20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Amaria Wall on Apr 1, 2013 17:42:26 GMT 2
Amaria ei suutnud kerget muiet ära hoida, kui mehe teist küsimust kuulis. Siidristkangemat ei taha.. Oh, he knew her so well! "Mhmh," noogutas ta, vaadates hetkeks mujale, samal ajal lisades: "Vähemalt esialgu." No kammoon! Ta oli peol. Ta ei kavatsenudki piirduda ainult siidriga. Eks muidugi ei kavatsenud ta ennast ka laua alla juua, kuid selle pärast muretsemine jääb juba hiljemasse tulevikku. Mis puutus tantsude lugemisse, siis tegelikult ei olnud neidisel õrna aimugi, kas lugu oli vahepeal vahetunud või mitte.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2013 19:23:34 GMT 2
Jocelyn embas kergelt Arit vastu, kuni üks kutt nendega liitus. Tüdruk mõõtis tüüpi hetkeks pilguga ja kergitas kergelt kulmu. Oli küll kena kutt ja tundus, et tal on mõnus iseloom ka. Või noh, ta paistis selline rõõmsameelne ja tore poisu. "Hei," ütles ta ka kutile. "Jocelyn," tutvustas Venus end, kuni Ari ja see tüüp rääkima jäid ning siis temagi juba kuhugi pinkidele tiriti. "Las ma rüüpan ka," ütles Venus sõbrannale, kes juba jooki kurgust alla hakkas kallama. Tegelikult võiks hiljem mõned shotid ka teha, kui saab. Peagi nägi Jo aga kuskilt tuttavat lokkis juuksepahmakat ning ajas end justkui välgust tabatult püsti, joostes juba poisi poole, kuni noormees ühe kõva kallistuse sai.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 2, 2013 16:40:45 GMT 2
Ariel oli juba uue pudeli endale avanud, kui märkas Sami ka nende poole tulemas. Ta muigas, kui Jo sugulasele vastu tõttas. 'Armupaar,' mõtles ta endamisi lõbusalt ja viis siis pilgu Alejandrole. "Tantsida tahad?" päris ta mehe käest. Ari ajas ennast toolilt püsti ning rüüpas jooki.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2013 18:35:40 GMT 2
Kui Ari sugulane järsku kuskilt välja ilmus, ei jõudnud Ale teda isegi tervitada, sest juba jooksis too Jocelyni-nimeline tšikk tüübile vastu. Ju siis on paarike või midagi, mis tähendab, et neil peaks laskma omaette olla. Nägid välja küll nii, nagu oleksid nad teineteisest huvitatud. Kuulnud Arieli küsimust, Alejandro noogutas. Tantsimisele polnud küll põhjust ära öelda. Oma viski lõpetanud, sokutas mees klaasi kuskile eest ära ning haaras Aril käest kinni. "Lähme," sõnas ta vaikselt edasi liikuma hakates.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2013 18:58:34 GMT 2
"Noogutan ja teen targa näo ette," lausus Kennedy muigega. Need sõnad olid tõesti tüdruku jaoks ainult sõnad, tähendust nad ei omanud. "Siis peab mingisugusel hetkel ära kaduma. Ma ei taha, et see pidu lõppeks nagu eelmine," ütles neiu ja krimpsutas nägu. Ei olnud vaja seda meenutada. Aga noh, Kennedy ei saanud eelmisel peol toimunut kuidagi ära ka hoida. Castiel turtsatas. Muidugi ei saanud Kennedy tema gibberishist aru, seda lahti seletama hakata oleks tema jaoks põnev, temakese jaoks aga segane ja igav pealekauba, nii et ta jättis selle mõtte sinnapaika. "Nagu eelmine?" uuris mees uudishimulikult. Võtnud oma pudelist veel ühe lonksu, lasi ta pilgul üle neid ümbritsevate inimeste liikuda. Kennedy õnneks ei läbustanud veel keegi. Veel.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Apr 3, 2013 20:21:21 GMT 2
