|
Post by Deleted on Jan 13, 2014 1:02:21 GMT 2
Gayla nautis nende mõnusat hommikust make-out sessioni täielikult, olles sellesse ennast täieilikult unustanud, kuni Froyd talle korraga kaela peale maasika tekitas. "Jobu, sa just ei teinud seda," lausus tüdruk valju häälselt, üritades Cedricu peale pahane olla, kuid hakkas hoopis naerma, "ma pean ju kooli minema ülehomme ja... tööle kohe varsti." Gayla vaatas tüübile tigedalt otsa ning otsustas siis Froydile tagasi teha. Seega kinnitusid tema huuled mõneks ajaks kuti kaelal ühele kohale, enne kui edasi kuti maika kaeluse joonele liikusid. Sealt edasi ta aga kuskile ei läinud. Selle asemel lasi ta enda jalad Froydi ümbert lahti ning siples piisavalt, et peagi kindlalt jalgadega maas olla. Renna jalutas sõnagi lausumata vannituppa ning vaatas peeglist enda kaela, et näha, mida Ced sinna täpselt teinud oli. Noh... kutt oli ikka korraliku maasikaga hakkama saanud... "Noh, kui maasikate tegemine su amet oleks, kallis, siis sa oleksid küll miljonär," hõikas tüdruk vannitoast, tuues endamisi kuuldavale ühe turtsatuse ja pea raputuse. Kas katta see meigiga kinni või jätta nähatavale? Eee... parem vist kinni. Võtnud enda meigikotist ühe peitekreemi, pigistas ta seda enda sõrmele, hakates seda siis enda kaelale panema.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 13, 2014 1:19:12 GMT 2
Meelega Froyd just oma tüdruksõbra kaelale seda maasikat ei teinud, aga kui ta ühel hetkel hoogu satub, võib igasuguseid asju juhtuda. Kui Gayla üritas tigedat häält teha, hakkas Cedric selle peale hoopis naerma ning varsti naersid nad juba mõlemad, kuni näitsik järsku talle tagasi teha otsustas. Nüüd on nad siis mõlemad ühesugused, kuigi Froyd selle maasika pärast absoluutselt ei põdenud. Kui vaja, võib ta ju mingi salli otsida, endale selle ümber kaela kerida ja ongi kõik korras. Natukese aja pärast oli Renna end juba tüübi sülest maha raputanud ning kõndis vannituppa, kuhu Ced talle järgnes. Jäänud näitsiku selja taha seisma, pani Froyd enda mõlemad käed ümber tüdruku piha. "Sa näed niimoodi isegi päris seksikas välja. Äkki teen teisele poole ka?" rääkis kutt lõbusal toonil, aga selle asemel et oma 'ähvardus' täide viia, haaras ta Gayla hoopis uuesti sülle ja vedas ta duši alla. Tüdruku lahti lasknud, pani Froyd kiire liigutusega vee jooksma. Nüüd saavad nad muidugi mõlemad märjaks, aga keda huvitab? Nalja peab ju saama.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2014 16:06:58 GMT 2
See, et Froyd peagi vannituppa ilmus ei tulnud tüdrukule just erilise üllatusena. Kui kuti käed endale koha tema pihal leidsid, muigas tüdruk kergelt. Talle meeldis, kui Froyd teda seljatagant kinni hoidis. Nii oli mõnusalt turvaline ja soe olla. Seljatagune oli vähemalt kindel. Kui maasikas enamvähem kinni sai kaetud, pani tüdruk peitekreemi ära. Natuke oli Cedi tööd endiselt näha, aga vähemalt ei olnud see enam esimene asi, mis Gayla puhul silma jääb. "Näen jah," nõustus tüdruk laia muigega, hakates kergelt naerma, "nagu sinagi, aga proovi ainult mulle teisele poole ka midagi teha." Ta ei jõudnudki kuti peegelpildile kuigi kaua kurjalt otsa vaadata, sest korraga oli ta jälle armsama süles ja siis juba duši all. Kõik käis lihtsalt nii kiiresti, et tüdruk ei saanud õieti arugi, mis toimus. "Froyd, proovi ain..." loomulikult ei jõudnud Renna enda lausetki lõpetada, kui vesi talle juba peale tuli. Siiski ei jäänud neiu pikalt ühele kohale seisma, vaid liigutas ennast nii palju, et sai suurema veejoa alt välja, kuigi vesi oli tema riideid juba korralikult leotanud. Tõusnud kikivarvule, haaras Gayla dušivooliku enda kätte ja suunas selle Cerdidule, hakates ise lõbusalt ja kogu hingest lihtsalt naerma. "Sähh sulle," lausus ta üle soliseva vee.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 13, 2014 17:45:11 GMT 2
