18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 9, 2014 1:33:41 GMT 2
Phoebe ei osanud arvatagi, kuidas tal läks, aga ta ei pabistanud ka väga. Vähemalt ta osales ja oli enda etteastet nautinud, kuigi see oli tõesti emotsionaalseks kippunud. Nüüd tundus küll õige aeg minna ja midagi suhu pista ning vennaga ka mõne sõna juttu rääkida, sest varem ta seda teha ei saanud. Phoebs sammuski koridori ning peatus küpsiselaua juures, et natuke maiustada, lastes oma sinised silmad ruumis ringi, et kuskilgi oma venda märgata.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 1:34:37 GMT 2
Emily arvas, et ehk ta ei pea lava taga passima sel ajal, kui kohtunikud otsust langetavad, seega läks neiu koos ülejäänud rahvaga saalist välja, et Lucien üles leida. Lõpuks leidis Em noormehe siiski üles, kuigi see oli veidi keeruline, sest rahvast oli ikka päris palju kokku tulnud. "Hei," sõnas neiu kui oli Lucieni juurde jõudnud ja naeratas. Tal oli see punane kleit, millega ta esinenud oli, endiselt seljas, sest ta oli sellega tegelikult otse kodust tulnud. "Sa oleksid võinud mulle ikkagi mainida, et Tree Hilli tuled," sõnas Megan muigega ja tegi hetkeks solvunud näo pähe, kuid ei suutnud seda just kuigi kaua hoida. "Igaljuhul, kuidas sulle show meeldis?" uuris tüdruk huviga.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 9, 2014 1:44:10 GMT 2
Tänase etteasteg ületas Simona end kõvasti ja nüüd oli see möödas. Polnudki kõige hullem nii suure rahvahulga ees esineda, aga võib-olla sellepärast, et Hunter oli seal teda toetamas. Nüüd, lava taga olles ei mõelnud Mona väga sellele, kuidas tal läks, aga tal oli kohutav joogijanu ja justkui tellimise peale tuli nüüd pisike paus. Mona haaraski topsi ning täitis selle morsiga, otsides oma pilguga ruumist Hunterit, keda tüdruk praegu lihtsalt kõvasti kallistada tahaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 1:49:24 GMT 2
Kassike mjäu-mjäu. Just nii oli Stacia Ericat suvel kutsunud, kui neil Stacy pükstele ümber läinud jäätisekokteilist suur tüli tekkis. Nüüdseks oli see aga minevik ja Kittyl oli juhtunut isegi naljakas meenutada. Jalutanud saalist välja, pistis neiu suhu mõned snäkid ja otsis siis oma poolõe üles. "Sa olid täiega äge," suutis Erica vaid öelda, sest arvas, et ei suudaks eluilmaski postitantsu selgeks õppida. Tal on niisamagi juba kerged koordinatsioonihäired, mis siis veel posti ümber turnimisest rääkida?
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Feb 9, 2014 1:50:36 GMT 2
Kui show läbi sai, lahkus Lucien suhteliselt kiiresti saalist, sest Megani kõrval istumine suutis teda vahepeal korralikult ärritada. Kohe üldse ei kannatanud ta selle naisega nii pikka aega ühes ruumis istuda. Luce oli parajasti laua juures, käes tops morsiga, kui ta Emily häält kuulis. "Hei," vastas noormees rõõmsameelselt Emi tervitusele. Ta oli tüdrukut kusjuures päris korralikult igatsenud - igatahes tunduvalt rohkem kui Meganit... "Veel täna hommikul polnud ma isegi kindel, et tulen, aga siin ma lõpuks olen," muigas Luce kergelt Emily sõnade peale. "Ütleks, et andekaid inimesi liigub teil siin päris palju ringi. Igav mul küll ei hakanud. Saladuskatte all võin öelda, et minu hääle said sina."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 1:57:58 GMT 2
