17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 29, 2013 17:04:59 GMT 2
"Jajah, Erica. Ma unustan selle kogu aeg ära," sõnas Unique. Tavaliselt ta kutsus kõiki inimesi nende esimese nime järgi, kui keegi just teisiti tahtnud. "Aga tee jah see kook valmis. Siis ma usun sind," nõustus Unique Kitty sõnadega. Äkki ta siis koguni kiidaks Cami? Sõbranna crushi jättis Unique aga praeguseks rahule ega kavatsenud teda rohkem tänase päeva jooksul mainida, kui just Kitty ise temast jälle jahvatama ei kuku. "Kui ma suudaks otsustada, mida ja kuhu ma tahan, siis võib-olla isegi mõtleksin tätoveeringu peale, kuid paraku ma ei suuda," seletas Ashlynn, miks ta tätoveeringut ei taha. "Muidugi tuleb minna, sest mida paremat mul sel ajal ikka teha oleks," lausus U, kui jutt juba festivalile läks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 17:56:21 GMT 2
"You know, ma panen teil üsna pea suud kinni minu kokandusoskuste pärast. Ma võin uuel nädalal teha kõige parema sidruni-beseekoogi, mida te elus olete söönud," lubas Cam. Ta ema oli talle õpetanud kokkamist, kuna Tim oli alati rohkem emaga ja ta vend isaga. "Ma ei tea, kas minna. Ma olen sellel üritusel juba ma ei teagi, mitu korda käinud," kahtles Timothy enda kohalolekus püromaanide lemmikfestivalil. Ta lisas veel tüümiani hakklihale ja keeras tule panni alt maha. Jätnud liha jahtuma, läks mees klaaside juurde ja kallas igasse cocat ja tegi ka sidrunimahla lahti, et soovijad saaksid seda juurde kallata. Kõigile ei meeldinud selline combo.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 21:48:49 GMT 2
"Eks me jääme ootama," muigas Kitty ja vaatas Unique'ile otsa. Camdeni söögitegemisoskusi polnud neiu veel näinud, aga ta tahtis näha, kas tüüp niisama praalib või teebki mingi ülihea koogi. Enda oskused oli Kitty aga samuti saanud emalt, sest oli juba pisikesest peale temaga koos pliidi ääres. "Sulle ei meeldi see üritus?" uuris Kitty Camilt, kui ühe tomatiga lõpetas ja järgmise võttis. Kui tüüp Coca klaasidesse kallas, võttis Erica ühe klaasi juba enda juurde ning valas sellesse natuke sidrunimahla ka juurde. Ta tahtis selle combo ära proovida.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 29, 2013 22:54:56 GMT 2
"Ära nüüd meie ootusi nii kõrgeks ka kruvi. Äkki veel pettume sinus," ei uskunud Unique Cami juttu sõna-sõnalt. Muidugi on tüübil varsti võimalus ennast tõestada ja tüdrukutele oma imepäraste kokandusoskustega muljet avaldada. "Mina olen ka seal mitmeid kordi käinud, kuid ei näe põhjust, miks peaksin selle aasta vahele jätma," lausus näitsik. Kui keegi temaga kaasa minna ei viitsiks, oleks muidugi teine asi, sest Unile ei meeldinud eriti üksi nii suurtel üritustel käia - kaaslastega oli tunduvalt lõbusam. Lõpetanud järjekordse tomati, asus Unique nüüd kurkide kallale. Kittyga kahepeale peaksid nad varsti sellega ühele poole saama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2013 19:16:53 GMT 2