Maasikaga mõlemal poolel näeks Gayla ju veelgi huvitavam välja, aga kuna Froyd tuli hoopis uuele ja paremale mõttele, jäi sel korral ära. Kui Gayla seda muidugi heaks mõtteks peab... Jama on selles, et mõlemad peavad nüüd riideid vahetama, sest märgades rõivastes vist tööle ei läheks. Kui Froyd oli edukalt Gayla duši alla vedada suutnud, sai ta endale ühe kerge naerupahvaku lubada, kuid see ei kestnud kaua, kuna näitsik oli täna eriti kättemaksuhimuline. "Selle eest sa veel saad!" tegi Ced ähvardavat hääletooni, haarates järgmisel hetkel dušivooliku jälle enda kätte ning suunates veejoa taas tüdrukule. Vähemalt oli see soe vesi, nii et polnud häda midagi. Kui nad ühel hetkel oma lapsikused lõpetama ja vannitoast väljuma peaksid, näevad ilmselt mõlemad välja nagu vette kukkunud märjad tilkuvad kassipojad.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2014 19:05:20 GMT 2
Froydile peaks nüüdseks juba selge olema, et Gayla ei lase endale pähe istuda. Kui võimalik on, siis teeb ta alati kõik tagasi. Eriti kui see puudutab Cedricut. "Eieieieieiei..." üritas Renna dušivoolikut endiselt enda käes hoida, kuid vesi ja noormehe tugevus tegid oma töö. Kuskile tal seal kabiinis põgeneda ka ei olnud. Seega sai ta ainult kätega natuke vett blokkida, aga see pritsis ainult vett rohkem laiali. Tüdruku riided olid mõne hetkega täiesti läbimärjad. "Froyd, palun lõpeta... ma olen täiesti läbi märg juba," hakkas tüdruk lõpuks vinguma, kuigi ise ta samal ajal naeris. Selline see nende suhe oli. Siin korteris oli igasuguseid lõbusaid asju tehtud. Ta asetas enda käed dušivooliku külge noormehe käte juurde ning suunas vee lõpuks endalt hoopis kabiini põrandale. Olles enamvähem kindel, et kutt teda rohkem ei pritsi, lasi ta voolikust lahti ning võttis hoopis vett, et enda nägu ära pesta. "Olen ma nüüd üks suur panda?" küsis Renna, manades näole ühe eriti teatraalse moss-suu.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 13, 2014 22:58:14 GMT 2
Iseloomu on tõepoolest neile mõlemale korralikult antud, mistõttu on tavaline, et igasugusele väikesele kiusule ükskõik kumma poolt järgneb tagasitegemine - kättemaks on magus ju. Froyd vaid muigas selle peale, kui Gayla ühel hetkel vinguma hakkas ning jõudis otsusele, et kiusamisest praeguseks piisab. Ja ega vettki lõpmatuseni selliste lõbustuste peale raisata ei saa. Libistanud korraks ühe käega läbi oma märgade juuste, viis Ced pilgu Gaylale, et teda tähelepanelikumalt silmitseda, kuna veesõja ajal tal selleks piisavalt aega ei jätkunud. Näitsiku küsimuse peale turtsatas Cedric jällegi naerma, sest Renna sõnad enda praeguse välimuse kohta olid vägagi täpsed. "Sa pole pandale kunagi rohkem sarnanenud kui praegu, aga mulle meeldib," sõnas kutt vastuseks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2014 23:11:17 GMT 2