Emily muigas ja võttis endale samuti topsiga morssi. Tegelikult oli tal päris palav, sest rahvast oli päris palju ja kerge närv oli ka ikka sees. Hiljem õhtul koju jalutada on ilmselt väga mõnus, kuigi natuke külm oli väljas endiselt. "Ma ei oleks arvanud, et sa nii otsustusvõimetu oled," sõnas Em lõbusalt, kuigi ega tal oli endal ka selliseid olukordi ette tulnud, et viimasel hetkel mõtles ümber. "Ma väga tänan," lausus neiu, kui Lucien mainis, et andis oma hääle talle. Vaevalt ta nüüd nii palju hääli saab, et publiku lemmikuks tuleb, aga ega see tema jaoks nii väga oluline polnudki. "Millega sa siis viimasel ajal ka hakkama oled saanud?" küsis Megan oma morssi lonksates. Nende viimasest kohtumisest oli siiski päris palju aega möödas ja ta oli ikka salamisi lootnud, et näeb Lucienit siin täna.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Feb 9, 2014 2:02:13 GMT 2
Tülitsesid nad suvel mis nad tülitsesid, aga praegu saadi omavahel juba päris kenasti läbi. Kui neil kunagi nendest möödunud sündmustest juttu tuli, siis seda pigem huumoriprisma läbi. Märganud Ericat enda poole tulemas, ilmus Stacia näole isegi kerge naeratus, sest ta ei teadnudki varem, et poolõde kavatseb ka kohale tulla. "Aitäh, kuigi leidub tunduvalt osavamaid," lausus Stacia Kitty sõnade peale. Kui ta vahepeal YouTube'ist videosid vaatas, võis nii mõnegi tantsija oskuste peale isegi natuke kadedust tunda. "Kuhu sa siis oma mehe jätsid?" uuris näitsik, kuna ta ei näinud Alejandrot kuskil.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Feb 9, 2014 2:11:50 GMT 2
"Mõnikord lihtsalt juhtub, mis ma ikka muud öelda oskan," lausus noormees õlgu kehitades. Praegu oli tal aga hea meel, et lõpuks üritusele ilmuda otsustas. "Sa oled seda väärt," sõnas Lucien naeratades. Ega ta siis ainult tüdruku enda pärast Emily poolt ei hääletanud - esitus oli samuti Lucieni meelest väga hea. Ja kui Em ei peakski täna võitma, siis Luce'i jaoks on ta võitja igal juhul. "Olen üritanud tööl selle aja tasa teha, mil ma mitte midagi tehes Tree Hillis viibisin. Muuks ei olegi eriti aega jäänud. Aga võiksime näiteks selle õhtusöögi kuskil restoranis ära teha, mis ma sulle lubasin. Kui sa muidugi tahad," rääkis tüüp. Terve nädalavahetus oli neil ju selleks aega.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 2:17:41 GMT 2
"Eks meil kõigil juhtub mõnikord," lausus Emily. "Kui sulle meeldis, siis on ju väga tore," lisas neiu, oskamata väga midagi tarka öelda. Vähemalt oli neil millestki rääkida, mitte ei seisnud niisama vaikuses. "Ma peaksin tõesti sulle sinna külla tulema, et sa ikka tööle ka jõuaksid," sõnas Em naerma puhkedes. Umbes üheks nädalavahetuseks või nii, saaks vanemaid ka näha jälle ja ega miskit ei juhtu ka, kui ta ühe või kaks koolipäeva maha magab. "Minugipoolest - kui sulle sobib," pidi Megan ikka Lucieni plaaniga nõustuma. Ega ta ju siin Tree Hillis väga tihti lihtsalt väljas ei käinudki, suurema osa ajast veetis koolis, kodus ja tööl. Oleks ta praegu New Yorgis, siis vaevalt niisama kodus istuks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 12:45:39 GMT 2
Võib-olla unustas Erica tõesti mainida, et tuleb talendishowd vaatama, aga tema meelest oli see niigi ilmselge. Õpilasesinudse liikmena neiu naljalt kooliüritustele tulemata ei jätnud. "Sa arvad tõesti, et sa ei olnud juba piisavalt osav?" küsis Erica kerge muige saatel. Tema küll ei uskunud, et suudab kunagi midagi nii keerulist ära õppida. "Mees... noh, mehel on täna lihtsalt natuke pikem tööpäev, aga ma arvan, et ta oleks muidu ikka tulnud," vastas neiu õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 16:35:37 GMT 2
* * *
