24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 8, 2014 21:21:18 GMT 2
Kui tänase õhtu seitsmes esineja ning nende hulgas kolmas laulja lavale ilmus, jäi Chad ootama, millega see esimese aasta õpilane lagedale tuleb. Laul, mida Emily esitas, on vist suuremale osale inimestest, kes siin saalis viibivad, vägagi tuntud. Sama võis öelda ka Chadi kohta. Viisi igatahes tüdruk pidas ning häält oli talle samuti antud, mistõttu oletas Chad, et tegemist on Glee-klubi liikmega. "Laulu valides tabasid küll kümnesse, kuna see sobis hästi sinu häälele," leidis Chad. "Samuti on sinus potentsiaali edukaks lauljaks sirguda. Hea meel on näha, et Tree Hillis nii palju noori andekaid lauljaid leidub. Loodetavasti ootab sindki ees suur tulevik. Aitäh," rääkis Chad ning viis seejärel pilgu järgmisele kohtunikule, kes oma kommenteerimisvõimalust ootas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 21:24:56 GMT 2
Carrie istus koos enda pojaga üsna esimestes ridades. Naine ei teadnud, kas vedada ennast siia või ei, aga lõpuks otsustasid nad koos Clyde'iga, et ikkagi lähevad. Kohale jõudsid nad juba varem ja seega said nad endale head kohad. Vähemalt ei olnud poisil kedagi pikka ees istumas, et ta lavale ei näeks. Clyde vaatas kogu üritust kerge uudishimuga, aga kui Brett enda korvpallidega lavale ilmus, muutusid poisi silmad kohe suuremaks ja säravamaks. Ta vaatas seda etteastet ülima tähelepanelikkusega ning teatas pärast esitust, et tahab ka kunagi nii hästi korvpalli mängida. Seega ei ole väga imestada, et nende sedelile läks kirja Bretti nimi.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Feb 8, 2014 21:27:48 GMT 2
Ka Lucien võttis tänase sündmuse puhul vaevaks uuesti Tree Hilli tulla. Siia kavatses noormees jääda nädalavahetuseks, et esmaspäeval uuesti New Yorgis oma tööga jätkata. Emilyle polnud ta oma tulekust kusjuures teada andnud, kuna see oli suhteliselt viimase hetke otsus, aga küll tüdruk hiljem näeb, et temagi kohal on. THH saali jõudis Lucien napilt enne esimese etteaste algust, mistõttu ei olnud vabu kohti enam üleliia palju jäänud, kuid üks neist asetses keskmises reas ja otse Megani kõrval. Mis saaks veel lõbusam olla? Näol kuratlik naeratus, seadis tüüp sammud just sinna, kus oli Megan, ja võttis sisse koha naise kõrval. "Hey, bitch," tervitas Luce lõbusal toonil naist. Tükk aega ei lausunud Lucien enam ühtegi sõna. Alles pärast Emily etteaste lõppu pööras tüüp näo uuesti Megani poole. "That's my girl! Isn't she amazing?" Pole vist raske välja mõelda, kellele Lucieni hääl läheb.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 8, 2014 21:30:04 GMT 2
Kuna tegu oli järjekordse lauljaga, kuulas Helena tedagi väga tähelepanelikult. Laul oli vana, aga see neiu seal laval suutis selle isegi ilusti ära laulda. "Sa oled kolmas laulja ja jällegi üks neist, kellel tugevam hääl on," sõnas neiu, hoides oma pilku esinejal. "Kuna laulajid on nii palju, siis mul on tunne, et mul on nagu kõik kõigile ära öeldud," tunnistas kohtunik naerdes. "Ma ütleks igatahes sullegi seda, et ma kartsin, et see laul võib sulle nõrgaks jääda, kuid sinagi tulid sellega ilusti toime. Tubli töö. Loodan, et kuuleme sinust veel. Aitäh," rääkis Helena ning viis oma pilgu siis direktorile.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 21:35:31 GMT 2
