|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 17:30:14 GMT 2
Gayla avas enda helepuunid silmad äratuse peale, mis öökapil korralikult kisama hakkas. Vajutanud selle kinni, keeras neiu ennast raske ohkega sellili. Ta silmitses mõne minuti lage, enne kui pea enda kõrval magavale Cedricule viis. Tüüp magas nii rahulikult ja tema heledad juuksed olid igasse ilmakaarde laiali. Ta nägi korraga armas ja kuum välja. Neiu naeratas vaikselt endamisi ning hammustas enda alahuulde. Ta oleks hea meelega sinna mõneks ajaks veel niisama pikutama jäänud, aga tal oli vaja duši alla minna, süüa ja paari tunni pärast ka tööle minna. Gayla ajas ennast voodist välja, olles täiesti alati, ning jalutas kapi juurde, kus tal juba kenasti enda riiulid olemas olid. Valinud endale sealt sobivad riided ja pesu, kadus ta mõneks ajaks vannituppa, kus ühe mõnusa hommikuse duši võttis. Kuskil pool tundi hiljem astus Gayla vannitoast välja, lõhnates magusa vaarika järele. Neiu kandis nüüd valget pluuset, mille alumine ots oli punaste teksade värvli vahele surutud. Kaela oli ta riputanud ühe pikema kaelakee. Ta tatsas vaikselt valgete sokkide peal kööki ning avas külmiku. Mnjah. See oli praktiliselt tühi. Poodi minna tüdruk aga ei viitsinud. Seega võttis ta külmikust viimased neli muna ja kapist saia. Saab neid siis natuke praadida. Vähemalt midagigi. Renna teab suurepärselt, et ega Froyd minig rikkur ei ole ja tema seal elamine on veel üks lisa väljaminek poisile, aga ega seda eriti kuidagi prandada ei anna... kui just tüüp endale paremat tööd ei otsiks. Seda teemat ei julge Gayla aga esile tõsta. Samuti aitaks ilmselt see, kui tüdruk täielikult sisse koliks ja nad enda rahakotid ühiseks teeks, aga siinkohal tekib küsimus, kas nende suhe on ikka selleks valmis? Pealegi nüüd on neil veel ees Brad, kelle nõusolekut neil vaja läheks. Oh jah... Asetanud panni tulele ning valanud sellele ka natuke õli, jäi tüdruk ootama, et pann kuumeneks. Selleks, et olemine natuke lõbusam oleks, lülitas ta köögis vaikselt käima ühe vanemat sorti raadio.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 4, 2014 19:18:20 GMT 2
Eelmine õhtu ja sellele järgnenud öö oli Froydil ja Gaylal möödunud kirglikult, mistõttu oli unigi noormehe jaoks praegu eriti magus. Äratuskella helina peale ei liigutanud Froyd väikest varvastki, samuti ei tundnud ta, kui Gayla ennast voodist välja ajas ja vannituppa suundus. Cedricut oli üldse väga raske varahommikul äratada - isegi teisel pool seina auku puuriv naaber ei suudaks teda üles ajada. Kui noormees viimaks oma silmad avas, oli äratusest möödunud üle poole tunni. Kuna ka Ced pidi täna tööle minema, ei jäänud tal peale voodist väljumise midagi muud üle, kuna selle tüübi liigutused olid hommikuti väga aeglased ja hiljem ärgates jääks ta tööle lihtsalt hiljaks. Rohkem hilinemisi ei saa tüüp endale paraku lubada, sest muidu saab ta töölt jälle kinga, aga tema haridustaseme juures on raske kiiresti midagi uut leida. Pealegi pole ta ammu ühtegi lisatööotsa ka kusagilt saanud, mistõttu on noormehel rahaga praegu kitsas. Liikunud riidekapi juurde, haaras Froyd sealt puhta aluspesu, tumeda varrukateta särgi ning püksid. Pannud riided selga, läks tüüp järgmisena kummutisahtli kallale, kust ta natuke aksessuaaride seas tuhnis, enne kui sobivad välja valis. Samuti tegi kutt väikese peatuse peegli ees, et oma soeng korda teha ja oma väsinud näoilmet natukenegi elavamaks muuta. Kõikide oma toimetustega lõpetanud, valis Cedric järgmiseks sihtpaigaks köögi, sest tühi kõht andis tunda. Loodetavasti on Gayla juba midagi söödavat valmistanud. Oma mõtete kinnituseks leidis Ced Gayla pliidi juurest - tundus, et toit oli just valmis saanud. "Hommik!" üritas noormees nüüd tavapärasest pisut erksamat häält teha, lähenedes selja tagant oma tüdruksõbrale, et talle käed ümber panna. