|
Post by Deleted on Jul 27, 2013 0:54:33 GMT 2
Oli reede pärastlõuna, kui Kitty tööpäev läbi sai ning neiu koju jõudes avastas, et ema polegi. Ema asemel leidis Kitty köögist laualt aga kirjakese, kuhu oli Ashley käekirjas kirjutatud Läksin töökaaslasega välja. Tulen kunagi õhtul. Kuna Kitty jäi nüüd üksi koju, arvas ta, et tal hakkab igav, ja nii tuli ta mõttele kutsuda külla oma sõbrad ja valmistada üks maitsev pitsa. Niisiis ei jäänudki Erica enam kauaks passima, vaid hüppas ratta selga, et poest pitsa jaoks vajalik toidukraam tuua. Sisseostud tehtud, kimas Kitty ratta seljas koju tagasi ja helistas seejärel Camile ning Unique'ile. Mõlemad lubasid küll varsti kohal olla, aga Erica leidis ikka, et talle on tegevust vaja. Siis ei tundu vähemalt ootamine nii pikk. Erica pani juuksed kinni ja pesi käed, enne kui pitsatainaga alustas. Mõne aja pärast, kui Kitty juba taina kerkima pani, heitis ta pilgu kellale ning mõtles endamisi, kuhu Cam ja Unique jäävad. Kurat seda teab, kuhu nad jäävad. Igatahes ei kavatsenud Kitty küll molutama jääda, vaid hakkas juustu riivima. OT: Unique O'Brien@tim
|
|
17-aastane; Ujumine; Westside
Sophomore
Being single is smarter than being in the wrong relationship.
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 27, 2013 1:18:41 GMT 2
Unique oli tänase päeva veetnud kodus koos oma vennaga, sest vanemad olid tööl ning pärast seda oli neil ka mingit tegemist. Ilmselt läksid jälle koos teatrisse või kuskile õhtustama. Kuigi paar oli abielus olnud juba hulga aastaid, said nad endiselt omavahel suurepäraselt läbi ja käitusid mõnikord nagu mingid teismelised, mis pani Unique'i ja tema noorema venna nägusid tegema. Samas oli see muidugi hea, et vanemad eriti omavahel ei tülitsenud. Kes seda kisa ikka kuulata tahaks. Kui Unique'i telefon helises, lamaskles tüdruk parajasti voodil ning luges raamatut, millest veel mõnikümmend lehekülge lõpuni oli jäänud. Kui Kitty teatas, et tahab enda juures pitsat teha, oli Ashlynn loomulikult nõus minema, sest ega tal kodus midagi targemat teha polnud. Enne minekut pidas ta muidugi vennale pika loengu, et see üksi koju jäädes mingi lollusega hakkama ei saaks, mida paraku oli minevikus juhtunud rohkem kui korra. Riiete otsimisega läks näitsikul ka omajagu aega, kuid lõpuks otsustas ta siiski tavalise valge T-särgi ja lühikeste pükste kasuks. Vähem kui tunni möödudes leidis Ashlynn end Kitty kodu juurest. Vajutanud uksekellanupule, jäi näitsik ootama, et sõbranna talle ukse lahti teeks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2013 3:08:46 GMT 2
Kitty riivis hoolega juustu, kuid vaatas vahepeal ka liniku all kerkivat tainast. Tal oli juba pool sellest juustupätsist riivitud, kuni uksekella helin neiu tegevuse katkestas. Erica läks ust avama, olles kindel, et nüüd on Cam ja Unique küll kohal. Kellel veel peale nende sellisel ajal Kitty ukse taha asja peaks olema? Jehoova tunnistajal? "Hei, Uni. Tule sisse," tervitas Rica sõbrannat ja astus ukse eest ära, et tüdruk tuppa saaks tulla. "Noh, kuhu sa Cami panid?" küsis ta, sest arvas, et nad tulevad ikka koos.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2013 12:39:12 GMT 2
Camden veetis reede hommiku kodus, magades üheteistkümneni. Keskpäevaks oli siiski noormees end korda teinud ja käinud tööl, kuna üks klient tahtis enda tätoveeringut värviliseks saada ja seda Cam ka tegi. Poolteist tundi veedetud, jäi kutt teist klienti ootama ja käis vahepeal baaridaamiga rääkimas, kuna sellisel ajal liikus GPB-s üsna vähe rahvast. Koos tüdrukuga lõunat söönud, jõudis varsti ka noormehe päeva viimane klient ning umbes neljast oli kutt vaba. Saanud Kitty käest kõne, käis Timothy poest ka läbi, et cocat ja sidrunimahla osta, kuna selline combo oli kuti lemmik. Varsti jõudis ta ukse taha ja koputas, oodates vastust.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 27, 2013 22:36:00 GMT 2
