20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 14, 2013 22:42:00 GMT 2
"Ja ma olen äkki ise nii tahetud viimasel ajal. Kogu aeg mõni intervjuu või esinemine. Nüüd laupäeval tulebki järgmine kontsert, aga see on linnast väljas," rääkis Helena. Sellepärast oli ta ka viimasel ajal nii hõivatud, kuid hoolimata sellest üritas ta oma sõprade jaoks ikka aega leida, et nood ei saaks vinguda, et Mariele on tema karjäär tähtsam kui nemad, sest nii see tegelikult ei olnud. "Sa käid praegu Red Bedroom Recordsis?" uuris Helena. Ta ise ei olnud mõelnudki sellele, et äkki saab ka selle stuudio ruume kasutada ja nii käis tema noortekeskuse muusikaruumis esinemisteks proove tegemas. "Vähemalt on kindel, et tänasest õhtust kujuneb veel midagi meeldejäävat," sõnas näitsik ja mõtles juba, miks ta kaamerat kaasa ei võtnud.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 15, 2013 23:24:39 GMT 2
"See, et sul palju tegemist on tähendab ainult seda, et kõik läheb ju soovitult," lausus Daniela kergelt naeratades. Tüdruk ei olnud eriti kindel selles, kuna tema jälle niimoodi ringi saab hakata käima. Esikohal oli hetkel siiski laps. Kui temaga kõik korda saab, siis võib alles uuesti enda karjääriga tegelema hakata. "Ma käin seal enda videosid lindistamas. Enne seda, kui ma New Yorki endale lepingu sain, rääkis RBR, et ma võin isegi neilt lepingu saada, aga tollel aastal olid nad neid juba nii palju teinud teiste artistidega, et ta oleks mind alles järgmisel aastal saanud võtta. Kuna see kõik kindel ei olnud, siis hakkasin New Yorgis hoopis käima ja nüüd tundub, et sinna ka jään. Vähemalt mõneks ajaks kindlasti," seletas Daniela sõbrannale. Jalutamise ajal oli hea rääkida, sest siis tundusid kõik vahemaad eriti lühikesed. "Seda kindlasti," muigas neiu.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 15, 2013 23:34:27 GMT 2
"Lähebki. Ma ei oskagi nagu midagi muud enam tahta," lausus Helena naeratusega. Neiu oli siiralt õnnelik selle üle, mis ta juba saavutanud oli, aga teadis, et saab veel pareminigi. Alati saab paremini, kui selle poole püüelda. "Minule pakkus ka RBR lepingut enne Los Angelesse sõitmist, aga mul oli Interscope Recordsilt leping peaaegu käes ja siis ma ei hakanud neile enam ära ütlema," rääkis Helena. Kui Interscope Records poleks kohe võimalust pakkunud, siis oleks Helena võib-olla veel natuke oodanud ja Red Bedroomsi pakkumise ikka vastu võtnud. Samas poleks ta ehk saavutanud siis praeguseks veel seda, mis tal nüüd on.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2013 19:58:43 GMT 2
"Mul on seda ainult hea kuulda," lausus Daniela kokkuvõtvalt, hingates samal ajal sügavalt välja. Eks alati saab midagi uut teha, aga kui Helena on põhilise saavutanud, siis on ta ikka üks õnnelik inimene. "Ma ei teadnudki seda," tunnistas tüdruk, "mõtle, oleksime koos praegu ühes stuudios ja saaksime stuudioaegade üle kakelda." Selle viimase lausus tüdruk kergelt naerdes. Tegelikult oleks lahe, kui mõni tuttav veel stuudios on, eriti kui tegemist oleks su parima sõbrannaga, aga Dani on rahul ka enda sõpradega poistebändist, kes temaga enamasti samal ajal stuudiosse sattuvad.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 17, 2013 20:45:48 GMT 2
Kui asi puudutas karjääri, siis loomulikult oli õnn Helena poolel ning kaua neiu oma võimalust ootama ei pidanudki. Tema unistus oli ju lõpuks ometi täitunud. Kuulnud Daniela sõnu, hakkas Helena kergelt naerma, sest see oleks nii tõsi olnud. "Me oleks sama plaadifirma all ka siis, kuigi... Kas meie praegused firmad ei kuulu mõlemad Universal Music Groupile?" tuli Helenale meelde. "Ja ma arvan, et me võiksime praegu nende ruumide kasutusõiguse pärast ka kakelda, kui ma ei käiks noortekeskuse muusikaruumis harjutamas," muigas näitsik ning kõndis edasi, kuni eemalt juba tuttavat kogu märkas.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2013 20:57:35 GMT 2