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 19:45:42 GMT 2
"Hommik," naeratas tüdruk noormehele, kui too ruumi astus. Neiu näole ilmus kerge naeratuse, kui ta Cedricu pingutust nägi, et mees natukenegi erksam välja näeks. See, et kutt hommiku inimene ei olnud tundus Gaylale armas. Unised poisid... "Näed sa võid süüa võtta," lausus Renna, kui Froydi käed ümber tema maandusid. Pliidi kõrval oli kaks taldrikut, millest ühel oli kaks munaga praetud saia. Teised kaks saia olid veel pannil, aga pidid ka kohe-kohe valmis saama. "Ma panin vee ka keema, aga ma ei tea, kas meil kohvi või teed on... üldsegi ma vaatasin, et siin köögis laiutab üks suur tühjus. Ma võin pärast tööd poest läbi käia," lausus Gayla ettevaatlikult, tõstes valminud saiad pannilt taldrikule. Pärast seda võis kuulda kerget klõpsatust, kui vesi keema läks.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 4, 2014 20:12:29 GMT 2
Eemaldunud mõneks ajaks Gaylast, suunas Froyd pilgu taldrikutele praesaia ja munaga. Nojah, eks sel hommikul tuleb vähemaga leppida, sest eelmisel õhtul oli tüüp viimase jupi vorsti nahka pannud. Surunud haigutuse alla, loivas Cedric oma toidu järele. Võtnud taldriku kätte, suundus noormees väikese söögilaua taha istuma. Ced võttis praesaia näppude vahele ning jõudis sealt ühe tükikese hammustada, kui taas Gayla häält kuulis. Jah, sellest oli ta isegi aru saanud, et külmkapist pole midagi võtta. "Palju sinulgi raha on," kostis tüübi vastus selle poejutu peale, "aga sul on õigus, kuna vastasel juhul nälgime siia ära." Praegu mõtles tüüp, et oleks võinud eilsed õlled ja Red Bulli ostmata jätta, kuigi siis tundus, et teisiti ei saa kohe kuidagi. Ehk peaks noormees jälle õnne proovima ja mõne Eastside'il elava rikkuri valdusi natuke "puhastama". Palgapäevani oli siiski ligi nädal aega veel vastu pidada.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2014 20:40:11 GMT 2
"Ega ei olegi palju," pistis Gayla vahele, keerates panni alt tule kinni. Ta võttis taldriku kätte ning jalutas samuti köögilaua taha. Kuna tema saiad olid äsja valminud, siis otsustas ta natuke oodata, enne kui sööma asub. "Ma ei ütlegi ju, et ma terve külmiku sul asju täis ostaksin. Ma lihtsalt võin midagi natuke võtta, et millestki vähemalt süüa oleks teha," lausus tüdruk, vaadates kuti heledatesse silmadesse, mis tüdrukut alati lummanud on. Gayla võtts viimaks ühe enda saiadest kätte ning hakkas seda vaikselt sööma. See oli veel päris tuline, aga kõht oli tühi. "Muideks... Esmaspäevast hakkab mul kool jälle ja Brad tahab, et me juba kell üksteist õhtul kodus oleksime koolipäevadel... mitte et ma teda nüüd kõvasti kuulama hakkaksin. Sa tead, kuidas ma suhtun piirangutesse. Üldse talle vist ei meeldi väga see, et ma siin ööbin, sest ta," Gayla tõi kuuldavale ühe turtsatuse ning raputas vaikselt enda pead, "ta kardab, et minust saab mõni teismeline emme." Näitsik vaatas poisile otsa ning hakkas jälle enda saia sööma.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 5, 2014 1:09:24 GMT 2