"Seda ma usun, et sulle meeldib," turtstas tüdruk ning naeris kergelt. Ta kogus kõik enda juuksed kokku ning väänas neid natuke. Nüüd ta peab neid küll fööniga kuivatama. Hull mõte oli tal üldse enne siia pesema ronida. Asetanud enda käed ümber Froydi, suudles ta teda magusalt ning astus siis dušikabiinist välja, kuigi pidi selleks kutti natuke eest lükkama. Ta jättis endast põrandale maha ilusad märjad jäljed. Gayla ei teadnudki kust alustada, sest ta oli lihtsalt läbi märg. "Tead, kui sulle mu meik ei meeldinud, siis sa oleksid võinudki nii öelda," muigas Renna, haarates meigieemaldi enda kätte, et nägu jälle puhtaks teha. Sellega hakkama saanud, hakkas näitsik riideid seljast koorima. Isegi ta pesu oli märg, mis tähendab, et ta peab endale täiesti uue riietuse valima. Suurepärane.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 14, 2014 0:16:00 GMT 2
"Miks ei peaks meeldima?" oli Froyd segaduses. Naisi oli vahepeal ikka paganama keeruline mõista. Pikalt noormees aga selle üle mõtlema jääda ei saanudki, sest peagi maandusid Gayla huuled tema omadel. Nautinud mõnda aega seda tunnet, mida suudlus temas tekitas, pidi ta ühel hetkel siiski Gayla endast mööda laskma, et viimane saaks end korda teha. Näitsiku sõnu kuuldes ei hakanudki Ced sel korral naerma, vaid ristas käed rinnal, tõsine nägu ees. Et siis Gayla ikkagi ei uskunud tema varasemaid sõnu? "Ma ei saa öelda midagi sellist, mida ma ei mõtle," tunnistas tüüp ausalt, "selline pandakaru meenutav välimus võib samuti seksikas olla." Loodetavasti jäi Renna nüüd teda uskuma. Kui tüdruk oma riideid seljast eemaldama hakkas, jälgis Froyd iga tema liigutust, huultel kerge muie. Vaatepildi üle just nuriseda ei saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2014 1:18:11 GMT 2
"Selge. Sa oled tüüp, sa tead paremini," muigas näitsik noormehe sõnade peale. Gayla oli ainult enda pesu peale jäänud, kui ta enda helepruunid silmad üle õla poisi poole pööras. "Noh, sa ei kavatsegi täna tööle minna?" küsis tüdruk lõbusal muigel pigem Froydi kallal norides. Päris mõnus oli näha, kuidas tüüp tema keha jälgis. Kes teab, võibolla tegi tüdruk seda näitemängu siin meelega. Enda märjad riided maast üles korjanud, pani ta need vannituppa kuivama. Haaranud endale ühe rätiku, jalutas ta enda märja pesu väel magamistuppa, kus ta alguses enda kappi vaatas. Tal oli vaja midagi uut välja otsida... Alustuseks vahetas ta pesu ära. Kuna ta midagi erilist endale otsida ei viitsinud, siis pani ta endale selga sinised teksad, valge pikema topi ja selle peale sinise-musta ruudulise flanellsärgi, mis jakki asendas. Enda juuksed sidus tüdruk seekord hobusesabasse, sest nad jäid vaatamata kuivatamisele ikka natuke niiskeks. Viinud enda märja pesu kuivama, sättis näitsik ennast pärst seda täies pikkuses elutoa diivanile pikali, ohates raskelt. See mässamine võttis päris läbi... või siis oli ta veel unine. Suunanud silmad kellale, leidis tüdruk, et tal on veel aega.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 16, 2014 20:58:12 GMT 2