"Hei. Tore, et sa mind täna külla kutsusid. Vastasel juhul oleksin kogu päeva kodus kopitanud ja mitte midagi teinud." Unique astus koridori ning võttis kohe jalanõud ära. Küsimust kuuldes kehitas näitsik õlgu. "Ega me 24/7 just ninapidi koos ei ole. Aga kus iganes Cam ka poleks, usun ma, et ta jõuab varsti kohale," rääkis Ashlynn. Justkui tüdruku sõnade kinnituseks kõlaski vaid loetud hetked hiljem koputus. Vaevalt see mõni suvakas oli.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2013 22:58:53 GMT 2
"Ja oma tüütut väikevenda talunud," lisas Kitty. Talle tegi see poisike pigem nalja ja huvitav oli kuulata ka seda, kuidas Joziah alati vanemate kukununnu on. "Speak of the devil," muigas Kitty Unique'i sõnade peale, kui uksel koputust kuulis. Ta oli kindel, et see on Cam. Avanud ukse, ei pidanudki Kitty pettuma, kui oodatud külaline juba seal seisis. "Hei, Cam, tule sisse," tervitas neiu oma sõpra ja astus ukse eest ära, et kutt saaks tuppa tulla. "Ma kutsusin teid küll pitsat tegema, aga ma juba alustasin siin üht-teist. Võite mulle kööki ikkagi appi tulla, sest tainas veel kerkib ja pitsakate tahab veel valmistamist. Mis aga peamine - tundke end kui kodus," rääkis Erica ning hakkas juba kööki tagasi minema, oodates sõpru järele.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 0:40:13 GMT 2
"Hei, tšikid!" tervitas Camden sõbrannasid ja astus sisse. "Ma tõin cocat ja sidrunimahla, mis on koos üks parimaid jooke," teatas mees, järgnedes kööki. Pannud asjad lauale, vaatas ta, mida teha saaks. "Sul olid klaasid... Siin?" küsis noormees ning tegi kapiukse lahti ja leidis sealt kolm kõrget õlleklaasi. Need laua peale tõstnud, jäi ta vaatama, kuidas saaks veel kasulik olla. Camden kandis siniseid teksaseid ja valget üleskeritud varrukatega T-särki, mis oli saadud ühe bändi loosist. Timothyl oli erakordselt hea õnnigasugu lotode ja loosimistega.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 28, 2013 0:59:33 GMT 2
"Ära mulle seda jõmpsikat parem meelde tuletagi. Ta suudab mul iga päev harja punaseks ajada," lausus Unique tüdinenud toonil. Üksiku lapse elu on kindlasti palju kergem. Nagu Uni arvanud oli, osutus tulijaks Camden. Ei läinudki tal eriti kaua aega. "Tsauki," naeratas Unique, kui tüüpi nägi. "Nagu näha, siis toidust ja joogist meil täna puudust ei tule," sõnas näitsik, järgnedes teistele kööki, et ka ennast kuidagi kasulikuks teha. Niisama juures passimine ja pläkutamine polnud väga Unique'i teema. "Hmm... jagad ehk kõigile ülesanded kätte?" pöördus Ashlynn Kitty poole. Nii saaksid nad kiiremini selle valmis ja võiksid pitsa ahju toppida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 1:14:26 GMT 2
"Ta on nii lahe ju," tögas Kitty, kes vahepeal oli seda poisikest ise ka kiusata saanud. Vähemalt ei saanud tema selle eest peapesu ja tatt jättis sõbrannad siis rahule ka. "Tundub, et süüa-juua on meil jah täna päris korralikult," nõustus tüdruk ja pöördus siis Cami poole, kes Cocat ja sidrunimahla oli toonud. "Ma pole seda combot küll kunagi proovinud, aga kõlab hästi," lausus ta naeratades ning noogutas, kui Cam klaaside kohta küsis. "Mis mul muud üle jääb," kehitas Rica õlgu. Ülesanded tuleks tõesti ära jaotada, kuigi mingisuguse valikuvõimaluse jätab Kitty oma sõpradele ka. "Kuna mina tegin juba taina ning hetkel riivin juustu, siis otsustage ise, kumb teist hakkab hapukurke ja tomateid lõikuma ning kumb praeb hakkliha," andis Erica sõpradele võimaluse end kasulikuks teha, vaadates kordamööda otsa nii Camile kui ka Unique'ile.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 28, 2013 1:25:11 GMT 2
"Kui ta tõesti nii lahe on, siis miks sa mu väikese venna asemel Alejandrole silma viskad?" tögas Unique sõbrannat vastu. Tegelikult ei suudaks ta kuidagi Joziah't koos Kitty või mõne teise oma sõbrannaga ette kujutada. See tunduks lihtsalt nii... vale. Pealegi on tüüp veel liiga noor ja täiesti lapsik. Ja mis puutub Cocasse, siis seda joob Unique isegi liiga tihti. Sama käib ka kohvi kohta. Tal on kofeiinist kerge sõltuvus, mida näitsik endale tunnistada ei taha. "Ma võin lõikuda. Siis pole vähemalt ohtu, et Cam enda näppudest kogemata lahti saab," muigas Ashlynn, liikudes laua juurde, et tööle asuda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 10:54:34 GMT 2