"Kuuluvad küll jah, aga noh... talle kuulub lihtsalt hulgaliselt erinevaid stuudioid," sõnas Daniela, hakkamata lisama mingit enamat seletust, sest ta arvas, et Helena saab aru, kuhu ta sihib. Nad oleksid selles firmas justkui piisad ookeanis. Ei midagi väga olulist. Vähemalt mitte senikaua, kuni inimesed neid pimesigi ära tunneksid. "Tegelikult võis millalgi jälle koos midagi filmida, kui sul aega on," pakkus Dani, märgates samuti hetk hiljem tuttavat inimest, kellega ta viimati ikka päris ammu suhtles. Tundus, et see õhtu tuleb pikk.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 17, 2013 21:10:58 GMT 2
"Jah, eks meie oleme mingi väike osake lihtsalt," lausus Helena. "Kuule, võiks tõesti," nõustus ta Daniela ettepanekuga. "Lihtsalt anna mulle teada, millal sa jälle Red Bedroom Recordsisse filmima lähed ja eks ma katsun ka aega leida." Polegi päris ammu midagi koos filminud, aga see oleks kindlasti üks vahva ettevõtmine. "Tead, ma mõtlesin, et me võiksime kunagi ühise live kontserdi ka anda," tuli neiule mõte. Kui ta viimati kellegagi koos kontserdi andis, oli see Raelyn, kes nüüd Los Angelesse tagasi läks, aga Marie on alati tahtnud Danielaga ka koos esineda. "Hei, Brooke," tervitas näitsik sõbrannat, kelle juurde nad Danielaga viimaks jõudsid.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2013 21:30:30 GMT 2
Daniela lootis, et ta leiab mõne hea laulu ja aja, millal nad selle ära saaksid teha. Meelest see tal vaevalt läheb, aga kunagi ei või teada. Mis puutus live kontserdile, siis see jääb ilmselt kaugemasse tulevikku, aga paha mõte pole see üldse. "Hei," tervitas ka Daniela nende ühist sõbrannat, jäädes seejärel ootama, mida Brooke teha soovib. "Ma loodan, et sul midagi väga hullu peas ei mõlkunud, kui sa meid välja kutsusid," muigas tüdruk, tõmmates tagi endale natuke rohkem ümber, sest keset väljakut oli tunda kerget tuult, mis oli jahe.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 17, 2013 21:47:34 GMT 2
"Hei, Jennifer Lopez ja Kelly Clarkson," tervitas Brooke sõbrannasid, keda ta juba enda mäletamist mööda keskkooli lõpetamisest saadik näinud polnud. Tundub, et tüdrukutel olid väga kiired ajad ja Brooke ise läks ka ülikooli, ehkki õppimine oli talle endiselt pisut teisejärguline. "Mis te arvate Green Poison Barist? Läheks teeks endale jälle tätoveeringud?" pakkus Brooke mõtte välja. Selle peale jäi Helena Danielale küsivalt otsa vaatama ning silmitses sõna "truth", mis tal ühe käe küljele oli tätoveeritud peale nende, mis kuklal ja jalaseljal olid. Ta arvas, et ei tee rohkem tätoveeringuid juurde, aga sisimas ta võib-olla tahtis veel midagi. "Ma ei tea..." jäi neiu kõhklema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 18, 2013 7:43:49 GMT 2
Brooke'i tervitus pani Daniela kergelt turtsatama, kuid ta ei öelnud selle peale midagi. Mis puutus ülikooli, siis tüdruk ei teadnudki, mida B seal tegelikult õpib. Kindlasti oli ta seda Helenalt või kellelt iganes kuulnud, aga selle enda kõrvust lihtsalt mööda lasknud. "Mmm... ma ei tea, kas ma endal just uut tätoveeringut sooviksin, aga kaasa võin ma sinuga tulla, kuigi öine Westside ei ole vist väga selline koht, kuhu kolm tüdrukut üksinda minema peaksid," lausus Daniela, kuid oli enam kui kindel, et see küll Brooke'i ei heidutaks. Ühesõnaga võib neid ilmselt varsti GPBst leida.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 18, 2013 9:27:30 GMT 2