Muidugi Froyd teadis, mida ta rääkis. Üldiselt ei olnud noormehel kombeks Gaylale valetada - ainult siis, kui midagi muud üle ei jäänud, aga praegu tal selleks põhjus puudus. "Lähen küll, kuigi parema meelega teeksin midagi tunduvalt lõbusamat," pidi kutt tunnistama. Pool päeva piletikassas passimine ei olnud just tema lemmiktöö, aga vähemalt praegu tuli Cedil niimoodi hakkama saada. Ja see, et Gayla siin mõnda aega oma riideid vähendas, tema olukorda samuti oluliselt kergemaks ei muutnud. Kui näitsik oli end uuesti riidesse toppinud, läks varsti pärast seda ka Froyd uuesti kapi kallale ning haaras sealt endale ühe tavalise tumesinise triiksärgi ja musta värvi teksad, samuti kuivad sokid. Juuste kuivatamisega tüüp mässama ei hakanudki, kuna need kuivavad üldiselt päris kähku. Jalutanud diivani poole, millel Renna täies pikkuses lesis, jäi Froyd selle kõrval seisma. "Mind ka natukeseks siia lubad? Niikuinii peab varsti koeraga väljas ära käima ja siis oleme mõlemad kuni õhtuni läinud ka," rääkis tüüp, aga ta ei hakanudki neidise vastust ootama, vaid istutas end mugavalt diivanile, sättides Gayla jalad endale sülle.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2014 22:47:04 GMT 2
"Mhh," nohises näitsik vaikselt, hoides enda silmi kinni ning hingates rahulikult. Renna jääks hea meelega siia magama. Kellel seda tööd ikka vaja läheb? Õiguuus? Avamata enda silmi, kõverdas tüdruk pisut enda jalgu, et kutile paarkümmend sentimeetrit vabastada. Las mahutab ennast sinna ära, kui nii väga istuda tahab. Gayla avas enda silmad, kui Froyd tema jalgu tõstis. Ajanud ennast küünarnukkidele, vaatas ta enda helepruunide silmadega noormeest, pea kergelt ühele poole kaldu. "Mnjah... vaesed vanemateta lapsed, kes peavad kogu aeg orjama," muigas tüdruk ning nihutas ennast rohkem poisi poole. Ta jäi endiselt istuma, kuid tema jalad olid põlvest kõverdatud, püsides kenasti üle Froydi jalgade nagu kolmnurkne sild. Pannud käed ümber põlvede, jäi neiu Cedile otsa vaatama. "Tead, me võiks mõni päev jälle välja minna. Me oleme mõlemad niiiii palju viimasel ajal töötanud. Oleks aeg natuke hull teismeline või sinu puhul noor täiskasvanu ka olla," muigas näitsik laialt.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 16, 2014 23:22:15 GMT 2
Ced on tihti avastanud end mõtlemas, kui palju kergem võiks tema elukene olla tunduvalt paksemat rahakotti omades. Ei peaks nii palju tööd rabama ega midagi. Mõnikord on tüüp isegi raha peale mänginud, lootes rohkem tagasi võita, kuid kaardimängus tal kahjuks eriti ei vea. Ka igasuguste loteriidega on sama lugu, mistõttu loobus Froyd nendele oma raha kulutamisest juba ammu. "Ehk ühel ilusal päeval enam ei peagi. Kui sa tuleksid minuga koos näiteks panka röövima," pakkus Froyd välja, üritades kõlada usutavana, aga tegelikult polnud ta nii loll, et millegi sellisega katsetama hakata. Gayla pakkumine kõlas isegi päris hästi. Miks mitte vahelduseks teha midagi lõbusat väljaspool selle korteri seinu. "Lähme näiteks väikesele roadtripile," tuli kutt ühele mõttele, kuni talle mõni sekund hiljem meenus, et müüs oma vana autoloksu paari kuu eest maha. Kuidas ta selle ometi unustada sai? Muidugi saaks idee ellu viia ka ühel teisel viisil. Nimelt hakkas Cedricu peas küpsema plaan "laenata" natukeseks ajaks mõne Eastside'il elava jõmmi luksusauto ja sellega pisike lõbusõit teha.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2014 23:30:59 GMT 2