"Kes on lahe kutt, mina?" noris Cam tüdrukuid ja kuulas seejärel ülesandeid. "Vaimukas," sõnas noormees Uni kommentaari peale. "Ma teen tatokaid ja sa arvad, et ma ei oska hakkida?" esitas mees retoorilise küsimuse, aga pani pliidi tööle ja panni vähese õliga tulele. Oodanud, milll pann kuumeneb, hakkas Cam rääkima:"Homme tuleb üks tüdruk endale megalahedat tatokat tegema. Algab selja peal ja lõppeb rindade all. Selline väät tabalukkude ja lilledega." Tim hindas suuri töid rohkem, kuna neid võis kunstiteosteks kutsuda. Väikseid liblikaid ja lõpmatuse märke võisid algajad ka vorpida. "Mul homme suhteliselt tühi päev muidu, keegi ei tha tattood?" uuris mees muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2013 14:54:04 GMT 2
"Sest esiteks arvaksid inimesed, et ma olen pedofiil, kui nad mind su väikse vennaga näeks... khm... tead küll, mida tegemas," vastas Kitty, kuid tõmbus näost punaseks, kui sõbranna tema crushi mainis. "Ja teiseks... Pead sa mulle kogu aeg seda nina alla hõõruma?" küsis Erica tüdinult, kuni Cami küsimust kuuldes pilgu hoopis noormehe poole pööras. "Jah, Cam, sa oled ka lahe," lausus tüdruk ja patsutas noormeest õlale, enne kui juustu uuesti riivima hakkas. Unique'i kommentaar Cami pihta pani Rica turtsatama. Tundub, et see tüdruk end juba vaos hoidnud. Samas kuulas Kitty Cami juttu ja noogutas endamisi kaasa. "Ma olen kindel, et sa juba ootad seda... if you know what I mean," muigas Kitty ja vaatas kavalalt kulme kergitades Cami poole. "Ja väga kena pakkumine, aga seekord jätan oma naha ikka puhtaks," sõnas neidis. Tätoveeringud polnudki väga tema rida.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Unique O'Brien on Jul 29, 2013 1:24:48 GMT 2
"Iuu, Kitty, see on küll tõeliselt rõve," manas Unique näole grimassi, kui kuulis, mida sõbranna ta väikese venna teemal edasi rääkis. "Kui sa ise mulle seda tüüpi pidevalt meelde ei tuletaks, siis ma ilmselt ei hõõruks seda sulle nina alla," arvas Unique. "Sisetunne ütleb mulle, et ühtegi meest köögis ei maksa usaldada. Peaks koguni üle kontrollima, kuidas sul selle hakklihaga minema hakkab," rääkis Uni lõbusal toonil, pilk Camile pööratud. Muidugi ei mõelnud ta kõike seda tõsiselt, kuid komme sõprade kallal nokkida tegi oma töö. See on muidugi iseasi, kui tõsiselt teised tüdruku juttu enam võtavad. "Mina jätaks ka vahele. Tätoveeringud pole just minu jaoks. Vähemalt mitte praegu," lausus Unique ning võttis ühe tomati, et see lõikudeks tükeldada.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 11:56:56 GMT 2
"Ma arvan, et ma oskan teha paremat sidrunikooki kui sina, nii et kuss," vastas Camden Uni norimisele. Varsti pani mees hakkliha pannile ja lisas soola-pipart, et toidul ikka mingisugune maitse ka oleks. "Kuule, Erica, ma olen siiski vaimustuses sellest suurest tööst, mitte juhuslikul pilgul," lisas Camden ja pööritas silmi. "Ma arvasingi, et te keeldude," tõdes noormees ning hakkas hakkliha segama. "Keegi festivalile läheb?" vahetas Camden teemat.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 14:13:11 GMT 2
"Erica," parandas Kitty Unique'i. Kittyle ei meeldinud tema eesnimi, sest just selle pärast teda kiusati ja nii eelistas ta alati Ericat. Tüdruk isegi tutvustas end Ericana. "Muidugi," turtsatas ta, kui sõbranna ütles, et võib-olla ei hõõrukski ta neiule tema silmarõõmukest pidevalt nina alla. Samas tüdrukud kippusid ikka poistest rääkima ja siis jõudis Erica ikka oma jutuga lõpuks selle noormeheni. "Aga tee meile kunagi üks sidrunikook," muigas Erica Camdeni ja Unique'i vahelise norimise peale. Siis saab sõbranna näha, kas Cam oskab paremat sidrunikooki teha või mitte. "Nojah, ikkagi on sul homme hea päev," oli Erica kindel, sest tema meelest saab Cam siis oma järjekordse meistriteosega hakkama. Tattookunstikuna oli noormees täitsa andekas, kuigi Kitty ise tätoveeringut ei tahtnud. Vähemalt mitte veel. "Jah, ma mõtlesin küll, et käiks ära. Pealegi on see mu esimene suurem üritus uues linnas," sõnas Rica, kui juustu riivimise lõpetas. Nüüd otsis neiu ühe väikse kausikese ja valas kogu riivitud juustu sinna, seejärel pesi ta riivi puhtaks ja läks Unique'ile appi köögivilju tükeldama.
|
|