Mnjah, rahaga oli hetkel mõlemal kitsas käes, aga kuidagi pidi ometi hakkama saama. Mustemateks päevadeks on Froyd natuke krõbisevat kõrvale pannud, kuid selle kallale ta hetkel veel minna ei tahtnud. Peab olema mingi teine lahendus. Vanemate käest ta igatahes midagi nuiama ei lähe, kuna see käiks tüübi uhkuse pihta. Ta on juba harjunud ise enda eest hoolitsema ega vaja nende abi. Või kui isegi vajab, siis küsima ikkagi ei lähe. "Nagu soovid, aga ma tunnen end hirmus kahtlaselt, kui lasen sinul meile mõlemale süüa ostma hakata," pidi noormees tunnistama. Nii tekib tal tunne, justkui oleks Gayla see, kes mõlemat üleval peab, kuid ometi on tüdruk alles 17. Cedric oli jõudnud juba poole oma saiast ära süüa, aga näitsiku sõnu kuuldes katkestas ta söömise ning jäi Gaylale lõbusal ilmel otsa vaatama. "Sa võid talle edasi öelda, et rasestumisvastaste vahendite jaoks meil raha veel jätkub," kostis tüüp. Sel korral ei liialdanud ta oma sõnadega absoluutselt. Ced polnud kindel, kas ta üldse kunagi issiks saada tahab, kuid praegusel hetkel oleks see tema puhul täielik katastroof.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 13:54:03 GMT 2
"Mina jällegi tunnen ennast kahtlaselt kui ma nagu nii kogu aeg siin viibin, aga ainult sina seda korterit üleval pead," lausus Gayla, vaadates Froydile otsa. Tema ju sööb ka tihti siin, kasutades veel lisaks vett ja elektrit. Ometi on noormees see, kes kõige eest enamasti maksab. Seda kõike Cedricule selgeks teha on muidugi keeruline, sest Gayla teab, et see läheks kuti uhkuse vastu, kui tüdruk isa ka enda raha välja hakkaks käima. Hea, et Renna endale midagi suhu ei olnud just pannud, sest vastasel juhul oleks ta selle lihtsalt kurku tõmmanud, sest tüdruk tõi kuuldavale turtsatuse, pärast mida ta laginal naerma hakkas, täites korteri enda armsa ja vaba naeruga. "Saab tehtud," muigas tüdruk, kui lõpuks pisut tõsisemaks jäi, kuigi tema kavalates silmades helkis endiselt lõbus sära. "Aga ma olen kindel, et see mu kurja vanemat venda ei takista. Igatahes kui ma mõni päev ööseks koju ei jõua, siis sa vähemalt tead, kus ma olen. Ilmselt kuri Brad ei lase mind majast välja," lausus Gayla, kasutades terminit 'kodu' alati siis, kui ta sellest korterist rääkis. "Muidugi sa võiksid ju ise sinna tulla... selle kohta ei öelnud ta midagi," lausus Renna korraga mesimagusal häälel, kui talle meenus, et selle kohta ei öelnud Barndon midagi, et Froyd nende juurde ööseks ei tohiks tulla.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 5, 2014 21:30:06 GMT 2
Võis ju olla, et Gayla sõnades peitub omajagu tõtt, aga Froyd ei tahtnud seda endale tunnistada, sest oli veendunud, et 99 protsenti ajast on temal õigus. "Olgu-olgu. Teeme nii, et sa ostad vahepeal süüa, kui tahad, aga vähemalt arved jätad küll minule," oli tüüp nõus natuke leebuma. Viimane, mida Froyd tahtis, oli kellestki sõltuda. Kui Gayla tahab talle abiks olla, siis olgu, aga mitte nii, et ta kõik enda kanda võtab. "Aga sa võid ju näiteks aknast välja ronida, kui uksest ei saa," pakkus Cedric naljaga. Ega sellel Brandonil nüüd igal pool ka silmi ei ole. "Ja pealegi ei ole sul täisealiseks saamiseni enam kuigi palju aega jäänud. Varsti võid teha, mis ise tahad," jätkas kutt, andes sellega Gaylale mõista, et tüdrukul ei ole enam tarvis kaua kannatada. Näitsiku viimase pakkumise peale hakkas Froyd naerma. "Ta viskaks mu kohe välja, kui teada saaks, et sinu juures ööbin," oli Ced üsna kindel. Mingil määral noormees isegi mõistis Bradi, sest Froyd oli ise ka vanem vend ja kui keegi tema õega jamama kipub, ei kõhkle kutt oma kiskjaliku poole näitamises.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2014 21:43:09 GMT 2