"Ei pettu. Ma olen seda teinud vähemalt 7-8 korda," ütles mees, manades ette tõsise 'not bad' näo, justkui oleks ta Jamie Oliver, kes võib paari minutiga kiirnuudlitest ka gurmeeroa valmis teha. "Seal pole enam midagi nii lahedat. Esinejad, okei, see on igal aastal, laat ka, püromaanide lõke ka... Midagi uut ei ole mu meelest enam," rääkis Camden. Ta oleks tahtnud mingisugust adrenaliinilaksu garanteerivat asja sinna, näiteks benji hüpe. Seda tehti ju vahepeal kõrgete kraanalaadsete masinate otsast.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 13:17:29 GMT 2
"Siis ma loodan, et sa pigem üllatad meid kui valmistad pettumust," lausus kitty ning naeratas. Miks see Unique pidi alati nii negatiivne olema? Nüüd lõpetas tomatitega ka Kitty ja asus koos sõbrannaga kurke tükeldama, kuulates samal ajal Cami juttu. "Aga mis sulle siis meeldiks?" küsis Erica Camdenilt. Tüdruk oli kindel, et talle küll meeldib seal. Kuulutus oli vähemalt paljulubav.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 31, 2013 14:17:42 GMT 2
"Olgu, härra koogimeister, kui ma sinu oskustes kunagi ise ka veenduda saan, siis teen sulle ühe pika pai," sõnas Unique, näol kaval naeratus. "See on ainus huvitav üritus, mis Tree Hillis iga aasta toimub. Sa oled lihtsalt pidur," andis Unique vastu. Njah, kui Camden ei lähe, siis saab ka ilma temata mindud. Ega Ashlynn siis sel põhjusel koju küll jääma ei hakka. On seal kodus juba piisavalt palju passitud. Kuna nüüd sai Unique oma hoo lõpuks kätte, läks üks kurk kiiresti teise järel, ilma et tüdruk oleks enda sõrmi ohtu seadnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 19:17:49 GMT 2
"Ainult alahindate mind," teatas Cam teeseldud solvumisega. "Pidur? Sina oled see, kes hoiab alkoholist nagu mürgist eemale," lausus mees naljaga. "Mind huvitaks midagi teistsugust, mida ei ole igal laadal või festivalil," seletas kutt, miks ta ei hoolinud linna kuumimast suveüritusest. "Oleksite te käinud viimasel katusepeol, nii tšillil üritusel pole ammu käinud," rääkis Cam kerge muigega. "Hurry up ladies, this meat is getting so dry that Sahara would invade it!" ergutas kutt Ramsay stiilis.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2013 19:54:06 GMT 2
"Vaene väike Camden, keda kaks õelat tüdrukut alahindavad," muigas Kitty ja tõstis samuti veidi tempot, kuigi vaatas, et oma sõrmedest ilma ei jää. Ta kuulas noormeest ja pani juba tükeldatud kurgid veel ühte laua peal olevasse kausikesse. "Ma nendest katusepidudest kuulen küll esimest korda. Sa peaksid meid sinna kunagi vedama," lausus Erica. Kõlas küll põnevalt. Camdeni kommentaari peale puhkes tüdruk aga naerma ja ütles siis:"Selle asemel, et meil kupjana sabas olla, võiksid taina juba ära rullida ja ketšupiga kokku teha. See peaks nüüd piisavalt kerkinud olema,"
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 31, 2013 23:30:24 GMT 2
"Alkohol ongi mürk, mis tapab sind aeglaselt," andis Unique vastu. Ta ei joonud, sest teadis, milliseks purjus peaga muutub. Midagi sellist Uni enam korrata ei igatse. "Mina pole samuti katusepidudest midagi kuulnud," tunnistas Unique. Võib-olla ta isegi tahaks korra ühel sellisel ära käia. "No tõesti," nõustus Ashlynn sõbrannaga, "vähem loba ja rohkem tegusid." Kui nad ainult laterdavad, siis venib pitsa valmimine ikka korralikult. Tüdrukul aga oli kõht juba päris tühi. Pole vist palju puudu, et see korisema hakkaks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2013 0:03:11 GMT 2
