19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 9, 2014 20:13:24 GMT 2
"Ma vist olen seda sulle juba kunagi öelnud, aga miks mitte ka teist korda öelda, sest äkki jääb sulle nüüd midagi meelde ka. Alati tuleb endasse uskuda," rääkis Xavier. Isegi tema enda isiklik elu hakkas juba vaikselt ülesmäge minema, sest viimases Ravenite mängus sai kutt isegi platsile, olgugi et vaid mõneks minutiks. Eraeluga olid lood endiselt keerulised, aga kõike head ei saagi korraga. "Siis tee rohkem neid 'niisama ja naljaga' asju, kuna sul on annet piisavalt," arvas Xavier. "Aga olgu, ma nüüd hakkan parem minema. Järgmisel nädalal näeme," lisas noormees, embas korraks Tinat ning lahkust koolimajast, et oma teiste sõpradega kokku saada, kes teda ilmselt juba ootasid.
OT: tadaa
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 20:15:03 GMT 2
Daisy-Sun küll mingit kohta ei saanud, aga siiski oli ta rahul nii ise enda kui ja kohtunike kommentaaridega. Kui ta koridori ilmus, ei kandnud Sun enam pikka punast kleiti vaid lillelisi retusse, roosat õhtukest särki, mille all must pikem top, musta kaabut ja musti saapaid. Kleit oli tal kenasti musta kotti pandud, mis tal üle õla oli. Leidnud üles nii Tori, Lydia kui ka Abby ja tema õe, ajas tüdruk nendega juttu, kuni lõpuks Abigail ja Mia ära läksid ning ka Tori väsimuse tõttu kodusuuna ette võttis. Sunny lubas Lyddie enda auto peale võtta, aga enne tahtis ta kinni püüda Helenat, et temalt autogramm saada. Linnas ei ole tal kunagi õnnestunud veel tema otsa joosta. Daisy hoidis enda silmi lahti ja lõpuks leidis ta ka muusiku üles, aga... ta oli koos enda kutiga. Emn... loodame, et neil ei ole kiire. Vaadanud korraks muiate Lydiale otsa, jalutas Daisy-Sun Helena ja tema fotograafist poiss-sõbra juurde. "Tervist, ma loodan, et teil väga kiire pole," alustas Sun, "äkki saaks autogrammi ja... pilti." Tal oli käes diplom, mille alumises osas oli parajalt ruumi, et muusiku auogramm ära mahutada. Ka pastaka suutis näitsik enda kotist välja urgitseda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 20:21:37 GMT 2
"Ma olen sulle öelnud, et minust on kindlasti paremaid fotograafe ka, meelitaja," muigas Colin, "aga pilte sain tõesti ja kui sa täna minu juurde tuled, siis saad neid näha ka, sest mul on vaja neid sorteerida." Noormees oli juba harjunud sellega, et jagas enda lofti tüdrukuga. Tegelikult oli tal seal näitsikut üks väike üllatus ka ootamas. Loodetavasti tüdrukule meeldib. "Hah, ta oli tõesti vägev," pidi mees kinnitama, kui enda väikest õde nägi. Isegi kui Phoebs kohta ei saanud, siis Colinile ta etteaste meeldis. Ta oli väga tasemel. Kui keegi korraga neid kõnetas läks tüübil hetk aega, et aru saada sellest, et üks tüdruk siin tõesti soovib tema tüdruksõbralt autogrammi. Colin oli esimest korda sellises olukorras. "Meil ei ole kiire," lausus Colin ja eemaldas enda käe Helena ümbert, et ta enda fännidega tegeleda saaks. Okei, see siin oli küll praegu paras meeldetuletus kutile, et Helena on tõesti kuulsus ja inimesed võivad neile ligi tulla, et neiult autogrammi saada.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Feb 9, 2014 20:23:24 GMT 2
Unique jäi tänase üritusega igati rahule, sest õhtu oli lõbus ning meeldejääv. Vaevalt ta siia tulemata jättes oma õhtuga midagi targemat oleks teinud. Enne lahkumist otsis Uni oma sõbranna Kitty üles ning ajas tüdrukuga natuke aega juttu. Samuti soovis ta õnne Kitty poolõele, kes tubli teise koha sai. Tüdrukul tekkis isegi idee, et võiks ennast käsile võtta ning järgmise aasta jaoks midagi geniaalset välja mõelda. Võib-olla ei kujutakski tema esinemine endast mingisugust katastroofi, kuna teised said täna küll vägagi hästi hakkama. Lahkunud koolimajast, võttis tüdruk suuna kodu poole, et nüüd enda laisa nädalavahetusega alustada ning ennast esmaspäevaks korralikult välja puhata.