"Diil," sõnas tüdruk säravalt nagu oleks Froyd talle just teatanud, et tahab temaga abielluda. Kuigi näitsik on väga isepäine meeldib talle vahel kompromisse välja kaubelda. Eriti tore on see muidugi Cediga, sest ta ei anna alati nii lihtsalt järele. Ta võib vahel tüdrukule paras väljakutse olla. "Sa tead küll mind. Ära pane mulle selliseid mõtteid pähe," sõnas Gayla naerdes, kuigi ausalt öeldes ei tundudki see nii halb idee. Mis see aknast välja ronimine ikka on. Saaks hakkama küll. "Vot see jutt mulle juba meeldib," noogutas tüdruk kavala muigega, sest praktiliselt nelja kuu pärast on ta täisealine ja võib teha mida tahab. Proovigu ainult Brad siis tema tegemiste peale kobisema hakata. "Kes ütles, et ta seda teadma peab," sõnas tüdruk endiselt magusal häälel, "pealegi kas sa tõesti arvad, et ma laseksin tal sind nii lihtsalt välja visata?" Tundes Gaylat on teada, et ilma sõjata tema alla ei anna.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 6, 2014 1:25:02 GMT 2
Froyd muigas kergelt, kui märkas muutust Gayla hääletoonis. Tõepoolest, nagu oleks kutt talle praegu kogu maailma kokku lubanud. Kuna Cedil oli täna hommikul tavalisest isegi parem tuju, poleks vist vaja imestada, miks ta äkki nii kompromissialtiks muutus. Ja Gayla teab samuti väga hästi, millal tasub üritada tüüpi moosida ja millal mitte. "Miks mitte? Sulle meeldivad ju väljakutsed. Kõik on seni korras, kuni sa aknast välja kukkudes kogemata mõnda konti ära ei murra," rääkis noormees elavalt. "Siis korraldame sulle uhke peo ka," lubas Cedric. Ta oli juba üht-teist valmis mõelnud, aga mitte veel väga detailselt, kuna sinna on peaaegu pool aastat aega veel. "Kui ta teada ei saa, siis pole muidugi probleemi, aga kui saab, ei usu ma, et teda sinugi arvamus väga huvitaks," sõnas tüüp mõtlikul toonil. Mitte et Ced Gayla venda kardaks, aga võõral pinnal ta kellelegi kallale ei läheks. Kuna ta oli oma hommikueinega nüüdseks lõpetanud, tõusis Froyd laua tagant püsti ja viis taldriku kraanikaussi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2014 1:47:50 GMT 2
"Kes ütles, et ma aknast välja kukun? Ega ma nüüd nii koba ka ei ole," turtsus Gayla, võttes ilmselgelt kuti väljakutse mõttes juba vastu, "ma olen siiski teist aastat kisakooris. See õpetab nii mõndagi." Mõnel õhtul teeb ta selle ära ja mingit murtud konti tal nüüd küll ei tule. Ja kui tulebki, siis ongi paras Bradile, sest ise ta ei lubanud neidu enda armsama juurde. "See mulle meeldib," muigas tüdruk laialt ja rahulolevalt, "aga see ei pea nüüd niii uhke ka olema. Peaasi, et mõnus rahvas koos oleks, kes pidurit ei mängiks." Loodetavasti ei ole tema õdedel soovi sünnipäeva koos pidada või veel hullem... et Brandon neile midagi korraldaks. Aga jah, sinna on veel mõned kuud aega. Ilmselt hakkab kooli algusega ka aeg jälle lendama. "Võimalik, sest ta on väga ülbe ja kamandav. Ta ladus meile