20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 7, 2014 0:11:29 GMT 2
Vahepeal jäi Froyd endamisi mõtlema, kas ta mitte Gaylale halba mõju ei avalda, kuna vaatamata neidise metsikule loomusele oli ta aastate eest siiski tunduvalt rahulikum ja korralikum - või ainult tundus see tüübile nii. Samas vanuse lisandudes on loogiline, et inimene mingil määral koos selle numbriga muutub. Gayla meeldis aga Froydile täpselt sellisena, nagu tüdruk oli. Mis puutus kaugemasse tulevikku, üritas noormees liiga pikaajalisi plaane mitte teha, kuna nende luhtumisel oleks pettumus hiljem tunduvalt suurem. "Aga siis, kui ma polekski enam tulnud? Mitte kunagi?" küsis Cedric edasi. Ta ei pidanud silmas seda, et läheks kuskile minema ja jätaks Gayla maha, vaid seda, kui temaga midagi juhtuks - oleks see siis õnnetus või mitte. Ced teadis, et ümbruskonnas leidub vähemalt paar inimest ikka, kes teda parema meelega surnuna näeksid.
"Ma peaks kuskil pooleteise tunni pärast liikuma hakkama," vastas Ced, mis tähendab, et mõnda aega saavad mõlemad veel kodus olla. Kui Gayla käed tema ümber asetas ja pea kergelt kuklasse ajas, vajutas Froyd näitsiku huultele ühe pisikese suudluse. "Sel juhul soovitan teil ettevaatlikud olla. Siin Westside'il liigub ringi igasuguseid," ei saanud noormees jätta mainimata, kuigi ta oli ennegi juba Rennat sel teemal mitu korda hoiatanud. "Ja kui sa tõesti hilja peale jääd, siis helista mulle ning tulen sulle vastu," lisas tüüp, kuna oli kindel, et ta sellel ajal niikuinii veel ei maga. Isegi kui magaks, siis küll ta end voodist välja ajada suudaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2014 0:22:39 GMT 2
Gayla silmad läksid ühe hetkega pisut suuremaks ning ta vaatas noormehele küsivalt ja pisut üllatunult otsa. "Miks sa minult midagi sellist küsiksid? Kas sul on mingid jamad või?" uuris tüdruk kergelt hirmunud pilgul, sest ta ei saanud aru, kuhu Froyd selle jutuga liigub ja see ebakindlus ei meeldinud neiule mitte üks raas.
"Okei, siis on meil veel aega, sest ma ei pea ka veel nii pea liikuma hakkama," sõnas tüdruk, sest tema töökoht asub siin pool jõge ja seega jõuab ta sinna kuskil viieteist minutiga. Saanud ühe pehme suudluse enda huultele, naeratas tüdruk õrnalt ning asetas enda käe Cedricu põsele, hoides seda seal natuke aega, liigutades õrnalt enda pöialt. "Ma tean, sest sa oled seda mulle umbes miljon korda juba öelnud," pööritas neiu kergelt silmi, kuigi ega ta ei saanud tüübile pahaks panna seda, et ta tema pärast muretses. "Ma üritan seda meeles pidada, et ma sulle helistaksin," lubas Gayla, kuigi ta ei tea kunagi, millises seisus ta õhtu lõpuks on. Vahel on ta täiesti kaine. Teisel korral on raskusi jalutamisega. "Tead," sõnas Renna, eemaldades enda käe noormehe põselt, "sa oled päris kuum, kui sa nii palju minu pärast muretsed." Näitsik ei saanud pisikest muiet enda suul varjata. Froyd oli alati siin korteris koos temaga nii õrn ja hoolitsev, aga väljaspool arvavad kõik, et Froyd on mingi ülikarm kutt.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 10, 2014 21:05:29 GMT 2
Gayla küsimuse peale kehitas Froyd korraks vaid õlgu, kuid ei vastanud selle peale midagi. Ta ei saanud kindel olla, kas nimetada mõnda probleemi mingiks suureks jamaks või mitte. On ta ju aastate eest hullemateski olukordades olnud ning suutnud kõige selle juures ellu ja terveks jääda. Üks ühe vastu oskaks noormees end ilmselt edukalt kaitsta, aga suurema kamba vastu oleks temalgi raske. Lootes, et näitsik selle kohta rohkem midagi ei küsi, pomises tüüp viimaks vaikselt sõnad "unusta ära."