"Ma ütleksin ka, et sellise kõigile tuntud ja üsna keeruka laulu valimine on väga ohtlik asi, aga ma arvan, et sa tulid sellega isegi toime," lausus Ryan, kuigi ta kordas enamvähem Helenat, "ma ütleksin, et see oli väga hea esitus. Aitäh." Mees ei osanud midag eriti rohkem öelda, sest lauljaid oli neil tõesti juba palju olnud ja seega oli raske millegi originaalse ütlemisega lagedale tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 21:38:01 GMT 2
"Suured tänud Emilyle ja kohtunikele," lausus Tracey säraval naeratusel, "järgmisena saame nautida veel ühte tantsu. Teise aasta õpilane Lydia Bates näitab meile, milliseid vägevaid liigutusi tal meile varuks on." Trace ootas hetke ning jalutas siis lavalt ära, jätte selle järgmisele etteastele vabaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 21:40:51 GMT 2
Kuulanud kohtunike kommentaarid ära, tänas Emily neid viisakalt. Nende sõnade järgi otsustades võis oletada, et tal läks päris hästi. Lisaks oli ta oma laulmise ajal märganud saalis ka Lucieni, kes oli siiski ka talendiõhtuks otsustanud Tree Hilli tulla. Ehk õnnestub neil pärast ürituse lõppu veidi juttu ajada või miskit, mõtles Em lavalt minema jalutades, et järgmine võistleja saaks kohale asuda.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Feb 8, 2014 21:44:20 GMT 2
Kui Unique nägi esimest korda plakatit, mis kutsus tänasel üritusel võistlejana osalema, teadis tüdruk kohe, et esinemine pole tema jaoks. Esiteks tunneb Uni end publiku ees olles ebamugavalt ja teiseks pole Unique kunagi üldse arvanudki, et ta võiks milleski nii andekas olla, et seda suisa talendiks nimetada saaks. See kõik aga ei tähendanud, et ta niisama vaatama tulla ei võiks. Tüdruk sisenes saali niipea, kui sinna inimesi lubama hakati, mistõttu sai ta endale rabada ühe hea nähtavusega koha esimeses reas. Kõik esitused, mida ta siiani näinud oli, meeldisid näitsikule, aga sügava mulje jättis talle just Simona esitus, kuna alguses oli selgelt näha, kui suure eneseületusega kavatses tüdruk silmitsi seista - kokkuvõttes õnnestus aga laul suurepäraselt. Nii jäi Unique isegi mõneks ajaks endamisi mõtlema, et tahaks ise ka nii vapper olla ja oma hirmudele edukalt vastu astuda. Outfit
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 8, 2014 21:44:31 GMT 2
Kui Lyddie talendishow postrit nägi, oli tüdruku esimene mõte kohe, et miks mitte osaleda. Siis tekkis ainult küsimus, et mida teha, kuni ta otsustas selle kasuks, mida ta kõige paremini enda arvates oskab - tantsimine. Ega ta ju asjatult kisakoori ei kuulu! Kuna tal oli kindel laul, mille järgi tantsida, pidi ta konsulteerima ainult Vivianiga ja koos panid nad kava kokku Awolnationi laulule "Sail". See sai küllaltki keerukas ja Lyddie pidi nädalaid harjutama, kuid nüüd oli ta valmis. Kuulnud oma laulu algust, jooksiski tüdruk lavale ja hakkas oma tantsunumbriga pihta. Lydia leidis, et enda numbri esitamiseks on kõige mugavam kanda ikkagi kisakoorivormi, tüdruku pikad tumedad juuksed olid seotud hobusesabasse. Routine
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 8, 2014 21:51:03 GMT 2
