|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 3:04:29 GMT 2
"Mida iganes. Mina end seal igatahes pilve ei tõmba," kehitas Kitty õlgu ja hakkas paprikat tükeldama. Ta võib nautida seda vägevat kunstishowd, aga meelemürkidest hoiab eemale. Saab ilma nendeta ka lõbutseda. "Ja siis me ristime su Katuse Camiks," naeris Kitty, kui Cam ütles, et vastasel juhul ta ei võtakski tüdrukuid kaasa. Cami uus hüüdnimi kõlas Erica jaoks samuti naljakalt. Mida tema ka välja ei mõtle. "Uni, poisse tuleb ka hoida," pöördus Rica uuesti sõbranna poole.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2013 23:21:41 GMT 2
"Ei peagi. Ega seda kraami nii heldekäeliselt ei jagata ka," ütles noormees. Need peod kiskusid vahepeal pisut segaseks ära, aga Camden oskas alati õigel ajal lahkuda. "Katuse Cam, riight," venitas noormees ja pööritas silmi, aga turtsatas naerma. Juust jäi tõesti kahe silma vahele. "Visake viimased asjad peale ja ma tõstan selle monstrumi siis ahju," pakkus noormees välja. Ta oli sellise seltskonnaga harjunud, pikk poiss ja lühikesed tüdrukud, kellega sai alati nalja. "Täpselt! Kes mu siis sülle võtab?" uuris mees, võttes Rica öeldut sõna-sõnalt.
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 6, 2013 23:13:11 GMT 2
"Mina ka mitte. Mulle meeldib normaalne olla," nõustus Unique sõbrannaga. Selle peale ta isegi kergelt naeratas, kui Cam mainis, et kraami seal nii heldelt ei jagatagi. Juba natuke alkoholi muudab tüdruku segaseks, kuid mida narko veel teha võiks? Uni ei tahtnudki seda teada saada. Kuulnud, missuguse hüüdnime Kitty Camile välja mõtles, purskas Ashlynn naerma. See nimi oli lihtsalt nii geniaalne. Peakski tüüpi niimoodi kutsuma hakkama. "Jajah, ma sain juba aru," kostis näitsik. Camdeni kommentaari peale oli nüüd tema kord silmi pööritada. "Eks viska kulli ja kirja," kõlas näitsiku ettepanek.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2013 0:44:32 GMT 2
"We must be boring as hell," muigas Kitty. Korralikud, nagu nad on - ei mingeid uimasteid, alkoholi ega ringitõmbamist. Noh, Kitty oli muidugi see, kellel vastassooga kogemusi vaat et polnudki. "Ma tean, ma olen geenius," muigas Erica Camile leiutatud hüüdnime peale, hääles kõlamas isegi kübeke uhkust. Mitte et ta alati endast nii heal arvamusel oleks. "Jah, Uni, mula maha! Pane need kurgid ja tomatid juba ära, kohe saab paprika ka ja siis võib küll selle iluduse ahju panna," kamandas Rica sõbrannat, kes hetkel vägagi jutukas oli, kuigi selle mula vastu polnud tüdrukul ka midagi. Selles seltskonnas olid alati omamoodi lahedad vestlused. "Cam, mina sind küll sülle ei võta. Ma olen niigi selles seltskonnas siin kõige väiksem," ütles Kitty kohe ära. Ja ta oli sõna otseses mõttes kõige väiksem, kui pidada silmas neiu pikkust, mis oli kõigest 157 cm.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 7, 2013 12:15:48 GMT 2