"Nagu ma üldse täna kuskile minna tahaks. Ainult et midagi muud ei jää üle," tuli Froydil tõdeda. Iga päevaga tahtis ta aina vähem tööle minna, aga minemata jätmine siiski kõne alla ei tulnud, kuna siis kaoks see vähenegi kindel sissetulek. Tundnud Gayla kätt enda põsel, hoidis Ced pilku näitsiku silmadel - talle meeldis mõnikord oma tüdruksõpra lihtsalt mitte midagi ütlemata vaadata. Kui Froyd üldse kellestki hoolis, oli see Gayla. Võib-olla ka tema õde ja vend, aga mitte nii olulisel määral. "Tahaks loota, sest vastasel juhul tuleb mul sind otsima tulla," teatas noormees küllaltki tõsisel hääletoonil, nagu valvaks ta kogu öö telefoni juures. Nii hull kontrollifriik ta siiski polnud. "Ainult muretsevana? Ma ikka arvasin, et alati," hakkas Ced Gayla sõnade peale naerma. Eks tal tuleb siis rohkem muretsema hakata...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2014 21:37:04 GMT 2
"Mhhh," kergitas tüdruk halvakspanevalt enda kulme, kui Froyd käskis tal selle jutuajamise unustada. Mis mõttes nagu? Kas tüdrukul on siis tõesti põhjust muretseda selle üle, et tüübil mingid jamad on? Nüüd hakkas Gayla veel enam hirmu tundma. "Aga sa ikka ütled mulle, kui sul peaks midagi sellist... hullemat olema... eksju?" uuris Gayla õrnal häälel, mis oli korraga nii uuriv, hooliv kui ka muretsev.
"Ma tean seda tunnet," lausus Gayla, kes tunneb seda igal hommikul, enne kui ta ennast voodist välja ajab, et kooli tatsata, kus ta mitu tundi lihtsalt mõttetusi pähe peab õppima. Töö vastu tal nii väga midagi ei olnudki, sest tema praegune koht oli täitsa huvitav... varasemad mitte nii väga. "Aga kui sulle seal ikka üldse ei meeldi, siis sa võid ju endale vaikselt midagi muud otsida," pakkus tüdruk, kuigi ta teadis, et enda lõpetamata haridusega on Froydil raske kuskile mingit kohta saada. Pealegi ei ole tema kuulsus linnas just kõige parem. Tundes Cedi pilku endal, vaatas Renna talle lihtsalt otsa ega lausunud midagi. Ta kinkis poisile vaid ühe õrna naeratuse. "Palun ära hakka üheks neist ülikaitsvatest poiss-sõbradeks, kes tüdrukul midagi teha ei lase ja iga tema sammu uurib," lausus tüdruk, "aga okei, ma helistan sulle... luban." Gayla muigas lõbusalt, kui Froyd naerma hakkas, ühinedes temaga lõpuks. "Sa oled alati kuum... aga muretsevana, unisena ja noh... ilma nende tüütute hilpudeta oled sa eriti kuum... lausa vastupandamatu..." jätkas tüdruk enda mesijuttu, mis aina enam flirtivamaks ja meelitavamaks kiskus.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 10, 2014 22:11:19 GMT 2
Mida vähem Gayla teab, seda parem. Froyd üritas niimoodi tüdrukut suurematest probleemidest säästa. Pole tarvis, et tüübi "sõbrad" ka Gayla vastu huvi tundma hakkaksid. Sellepärast valiski Froyd hoolega kohti, kus ta avalikult oma tüdrukuga ringi käia võis. Nendest tüüpidest kubisevatest kohtadest, kellega noormehel oli juba vanast ajast arveid klaarida, üritas Ced hoolega eemale hoida. "Muidugi, aga vaevalt olukord nii pingeliseks võiks muutuda," proovis kutt olla positiivne. Kui ta tõesti millalgi Gaylat hoiatama peaks, oleks tõenäoline, et vähemalt ühel neist tuleb oma asjad kokku korjata ning linnast kas mõneks ajaks või isegi kauemaks minekut teha - oleneb sellest, kas näitsik tahaks Cediga kaasa minna või mitte.
