|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:43:01 GMT 2
"See oli küll midagi uut ja huvitavat," lausus Tracey, jalutades tagasi lavale, kui tüdruk lõpetanud oli ja aplaus vaikinud. Naine ei osanudki selle kohta eriti midagi öelda alguses. "Kuidas sa neid aktsente õpid ja kas need on sul nagu pikema aja vältel õpitud või lihtsalt selle õhtu jaoks?" uuris naine, sest see huvitas teda tõesti. Aktsente oli ju palju ja vestlused mõtles tüdruk koha peal välja. Seega pidid tal iga aktsendi puhul olema omad nüansid selged.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:49:33 GMT 2
"Aitäh," lausus Tina endale omase särava naeratusega, "aja jooksul ikka... Need Ühendkuningriigi aktsendid on lihtsalt reisimisest enamasti külge jäänud. Enamik tulevad lihtsalt filmidest või niisama YouTube'ist. Ma ei tea... võib vist öelda, et see on mu veider hobi neid õppida." Tüdruk ei osanud rohkem midagi öelda, seega viis ta enda pilgu õppealajuhatajalt publikule ja kohtunikele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:51:26 GMT 2
"Selge," noogutas Tracey põgusalt ning viis pilgu kohtunikele, "ja nüüd on sõna Ryanil ja tema kaaskohtunikel." Langetanud mikrofoni, ootas naine, mida nemad sellest etteastest arvasid. Kindel see, et tegemist on teistsuguse esitusega, aga seda hinnata oli raske, kui ise nendest aktsentidest midagi ei tea.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 8, 2014 0:53:48 GMT 2
Ka Xavier oli tänase päeva puhuks võtnud vaevaks end kohale vedada ja üritust oma silmaga jälgima tulla, et näha, millega koolikaaslased teda üllatada suudavad. Ise Xavi talendishowl ei osale, kuna noormees ei leia, et ta milleski eriti andekas oleks. Oma parimatel päevadel võis noormees Ravenite mängus kõvasti skoori teha, kuid selliseid trikke, nagu Brett tegi, polnud ta õppinud. Äkki peaks meeskonnakaaslaselt mõningaid näpunäiteid küsima? Ka järgmine esineja ehk Simona sai kuti arvates hakkama kena etteastega. Välismaalase kohta oli tüdruku hääldus lauldes igati okei. Ja siis tuli Tina, kellele noormees samuti korraliku aplausi tegi. Kusjuures Xavier ei teadnudki varem enda sõbranna omapärasest andest midagi. See on vist ikka hea, et ta täna tulla otsustas. Noormees kandis muidu tumesinist sviitrit ning musti teksasid koos siniste Converse'i ketsidega.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:54:24 GMT 2
"See oli huvitav ja päris humoorikas kohati. Ma ei kasutaks sõna veider," muigas Ryan ning otsis peas sõnu, mida veel lisada, "ma arvan, et kui sa näitlemisega tegeleda tahaksid, siis tuleb selline oskus sulle kindlasti kasuks, aga ka lihtsalt reisides, sest ma olen kindel, et kuna sa oskad ise neid aktsente rääkida, siis saad sa neist ka aru, kui sa neid kuuled. Minule täitsa meeldis. Aitäh." Kindel on muidugi see, et antud esitus oli õpitav, seega kas ta just talendi alla läheb, aga õhtu muutis ikkagi lõbusamaks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 8, 2014 1:06:40 GMT 2
Esineja nimega Tina suutis ka Chadi korralikult oma numbriga üllatada, kuna midagi sellist polnud temagi oodata osanud. "Esiteks tahaksin sind kiita sinu julguse eest, kuna jätad endast laval äärmiselt enesekindla mulje ning on näha, et oskad ka publiku end huviga kuulama panna," alustas Chad. "Samuti tuleb mul eelkõnelejaga nõustuda, sest erinevate aktsentide valdamine võib maailmas ringi rännates tõesti väga kasulikuks osutuda," jätkas mees, üritades endamisi peas kokku lugeda, mitut aktsenti tüdruk demonstreeris, aga see lugemine läks tal kiiresti sassi. "Kindlasti oli see üks tänase õhtu lõbusamaid etteasteid. Aitäh sulle," lõpetas mees oma jutu, et Helena saaks nüüd järje üle võtta.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 8, 2014 1:09:15 GMT 2
See etteaste erines ikka väga teistest ning oli Helena meelest üks meeldejäävamaid. Samas ei suutnud ta Tina esituse ajal kohe üldse naerupahvakuid tagasi hoida, aga nüüd, kui ta sõna sai, pidi ta end tagasi hoidma, et mitte uuesti naerma hakata. "Minu arust on see etteaste üks meeldejäävamaid ja see oli ikka tõsiselt geniaalne ning naljakas," lausus tüdruk. "Nagu juba enne öeldi, olen ma kindel, et sulle sobiks näitlemine," ütles ta lihtsa ja lühikese kommentaari.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 1:13:06 GMT 2
