|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 20:50:14 GMT 2
Oli järjekordne esmaspäev ehk päev, mida Oscar üle kõige jälestas. Ühe pikema vahetunni ajal kõndis ta koridori enda kapi juurde, et sealt mõned asjad võtta. Sellest, mis reedel juhtus, mäletas Ozzie üsna vähe, kuna ta oli tollel saatuslikul õhtul ennast päris korralikult täis joonud. Küll aga mäletas Oz tüübi nime, kellega ta natuke amelenud oli - Lucas Sommers. Kuidas ja miks aga kõik üldse alguse sai, Oz endale seletada ei osanud. Ega ta ei mõelnudki eriti selle peale, kuna teadis, et too reede jäi neil esimeseks ja viimaseks. Arvatavasti ei taha Sommersi-tüüp teda kainest peast nähagi. Võtnud kapist järgmiseks tunniks vajalikud õppematerjalid ja toppinud need endale kotti, lükkas Ozzie kapi enda järel kinni ja hakkas edasi liikuma.
OT: Logan
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 21:33:54 GMT 2
Logan oli endiselt ärritatud sellest uudisest, mida ta oli kuulnud ning kõige hullem oli see, et Lucas oli öelnud, et see oli kõik tõsi. Noormehel oli olnud aega, et välja uurida, kellel oli õnnestunud ta kaksikvenna orientatsiooni muutma panna või vähemalt panna Lucast selles kahtlema. Logan ei suutnud aktsepteerida seda ning isegi kui ta oli selleks sunnitud, siis see ei tähendanud seda, et Oscar pääseks ilma igasuguse karistuseta. Kui ta tahab gei olla, siis olgu edasi, kuid ärgu määrigu seda teistele pähe.. Loganil polnud plaanis noormehele koolis midagi öelda või teha, aga just siis märkas ta eemalduvat Oscarit. Logan tegi paar kiiremat sammu ning koputas noormehe õla peale. Kui viimane seisma jäi ja ümber pööras, sai Oscar ühe ilusa paremhaagi osaliseks. "Kui sa tahad gei olla, siis ole, kuid ära hakka seda teistele pähe määrima!" ütles Logan noormehele vihaselt. "Selge?" küsis Logan, tumepruunide silmade vihane pilk Oscaril kindallt püsimas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 21:49:06 GMT 2
Oscar oli rahulikult teisele korrusele jalutamas, kui keegi talle ootamatult selja tagant lähenes ning lõpuks õla peale koputas. Selle peale pöördus Oz muidugi ümber, millele aga järgnes paremhaak. Kõik käis nii kiiresti, et Oscar ei jõudnud isegi täielikult veenduda, kellega lööja näol tegu oli. Kuna tema oli rahulikuma loomuga ja kaklustesse väga ei kippunud, ei tormanud Oz ka vastu lööma. Selle asemel kavatses ta tüübilt aru pärida. "Ma ei saa aru, milles nüüd järsku probleem on. Reedel ajasid sa hoopis teistsugust juttu..." alustas Oscar, kes polnud veel taibanud, et ta ei rääkinud mitte Lucase, vaid tolle kaksikvenna Loganiga. "Kui teada tahad, siis mitte kedagi pole võimalik geiks muuta," lisas noormees, kuigi teadis, et nende sõnade eest võib ta vabalt veel mõne kolaka saada. Ei huvitanud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 22:01:49 GMT 2
Logan oli valmis, et Oscar lööb teda vastu, kuid selle asemel oli noormees nagu vanaa rahu ise. Kuidas kurat ta peaks andma peksa kellegile, kes isegi ei ürita vastu võidelda? Järgmine lause ajas Loganit hetkeks segadusse ning alles siis jõudis talle kohale, et Oscar arvas, et tegu on Lucasega. See lause ärritas Loganit veelgi rohkem, kuna Oscar tuletas meelde, mida ta koos Lucasega tegi. "Punkt üks, sa ajad mind mu kaksikvennaga segamini - ma olen Logan, mitte Lucas," lausus noormees ning lükkas Oscari vastu seina. "Punkt kaks, ilmselgelt on, kuna ta pole kunagi enne oma orientatsioonis kahelnud," jätkas Logan ning Oscar sai taaskordelt paremhaagi osaliseks, mille tagajärjel hakkas Oscari nina verd jooksma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 22:21:14 GMT 2