Kõikidel oli kerge öelda, et otsi endale parem töö, aga kes teda sellise haridustasemega kuskil ootab? Üle miinimumpalga on tema puhul raske teenida. "Ja mis see muu oleks? Koht kassapidajana kohalikus supermarketis? Või äkki hoopis koristaja THH's?" päris Cedric kulmu kortsutades. Mujale teda ju niikuinii ei tahetaks. Isegi see koristajavärk oleks kahtlane. On ju tüüp koolis piisavalt probleeme tekitanud. "Miks mitte? Mul on ju nii palju vaba aega. Detektiivitöö teeks mu elu tunduvalt lõbusamaks," lausus noormees muigega. Igavus oli tegelikult küll viimane, mille üle ta oma elus kurta saaks. Kui Renna siiski helistada lubas, noogutas Froyd kergelt. Eks ta varsti näeb, mis selle helistamisega saab. Froyd kuulas oma tüdruksõbra juttu ja muigas nii mõnegi koha juures, kuni tal üks küsimus tekkis. "Tüütud hilbud? Mis ajast sulle minu riided enam ei meeldi?" küsis ta turtsatuse saatel. Kuidagi flirtivaks oli see jutt tõepoolest muutunud, aga Cedricule sobis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2014 22:43:24 GMT 2
Sellise vastusega võis Gayla rahule jääda, sest ta ei tahtnud rohkem poissi enda küsimustega kiusata ja tundus, et ega Froyd ise ka sellest teemast just väga vaimustatud ei olnud. Nüüd teab Renna vähemalt seda, et suure probleemi korral pöörduks Ced ikkagi tema poole, mitte ei hakkaks üksinda mingit kõva meest mängima. "Sa võid ju endale midagi paremat ka vaadata... või lase mul sulle midagi otsida," pakkus tüdruk Cedricule, kuigi oli enam kui kindel, et noormees ei taha, et Gayla ise talle tööd hakkaks otsima. Samas enda suhetega teisel pool jõge võiks ta isegi paari kohta proovida. Näiteks tema kisakooritreener või äkki saab Brad talle midagi... kuigi ega enda venna poole ei tahaks Gayla isegi eriti pöörduda. "Tee ükskõik mida, aga palun ära sinna hullumajja koristajaks küll mine," lausus tüdruk, sest jah, ta on nii uhke, et ei taha, et tema noormees kuskilt koolipõrandalt nätse üles korjaks. "Sinu elu teeks see võibolla lõbusamaks, aga minu elu teeks see stressi rohkeks," pani Renna Froydile vastu endal huulil muie püsimas. Kuulnud aga tüübi turtsatust, hakkas Gayla alguses naerma. "Mul ei ole su riiete vastu mitte midagi. Mulle lihtsalt meeldib see, mis nende taha varju jääb," lausus tüdruk süütult, "tegelikult oled sa ise süüdi, et sa mul enda keha tundma lasid õppida. Tead, mis sa siis oleksid teinud, kui ma oleksin sulle öelnud, et minu keha saad sa tundma alles siis, kui mul sõrmus sõrmes on." Gayla astus meelega Froydile sammukese lähemale, kuid ei puudutanud teda, jättes nende vahele vaid mõned millimeetrid. Neiu helepruunid silmad olid kinnitatud Cedile.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 10, 2014 23:51:38 GMT 2
