meeldis. "Hm... ma soovin, et mina ka nii hästi painduda suudaksin, aga kahjuks ei mängi välja," alustas Chad lõbusal toonil, nägu suunatud Mia poole, kes just natukese aja eest oma kavaga lõpetas. "Aga vaadates seda, kuidas sina laval liikusid, sain küll korraliku inspiratsioonipuhangu. Kui peaksin kunagi endale tütre saama, siis tean, missugust trenni talle soovitada. Kava kohta ütleks aga, et minu silm küll ühtegi puudust ei tabanud, seega tubli töö. Aitäh!"
|
|