OT: out
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 20:28:54 GMT 2
"Ma üritan selle meelde jätta, aga vaata, ma olen blond," naeris tüdruk. Tegelikult ta usub endasse enamasti ikka, aga ta lihtsalt täna tõesti arvas, et teiste laulud, tantsud ja muu selline on parem kui tema aktsendid. "Eks ma püüan," naeris Tina, "olgu, head nädalavahetust sulle." Jätnud Xavieriga kerge kallistusega hüvasti, suundus näitsik edasi. Ta rääkis enda paari trennikaaslasega, kes ka ennast kohale olid vedanud. Nad muljetasid kogu õhtust, kuni tüdruku paps kohale jõudis. Kuna autos oli parajalt ruumi, siis said ka tema trennikaaslased ilusti temaga koju. OT: Bye-bye, The Winner Is Out
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Feb 9, 2014 20:32:25 GMT 2
Varsti olidki võitjad oma auhinnad kätte saanud ning talendishow selleks aastaks läbi. Kui rahvas saalist väljuma hakkas, läks ka Lucien koridori, kust ta peagi uuesti Emilyga kokku sai. Korraks oli Lucien vilksamisi ka enda õde koos viimase lastega näinud, aga Luce ei hakanud üle rahvasumma Tanya nime hõikuma. Küll ta veel enne New Yorki tagasiminekut õe pool ka ära käib. "Ja nüüd minu lubatud õhtusöök," sõnas mees kerge naeratuse saatel, kui ta Emily käevangu võttis ning noored väljapääsu poole minema hakkasid.
OT: meie ka lahkume
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 20:32:59 GMT 2
"Ma olen siiski su teine pool," naeratas Hunter, vaadates tüdrukule otsa. See oleks ju päris nõme, kui ta neidu hoopis maha teeks. "Kaval," turtsatas noormees. Ta ise ei ole eriti palju esinenud, et tal seda vaja läheks. Aga kui kunagi peaks, siis ta vähemalt teab, mida katsetada, kui närv sisse peaks tulema. "Kas sa tahad veel siia jääda või lähme juba? Ma võin su koju ära visata," pakkus Hunter, sest temal siin midagi enam teha ei olnud. Chad oli ju enda autoga tulnud. Pealegi tahaks ta vennale nende kommentaaride pärast paar sõna lendu lasta, aga seda mitte Mona ees.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 9, 2014 20:34:05 GMT 2
"Ma arvan, et ikka tulen," oli Helena kindel. Õhtu oli temagi jaoks võrdlemisi pikk ja tüdruk tundis kerget väsimust, kuigi see väsimus oli pigem meeldiv, sest ta oli tõesti täna palju ära teinud ja tubli kohtunik olnud. Kuulnud ühte tüdrukut end kõnetamas, tundis Helena ära kaks neidu, kes samuti esinesid, kuid talle tuli see hetkel ikka väga ootamatult, et nad autogrammi tahtsid. Kiire neil tõesti olnud. "Jah, ikka saab," vastas tüdruk sõbralikult, kuigi tal olid käed hetkel kinni. "Saad need korraks enda kätte võtta?" pöördus Marie enda kallima poole, et talle hetkeks lilled ja tänukiri ulatada ning fännitaridega tegeleda. "Tüdrukud, te olite väga lahedad," lausus Marie, kui ta blondi käest diplomi ja pastaka võttis, kuigi enamiku oli ta saanud neile juba neid kommenteerides ära öelnud. Daisy diplomile kirjutas Helena järgmise sõnumi:Ära kaota enda ilusat häält. Palju edu! Soovikene kirjutatud, pani Helena alla enda autogrammi ning ulatas diplomi tagasi Daisyle, enne kui Lydia talle enda oma ulatas ja tema järgmise soovikese sai:Parim ettevalmistus homseks on see, kui annad endast täna parima. Seegi sõnum kirjas, pani Helena autogrammi alla ning ulatas diplomi Lydiale tagasi. Eks nüüd siis võib tüdrukutega pilti ka teha.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 9, 2014 20:40:44 GMT 2