Kui Gayla teema rahule jättis, võis Froyd kergemalt hingata, sest enam ei olnud tal vaja keerutada ega üritada muud juttu teha. Tüdruku pakkumise peale raputas Cedric pead. Ei, nii küll ei lähe. "Ma ei saa sinul paluda mulle tööd otsida," lausus noormees kindlal häälel. Ka tüübil endal on tutvusi, aga siiani pole ta veel bussijaamast oluliselt paremat kohta endale välja kaubelda õnnestunud. Praegune koht on muidugi tal ajutine, kuna sellise palga eest ei suudaks ükski inimene pikka aega töötada. Gayla järgmise lause peale hakkas Froyd naerma. Kas tüdruk uskus tõepoolest, et Ced läheks kooli koristajana tööle? "Ma ei läheks sinna isegi viimases hädas," muigas noormees, kujutades peas pilti endast mopi ja ämbriga mööda koolimaja koridore ringi käimas. Ei, seda ta kohe kindlasti ei teeks. "Muidugi, sest siis sa peaksid hoolega vaatama, kus ja kellega sa käid," jätkas Froyd, tehes nägu, nagu meeldiks talle hullult Gayla järel nuhkida. Mida jutt edasi läks, seda kahtlasemaks nende vestlus muutus. "Sõrmus? Sa pole isegi praegu abiellumiseks piisavalt vana. Ja mõelda sellele, et ma oleks pidanud nii kaua ootama... jube," ei saanud Froyd jätta mainimata. Ta ei osanud ette kujutada, kui tema ainus võimalus Renna ka füüsilisel tasandil endale saada oleks neidisega abiellumine. Nõme ju. Kes see üldse tänapäeval nii väga abiellub ja eriti veel sellises noores eas. Kui Cedric 30. eluaastaks sõrmuse sõrme saaks, oleks see tema kohta juba suur samm.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2014 0:10:35 GMT 2
Sellist reaktsiooni tüdruk oodanud oligi, aga eks rääkida ju võib. Pealegi oligi see ju ettepanek ja neid võib nii vastu võtta kui ka tagasi lükata. "Olgu, ma ei sega ennast sinu töösse," lausus Gayla, sest sellise asja pärast ta küll tüübiga nüüd vaidlema ei taha minna. Küll Froyd saab endale mõne parema koha. Vähemalt ühel päeval kindlasti. Kuna see päev tuleb on aga küsitav. "Tore," sõnas näitsik kergendatult välja hingates. Vastasel juhul oleks tal justkui tunne, et Ced käib koolis tema järelt koristamas. Okei, nii hull see ei ole, sest koolis on peale Gayla veel mitu sada õpilast, aga lihtsalt väga kaudses mõttes võib selline mulje jääda. "Tõsi, kuigi ega mul ei ole sinu eest peita seda, kellega ma kus käin," teatas Renna, kuigi mõnes klubis või baaris on ta vahel meestega küll istunud ja juttu ajanud, aga näitsik teab enda piire ja tal ei ole mingeid soovi neid katsetama hakata. "Ise just enne tuletasid mulle nii lahkelt meelde, et ma saan kaheksateist varsti," turtsatas Gayla, "aga üldiselt ma tänan sind nende ausate sõnade eest... Ma leian ka, et see ootamine oleks üsna... kohutav olnud." Loomulikult ei oodanud Renna Cedricult mitte mingit sõrmust. Tal ei ole seda vaja. Nad saavad ka ilma selleta hakkama. "Ära sa nüüd palun ainult arva, et ma sinult nüüd ettepanekut ootan... Oh ei, sellest on asi kaugel," kinnitas tüdruk nii igaks juhuks, et Froydile valet mõttet ei tuleks.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 11, 2014 0:53:33 GMT 2
"Ja mina ei sega end sinu töösse," andis Froyd neidisele samasuguse lubaduse. Kui tõesti peaks kunagi saabuma see õnnelik päev, mil tüüp endale korraliku töö leiab, saab Gayla sellest ilmselt esimesena teada. "Ma olen vahepeal üldse mõelnud, et peaks kooli ikkagi ära lõpetama, aga siin linnas muid koole pole, seega jääb ära," rääkis noormees. Võib-olla kunagi tulevikus õnnestub tal kool lõpetada, kuid kindlasti mitte Tree Hillis. "Muidugi mitte. Sa oled ju mul nii korralik," muigas Ced, rõhutades eriti kahte viimast sõna. "Korralikuks" sai