terve hunniku mingeid reegleid ette - kodus kella üheteistkümneks, ei joo, ei suitseta ega tee muud jama, mida iganes ta selle all silmas peab," kurtis tüdruk enda rasket saatust. Kuna ka tema taldrik oli tühjaks saanud, siis tõusis ta püsti ja viis enda taldriku ka kraanikaussi. "Igatahes võid sa nüüd rohkem ka seal mul külas käia, sest seal ei ole mu hullu mutti enam... ainult kuri vanem vend," muigas näitsik ja asetas enda käed sujuvalt ümber Froydi kaela, vajutades järgmisena tema huultele ühe pehme suudluse. Ta lõpetas selle siis, kui Maxi korraga kööki ilmus. "Tere, paksuke," eemaldas Gayla enda käed noormehe ümbert ning läks hoopis seda armast koera silitama, kükitades tema ette. "Tahad ka süüa jah? No, vaatame, millises seisus sinu toiduvarud on," ajas neidis ennast uuesti püsti ning jalutas kraanikausi juurde, tehes selle kapi lahti. Ta tõstis hämarast kapist välja peaaegu terve koeratoidu paki. "Noh, tundub, et Maxi on meist kõige rikkam hetkel," muigas Renna lõbusalt. Ta hakkas seda lahti tegema, et toit koera kaussi valada, kui korraga kotil suurt karvast musta ämlikut nägi. Sellest piisas, et tüdruk suure kiljatusega püsti kargaks, ajades Maxi sellega ka veel mõnusalt äksi täis. "Froyd, seal on ämblik... palun võta see ära või su loom jääb nälga täna! Palun, ruttu! Vaata, see liigutab ju," lausus tüdruk paanilise häälega, astudes toidupakist mitu sammu taha poole. Jah, kui Gayla üldse midagi kartis, siis olid need ämblikud...
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 6, 2014 19:40:55 GMT 2
"Miks sa ei või kukkuda? Ka parimatel võib õnnetusi ette tulla - mitte et ma tahaks, et sinuga nii läheks. Aga oletame, et sa oled juba poolel teel välja, kui kuuled enda toa ukse taga Brandoni samme lähenemas ja ehmatad selle peale. Vopsti, oledki kena lennuga all," seletas Froyd elavalt, kuidas tema olukorda nägi. Tegelikult tüüp muidugi ei uskunud, et Gaylaga nii läheks, aga igaks juhuks võis ta ju näitsikut ette hoiatada. "Kaheksateist saadakse ainult üks kord elus. Muidugi peab see uhke pidu olema, kuid ära muretse - ma ei hakka endale selle korraldamisega mingit jama kaela tõmbama, kuna nii võib juhtuda, et jääksin hoopis ise sinu sünnipäevast ilma," rääkis Cedric. On ju varemgi juhtunud sedagi, et üritad teha midagi teise heaks, aga lõpetad seejuures ise kõrvuni mudas. "Äkki ta mõtleb selle muu jama all mind. Mõtle, kui ta minu sulle ära keelaks. Mida sa siis teeksid?" uuris Froyd, kergitades kulmu. Küll nad muidugi koos välja mõtleksid, kuidas tüüp pikalt saata. Kuulnud näitsiku järgmisi sõnu, ilmus Froydi näole lõbus ilme. "Ma ei tea isegi, kumb neist hullem on," pidi noormees tunnistama. Siiani pole tal õigupoolest kummagagi suuri arveteklaarimisi olnud. Saanud ühe magusa suudluse osaliseks, tõmbas Froyd tüdruku enda käte vahele, suudeldes teda vastu, kuni pealtvaataja kööki ilmus. Cedric turtsatas selle peale, kui Gayla tema koera paksukeseks nimetas, aga see hüüdnimi isegi sobis Maxile. Kõhnaks ei annaks teda küll mingi valemiga nimetada. "Alles üleeile tõin talle süüa. Niisuguse ajaga ei jõua isegi temasugune paks poiss seda pakki tühjendada..." rääkis noormees, aga jäi kohe vait, kui näitsik järsku kiljatas. Mõne sekundi Ced kaalus, kas lubada endale väikest naeruturtsatust või mitte, aga ta otsustas siiski, et kõrvaldab selle paanikakülvaja. Läinud sinna, kus oli ämblik, sirutas kutt käe eluka poole ja võttis ta endale pihku. "Ma arvan, et ta näeks sinu õla peal hea välja," lausus Cedric naljaga, teeseldes, et sokutabki kohe ämbliku Renna õlale, aga astus siiski eemale, kõndis hetke pärast akna juurde ja avas selle ühe käega, et elukas sealt välja visata, kuna vaevalt Gayla muidu niipea maha rahuneks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2014 22:10:16 GMT 2