"Oluline teine pool," sõnas Simona kerge naeratusega ja hakkas naerma, kui Hunter tema rahunemistehnikat kavalaks nimetas. Võib-olla see tõesti oli kaval, aga Mona ka ei teadnud, kuidas need kuulsamad artistid nii rahulikuks suudavad jääda. Võib-olla peaks Helena üles otsima ja temalt küsima, aga tundus, et viimane oli praegu autogrammide jagamisega natukene hõivatud. "Tahaks tegelikult sinuga veel natuke olla, aga siin vist väga midagi enam teha ei ole ja ma olen natukene juba väsinud ka. Võiks vist minema hakata ja siis homme midagi teha," arvas Simona. Õhtu oli pikale ka juba veninud, aga paps läks juba ära, sest teadis, et Mona tuleb ilmselt Hunteriga koju.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 20:44:24 GMT 2
"Oh, super," lausus Daisy-Sun säravalt, kui Helena oli nõus neile autogramme andma, "sa olid ise ka päris lahe. Peaksid kuskile X-factorisse või The Voice'i kohtunikuks minema." Tüdrukule igatahes meeldisid muusiku poolt tulnud sõnad ja mitte ainult talle vaid teistele ka. Saanud enda diplomi koos sõnumi ja kommentaariga kätte, ilmus Daisy suule soe naeratus. Käes! Tundub, et ta peaaegu et kogub Tree Hilli kuulsuste autogramme. Tal on neid kodus ühe vihiku vahel päris hulgi. "Emn... Lydia ma teen sinust ja siis vastupidi," pakkus ta sõbrannale, libistades enda mobla kotist välja. Ta ulatas enda mobla sõbrannale ja võttis ise tema oma, et pilt klõpsata. Ta tegi igaksjuhuks lausa kolm klõpus. Äkki on kuskil silmad kinni või midagi. "Okei, peaks sobima," lausus Sunny Lydiale ning astus siis ise Helena kõrvale, et endale pilt saada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 9, 2014 21:08:03 GMT 2
Kuulnud Daisy kommentaari, hakkas Helena kergelt naerma. "Nojah, eks ma mõtlen selle peale, kui nad kunagi kedagi jälle vajama peaks," lausus tüdruk naerdes. Ta võis ju kuulsus olla, aga ta ei olnud kunagi kellegi suhtes üleolev, vaid mõtles pigem nii, et ta on ikka üsna samal pulgal nendega. Tegelikult oli tal just hea meel teada, et tal ikka fänne on, sest nad olid tõesti armsad. Kui Lydia Marie kõrvale seisis, asetas lauljanna ühe käe ümber tüdruku ning naeratas säravalt, kuni üks tüdruk oma pildid tehtud sai ja järgmise kord oli.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 9, 2014 21:09:00 GMT 2
Kui võitjad välja kuulutati ning ka kohtunikud oma autasud kätte said, hakkas lähenema aeg, mil koolimajast selleks nädalaks lahkuda ja koju minna. Chad ajas veel mõnda aega paari kolleegiga juttu, sest tal oli vaja veel natuke aega kulutada, kuna lubas täna enne kojuminekut autoga Spring Street Gallery juurde sõita ja oma abikaasa peale võtta: naine oli hetkel ühe heategevusüritusega hõivatud ning selle lõpuni jäi veel alla poole tunni. Vähemalt on Chadil oma lilled kellelegi sokutada. Kui mehe töökaaslased juba minekule asusid, otsustas temagi vaikselt astuma hakata, kuid märkas korraga koridori peal oma venda Hunterit ning viimase tüdruksõpra. "Suurepärane esitus, Simona," lausus Chad. "Ärge te mõelgegi, et selle kolmanda koha juures ainult minu käsi mängus on," jätkas mees ning asetas käe demonstratiivselt südamele. "Aga ma hakkan nüüd parem liikuma. Tsau sulle ka, Hunty!" lõpetas Chad oma jutu ning lahkus.