nimetada vist neid mõlemaid, kuigi Froyd oli ehk mõnevõrra kõrgemal tasandil oma käitumisega. "Niimoodi oodates jäävad nii mõnedki inimesed paljust ilma. Nad ei suuda hiljem enam ära kahetseda," arvas Ced. Aga see oli muidugi ainult tema seisukoht. Kui Gayla teatas, et ei oota mingit abieluettepanekut, puhkes noormees naerma. Jah, ta sai neidise jutust seda juba ammu aru, aga kordamine ei tee ju paha. "Aga mis siis, kui ma ikkagi ilmuksin mõne aja pärast sinu juurde sõrmusega? Kas sa ütleksid mulle ära?" küsis Cedric puhtast uudishimust. Astunud nüüd Rennale lähemale, kallutas Ced pead pisut allapoole, jäädes näitsikule kavalal pilgul otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 11, 2014 12:00:23 GMT 2
Selline kokkulepe ongi kõige parem, mitte et Froyd üldse kunagi Gayla töö vastu palju huvi üles oleks näidanud, sest tüdruk tegeleb sellega enamasti ise. Ilmselt peaks neiu poisi suhtes samamoodi käituma. "See on täitsa väärt mõte," leidis Renna, "eks neid pisikesi linnu ole Tree Hilli ümber ju ka piisavalt ja mõnes neist on kindlasti olemas kool." Muidugi ei soovi näitsik, et Ced peaks hakkama igal hommikul kuskile teise linna sõitma, sest siis näeksid nad teineteist üsna vähe, kuigi eks tänu Bradi 'kuldsetele' reeglitele hakkavad nad nagu nii vähem kohtum. Siiski oleks Renna nõud seda ohverdust tegema, kui Froyd selletõttu enda elu paremale järjele saaks. "Olengi," muigas ka Gayla kergelt. Noh, selle mehe kõrval siin oli ta ju tõesti üsna korralik. Mõne teise inimesega võrreldes mitte just nii väga. "Mnjah, võimalik," nõustus tüdruk Cedricu seisukohaga, sest ega tema ju täitsa täpselt ei tea, mida need inimesed tunnevad, aga võimalik, et nad kahetsevad, et varem seda sammu ei teinud. Kuulnud korraga noormehe naeru, lubas Gayla ka endale natuke naeru kihistada. Kordamine on siiski tarkuse ema, õigus? Tüübi järgnev küsimus pani neiu hetkeks väga veidrasse olukorda, kuid kui Ced talle lähemale astus, ilmus Renna suule kaval muie. "Mina ja ütleksin sulle ära?!" kergitas näitsik imestunult kulme. "Ausalt öeldes ei kujutaks ma enda elu nii ettegi, et ma kedagi teist armastama peaksin... Let's be real... What's not to love here?" küsis Renna ja vaatas lõbusalt Froydile otsa. Kuna noormees ennast juba nii mugavalt madalamale oli kallutanud, siis kasutas neiu juhust ja varastas endale ühe suudluse, asetades samal ajal käed ümber Cedi kaela, pannes sõrmed sõrmseongusse.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 12, 2014 22:22:36 GMT 2
"Ma ei tea, kas sellel on praegu mõtet. Kui ma esimesel korral ei suutnud koolis lõpetamiseni ära tiksuda, siis vaevalt nüüdki," kehitas Froyd õlgu. Pealegi oleks tal vaja samal ajal ka tööl käia ning Gaylaga erinevates linnades viibides ei tuleks sellest nende suhtele just kasu... Ehk ongi tema saatus jääda lõpetamata keskkooliharidusega luuseriks. "Sinu vend ilmselt sama ei arva," mainis Ced, kui ta meenutas, mida kõike tüüp rääkinud/teinud oli, et enda õele võimalikult palju piiranguid peale panna. Froydil on ka ju õde, kuid tema ei sekku sellisel moel tüdruku ellu. Kui Cedric kuulis, et Gayla ei ütlekski talle ära, sai