"Jah, nagu eelmine," kinnitas neiu kerge peanoogutusega. "Ma ei tea, kas sa kuulsid, aga märtsi keskpaigas oli ka üks sellelaadne pidu. Kellegi vanemaid polnud kodus ja otsustati korteris pidu pidada. Noh, naabrite pärast polnud vaja ka muretseda, seal kortermajas olid paljud kas laksu all või siis neid polnud kodus. Mingi kella kahe ajal oli võõrustaja täiesti täis ja ma mõtlesin, et peaks ära tulema. Muidugi hakkas siis mingi võõras kutt toda tšikki näppima ja noh, see neiu ei osanud ka midagi väga enda kaitseks teha. Ma siis läksin tüübiga vaidlema, sest tšikk ise ütles mitu korda, et tal on poiss-sõber olemas. Ma ei tea, miks teda küll peol ei olnud, aga teine teema. Too tüüp oli kerge auru all ja ta hakkas vägivaldseks muutuma. Ta tõukas mind ja Jayme'it ja siis tuli mu sõber, kes pani tüübile paremsirge kirja. Edasi läks asi põrguks, politsei tuli ka kohale, korter purjus alaealisi täis. Ma vedasin sõbraga endale olulisemad inimesed paar korrust kõrgemale, kus nad kõik kohe magama jäid. Vägivaldsest peorahvast viidi ainult osad ära," lõpetas Kay enda jutuga.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 4, 2013 20:07:24 GMT 2
Ariel ja Ale suundusid tantsima, Ari meeldivalt üllatunud, kui poiss tal käest kinni võttis. Kui nad tantsuplatsile jõudsid, libistas tüdruk enda käed ümber mehe ning hakkas keha muusikaga kaasa liigutama. Hea muss käis ning Arielil oli juba veidi jooki ka sees, mis tekitas talle topelthea tuju. "Kas sa tahad pärast minu juurde tulla?" esitas Ariel täiesti "süütu" küsimuse, ise suuga päris poisi kõrva juures olles.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Apr 4, 2013 20:10:22 GMT 2
Samuel haaras Jo enda embusesse ja keerutas teda kergelt. "Kellelgi on hea tuju," lausus ta siis rõõmsameelselt. Ta ei pannud tähelegi, kuidas Jo ja Alejandro rahva sekka kadusid, hetkel oli poisil silmi vaid kaunitari jaoks, kes tema käte vahel oli. "Kus siit juua saab?" päris ta siis ja lasi silmad korraks rahvamassil ringi käima. Samuel ei keerutanud enam Jo'd aga siiski puhkas üks tema käsi rahulikult tüdruku pihal.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2013 20:58:03 GMT 2
Ei olnud ka Alejandro praeguseks enam kõige kainem, kuid mõtlemisvõime puudumise üle ei saanud veel kurta. Tuju oli küll tunduvalt lõbusam kui tavaliselt, kuigi enamuse ajast polnud sellel midagi viga, mis omakorda tulenes Alejandrole omasest positiivsusest. Ka tantsimine tuli praegu välja loomulikumalt kui tavaliselt - mitte et Alejandrol muidu sellega probleeme oleks. Ta lihtsalt ei sattunud eriti tantsima. Arieli küsimuse peale hakkas Luis esimese hooga naerma, kuid võttis endale siiski natuke aega mõtlemiseks. "Miks ka mitte," vastas ta lõpuks. Polnudki juba ammu Aril külas käinud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2013 21:06:55 GMT 2
Jocelyn naeris kergelt, kui Sam teda keerutas, aga selline tervitus oligi hetkel kõige parem, eriti veel, kui tüdruk ise parajalt peomeeleolus oli. "Kuidas mul saakski halb tujua olla, kui sina siin oled?" küsis näitsik. "Pealegi oleks ma vastasel juhul siia tulnud ainult põhjusel, et endal nina täis tõmmata." Päris nii see asi ilmselt ei olnud, sest kui Jo juua tahtis, oleks ta lihtsalt mõnda baari läinud, kus dokumenti nii väga ei küsita. GPB oleks siis ehk kõne alla tulnud. "Aga lähme ja vaatame, kui sa just tantsida ei taha. Sest mina küll liigutaks end," arvas Jocelyn, tumedad silmad Samuelil. Ta lihtsalt ei süvenenudki esimese asjana sellesse, kust juua saaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Apr 4, 2013 21:18:35 GMT 2