"Kahtlemata oleme igavad. Eriti mina," pidi Unique Kitty sõnadega nõustuma. Enne polnud Uni selline nohik, aga kui kutt talle jama kokku keeras, muutus olulisel määral ka tüdruku suhtumine ellu. Mida kõike üks idioot teha võib... "Päris Einsteini mõõtu veel välja ei anna, aga arenguruumi on küll," kommenteeris Uni seda geeniusejuttu. "Mulle ei meeldi vait olla," teatas Ashlynn vinguval toonil, kui Kitty käskis tal mulisemist vähemaks võtta ja rohkem tegutseda. Siiski täitis näitsik talle antud korralduse, mis tähendas, et Cam saab nüüd oma võimaluse pitsa ahju toimetada. "Mina ka ei võta. Sa lömastad mind, vaesekest, ära niimoodi," muigas Unique. Ei, see polnud tegelikult vihje kellegi kehakaalule.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 22:19:39 GMT 2
"Ma ei ütle, et te nüüd igavad ka oleksite. Tüütud, jah, aga igavad..." aasis Camden muigega. "Sellest on vist juba kõik aru saanud, et sulle ei meeldi vait olla," pakkus noormees lõbusalt. Lõpuks olid kõik koostisosad pitsa peal ja kutt lükkas selle ahju. "Vees jõuaksite ikka mind üles tõsta," oli Cam kindel. Seal võis ta endast kolm korda raskemat ka probleemideta tõsta. "Appi...Varsti peab kooli minema," "avastas" Cam. Ta ei viitsinud üldse ronida tagasi laudade taha, mida olid kulutanud eelmised ja eelmised õpilased. Kool oli igav, nii lihtne see oligi.
OT: Olen ma ainus, kellel tšätt ei tööta?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 8, 2013 22:40:44 GMT 2
OT: Ma ei tea, mul töötab
"Häh, tüütud," turtsatas Kitty. Nojah, mõnikord võisid nad Uniga muidugi Camile närvidele käia, aga nähtavasti mitte nii palju, et noormees üldse minema peletada. Või meeldisidki Camdenile tüütud inimesed. "Sa tahad ujuma minna siis pärast?" küsis Kitty. Tegelikult võiks ju minna küll ning kahekesi võivad tüdrukud Cami vees üles küll tõsta. No problemo. "Issand jumal, kool," imiteeris Erica Camdenit, öeldes neid sõnu kohe eriti beibeliku häälega.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 9, 2013 14:19:53 GMT 2
OT: töötab jah
"Ise suhtled ju selliste tüütustega," turtsatas Unique. Perekonda ja sugulasi ei saa valida, küll aga sõpru. "Kui mina ühel hetkel vait peaksin jääma, hakkate veel paluma, et ma uuesti suu lahti teeksin ja midgi ütleksin," sõnas näitsik muigega. Mitte et midagi sellist üldse juhtuma peaks. "Otseloomulikult," vastas Uni ise Cami eest. Ja kui tüüp ei peakski seda tahtma, siis lähevad nad Kittyga lihtsalt kahekesi. "Ma olen vist ainus loll, kes tahab kooli minna," kommenteeris Ash, kui teema kooli juurde jõudis. Temal on siiski esimene aasta keskkoolis. Küll hiljem jõuab tüdimust üles näidata.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2013 16:08:17 GMT 2
OT: Fuck me -.-
"Vastandid tõmbuvad, mis teha," lausus Camden, justkui oleks see tõeline paratamatus, et ta Uni ja Kittyga suhtleb. "Ujuma? Ma ei võtnud ujumispükse kaasagi," ütles noormees. Samas võis ta mustade bokseritega ka ujumas ära käia, pidi lihtsalt Ericalt rätikut laenama. "Oled küll," nõustus noormees muigega. "Ma ootasin siis kooli, kui ei olnud seal peaaegu aasta korralikult käinud," lisas Camden, toetades end vastu köögikappe.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 9, 2013 16:16:02 GMT 2
"Tead, vahet pole. We still love you," muigas Kitty ja võttis oma Coca-sidrunimahla combost lonksu. See oligi juba kauaks seisma jäänud ega polnudki enam nii mõnusalt külm. "Ei nurise, tuled bokserites siis," lausus Erica, sest tegelikult tahtis temagi ujuma minna. Tuleb pärast ainult riided ära vahetada. "Mina ootan ka kooli, sest pärast üle tulemist ei olnud mul väga aega sissegi elada. Leidsin ka õige aja, et kooli vahetada," tunnistas neiu. Nii et Unique polnudki ainus lollike. "Aga, hehe, rebane, sul saab lõbus olema," naeris ta ning vaatas kavalalt kulme kergitades Unit.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 10, 2013 12:43:13 GMT 2
