|
Post by Deleted on Aug 11, 2013 20:56:58 GMT 2
"Saame näha, kui ma sisse elan," ütles Erica Unile. Selle Sophomore'i aasta lõpuni oldud pooleteise kuuga polnud neiul veel erilist muljet jõudnud tekkida, aga halvem see kool kindlasti polnud. "Jah, kujutan ette, et haigla sai sulle juba teiseks koduks," noris neiu Camdenit. Õnneks on Kitty haiglas olemised piirdunud tavaliste arsti juures või traumapunktis käikudega, aga siis ta ka ööd seal ei veetnud. "Tjah, sulle oleks see kindlasti kena vaatepilt," turtsatas Rica Camdenilt sõbrannale suunatud küsimuse peale ning pöördus siis ise ka sõbranna poole. "Mul on ühed täiesti uued ja kasutamata bikiinid kuskil. Minule on nad suured, aga sulle võib-olla lähevad ka," vastas Erica tolle küsimusele. Kunagi ta vaatas, et olid ilusad ja ostis ära, kuid kodus selga proovides jäid ikka natuke suureks.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 14, 2013 16:51:34 GMT 2
"Ma ei usu, et sul sisseelamisega rohkem probleeme tekib," arvas Unique. Esimene nädal on tavaliselt kõige hullem. Mis puutus haiglatesse, pole ka Unique nendega väga kokku puutunud. Tervisega on näitsikul siiani vedanud. Cami kommentaari kuuldes ei puudunud palju, et Unique oleks jälle tigedaks muutunud, aga kuti õnneks seda siiski ei juhtunud. "Pervokas. Sina oled küll viimane inimene, kellel õnnestuks mind kunagi paljana näha," teatas näitsik. "Super. Ma võin neid selga proovida," oli Ashlynn kohe nõus. "Vannitoas," lisas ta kohe, pilk Camile suunatud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 14, 2013 18:00:35 GMT 2
"Uni, kui sa nalju nii tõsiselt võtad, siis sul tekib sisseelamisega kohe kindlasti palju probleeme," lausus Cam naeruturtsatusega. Nagu ta tahaks enda sõbrannat, kellega nad päris kindlalt üksteise friendzone'is istusid, näha alasti. "Ja mina pean ikka minema bokserites? Fain!" ütles nooruk ja manas näole solvunud ilme, justkui kardaks ta tüdrukute pilke nagu tuld. Timothy võttis klaasi ja jõi sealt mõned lonksud, et see uuesti jälle lauale panna. Now what?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 14, 2013 18:42:28 GMT 2
"Cam, ära hirmuta seda vaest rebast," manitses Kitty Cami. Erica ise juba teadis, et Unique ei saa mõnikord naljale pihta, kuigi teeb pidevalt Rica üle nalja. Noh, Erica läheb vähemalt kaasa sellega. "No mul ei ole sulle peale bikiinide midagi muud pakkuda ja vaevalt sa needki selga ajaks," turtsatas Erica. Ta ei elanud lihtsalt koos mõne meesterahvaga, easy as that. "Tule siis kaasa," ütles Kitty Unile ja viipas talle. Köögis oli tunda juba pitsalõhnu, mis suu vett jooksma panid. "Sina vaata, mis see pitsa seal ahjus teeb. Me oleme kohe tagasi," lausus Erica köögiukse lävel veel enne, kui Uniga enda tuppa kadus.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 18, 2013 0:44:38 GMT 2
"Nagu ma oskaks alati naljal ja tõelisusel vahet teha," torises Unique Camdeni sõnade peale. Seda tüdrukut oli ikka päris kerge mossitama ajada ning vastupidi. Kui Kitty jälle Uni rebasestaatust mainis, pööritas tšikk selle peale silmi, kuid vähemalt kadus ta endine näoilme. "Mina tahaks küll bikiinides Cami näha," kommenteeris näitsik. Selle peale saaksid nad Ericaga mõlemad hea kõhutäie naerda. Kui sõbranna teda kaasa kutsus, mindigi koos tuppa, jättes Cami mõneks ajaks üksi.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 18:07:04 GMT 2
"Rebaseid just peabki hirmutama, siis teavad paremini, mis ees ootab," kiusas Camden edasi. "Kas ma pean tegema suure sildi, mille peale on kirjutatud "nali"?" uuris noormees muigega. Unique meenutas Sheldonit, kes ei saanud sarkasmist aru. "Ma ei oleks nii kindel," pomises Timmy muigega ja vaatas pitsat, mis pidi veel küpsema. Ta pani käe tasku ja leidis sealt kummipaela, millega tuli poisil idee. Läinud veekraani juurde, tõmbas ta selle kraaniotsa peale, et see pritsiks esimese kasutaja täiesti täis. Saavadki kiiremini "ujuma".
|
|
|
Post by Deleted on Aug 18, 2013 18:24:32 GMT 2
"Bikiinides Cam. High five on that," naeris Kitty ja tõstis käe, et Uniga plaksu lüüa. Kui tüdrukud Kitty tuppa jõudsid, soris neiu mõnda aega kummutis ja kaevas sealt lõpuks välja pealtnäha tuttuued meresinised bikiinid. "Proovi neid," ütles ta ja viskas bikiinid Unile, kuid tõmbas toa ukse ka kinni, et Cam salaja sisse ei hiiliks. Kes neid poisse ikka teab. "Ma jätan su mõneks ajaks üksi, saadki rahus ära vahetada," ütles Kitty sõbrannale, kui tal janu tuli ja ta kööki läks. Keeranud kraani lahti, sai neiu ühe paraja duši ja hakkas selle peale kiljuma. Oi, Cam!