Megan oli keskendunud laval toimuvale ja kuulas, mis kohtunikud Freshmanile ütlesid, kui äkki keegi tema kõrval maandus ja see oli eikeegi muu kui Lucien Northrop, kellest Meg ikkagi parema meelega eemale hoiaks. "Kas sa jälitad mind?" küsis naine sosinal, sest selline mulje oli talle vähemalt jäänud. Kuidas küll peletada see tüütu prussakas minema? "Kahju, et ta nii loll on, et sinust eemale ei hoia. Ma peaks teda hoiatama, et sul on kalduvus naistest enda omandid teha," lausus Megan mõrult, kuid pööras oma rohelised silmad taas lavale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 21:54:05 GMT 2
"Ma arvan, et sul tuli see number väga hästi välja. Mulle on alati seda stiili tantsud meeldinud," lausus Tracey, kuigi ta ei olnud eriline tantsu asjatundja. "Kui kaua ja kuidas sina tänaseks õhtuks valmistusid?" uuris Trace, sest ei osanud midagi geniaalsemat välja mõelda. Liigutanud mikrofoni tüdruku poole, jäi ta vastust ootama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 21:55:31 GMT 2
Rebekah'l oli täna vaba päev ja nii otsustas temagi talendishowlt läbi astuda, et vaadata selle aasta esinemisi. Naine mäletas veel selgelt, et esines üle-eelmisel aastal samuti tantsunumbriga, kuid midagi ta kahjuks ei võitnud. Rebekah istus kuskil tagumistes ridades, süles pisike Eleanor, kelle suured silmad samuti laval toimuvat uudishimulikult jälgisid. Pisike hakkas end natuke rohkem liigutama, kui lavale tuli üks kisakooritüdruk, kes oma tantsu esitas. See esitus meeldis ka Rebekah'le, sest naisele meenusid need vanad head kisakooriajad. Kahju ainult, et tema Elliet oodates sealt ära pidi tulema. Võtnud kätte paberi, täitis Rebekah selle ära ja pani siis Lydia korvi.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 8, 2014 21:59:02 GMT 2
Kui Lydia oma etteaste lõpetas, tundis neiu, et see pani ta kergelt hingeldama, kuid päris ära see siiski tüdrukut ei väsitanud. Ta jõudis mõned korrad hinge tõmmata, kui ilmus õppealajuhataja ja küsimusi hakkas esitama. "No kuna see laul on üks mu lemmikutest, teadsin ma kohe, et tahan selle järgi tantsida ja selleks pöördusin ma meie kisakooritreeneri poole, et ta aitaks mul kava kokku panna. Ja kuna see polnud kerge, siis mõned nädalad kulusid selleks ikka, et kõik ilusti välja tuleks," seletas Lydia.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Feb 8, 2014 22:04:12 GMT 2
Megani küsimuse peale oleks Lucien tahtnud naerma hakata, kuid nii oleks ta äkki teiste pealtvaatajate tuju rikkunud. Nemad tahtsid äkki kuulda, mida kohtunikel parajasti öelda on. "Usu või mitte, aga terve maailm ei keerle sinu ümber," vastas Lucien. Mees isegi ei teadnud varem, et Megan kavatseb siia kohale tulla. Naise edasise jutu peale ei suutnud Luce enam tõsiseks jääda, vaid tõi kuuldavale kerge naeruturtsatuse. "Sa kõlad, nagu oleksid tema peale armukade," lausus tüüp vaikselt. Milleks ta muidu Emilyt hoiatama peaks? Mõte armukadedast Meganist oli loomulikult äärmiselt koomiline - isegi siis, kui see tegelikult tõsi pole.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 22:11:21 GMT 2
"Tundub, et Vivian väärib ühte suurt kiitust teie abistamise eest," lausus Tracey, sest tegemist oli juba teise tüdrukuga, kelle kava oli naise poolt üle vaadatud. Tore kuulda, et noored ikka nägid selle õhtu jaoks vaeva ka, mitte ei tulnud lihtsalt ehku peale kohale. "Kohtunikud, mida on teil selle tantsu kohta öelda?" pöördus naine kolmiku poole. "Helena," andis ta märku, et tema kord on alustada.
|
|