Üritades ikka veel rahu säilitada, kuulas Oscar, mida tüüp rääkis. Pagan, ta oli kaksikud omavahel segamini ajanud. Nii juhtub, kui kõik liiga kiiresti käib ja reageerimiseks jääb nii vähe aega. Kui tüüp ta järgmisel hetkel vastu seina lükkas, sai Ozzie'l lõpuks mõõt täis. Kaua võib? Nüüd lõi ta tüüpi juba vastu - Logan sai kena rusikahoobi paremasse näopoolde. Kiiresti järgnes Logani poolt veel üks paremhaak, mis Oscari nina veritsema pani. Nõme, et tal taskurätikut praegu kuskil võtta ei olnud. Selle asemel, et tüüpi uuesti vastu lüüa, võttis ta hoopis ühe käega oma ninast kinni. Polnud tarvis, et veri riiete peale valguks. "Calm down," sõnas Oscar tasasel toonil. "Ma ei teinud mitte midagi, mis oleks su vennale vastumeelne," jätkas kutt. Ta ei uskunud, et Lucas oma kaksiku siia talle tappa andma saatis.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 22:33:45 GMT 2
Lõpuks ometi võitles Oscar ka vastu. Ta ei oleks suutnud ilmselt Oscarit väga kaua peksta, kui viimane oleks lihtsalt niisama seisnud. "Sa ütled mulle, et Mina peaksin maha rahunema?" küsis Logan uskumatusega. Ta kavatses teha kõike muud kui maha rahuneda. Jutt oli siiski tema kaksikvennast, kellele Oscar külge lõi. Noormees eiras seda, et nende ümber kogunes veidi rahvast ning möödujad neile imelikke pilke viskasid. "Sa ikka kohe tahad, et ma sind veel lööksin," lausus Logan teravalt, kui ta Oscari viimast lauset kuulis. Mees ikka oskas valida lauseid, mis teda ärritasid. "Ta EI OLE gei, seega unusta see ära, mis iganes plaanid sul olid," lisas Logan veel seejärel vihaselt ning ei suutnud vastu panna ahvatlusele Oscarile veel ühte paremsirget kinkida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 22:49:02 GMT 2
Kui sõnadega olukorda lahendada ei saanud, tuli rusikad käiku lasta, olgugi et Oscarile selline sündmuste käik ei meeldinud. "Kellele siin veel? Sina oled ju praegu ainus, kellel on enesevalitsusega raskusi," ei jäänud Oz tüübile vastust võlgu. Mingil määral ta isegi mõistis Loganit, aga see ei tähendanud, et ta ennast niimoodi kohelda laseks. Ka Oscar ei teinud märkama rahvahulka, kes oli justkui vere lõhna haistes kaklust jälgima kogunenud. "Mina ei olnud see, kes norima tuli, kuid ega minagi sulle võlgu jääda ei kavatse," kostis Oscar tüübi järgmise lause peale ning oma sõnade märgiks sai Logan tema poolt teise obaduse kirja, nii et tüübil huul veritsema hakkas. "Mul ei ole mitte mingeid plaane. Kui sa siiani veel aru ei ole saanud, siis ma olin purjus. Ka sinu vend oli purjus. Ma isegi ei tea, kuidas see juhtus," üritas Oscar selgitada, aga järgnevast oli näha, et see ei mõjunud eriti...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 23:00:03 GMT 2
