|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:24:47 GMT 2
Pisikese pausi ajal, kui kohtunikud enda otsust tegid, käis ka poiss korraks koridoris ennast sirutamas ja morssi joomas. Simona leidmisele kulus tal päris tükk aega, sest kui kõik inimesed ikka korraga välja tulevad, siis jääb koridor üsna väikseks, ja seega sai ta talle ainult ühe kiire kallistuse ja paar positiivset sõna Monale tema esituse kohta anda, enne kui jälle saali tagasi pidi minema. Hunteri arvates oli tüdruk juba võitja, sest ületas ennast, aga kui ta veel endale kolmanda koha tiitli sai, oli Hunter enam kui õnnelik. Loodetavasti ei teki muidugi jutte, et ta sai selle koha ainult sellepärast, et Chad kohtunik oli... See oleks nõme. Jalutanud pärast ürituse lõppu viimaste seas saalist välja, sest ta ei viitsinud trügima hakata, jäi nooruk korraks seisma, et inimmerest see üks kaunitar üles leida. Natuke ringi tatsamist ja tüdruku selg oligi korraga tema ees. "Palju õnne kolmanda koha puhul. Ma ju ütlesin, et sa olid suurepärane," lausus Hunter, kui oli enda käed seljatagant vaikselt ümber tüdruku libistanud ja enda pea tüdruku õla juurde tõstnud, jättes enda lõua ja tüdruku õla vahele vaid mõned millimeetrid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:33:22 GMT 2
Colin jäi pärast ürituse lõppu veel mõneks ajaks saali ootama, et Traceyga kokkuleppida, mida nad täpselt piltidega teevad, sest mees võib need nii mälupulgaga kooli tuua, kui ka lihtsalt kuskile internetti üles riputada. Natuke arupidamist ja lõpuks jäi asi nii, et fotograaf paneb enda pildid kuskile netti üles ja saadab lingi õppealajuhatajale, kes selle õpilastele laiali saadab. Nii saavad kõik soovijad pildid kätte. Mingit tasu Colin selle eest endale ei soovinud, sest ta oli siiski kohal juba ka sellepärast, et Helena ja Phoebe siin olid. Pannud enda kaamera kokku ja koti üle õla visanud, hakkas Colin saalist välja jalutama, et kaks endale tähtsat tüdrukut üles leida ja ehk ka koju viia.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 9, 2014 19:34:36 GMT 2
Simona väga ei mõelnudki nende juttude peale, mis veel tema kolmanda koha pärast tekkida võisid, aga teised rääkigu, mis tahavad. Mona ei tee nendest juttudest enam lihtsalt välja, sest tema arvates olidki võitjad need, kes pidid olema, kuigi kolmas koht tuli talle tõesti üllatusena. Mona oli end just ümber pööramas, kui äkki Hunteri käed tema ümber olid. "Ma pean sind tegelikult tänama, et sa mul tulla soovitasid," lausus tüdruk naerdes. "See ei olnud tõesti nii hull, kui ma kartsin, aga võib-olla oli asi selles, et ma suutsin välja mõelda nipi, kuidas end rahustada," sõnas ta muiates.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:37:28 GMT 2
Pärast ürituse lõppu otsis Vanessa üles kaks kisakoori neidu - Lydia ja Stacia - ning õnnitles neid, kinkides neile mõlemale ka pisikese kommikarbi, milles olid ilusad käsitööna tehtud trühvlid, mida naine enamasti ainult kingitusteks ostabki, sest need ei ole just kõige odavamad, aga täna väärisid mõlemad tüdrukud neid. Vanessa vahetas nendega veel paar kiiret sõna ning jättis siis tüdrukud rahule, suundudes ise koolist välja parklasse, kus ta mõne hetke pärast juba autosse istus ja koju sõitis. Õhtu oli igatahes hästi veedetud, sest naisele meeldis iga etteaste. Tree Hilli noored olid ikka päris talendikad.
