|
Post by Deleted on Jun 15, 2013 17:35:27 GMT 2
Kui Alejandro Helenalt selle märkmepaberi sai, hakkas ta naerma. Kena number küll, aga teha pole sellega paraku mitte midagi. "Aitäh. Eks ma täna öösel siis helistan talle," teatas tüüp lõbusalt. "Jajaa, ma saan aru küll. Ära võta liiga isiklikult," sõnas Alejandro. Kõikide inimeste üle ei saa mõne lollaka põhjal otsustada. "Üks hetk," ütles Alejandro. Varsti saigi film käima pandud ning mõlemad asusid seda vaatama.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jun 15, 2013 17:44:11 GMT 2
Ha! Success! Alejandro ei läinud küll õnge, ent oma nalja luges Helena siiski õnnestunuks, sest noh...Alejandro hakkas naerma. See oli vähim, mida Helena ootas, et see nali läbi läheks. Kui tüüp veel öösel helistada lubas, ei suutnud ka Helena naeru tagasi hoida. Edu talle! "Ma ei võtagi," lausus näitsik. Kui Alejandro filmi peale pani, viis Helena oma silmad ekraanile ning haaras ühe võileivagi. Nämma. Tüdruk võis oma tööga ilmselt rahule jääda. "Haha, päris hea...pidu garaažis," kommenteeris näitsik filmist üht stseeni. Seal oli hea muusika ka. Siiski ei pidanudki Helena filmi lõpuni vastu, sest silmad hakkasid kinni vajuma. Niisiis toetas ta oma pea kergelt Alejandro õlale ja uinus...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2013 17:53:31 GMT 2
Alejandro asus samuti huviga filmi vaatama, kuigi ta oli seda ennegi näinud. Siiski toimus see piisavalt ammu, mis tähendas, et päris kõike ta filmist kohe kindlasti ei mäletanud. Vahepeal haaras temagi mõne võileiva või pitsalõigu ning rüüpas õlut peale. Päris tore õhtu kujunes sellest. Mingi aeg avastas mees, et Helena on magama jäänud. Mis seal siis ikka, las ta magab. Vähemalt tema ise jõudis küll selle lõpuni vaadata. Hiljem lasi ta Helenal diivani peal edasi magada, kuni Daniela lõpuks koju saabus ning oma sõbranna üles äratas. Alejandro ei jäänud vaatama, mida nad kahekesi edasi teevad, vaid läks oma tuppa. Naistele peab ju ometi privaatsust ka lubama.
OT: läbi
|
|