Lõpuks kui kohtunikud enda otsustega valmis said, suunati kõik tagasi saali. Võistlejad pandi kõik lavale seisma. Nüüd oli sinna ilmunud ka laud, millel seisid auhinnad noortele talentidele. "Kutsume lavale meie kalli žürii, kes jagab laiali kolme esimese koha auhinnad ja lisaks ka publiku lemmiku tiitli," sõnas Tracey ning ulatas enda mikrofoni Helenale, kui kolmik tema juurde ilmus. Ta oli ainuke naine ja kuulsus veel peale kauba. Seega miks mitte ei võiks just tema võitjad ette lugeda. Trace ise seisis auhinna laua juures, et iga võitja ikka õiged asjad saaks. Esimest kohta ootas ees Hiltoni hotelli spaa kinkekaart, šokolaad ja diplom. Teist kohta ootas aga Tree Hilli teatri kinkekaart, šokolaad ja diplom. Kolmas koht sai Tree Hilli kaubamaja kinkekaardi, šokolaadi ja diplomi. Publiku lemmik saab endale aga kingikoti, mis sisaldab kommikarpi, pisikest kaisukaru, suhteliselt suure allahindlusega kupongi Port Coty Javasse tervelt aastase kehtivusega ja kinkekaart CD Alleysse. Kõik teised osalejad saavad lohutuseks šokolaadi ja diplomi. Muidugi ei unustanud õppealajuhataja ka kohtunike ära, keda ootasid ees lilled, kommikarp ja pisike tänukiri.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 9, 2014 16:51:19 GMT 2
Nüüd läks kohtunikel mõnda aega võitjate väljaselgitamisega, kuid tundus, et esikolmiku osas olid nad kõik enam-vähem üksmeelel, ehkki raske oli välja valida publiku lemmikut, kuna võrdselt said hääli nii Phoebe kui Brett, kuid otsus sai siiski tehtud. "Alustuseks ütlen siis seda, et mul on väga hea meel, et sain žüriisse kuuluda ja tore oli näha, kui palju andekaid õpilasi siin koolis on," alustas Helena oma kõnet, kui Tracey käest mikrofoni sai. "Võitjaid oli väga raske valida, sest minu arvates olid kõik etteasted head ja neist veel omakorda parimad välja noppida oli paras katsumus, kuid mul on hea meel, et saime kaaskohtunikega selles osas üksmeelele," jätkas ta. "Tahaksingi kõigepealt siis lavale paluda publiku lemmiku - Brett Haymore'i."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Feb 9, 2014 16:55:08 GMT 2
Pausi ajal otsustas ka Brett mõned suupisted suhu pista ja natuke morssi juua, kuid kauaks ta koridori ei jäänudki. See paus polnud ka väga pikk ja juba tuli aeg tagasi minna, sest lõpuks oli aeg nii kaugele jõudnud, et kuulutati välja võitjad. Kuulnud, kuidas tema nime hõigati, ei suutnud Brett väga uskudagi, et ta publikule nii palju peale võis minna, kuid jalutas enda nime kuuldes ette, et auhind vastu võtta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 16:58:53 GMT 2
Kui Brett oli kohthunikelt käepigistused ja õnnitlused kätte saanud, oli Tracey kord poisile tema kingitus üle anda. "Palju õnne ja tubli töö. Tundub, et kihlveo kaotus tõi sulle siiski ka kasu," muigas Tracey, kui auhinna Bretti kätte andis. Need sõnad ütles ta lihtsalt poisile, mitte mikrofoni, sest see oli Helena käes ja sõnad polnudki kõigile mõeldud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Feb 9, 2014 17:02:14 GMT 2
Nüüd võib Bretti meeskond tema üle vist uhkust tunda, kui nad just ei taha, et poiss neile ka mingid trikid selgeks õpetaks. Tracey sõnad panid noormehe kergelt muigama, kuigi ta pidi tõesti nõustuma, et kihlveo kaotus oli talle jällegi omamoodi võit. Kahju ainult, et poiss enne järgmist aastat kooli lõpetab, sest ta leidis, et võiks muidu jälle esineda. Saanud auhinna kätte, jalutas Brett tagasi teiste võistlejate juurde, kes laval reas seisid.
|
|