OT: out
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 9, 2014 19:38:52 GMT 2
Helenal oli hea meel, et sai täna õhtul žüriisse kuuluda ja mis tema hakkama saamisesse puutus, siis arvas tüdruk, et tal läks isegi päris hästi ning ta suutis ausaks jääda nii enda kui võistlejate vastu. Ta ei olnud kuri kohtunik ega paistnud eelistavat üht kindlalt teisele ja koostöö direktori ning Chadiga paistis samuti sujuvat. Saanud enda tänukirja ja lilled kätte, jalutas näitsik lavalt maha, et enda kallis fotograaf üles leida. Jalutanud rahvamassi seas saalist välja, avastas Marie, et ta kõnnib täpselt Colini taga, ja nii koputas ta õrnalt mehe õlale, sest niimoodi selja tagant kallistades oleks ta teed blokeerinud ja lilledega oli seda päris raske teha ka. "Ma annaks sullegi lisapunktid selle eest, et sind seekord kerge üles oli leida," lausus neiu lõbusalt muiates.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 9, 2014 19:44:43 GMT 2
Megan hingas kergendatult, kui Lucien ta lõpuks rahule jättis, sest see mees käis talle ikkagi suurema osa ajast närvidele. Võis öelda, et Lucien meeldis naisele rohkem kas voodis või siis, kui tal suu kinni oli. Pärast talendishowd otsis modell aga oma venna üles ja ütles talle mõned head sõnad bändi kohta. See oli vist reaalselt esimene kord, kui Megan oma vennale midagi head ka ütles, mitte ei teinud teda maha. Kuna õhtu oli pikk, pakkus Megan, et võib koos Peteriga koju minna ja nii lahkusid Whitelyd koos.
OT: We outie
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:46:43 GMT 2
"Minul oli siin küll väga väike osa mängida," lausus Hunter, sest ta tõesti ei arvanud, et ta midagi väga suurt korda saatis. Ta oli lihtsalt toetav poiss-sõber, kes enda tüdrukusse usub. Kas mitte kõik tüübid ei ole enda tüdrukute vastu sellised? Noh, Hunteri arvates igatahes peaksid olema. "Kas sa mulle ka seda nippi jagad?" uuris Sommers muiates, lastes tüdrukust lahti, et tema kõrvale seista.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 9, 2014 19:49:55 GMT 2
Ka Xavier käis vahepeal snäkilaua juures ning pistis endale üht-teist suhu, kuid paus kaua ei kestnud, mistõttu ei jõudnudki noormees Tinaga lobiseda ja tüdruku suurepärast numbrit kiita - millegi nii geniaalse peale ei olnud täna ükski teine võistleja tulnud. Küll aga leidis ta näitsikuga rääkimiseks võimaluse hiljem, kui auhinnalised kohad olid välja kuulutatud ning üritus ametlikult läbi saanud. Märganud koridori peal tuttavat blondide juustega tüdrukut, kõndis Xavier tema juurde. "Palju õnne võidu puhul. Ma olin kohe pärast sinu etteaste lõppu kindel, et mingi auhinna sa kindlasti saad - kas koha esimese kolme seas või publiku lemmiku tiitli," lausus Xavier lõbusal toonil. Kauaks Xav muidugi siia enam jääda ei saanud, sest tal olid edasise õhtu osas juba plaanid tehtud, kuid vähemalt sai ta Tinat õnnitleda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:49:59 GMT 2
Clyde suutis kenasti koos Carrie'ga õhtu lõpuni vastu pidada. Poisil oli isegi väga hea meel, kui Brett publiku lemmiku tiitli said. Ta oleks nagu ise selle auhinna võitnud. Pärast ürituse lõppu jalutasid ema ja poeg saalist välja. Kuna neil siin eriti kellegagi kohtuda ei olnud, siis panid nad ennast riidesse ja võtsid suuna koju. Igatahes oli emal ja pojal palju, millest koduteel ja veel hiljemgi rääkida. Jälle üks kena päev mööda saadetud.