OT: Mina ka läinud
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 9, 2014 21:13:42 GMT 2
Lydia ei olnud ka eriti pettunud, et tema mingit kohta ei saanud, sest päris tühjade kätega ei jäänud tegelikult ju keegi ja šokolaad neiule meeldis. Ta oli õnnelik, kui Simona kolmanda koha sai, sest tema arust oli tüdruku esitus ikka väga hea ja kõik võitjad olid õiglaselt valitud. Pärast ürituse lõppu mõtles ta pikalt, kas minna Toriga koju või Daisyga Helena üles otsida ja autogrammi küsida, sest Daisy tahtis autogrammi ja Lyddie ei saanud siis halvem olla. See oli pealegi neiu esimene autogramm, kuna ta varem tõesti väga kuulsuste otsa just ei jooksnud, aga üks oli temaga sama katuse all. Hea vähemalt, et see kuulsus väga sõbralik oli, mitte nii üleolev nagu paljud Lydia arvates olema kippusid. Saanud oma diplomile autogrammi ja kena soovikese, seisis Lydia Helena kõrvale ja lasi Daisyl lauljatarist ja endast mõned pildid teha, kuni tüdrukud kohad vahetasid ja nüüd Lydia kord pildistada oli. "Oh jah, mul on fotograafiaringi õpetaja kohe selja taga," lausus tüdruk naerdes, kuid tegi siis Daisyst ja Helenast ka mõned pildid, enne kui telefoni Daisyle tagasi ulatas. Vedas vist tüübil, et tal kuulus tüdruksõber oli. "Aga aitäh, et olid meie vastu nii kena ja lahkelt autogramme andsid," tänas Lydia lauljannat ning viis oma rohelised silmad siis Daisyle.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 21:13:47 GMT 2
Kuigi nad olid avalikus kohas, vajutas Hunter enda tüdruku huultele ühe pehme ja kiire suudluse, sest rahvas nende ümber oli nagu nii muuga ametis. Kes neid ikka siin vaatab? Pealegi oli tegu igati viisaka musiga. "Olgu, teeme siis homme midagi," oli noormees enda tüdrukuga päri. Liikuma nad veel hakata ei jõudnud, sest korraga ilmus välja Chad, kes vähemalt sel korral normaalne suutis olla... kuigi see Hunty hüüdnimi tuleb küll välja juurida. Võtnud Mona käest kinni, jalutasid noored natuke pärast Chadi koos koolist välja, pannes enne muidugi üleriided ka selga, sest kes ikka haigeks tahaks jääda. Hunter istus peagi koos rumeenlannaga autosse ja võttis suuna Simona kodu juurde. Teel said noored läbi arutada terve õhtu lahedamad palad.
OT: We are out.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Feb 9, 2014 21:28:53 GMT 2
Ega ka Stacia pärast talendishow lõppu pikalt koolimajja ei jäänud. Ta jõudis veel rääkida mõne sõbrannaga ning ka Vanessalt väikese kingituse vastu võtta, enne kui uuesti Kitty üles otsis, kes oli vahepeal paari õpilasesinduse liikmega lobisema jäänud. Stacy tegi oma poolõele ettepaneku enda juurde ööseks jääda ning väike filmikas koos snäkipeoga ette võtta, kuna nad polnud juba ammu midagi koos teinud. Ja võib-olla jõuavad nad veel nii kaugelegi, et Stacy õpetab Kittyle mõne lihtsama postitantsuliigutuse. Alejandrole kindlasti selline värk meeldiks...
OT: We are out
|
|