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 18, 2013 21:04:46 GMT 2
"Ma saan ise ka väga hästi aru, mis mind ees ootab," väitis Unique kindlal toonil. Või vähemalt arvas ta ennast seda teadvat. "Ei kõla üldse halvasti," hakkas tšikk naerma. Ainult et keegi ei võtaks Cami enam sellise sildiga tõsiselt. Löönud Kittyga plaksu, muigas Unique veel tükk aega omaette, kui sellele vaatepildile mõtles. Äkki õnnestuks mingi kihlveo käigus tüübile bikiinid selga ajada? Selleks peaks muidugi Uni võitma. Kui Kitty talle meresinised bikiinid üle andis ja ise toast kadus, hakkas Unique neid endale selga sobitama. Kusjuures nägi ta nendega isegi päris normaalne välja. Kuulnud köögist kiljumist, ajas näitsik ülejäänud riided ka ruttu selga ning tormas kööki, et näha, mis seal toimub.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2013 23:05:35 GMT 2
Camden oli üllatunud, et Rica juba väljas oli. Nojah, ilmselt jäi Unique sinna riideid vahetama. Nooruki näole ilmus üsna kuri muie, kui Erica läks veekraani juurde ja siis ka veega näkku sai. Noormees turtsatas ja kiljumine pani Camdeni hoopis naerma. Uni dramaatiline kohale tormamine ei suutnud ka kutti maha rahustada. No kuule, vesi ei tapa, Rica sai pisut jahutust, see pidi nahale suvel ju hea olema.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2013 23:38:42 GMT 2
Kuna Kitty tahtis ainult juua võtta, ei pannud ta kraanikausi juurde minnes Camdeni nägu tähelegi. "Ha ha ha," turtsatas ta Camdeni naeru kuuldes. Küll on naljakas teine täis pritsida. "Sa üldse pitsat ei pidanud vaatama?" küsis Rica Camilt ja eemaldas kraani otsast kummipaela, et endale klaasike vett saada. Lasknud klaasi vett täis, jõi neiu mõned lonksud ja kallas ülejäänu siis Camile selga. Kättemaks on magus, eks? "Ujukad sobisid?" pöördus Rica Uni poole, kui viimast köögis märkas.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 20, 2013 1:25:55 GMT 2
Unil läks natuke aega, enne kui talle kohale jõudis, mis köögis toimus. Camden oli otsustanud Kittyt veega pritsida? Päris huvitav. Vähemalt jäi ta ise kuivaks, kuna viibis sel ajal teises toas, kuigi mida see väike vesi talle ikka teeks. Aga nagu näha, ei jäänud Cam ise ka kättemaksust ilma. "Jah, täitsa kenad näevad need välja," vastas Unique. "Kahju ainult, et ma teie veesõjast ilma jäin," kommenteeris tšikk. Aga küll nad hiljem uue ja parema korraldavad.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2013 20:05:43 GMT 2
Camden muigas, vaadates Rica rõõmsat nägu. Tüng ei läinudki valele inimese, tüdruk mõistis, et tegu oli naljaga. Naeratus kadus nooruki näolt, kui ta pööras end Uni poole ja sai siis ise märjaks. "Kitty!" kasutas Timothy nimelt nime, mis neiule ei meeldinud. "Mul pole siin vahetusriideid kaasas, teil tšikkidel on jah lihtne laenata üksteise käest," turtsus Cam rohkem naljaga, aga võttis siis T-särgi seljast, et see toolileenile kuivama panna. "Ma võin sulle siin veesõda teha," pakkus Cam abivalmilt Unile välja, näol kuratlik naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2013 23:08:29 GMT 2
Kui Cam märjaks sai, ei suutnud Kitty kohe kuidagi naeru tagasi hoida. Tundub, et tüüp ei osanud kättemaksu oodata ja see tegi asja veel magusamaks. "Erica," parandas neidis Cami, näol õrn naeratus. "Siis ootad, kuni ära kuivad. Siseruumides sa vaevalt uuesti kopsupõletiku saad," lausus neiu ning jalutas ahju juurde, et vaadata, mis pitsa teeb. Tundus, et nüüd oli see valmis. Haaranud pajalapid, tõstis Erica pitsa ahjust välja ning jättis selle köögikapile jahtuma. "Uni, sa võid need ujukad endale jätta," ütles neiu sõbrannale. Mida tal endal nendega olekski teha, kui need niikuinii suured on?
|
|