"Vastandid... Nii võib öelda küll," kommenteeris Unique. Ta kahtles, kas üldse suudaks päris endasugustega suhelda. Ega vist mitte. Kui Cam väitis, et ei võtnud ujumispükse kaasa, pööritas Uni selle lause peale silmi. Ja mida pidi siis tema ise tegema? Alasti vette hüppama? Seda tšikk muidugi ei tee, sest riietega on ka võimalik ujumas käia. Kui just Kittyl talle midagi muud laenata pole. "Võib-olla järgmisel aastal ei tahagi ma sinna enam tagasi minna - küll näeb," kehitas näitsik õlgu. Käib oma esimese kuu ära ja küll siis selgub, kui lõbus tal seal olema hakkab.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2013 19:40:12 GMT 2
Cam torutas mõtlikult huuli. "Unique, veame kihla, et peale kaht nädalat hakkad sa vinguma, et tahad vaheaega. Mul oli see eelmisel aastal nii... Ärme unusta fakti, et ma lõpetan kooli üldse nii kuradima vanalt," lisas Cam kerge ohkega. Talle ei meeldinud see kohe üldse, et oli enda klassikaaslastest alati vanim ja sai (loodetavasti) gümnnaasiumiga ühele poole päris hilja. "Kuhu sa muidu plaanisid ujuma minna?" uuris noormees Erica käest.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2013 20:16:51 GMT 2
"Ma olin õnnelik, et vanast koolistki minema sain," lausus Erica. Seda aega ta meenutada ei tahtnud, sest siis teda kiusati. Nüüd on tüdruk aga leidnud julguse kiusajatele vastu astuda ning uues kooliski on omamoodi kaitseingel kiusatavatele. "Jah, sa oled tõesti vana," muigas Rica. "See on see, kui sind hiljem kooli pannakse." Kitty oma vanuse üle väga ei nurise. Ta peaks lõpetama üheksateistkümneselt ja Rica arust oli see paras vanus. "Kuna rand on kaugel, siis siia jõe äärde. Pealegi on see päris mõnus koht," vastas neiu.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 10, 2013 23:15:58 GMT 2
"Saab näha. Mille peale me kihla veame?" Praegusel hetkel oli Unique üsna kindel, et ta võidaks. "Ma loodan, et THH on kõvasti parem kui su vana kool," ütles Unique sõbrannale. Ega tema ka just klassi popim tšikk polnud, kuid kiusamine oli Uni puhul kasutu, sest ta ei näidanud kunagi välja, nagu läheks need erinevad hüüdnimed ja solvangud talle korda. Ja kui kiusajad ei saavuta soovitud eesmärki, tüdinevad nad ruttu. "Ei vingu. Kuni pensi veel ei saa, pole ka vana," kommenteeris Ashlynn. Tuleb ju ikka natuke positiivsust üles näidata. "Okei, jõgi siis. Saad mulle mingit vana trikood või miskit laenata? Või tulen riietega?" pöördus Unique Erica poole.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2013 20:26:07 GMT 2
"Rica, mind ei pandud hiljem kooli, ühe aasta veetsin ma põhiliselt haiglas, toda aastat pidin kordama," rääkis Camden, kes oli nüüdseks päris terve, tal ei soovitatud suitsetada, kuna ta kopsud polnud just kõige tugevamad. Ega mees ei tahtnudki korstna moodi tossata. "Jõe äärde, okei," noogutas noormees. "Uni, sa eevaülikonnas ujumisest pole kuulnud?" itsitas noormees. Ta oli käinud alasti ujumas, aga seda koos enda special someone'iga ja öösel.
|
|