"Kõigpealt väike jook ja siis võime tantsida niipalju, kui sa vaid soovid," lausus Samuel lõbusalt ning nad liikusid rahvamassis edasi, et Sam endale jooki saaks kuskilt. Varsti jõudsid nad sinna, kus Ariel ja Jo enne olid istunud. Sam vajus toolile ning tõmbas Jo endale sülle. Ta avas endale õlle, mis seina ääres blokis vedeles.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2013 21:36:05 GMT 2
"Nagu härra soovib," ohkas Jocelyn ning läks Samiga mehe käest kinni hoides kaasa. Ah, muidugi, sealt pidi jah jooki saama, kus nad enne Arieliga istunud olid. Istunud Samuelile sülle, libistas Jo oma sõrmed Samueli vallatutesse lokkidesse ning sasis neid õrnalt. Mõnusad pehmed lokid. "Anna mulle ka lonks," palus Jo, kui Samuel õlle avas. Võiks selle õlle ka ära proovida, sest see oli midagi, mida Jo varem proovinud ei olnud.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Ariel Hemingway on Apr 4, 2013 21:41:23 GMT 2
Ariel liigutas keha, muusika oli päris vali aga hea. "Tore," karjus ta üle muusika ning sellel hetkel jäi just muusika vait. Tüdruk hakkas täiega naerma aga muusika läks uuesti käima ja tema naeru ei olnud enam nagunii kuulda. Ta elas hoopis edasi Alejandro seljas ning liigutas täiega enda keha.
Nad olid juba üle poole tunni tantsinud, kui Ari enam ei jõudnud. Ta võttis Alejandrol käest kinni ja vedas ta tantsuplatsilt minema, eraldatud nurka ning toetas ennast siis vastu jahedat seina. "See oli lõbus!" lausus ta siis ning lisas: "ja väsitav ka!"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Samuel Hemingway on Apr 4, 2013 21:57:19 GMT 2
Samuel ulatas pudeli Jo poole. "Ma ei teadnudki, et sa õlut jood," lausus ta siis. Aga kui ta mõtlema hakkas, ei teadnud ta ikka veel tüdrukust paljusi asju. Loodetavasti muutub see, kui nad rohkem suhtlema hakkavad. Poisile meeldis, kui Jocelyn tema lokke sasis. Sam ei teadnud, et tegelt ei olnud Jo varem seda joonud. Tegelt oli see üldse temast väga vastutustundetu, et ta siis alaealisi jootis. Aga noh, tegelt oli ta ise ka alakas, kui nii võtta. Lihtsalt veidike vanem. Aga mis ta teha sai, kui neil Jo'ga koos nii fun oli.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2013 22:18:56 GMT 2
Ega sellest valjust muusikast oli tõesti raske üle rääkida, aga kui väga tahta, saab ikka hakkama. Kõik lood polnud ka nii hullud tümpsukad, et kõrvakuulmise ära kaotada ähvardaksid. Rohkem midagi ütlemata jälgis Alejandro neidist, kes justkui elu eest kargles - huvitav vaatepilt oli. Pealegi oskas Ariel tantsida ning seda isegi paremini kui nii mõnigi noor tšikk sellel peol. Ja nagu näha oli, siis peo suutsid nad tõepoolest käima tõmmata. See aeg läks kuidagi väga kiiresti mööda, kuni Ari ühel hetkel Alejandro lihtsalt tantsuplatsilt kättpidi minema tiris. Muiates järgnes Ale neidisele. Neidise sõnadega pidi ta nõustuma, sest kogu see tõmblemine väsitas ikka korralikult. Väike puhkus ei teeks üldse paha. "Tõsi. Mida sa edasi teha tahad?" uuris Luis. Kui Ari just natuke puhata ning hiljem edasi tantsida ei taha, võivad nad ka minema hakata.
|
|