OT: Out.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 9, 2014 19:53:37 GMT 2
"Aga mulle tähendab see palju, et sa nii toetav oled olnud ja mind alati julgustanud," lausus Mona naeratades ning pööras end ümber, et Hunterile silma vaadata. Võib-olla osaleks neiu isegi järgmisel aastal, kuid valiks siis ehk mõne teise laulu või prooviks midagi uut, näiteks näitlemist nagu Phoebe, kuid sellisel juhul peaks neiu end draamaringi kirja panema. "No ma kujutasin ette, et esinen tühjale saalile ja see mõjus," jagas Mona enda väikest nippi, mille peale ta alles laval seistes tuli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 19:59:47 GMT 2
Tina ei läinudki pausi ajal koridori, vaid muljetas lava taga papsiga tänasest õhtust. Seega läks see väga ruttu mööda ja peagi said nad juba tulemused teada. Seda muidugi tüdruk oodanud ei olnud. Ta isegi oli mõelnud vahel, et tema etteaste on paras naljanumber, aga ju siis ikka ei olnud. Tina jalutas pärast ürituse lõppu saalist välja, saates samal ajal enda papsile sõnumit hea uudisega ja muidugi ka transpordisooviga. "Oh, ma tänan," sõnas tüdruk kui korraga Xavieri häält kuulis ja seega enda pilgu mobiiliekraanilt ära tõstis. Ta paps pidi kohe-kohe talle järele tulema. Seega polnudki palju oodata. "Päriselt? Ma ise küll midagi sellist ei usknud," tunnistas tüdruk lõbusalt naerdes, "see oli kõik üsna niisama naljaga tehtud."
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 9, 2014 20:00:51 GMT 2
Kuigi Mia sel korral kolme parima sekka ega publiku lemmikuks ei tulnud, oli Abby siiski lõpptulemusega rahul, sest võitjad olid oma auhinda igati väärt - eriti Simona, kes ennast täna korralikult ületas. Otsinud pärast ürituse lõppu Mia üles, sai ta Abbylt kerge kallistuse. Samuti ajas Abigail natuke aega enda sõbrannadega juttu, enne kui kõik tüdrukud laiali läksid. Kõige lõpuks vahetas Abby mõne sõna ka Josiah'ga, kuid pikalt ta noormehega Mia juuresolekul rääkima ei jäänud. Mõne aja pärast väljus Abigail aga koos oma õega koolimajast ning läinud nad olidki.
OT: we are out
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 20:02:59 GMT 2
Tundnud koputust enda õlal, vaatas Colin üle õla ning jäi hetkeks seisma, et mõned inimesed endast mööda lasta ja samas, et Helena tema kõrvale saaks astuda, sest siis sai mees enda käe kenasti ümber tüdruku panna. "Lisapunktid vastu võetud," lausus Colin muiates, kui tüdruku huultele käimise pealt ühe põgusa suudluse vajutas, enne kui nad koridori jõudsid. "Sulle täitsa sobis see kohtuniku amet," lausus mees, vaadates Marie'le otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 20:07:59 GMT 2
Tori otsis pärast üritust enda sõbrannad üles ning õnnitles neid kõiki, sest nad olid tublid olnud. Natuke aega rääkis ta nendega ka niisama juttu, kuigi väga kauaks tüdruk enam jääda ei soovinud. Ta oli siiski otse töölt tulnud ja oli seega väsinud. Paljud võisid arvata, et pole see raadiosaatejuhi töö nii raske midagi, aga on ikka küll. Jätnud lõpuks sõbrannadega hüvasti, sõitis tüdruk koju. OT: Bye-bye
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 9, 2014 20:12:05 GMT 2
Lasknud mõned inimesed mööda, läks Helena Colini kõrvale ning vastas suudlusele, mille ta kohe mehelt sai. Seda oli näitsik juba siis oodanud, kui ta veel kohtunike laua taga istus ning esituste kohta märkmeid tegi, et neid pärast kommenteerida ja lõpuks võitja välja selgitada. "Arvad?" küsis Marie naerdes, kuigi arvas isegi, et sai hästi hakkama. "No kahju oli igatahes sellest, et parimat fotograafi ei saanud valida, aga ma olen kindel, et sul on tänasest õhtust palju ilusaid pilte," muigas näitsik, kuid silmas siis mehe õde, kes paistis Colinit otsivat. "Ma arvan, et näen meie tulevast Oscari võitjat," teatas Helena ning viipas Phoebele.
|
|