|
Post by Deleted on Oct 18, 2013 22:52:58 GMT 2
"Ma arvan, et see ei ole vale, kui sa lihtsalt lõbu pärast mingi tätoveeringu teed. Kõik ei pea alati tühendusega olema. Lihtsalt ma arvan, et tähendusega tätoveeringul on vähemalt rohkem mõte kui ainult keha kaunistamine," lausus Daniela. Ta ei kritiseeri inimesi, kes enda kehale lihtsalt midagi ilusat teevad. Selles pole ju midagi halba. Aga nagu Helena mainis - lõbuga tehtud tätoveeringud ei pruugi sulle hiljem meeldida, kui enam nii lõbus olla ei ola. Tasub ikka ette vaadata nende piltidega.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 19, 2013 18:14:02 GMT 2
"Mida iganes, ma teen tätoveeringu," jäi Brooke endale kindlaks. Ta kippus alati risti vastupidi tegema seda, mis sõbrannad soovitasid, aga vähemalt kuulas ta nemad ära, kui nood talle mingil põhjusel südant puistama pidid tulema. "Noh, sina tahad tätoveeringut, aga mina pakuks karaoke välja. Who's with me?" tuli omakorda Helenale idee, kui nad niigi juba välja läksid. Muidu ei teagi, kuhu edasi minna, kui GPB's kehakaunistused saadud... või noh, kui just mitte Dani ja Helena, siis ainult Brooke.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 19, 2013 19:07:05 GMT 2
Daniela muigas kergelt, sest ta oli kindel, et ei suudaks isegi koos Helenaga sõbrannat ümber veenda ja tegelikult miks peakski. Kui Brooke tahab endale tätoveeringut, siis las teeb. "Karaoke?" küsis tüdruk üle. Ei saanud öelda, et ta sellest mõttest väga huvitatud oleks, aga samas kui neil midagi muud pähe ei tule, siis miks mitte. "Kui GPBs käidud, küll siis vaatab, mida edasi teha," arvas Dani, kes hetkel mingeid plaane ei teinud ja toetus rohkem spontaansusele.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 19, 2013 19:58:23 GMT 2
"No minu lauluoskus pole küll nii hea kui teil kahel, aga ma arvan ka, et see on hea mõte," lausus Brooke. Hea, vähemalt veel üks inimene peale Helena, kellele see mõte meeldis. Marie oli endiselt kõhklev aga tätoveeringu suhtes, kuigi kaldus rohkem sinna jah-i poolele. Miks mitte endale midagi jälle teha? "Okei, Dani, sina ütled, mis pärast teeme," lausus Helena, sest kui ühele ikka tema mõte ei sobi, siis las mõtleb parem ise välja. Võib-olla tuleb Dani millegi veel paremaga lagedale.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 12:18:29 GMT 2
"Noh, kui enamus selle poolt on ega ma siis ka mingiks piduriks ei hakka," muigas Daniela, kui Brooke teatas, et temale see idee meeldib. Ta võiks muidugi ükskõik millise ideega kaasa minna, sest ta on Brooke. "Lihtsalt kui ma pean kuulama inimesi, kes mu kõrvad valutama panevad, siis ma seal küll kaua olla ei suuda," turtsatas Daniela.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 20, 2013 14:03:56 GMT 2
Daniela sõnu kuuldes hakkasid mõlemad tüdrukud naerma. "Selles suhtes on sul õigus," muigas Helena. "Võib-olla jätaks siis karaoke seekord ikka vahele." Samas Marie ise ei lasknud end küll sellest häirida, kui keegi laulab väga mööda või teeb midagi, mida vist ei saakski laulmiseks nimetada, pigem lihtsalt röökimine või jorisemine. "Ma olen ka üks neist, kes laulavad nii, et sul kõrvad valutama hakkavad," teatas Brooke, kuid sellest hoolimata ei tundnud ta end Daniela sõnadest puudutada. Teda oli üldse raske endast välja viia.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 14:13:22 GMT 2
"Ei jäta. Te ise tahtsite ju," lausus Daniele, olles nüüd vist ainsana see, kes ikkagi oli nõus minema. Nad ei peagi seal ju terve õhtu istuma. Käivad sealt läbi, laulavad paar laulu ja liiguvad siis edasi. "Pole hullu. Tuttavatega ei pane seda tavaliselt nii väga tähele. Nendega on see nunnu tavaliselt," muigas tüdruk lõbusalt.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 20, 2013 16:26:12 GMT 2
"Siis lihtsalt ütle, kui keegi väga hullult su kõrvadele liiga hakkab tegema," lausus Helena, olles siiski selle karaokeplaaniga endiselt nõus. Alati võib edasi ka minna kuskile, kui nad ei jäägi sinna väga kauaks. "Ahah, või nunnu," turtsatas Brooke, kui tüdrukud juba silla ületanud oli. Natuke maad veel ja varsti ongi nad GPB-s. "Kas ma olen juba maininud, et see öine Westside on tõsiselt creepy?" muigas Helena. Kui ta vähegi sai, ei liikunud ta kunagi pärast pimedaks minemist enam Westside'il, sest mine tea, millal mõni pätt kuskilt välja kargab ja noa kõrile surub.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2013 18:43:05 GMT 2