noormees endale ühe laia naeratuse lubada. Isegi kui tal polnud mingit abieluvärki plaanis, muutsid need sõnad Froydi enesetunnet paremaks - Gayla tuleks temaga ükskõik kuhu, kui noormees tahaks. Kui on üldse keegi, kes vaatamata Froydi raskele iseloomule ja pidevatele tujumuutustele alati tema juures püsiks, on see Renna. Nad sobisid omavahel suurepäraselt kokku. Saanud enda tüdruksõbralt järjekordse suudluse, vastas kutt sellele ahnelt, haarates näitsiku samal ajal endale sülle.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2014 22:49:19 GMT 2
"Noh, kui sa kunagi ümber mõtled, siis on olemas ju ka täiskasvanute gümnaasiume," sõnas Gayla kerge õlakehitusega. Ta ei tahtnud Cedricule peale ka käia selle kooliga, sest töö osas oli ta juba täna teda ärritanud. Piisab küll tänaseks poisi närvidel mängimisest. Mis puutus Froydi kui lõpetamata keskkooliharidusega luuserisse, siis tüdruk temast küll nii ei arvanud. Lõpetamata keskharidus võis tal ju olla, aga see ei teinud temast veel luuserit. "Prsh, minu vend arvab üldse, et ma olen mingi mõttetu joodikust pubekast luuser, kes lõpetab ühel päeval samamoodi nagu tema ema. Tema arvamus minust on täpselt nii 'kõrge'," lausus Renna silmi pööritades. Tüdruku meeleolu muutus tagasi rõõmsamaks, kui ta nägi Froydi näol ühte laia naeratust, mille tema sõnad sinna toonud olid. Muidugi läheks ta tüübiga kasvõi maailam lõppu. Ta peab teda siiski enda perekonnaks, mis paljude arvates on totter, sest tüdruk on ju nii noor ja ei tea armastusest midagi... yeah right. Leidnud ennast korraga Cedricu sülest, muigas Gayla läbi suudluse, mis oli poisi poolt ikka päris ahne, ja pani enda jalad ümber poisi, et mitte maha kukkuda ja Froydil olemise kergemaks teha. Kuna neiu käed olid ümber Cedricu kaela, siis oli neid lihtsalt võimatu mitte edasi poisi pehmetesse plaatina blondidesse juustesse liigutada. "Me peaks Maxiga korraks väljas käima, enne kui me tööle läheme," lausus tüdruk kergelt hingeldades, kui ta korraks suudluse lõpetas, et hinge tõmmata ja Froydi siniseid silmi imetleda. Vajutanud tüübi kaelale kaks suudlust ja seejärel näksanud teda õrnalt kõrvalestast, hakkas tüdruk kergelt plikalikult naeru khistama, lõpetades selle alles siis, kui poissi uuesti suudles.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 13, 2014 0:04:12 GMT 2
Võimalusi oli alati, aga Cedric ei olnud praegu üldsegi mitte kindel, millal tema aeg kohale jõuab. Kui juba omal oli tal lihtsalt kohalkäimise ja õppimisega probleeme, ilma et lisaks pärast kooli tööd rabama peaks, ei tundunud tulevik eriti särav. Mitte ühestki otsast ei tundunud noormehe tulevik särav, aga ta vähemalt üritas teeselda, et ei mõtle sellele ega hooli. Kuulnud, mida Renna ütles, raputas Froyd pead, andes sellega märku, et ta pole nende sõnadega kohe üldse nõus. "Kui ta juba sinu kohta selliseid väljendeid kasutab, siis ma parem ei taha teada, mida ta minust rääkinud on, kui mind läheduses pole. Otsest vihavaenu kuttide vahel polnud, aga Froyd on alati arvanud, et Brandon teda eriti ei salli, kuid pigistab mõnikord Gayla pärast silma kinni, kartes, et vastasel juhul paneb tüdruk koos