Helena oli juba harjunud Brooke'i kummaliste ja kohati naljakate tervitustega, kuid seekord ei hakanud tema ka selle peale midagi ütlema. "Jah, me võime su kätt hoida," noogutas Helena. "Mul kolm tätoveeringut juba on ja need on palju nooremana tehtud, nii et ma ei arva, et ma neid juurde teeks." Samas hakkas ta juba mõtlema, et võib-olla ikka teeks, ent tüdruk veel kõhkles. Ta ei tahtnud enda nahale lasta teha midagi, mis tema jaoks tähendust ei oma. "Kaasa?" turtsatas Brooke. "Oh, come on! Ma võin selle peale mürki võtta, et vähemalt üks teist läheb täna koju veel ühe tätoveeringuga," oli Brooke kindel, et sõbrannad muudavad ikka meelt.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 18, 2013 22:20:34 GMT 2
"Võibolla, aga igatahes võiksime liikuma hakata, sest ühe koha peal ei ole üldse mõnus seista," lausus Daniela, tammudes ühelt jalals teisele ning tõmmates käed mõnusalt käiste sisse. Ta vaatas korraks mõlemale sõbrannale otsa ning hakkas siis vaikselt liikuma. "Mis tätoveeringut sa siis teha plaanid? Või kavatsed koha peal midagi väjla mõelda?" uuris Dani jutujätkuks, kui teema juba kehakaunistustele läks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 18, 2013 22:31:00 GMT 2
"Suht külm on jah," noogutas Helena, olles suurepäraselt nõus sellega, et nad juba liikuma hakkaksid. Ta oli küll soojalt riides, ent tuul oli ikka veidi jahe ja ühe koha peal seistes ei olnud just kõige soojem. Niisiis hakkasidki tüdrukud Westside'i poole liikuma. "Tramp stamp," vastas Brooke, üritades jätta muljet, nagu ta tõesti mõtleks seda tõsiselt. Ei tea, kas teised tüdrukud jäävad teda uskuma. Helena igatahes ei jäänud, vaid hakkas naerma. "Yeah, right," lausus ta. "Tegelikult ma ei tea ise ka. Küll ma koha peal mõtlen," arvas Brooke, sest see tätoveeringuidee tuli tal küllaltki lambist, nagu ka kõik muud hullud ideed. "Ma hakkan juba mõtlema, et võib-olla ma ikka lasen endale midagi juurde teha," tunnistas Helena, kuigi hetk tagasi oli ta veel kindel, et tema uue tätoveeringuga ei lahku.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 18, 2013 22:38:27 GMT 2
"Ma ei saa aru, miks see alaselja tätoveering nii paljudele nii-öelda halva tähendusega on?" küsis Daniela, vaadates mõlemale sõbrannale otsa. Tema arvates oli see ilus koht, kus enda keha kaunistada. Siiski ei hakkaks neiu ise nii suurt pilti enda kehale veel tegema. Ta eelistab tillukesi asju. "Päriselt ka võtad nii suvaliselt?" oli Dani kergelt üllatunud, "sa ikka saad aru, et see asi jääb su nahale igaveseks." Daniela turtsatas ning raputas kergelt enda pead. Brooke.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Oct 18, 2013 22:46:50 GMT 2
"Selles on sul õigus, Dani, et ma lasen enda alaseljale selle tätoveeringu teha ja ma tean, et see jääb minuga, kuni ma vana ja hallipäine olen. Aga jah, ma mõtlen koha peal välja, kuigi mina ei saa aru, miks nii paljud endale just mingi tähendusega tätoveeringut tahavad. Miks ei võiks seda lihtsalt lõbu pärast teha?" rääkis Brooke. Ta teeks vist absoluutselt kõike lõbu pärast ja ta isegi ei arvanud, et võiks seda pärast kahetseda, mis ta oma nahale lasi teha. "Lõbu pärast võib palju asju teha, aga sa võid ka mõnda asja kahetsema hakata," rääkis Helena. Tema endale lõbu pärast just tätoveeringut ei teeks, sest mingi hetk hakkaks ta ise mõtlema, miks see pilt tal on ja mis tähendus sellel tema jaoks on. Talle meeldis, kui miski sümboliseeris midagi või kandis lihtsalt kindlat sõnumit.
|
|