Daniela hakkas Helena sõnade peale naerma, noogutades samal ajal. Küll ta oskab enda eest seista. Kui ei meeldi, siis tuleb ikka suu lahti teha. "Minu arvates see peatänav ei ole nii hull, sest see on valgustatud, aga need pisikesed tänavad ajavad tavaliselt judinad peale, sest need meenutavad õudukatest või kriminullidest just neid kohti, kust alati laip leitakse või kellegaig midagi tehakse," sõnas tüdruk sõbranna küsiva väite peale. Hetkel on muidugi õige aeg ja koht, et sellised asju arutada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 20, 2013 19:06:38 GMT 2
"Ühele mu sõbrannale tuldigi peaaegu kallale, aga tal vedas, et kuskilt prints musta Porschega välja ilmus," teadis Helena rääkida. Raelynil ikka vedas, kui niimoodi oma kallimat kohtas, ent see ei tähendanud üldse seda, et Helena nendel pisikestel kõrvaltänavatel üksi liikuda julgeks. "Keegi võiks mind ka niimoodi päästma tulla," lausus Brooke unistavalt ja puhkes siis naerma. Ta polnud küll eriline suhteinimene, aga kui keegi tema niimoodi kurjategijate käest päästaks, võidaks ta hetkega neiu südame.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 18:18:35 GMT 2
"Praegu on küll õige aeg, kus sellistest asjadest rääkida," sõnas Daniela lõbusalt, vaadates Helenale otsa. See ei tekita just rohkem enesekindlust. Samas nad on kolmekesi ja gruppides tüdrukuid tavaliselt ei kimbutada. Right? "Küll ta ühel heal päeval tuleb," muigas Dani, vaadates Brooke'i poole. Iga ühe jaoks on ju kuskil keegi. Vähemalt nii räägitakse. Küll B ka selle õige kunagi leiab.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 21, 2013 19:18:51 GMT 2
"Kui jutt juba pimedatele ja creepydele Westside'i tänavatele läks," muigas Helena. "Noh, kui keegi peakski tulema, eks siis saab näha, kas mul on sellest enesekaitse õppimisest kasu ka olnud," lausus tüdruk lõbusalt. Viimasel ajal polnud ta enam trennidesse jõudnud, aga katsus seda siiski teha, kui millalgi natuke rohkem vaba aega peaks tekkima. Sellegipoolest arvas ta, et oli juba päris palju kasulikke võtteid selgeks saanud, ehkki rakendama pole ta neid veel kordagi pidanud. Eks nüüd näha ole, mis saab. "Okei, isegi mina ei julgeks nüüd Helenaga jamada," muigas Brooke, kui tüdrukud juba GPB juurde jõudsid. "Noh, kuidas tundub? Lasete mul esimesena tätoveeringu saada või tahate ise?" pöördus ta sõbrannade poole.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 21, 2013 20:49:36 GMT 2
Daniela ei kujutanud küll väga ette Helenat mõnele suurele tüübile peksa andma, aga kunagi ei või teada. Ei tasu ju raamatut selle kaane järgi hinnata. Aga see mõte tundus ikkagi pisut naljakas. "Mine aga. Ma ei ole endiselt kindel, kas ma teen selle üldse ära," sõnas tüdruk ning sisenes baari esimesena. Ta lasi pilgul üle ruumi libiseda. Millal ta viimati veel siin käis? See oli ikka küll väga ammu. Daniela oletas, et nad lähevad kohe tätoveeringut saama ja seega võttis ta suuna keldri poole.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 21, 2013 21:07:33 GMT 2
Kas Helena just peakski kellelegi peksa andma, aga paremsirge oli tal selge ja jalaga hargivahesse oskas ta ikka virutada, kui keegi väga ligi tikub ja end kaitsta on vaja. Baari sisenedes vaatas temagi kanepi- ja suitsuhaisuses ruumis ringi, nähes mõnes lauas eriti lärmakat seltskonda ja paari tätoveeritud meest. Ei, tema siin ilmselt pidutseda küll ei taha ja ainus põhjus GPBsse tulemiseks ongi sellisel juhul endale kehakaunistuse saamine. Niisiis suundus ta samuti keldrisse, kust võis kuulda tätoveerimismasina heli. "Kui Brooke ära teeb, siis ma lasen endale ka ikka midagi teha," jõudis Helena otsusele, hakates juba mõtlema, mida ja kuhu ta teha laseb. "That's my girl," hõiskas Brooke ja otsis enda kavandid välja, näidates neid tüdrukutele. "Ärge arvake, et mul midagi kaasas pole. Aidake mul nüüd valida," palus ta.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 23, 2013 16:53:19 GMT 2
Daniela oli endiselt üsna kahtlev uue tätoveeringu osas. Tal oli juba üks ja ega tal suurt vajadust ja tahtmist uue järele ei olnud. Niisama grupivaimu pärast ta ka endale midagi nahale ei hakka tegema. Pärast veel kahetseb. Tüdruk astus kavanditele lähemale ning uuris Brooke'i võimalikke kehakaunistusi. "Mulle meeldib kolmas," sõnas Dani ja viipas enda lemmiku poole. Kuna lõplik otsus tuleb ikkagi sõbrannal endal teha, maandus tüdruk ühele diivanile, lastes silmadel seintel olevaid juba tehtud kavandeid vaadata. Mõned neist olid päris lahedad, aga ainult vaatamiseks, sest mingit hiiglaslikku värvilist pilti küll Daniela enda nahale teha ei tahaks. "Helena, mida sa teha tahad?" uuris Dani korraga, viies pilgu parimale sõbrannale.
|
|