Kohtunike vastused tulid tüdrukule üllatusena. Tundus, et tema etteaste ei olnudki nii veider nagu ta vahel kartnud oli. Noh, tore et ta õhtu naljakamaks sai muuta, sest naeru läheb alati vaja. Mis puutus enesekindlusesse, siis seda oli näitsikul tõesti kõvasti. "Ma jätan selle karjäärivõimaluse meelde," muigas Tina, kui talle näitlemist soovitati, "ja aitäh." Ta vaatas korraks küsivalt veel õppealajuhatajale otsa, enne kui enda sammud lava taha seadis.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 1:15:39 GMT 2
"Aitäh Tinale selle lõbusa etteaste eest ja läheme aga edasi," lausus Tracey, "järgmisena tuleb meie ette järjekordne esimese aasta õpilane Emily Carpenter, kes laulab meile The Banglesi Eternal Flame'i." Naine noogutas kergelt ning jalutas siis särava naeratuse saatel tagasi lava taha, et uus tüdruk enda annet näidata saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 1:22:25 GMT 2
Emily jalutas lavale täiesti rahulikult, ta oli suutnud oma närvitsemised lava taga ära teha. Esinemiseks oli neiu kutsunud New Yorgist kohale ühe oma sõbra, kes talle kitarriga backi mängiks, sest ise Em ühtegi pilli peale klaveri mängida ei osanud, ja ta tahtis laulu ikka seistes esitada. Mikrofoni jala küljest eemaldanud, sättis tüdruk end mugavalt seisma nii, et teda saalist võimalikult hästi näha oleks ja alustas laulmisega. See laul kuulus tema ammuste lemmikute hulka ja ta ei pidanudki ennast hulluks harjutama, kuid sõnade meeldejätmiseks tuli ikka korteris igasuguste tegevuste toimetamise ajal laulda ka seda laulukest ikka mitmeid kordi. Eternal flame Esitus enam-vähem selline, aga Emily liigub laval ringi ka, mitte ei seisa kogu aeg paigal.Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 16:23:29 GMT 2
Tanya oli ka talendishowd vaatama tulnud, sest mida muud tal ikka reede õhtul teha oleks? Tõenäoliselt oleks lastega kodus ja teeks süüa, aga naist huvitas see, millega need noored õpilased nüüd lagedale tulevad. Veel enne, kui Tanya kohale ilmus, tõi ta oma tütre lasteaiast ära ja võttis siis ka poja, et showd oma mõlema lapsega vaatama tulla. Esimene etteaste oli ilus, kuid seda oli tõesti valus vaadata, ent meeldejääv oli see tüdruk, kes aktsente tegi. Niisiis täitis Tanya ka vastava lipiku ning asetas selle äsja laval olnud tüdruku korvikesse.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 20:47:54 GMT 2
Naasenud taas lavale, jalutas Tracey Emily kõrvale ning tõstis mikrofoni taas enda suule. "See oli küll üks kena esitus. See laul on muidugi päris vana. Siit ka küsimus, kas sulle meeldivad rohkem sellised vanemad laulud, mis paljude jaoks juba unustusse on vajunud, või eelistad sa uuemat muusikat?" uuris õppealajuhtaja ning suunas mikri näitsiku poole.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 20:59:29 GMT 2
Emily naeratas ja keeras end mikri suunas. "Ma ei oskagi nüüd kohe öelda, kas ma eelistan rohkem uuemat või vanemat, sest olenevalt tujust kuulan mõlemat ning eks igal ajastul ole ju head muusikat pakkuda," sõnas neiu rahulikult. "See konkreetne laul on jah, üsna vana, aga kuulub sellegipoolest mu lemmikute hulka," lisas Em. Tüdruku muusikamängijas oli vaheldumisi nii uuemat kui vanemat muusikat, mis kokkuvõttes tundus küll üsna kummaline, aga Megani jaoks oli palju huvitavam kuulata erinevaid stiile, mitte ainult üht.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 21:07:14 GMT 2
"Seda kindlasti," noogutas Tracey, kes nõustus tüdruku väitega, et igal ajastul on tavaliselt midagi head olnud. Tore tegelikult, et mõned noored ikka seda vanemat muusikat ka veel kuulasid. "Kuulame nüüd, mida kohtunikel selle kohta öelda on," pöördus Trace kolme inimese poole keset saali, "nüüd siis alustab...Chad."
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 8, 2014 21:09:14 GMT 2
Kui Megan muidu madalat profiili hoidis ja suure rahva hulka sattumist vältis, siis Tree Hilli keskkooli talendishow publiku seast võis täna küll selle modellikese üles leida. Ta oli kohale tulnud ainult ühel lihtsalt põhjusel - Peter esineb bändiga ja kuna vennale tundus nii oluline see, et ka õeraas kohal oleks, siis ei saanud Megan ometi tulemata jätta. Ta sättis end kuhugi keskmisesse ritta, et ta lavale ka näeks ning täitis esimese asjana ära enda toolil olnud paberi, et hääletada selle Isabelle'i-nimelise Freshmani poolt, kuna Peter mängis tema bändis. Aeg-ajalt silmas naine ka Colinit, kes kaameraga ringi käis ning vahepeal pilke sellele naiskohtunikule heitis, kuid mees teda ei paistnud märkavat.
|
|