Pööritanud enda helepruune silmi Froydi väga elava stsenaariumi peale, raputas neiu aeglaselt enda pead. Renna mõtles alguses selle teema lihtsalt ära unustada, kuid see ei oleks temalik. Ta tahab alati kõik ära öelda, mis suhu tuleb. "Ja vot kui see peaks juhtuma, siis sa ei näe mind enam ilmselt tükk aega, sest Brandon ilmselt paneks mu tuppa lukku ja trellitaks aknad ka veel ära," muigas Gayla nüüd juba lõbusalt ja laialt. Ta võis kergendatult hingata, kui Ced lubas, et ei tee midagi lolli selle jaoks, et tüdruk mõnusa peo saaks enda sünnipäeval. Tüdruk tõesti ei teaks, mida ta teeks, kui selle noormehega siin midagi juhtuks... ja veel tema pärast. "Sa ei ole mingi 'muu jama'," protestis Gayla, vaadates Cedricule natuke pahaselt otsa, et ta üldse midagi sellist arvata võis. "Siis ma põgeneksin koos sinuga ära ja me elaksime õnnelikult elu päevade lõpuni," lausus Renna laulvalt, kuigi tegelikult ei ole tal õrna aimugi, mida ta siis teeks, kui Brandon mingil veidral põhjusel keelaks talle Cedricu. Samas miks ta peaks?
"Froooyd..." vingus Gayla, kui Ced tahtis seda õudsat ämblikut tema õlale panna ja tundes poissi ei imestaks tüdruk sugugi, kui ta seda tõesti teeks, "viska ta juba välja!" Nii igaksjuhuks astus Renna noormehest paar sammu eemale, kui too akna juurde liikus. Alles siis, kui ämblik aknast väljas oli, võis neiu kergendatult hingata. Ta ei olnud tähelegi pannud, et enda hinge kinni hoidis. "Aitäh, mu kangelane," naeratas Gayla noormehele, kui paanikakülvaja läinud oli. "Ämblikmees sobiks vist hästi," jätkas tüdruk, jalutades samal ajal tagasi koeratoidu juurde. Nüüd vaatas ja puudutas ta seda suure tähelepanelikkusega ja ei tõstnud seda enne endale kätte, kui oli täiesti kindel, et selle peal rohkem ämblikuid ei ole. Lõpuks kukkusid krõbinad Maxi toidukaussi ning paksuke võis rahuga sööma hakata. Renna peitis toidukoti tagasi kappi ning sirutas ennast siis välja. Jalutanud kraanikausi juurde, hakkas ta nende kahte taldrikut pesema, millega ei läinud sugugi kaua aega.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 6, 2014 22:53:52 GMT 2
"Ja siis saan mina võimaluse salaja kohale ilmuda ja sind ära röövida, kui vangivalvur su natukeseks ajakski peaks lohakile jätma," lisas Froyd, kui Gayla mainis tuppa lukustamist ja akende ette trellide paigaldamist. Isegi kui selline olukord polnud üldse reaalne, suudab Froyd ükskõik missuguse piirangu ületamiseks midagi välja mõelda - poleks temalik lihtsalt istuda ja oodata, et kõik nihkub iseenesest paika. Vahel muidugi juhtus, et tüüp pingutas üle ja sattus niimoodi pahandustesse, kuid enamasti suutis ta nendest puhtalt välja rabeleda. Kuulnud, mida Gayla teeks, kui Brandon nende suhte ära keelaks, hakkas noormees kergelt naerma. Talle selline stsenaarium isegi sobiks, kuigi praegu poleks tal küll kuskile minna peale selle korteri. "Mhm, kuni surm meid lahutab," lisas Cedric muigega. Nii öeldakse ju?