"Sinuga tuleksin ma igale poole kaasa. Pangarööv tundub nagu üks eriti lahe seiklus... seda muidugi eriti siis, kui pärast vahele ei jääks. Oh jah... kujutad sa seda elu ette, kui sa peaaegu et supled rahas. Samas... ma vist ei oskakski sellega alguses midagi teha," kehitas tüdruk õlgu, alustades enda juttu elavalt, kuid lõpetades üsna mõtlikult. Ta sai sellistes kitsastes oludes elades päris hästi hakkama. Võibolla kui tal nii palju raha oleks, siis muutuks ta ise ka teistsuguseks. "Tead, pole see raha nii oluline midagi," jõudis Gayla lõpuks järeldusele, "minu varandus oled sina ja mu õed... nooh.... võibolla mu kuri vanem vend ka. Seega nii kaua kui nendega kõik korras on, olen ma kõige õnnelikum tüdruk maailmas." Üllatav, aga Renna isegi uskus enda sõnu, kuigi tema käitumise ja oleku järgi võiks arvata, et ta tahaks tulevikus abielluda mõne multimiljonäriga ja mõnes suures villas elada. Eih, sellel neiul pole nii paljut vajagi. "Roadtrip? Mulle meeldib juba see sõna, aga sa müüsid ju enda auto maha," tuletas tüdruk Froydile meelde, "äkki laenaks Brad meile oma autot, kui me kenasti küsime ja selle ühes tükis tagasi toome." Häh, vaevalt ta neid roadtripile lubaks, kui ta tüdrukut isegi siia korterisse ööseks ei luba, aga küsija suu pihta ei lööda.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Jan 16, 2014 23:51:31 GMT 2
"Seikluse mõttes lahe küll, aga see ei kõla kahjuks eriti reaalselt. Ja mis rahasse puutub, siis olen kindel, et teaksin alguses täpselt, mida sellega teha. Oleneb summast muidugi," rääkis Froyd, vajudes viimast lauset öeldes mõttesse. Kui palju oleks tema jaoks palju? Praegusel hetkel vist isegi 100 dollarit... Kuulnud, mida Gayla ütles, tüüp noogutas. See oli jällegi õige jutt, kuigi suurema osa ajast vaatab Ced olukorda hoopis teisest vaatenurgast. "Täpselt. Raha on kõigest... paber või mingi kasutu metall. Inimesed on tunduvalt väärtuslikumad. Meie jaoks olulised inimesed, ma mõtlen. Ja kui ma saakski kuskilt suure hulga krõbisevat, juhtuks varem või hiljem ikka nii, et mul saaks sellest lõpuks kõrini, seega vahet pole," üritas noormees positiivselt mõelda. "Jah, müüsin, aga ma võin uue hankida... mõneks ajaks. Tasuta," tutvustas Cedric näitsikule oma uut mõtet. Bradilt auto nuiamise jutu peale krimpsutas tüüp nägu. "Ma olen kindel, et nii lahke ta poleks. Aga see ei tähenda, et me ei saaks väikest sõitu ette võtta. Küll ma midagi välja mõtlen," andis Cedric tüdrukule lubaduse. Ta mõtleb alati midagi välja.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2014 12:57:38 GMT 2
"Mnjah, teostus tahaks kõvasti arutamist ja suurepärast plaani, millega me ilmselt hakkama ei saaks," muigas Renna, "mida sa siis teeksid sellega?" Tüdrukul oli täitsa siiras huvi selle vastu - mida ostaks või teeks Froyd kui ta saaks endale korraga suure summa raha? Äkki on tüübil mõni lahe unistus, millest neiu ei teagi. "Tõsi... kuidas see üks ütlus ongi, et mõni inimene on nii vaene, et kõik mis tal on, on raha või midagi taolist..." naeris Gayla, sest ei olnud enda sõnades kindel. Ta isegi ei tea, kust ta seda kuulis, aga no vähemalt on näha, et talle jääb ikka midagi külge ka. "Mis mõttes tasuta?" kergitas Renna enda kulmi, "kavatsed kellegilt auto laenata? Või siis... ärandada?" Ka see oleks kindlasti üks paras seiklus, aga mis siis kui nad vahele jäävad? Gayla vaatas tüübile küsivalt otsa, tahtes teada, mis täpselt Froydi peas mõlgub. "Igatahes kui roadtrip kunagi in on, siis anna mulle teada. Ma tuleksin igal juhul," lausus Renna lõbusalt ja kavalalt. Ta ei ole ju enda elus kunagi North Carolinast või siis tegelikult lausa Wilmingtonist kaugemale jõudnud.
|
|