Froydiga lihtsalt jooksu. Tasakaalutunnetust ja jõudu oli Cedil piisavalt, et mitte Gaylat maha pillata, kuid mugavamaks muutus tema jaoks näitsiku asend küll. Viibinud veel mõne hetke nende ilusas romantilises mullikeses, tõmbus Gayla kutist eemale, mille peale Froyd uuesti silmad avas ning samuti korralikult õhku sisse hingas. "Jah, jõuame seda ka," nõustus Froyd, kellele Renna sõnad pisut üllatavalt tulid, kuna kes sellisel hetkel koeraga jalutamisele mõtleks? Tema ise igatahes poleks küll selle peale tulnud. Suudlused kaelale ning sellele järgnev oli Cedi arvates juba palju loogilisem käik, pärast mida olid noored peagi uuesti mokkapidi koos - ei saanud üldse kurta.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2014 0:19:12 GMT 2
Tegelikult ega Brandon polegi tüdrukule midagi Froydi kohta öelnud. Vähemalt mitte midagi sellist, mille peale neiu vihaseks võiks saada. Proovigu ainult tema vanem vend noormehe kallal võtma hakata, siis ei ole sellel sugugi kenad tagajärjed. Selles suhtes võib Froydil õigus olla, et kui ta teaks täpselt, mida Brandon tüübist mõleb, siis paneks ta koos enda armsamaga lihtsalt jooksu. Ega teda siin ju peale Froydi, kooli, õdede ja paari sõbranna palju rohkem kinni ei hoiagi. Tüdruku sõnad võisid talle üllatavad tulla, kuid sellised need naised on - alati sada ja üks mõtet korraga peas ringi liikumas. Aga sama kiirelt nagu see tulnud oli, kadus see ka tüdruku peast, kui ta vastuse sai. Tundub, et teineteise suudlemisest ei saa neil kahel aga kunagi küllalt. Praegused need ahned suudlused olid muidugi Gayla arvates need kõige paremad, sest siis oli ikka kirge ka tunda. Enam Renna uusi mõtteid endale pähe ei lasknud, sest keskendus vaid Froydile, kes teda kindlalt enda vastas kinni hoidis. Nii ei olnud neiul võimalik ju kuskile liikudagi, mitte et tal see kavas oleks. Renna üks käsi mängis endiselt kuti heledate juustega, kuid teine libises kaela tagant hoopis Froydi rinnale, kus tema kätt jäi noormehe nahast lahutama vaid õhuke must maika.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 13, 2014 0:50:32 GMT 2
Üldiselt Froydi ei huvitanudki, mida temast arvati, kui tegemist pole just Gaylaga. Isegi kui muidu oli tüüp küllaltki temperamentne ja läks iga väiksemagi probleemi peale kiiresti endast välja, siis neidise juuresolekul üritas ta ennast nii palju valitseda, et mitte Rennat ära hirmutada - on sedagi minevikus ette tulnud. See tüdruk oli siiski viimane inimene, kellele Froyd tahaks haiget teha. Suudluse ajaks lülitas Ced aga kõik muud mõtted enda peas välja, kuna tema ei saanud taolises olukorras mõelda mitmele asjale korraga nagu Gayla. Mida nõudlikumaks muutusid nende suudlused, seda rohkem Cedric pöördesse läks, aga selle üle pole vist vaja imestada, kui tal on Gayla-sugune tüdruksõber. Tüüp sai isegi aru, et on õnnega koos. Üksi Froydi eelmine suhe polnud isegi poolt aastat vastu pidanud, aga Gaylaga olid nad juba üle aasta suhtes - ju siis näitsik teadis hästi, kuidas selliste kuttidega hakkama saada. Eemaldunud hetkeks neidise huultest, liikus Froyd oma suudlustega edasi Renna kaelale, kuhu ta lõpuks ühe maasika tekitas.
|
|