Froydil polnud muidugi kavatsustki Gaylale seda elukat õlale sokutada, aga natuke hirmutada ta ju tüdrukut ometi võis. Erinevalt Gaylast ei saanud Froyd aru, mis selles ämblikus nii jubedat on, aga teatavasti pelgavadki paljud tüdrukud mingil seletamatul põhjusel ämblikke. "Aga mida sa oleksid teinud, kui mind poleks parajasti siin?" küsis Ced, kuna vahepeal tuli Gaylal siin üksi ka hakkama saada. Ja kui sel ajal satuks tulema üks suur kole ämblik... "Ee... aitab parem hüüdnimedest," arvas Froyd, sest neid oli talle niigi juba päris palju tekkinud ja suurema osa oli just Gayla välja mõelnud. Hoidnud pilku tüdrukul, kes nüüd koeratoiduga palju ettevaatlikumalt askeldas, lubas tüüp endale mõne naeruturtsatuse. Vähemalt täna koer nälga ei jäänud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2014 23:21:57 GMT 2
Gayla täitsa usub, et Froyd niisama ei istuks ja tal seal igavusse surra ei laseks, sest just seda Renna teeks. Tal peab pidevalt tegevust olema. Muidu tulevadki talle kõik need erinevad hullud mõtted pähe, mis tegelikult nii hullud ei tundunudki, kui ta need juba ära on teinud. See on lihtsalt imeline, kui sa ole vaid seitseteist ja keegi sulle midagi sellist ütleb. Tüdruku helepruunid silmad peatusid mõneks hetkeks Froydil, kes neiult ühe sooja naeratuse sai. Tüdruk on hetkel täiesti veendunud, et nemad jäävadki kokku kuni surm neid lahutab. Esiteks on ta nii noor ja teiseks noormees tema esimene armastus. "Siis oleksin ma siit köögist välja jalutanud, ukse kinni pannud ja Maxi söömata jätnud ja oodanud, kuni sa ükskord tagasi jõuad," lausus Renna ja hetkel mõtles ta enda sõnu täiesti tõsiselt, sest tema ja ämblikud ei ole hea kombo, "võibolla oleksin sulle väikese sildikese ka jätnud, et sa teaksid, mida teha." Noh, neid hüüdnimesid tuleb kindlasti veel ja veel, aga hetkel andis näitsik Froydile lihtsalt ühe kavala muige.
Kuivatanud need kaks taldrikut ära, asetas ta need kappi ning pöördus siis Cedricu poole. "Palju sul veel aega on?" uuris Gayla, jalutades noormehe juurde ja asetades enda käed lihtsalt ümber Cedi, hoides pead kergelt kuklas, et tüübile otsa vaadata. "Ma ei tea, kas ma sind täna veel rohkem näen, sest ma lähen pärast tööd Emilyga välja ja minu puhul ei või kunagi teada, kuhu see välja jõuab," sõnas tüdruk. Vähemalt ei pea kutt nüüd imestama, kui tüdruk keset ööd korterisse sisse sajab. Viimased vaheaja päevad siiski. Need tuleb korralikult ära kasutada.
|
|