"Uni, ära valeta, ma kunagi kutsusin sind ju ühele," meenutas Camden. Või kutsus ta kedagi teist? "Põhimõtteliselt saadetakse paar päeva enne toimumist kutse laiali ja seal on alati mingisugune kunstishow ka. Eelmisel oli kustuvate spreidega. Rahval paluti kohale tulla heledas ja siis muudeti kõik vikerkaarteks, aga see värv kadus paari tunniga ära," seletas noormees. Kuna ta tundis korraldajat, aimas C, et uue katusepeo teemaks on valgustus ja ilmselt helendavad värvid. "No andke asu! Mina ei peaks üldse köögis olema, eks?" naljatas Camden. Ise neiud väitsid, et ta ei oska hakkida, tegemata endale haiget. Siiski täitis poiss Kitty antud ülesande ära ja ladus hakkliha taignale.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 4, 2013 21:43:22 GMT 2
"Mida sa ajad? Mina küll ei tea, et mind sellisele peole oleks kunagi kutsutud," jäi näitsik endale kindlaks. Teda kutsuti üldse päris harva pidudele, kuna inimesed juba teadsid, et Uni leiab kindlasti mõne hea põhjuse ennast välja vabandada ja tulemata jätta. "Sel korral ma isegi tuleks - uus kogemus ju ikkagi," lausus Uni, kui oli kuulnud, mida see asi endast kujutab. "Noh, võib-olla olime temaga siiski liiga karmid. Pole ta nii hull koba midagi," ütles Unique sõbrannale, kui oli Camdeni lauset kuulnud. Väikeses norimises polnud midagi halba, kuid liiale pole ka mõtet minna.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 4, 2013 22:06:36 GMT 2
"Tead, Cam, see ei kõlagi nagu pidu, vaid pigem nagu mingisugune kunstiüritus," lausus Kitty, kelle arust sellist üritust just peoks nimetada ei saanud. Samas võis see päris lahe olla, kuigi Erica ise polnud suurem asi kunstiinimene. "Aga sa võid rõõmustada, sest ma oleks isegi nõus sinu ja Uniga mõnele katusepeole tulema," lisas Kitty pärast lühikest pausi ning vaatas naeratades Cami poole. "Me peaks Camdeni vastu tõesti leebemad olema," ütles neiu sõbrannale, kui viimase kurgi tükeldatud sai. Nüüd veel paprika ja siis võib ehk pitsa ahju panna.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 4, 2013 22:50:33 GMT 2
"Aa, äkki ma ei kutsunud siis sind. Kedagi kutsusin, kes keeldus," jõudis noormees arusaamale. "See ongi kunstiüritus, lihtsalt ära pane tähele, kui mõned käivad ära ja tulevad hiiglasuurte pupillidega tagasi," mainis Cam vaiksemalt. "Jah, muidu ma ei võtagi teid kaasa," irvitas noormees tüdrukutele vastuseks ning võttis tükeldatud tavaari ja ladus selle hakkliha peale. Ta pani ka ahju sooja ja vaatas, et juustu ei olnudki vist keegi veel riivinud. "Aga juust?" uuris Cam. Teise köögis ei hakanud ta omavoliliselt midagi otsima ka.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Aug 5, 2013 1:49:36 GMT 2
"Siis ongi sel korral hea vabandus minna. Kunst, mitte pidu," turtsatas Unique naerma. Tavalisele läbule jätaks Unique ehk minemata, kui tal just väga erilist põhjust pole, mis sunniks ümber mõtlema. Kunst ei olnud muidu ka Unique'i tugevaks küljeks, aga vale oleks väita, et see tüdrukut ei huvita. "Jah, tema ju siiski ainus meessoost isik selles ruumis," sõnas näitsik lõbusal toonil, kuid Camdeni kommentaari peale manas juba pisut kurjema ilme näole. "Ja Cam, juust on siin täiesti olemas ja puha, riivitud ka," ütles Ashlynn, näidates selle kutile näpuga ette.
|
|