Esmaspäeval kooli minek polnud Lucase jaoks just kõige kergem samm - kurat teab, kui kiirelt selline mõnus info liikus ja kui paljud sellega kursis olid, mis reedesel peol juhtunud oli. Nagu ta tunda sai, oli infotera üsna vilkalt ringi lennelnud, sest mitmed tulid tema juurde ja küsisid otse, kas ta on nüüd pede või mis tal viga on. Mida sa sellistele ikka ütled... Nagu sellest oleks veel vähe olnud, tuli ühel pikemal vahetunnil tema juurde üks klassivendadest, kes teatas, et tema vend peksab ühte Seniori. Muidugi võttis Luke jalad selga ning kiirustas kakluskohta, kus hea hulk inimesi pealt vahtis. "Logan!" hüüatas ta enne, kui vennani jõudnud oli, ja kui ta kaksikul käsivarrest kinni oli saanud, tõmbas ta Logani eemale. "Mis teil viga on?" nõudis ta esiteks oma kaksiku ja seejärel teise kuti poole vaadates... kelles ta tundis ära selle tüübi peolt, sellesama, kellest kõik alguse oli saanud. Fuck. "Sina!" ei jätnud Lucas oma reaktsiooni enda teada. Ja rohkem ei osanud ta enam sõnadesse panna, sest... ei osanud, noh. See tüüp siin oli põhjuseks, miks ta Loganiga peaaegu karvupidi kokku oli läinud ja endale enam ilmas kohta leida ei suutnud. "Me läheme ära, Logan," pressis noorem kaksik hammaste vahelt, hakates venda ära tirima.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2013 23:15:36 GMT 2
Saanud Oscarilt uue obaduse, tundis Logan veremaitset suus. Tal oli noormehe argumentidest savi. Ta lihtsalt pidi kellegi peal end välja elama ning kuna Logan süüdistas Oscarit oma kaksikvenna orientatsioonimuutuses, siis oli tegu suurepärase inimesega, kelle peal oma jõudu rakendada. "Mul on täiesti savi, kas te olite purjus või mingisuguse kuramuse laksu all, fakte see kurat ei muuda. Kui tahad olla gei, siis ole gei, kuid ole seda nendega, kes on samuti geid, mitte ära suru end teistele peale raisk," rääkis, või peaaegu et karjus, Logan ning järgmisel hetkel kuulis noormees Lucast. Kurat, oli teda veel siia vaja. Ta oleks Oscarile just veel ühe hoobi kirja pannud, kui Lucas teda takistas ja eemale hakkas tirima. Selle peale tõi noormees kuuldavale paar värvikamat vandesõna. "Lase mind lahti," lausus Logan ning üritas end venna haardest lahti rabeleda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 23:32:42 GMT 2
Oscar tahtis juba tüübile näkku röökida, et tema ei suru ennast mitte kellelegi peale, aga sinnani ta ei jõudnudki, kuna samal hetkel otsustas Lucas välja ilmuda. Oli seda ka nüüd vaja? Rahvahulk nende ümber sai ikka sellist show'd, mida polnud juba ammu nähtud. Nagu kohe selgus, oli Lucasel nende reedene temp veel meeles. Noormehe hääletooni põhjal tegi Oz järelduse, et Lucas kahetses juhtunut. Ei tulnud kohe üldse mitte üllatusena. "Sa võiksid oma kaksikvennale öelda, et ta väheke tagasi tõmbaks," pöördus Ozzie nüüd Lucase poole. Seda reedet ta praegu küll kommenteerida ei tahtnud. Parema meelega tõmbaks lihtsalt uttu ega teeks kummagi Sommersiga enam mingit tegemist - täpselt nii, nagu oli varemgi, enne seda mitteplaneeritud amelemist, mille Oscar üldse unustada tahtis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 23:43:38 GMT 2
Eh, ta ei kahetsenud seda, mis reedel toimunud oli, isegi kui tal selle tunnistamise pärast sees keerama hakkas - ta kahetses seda, mis järgnes ja väliselt aset leidis. "Ei lase," nähvas Lucas Loganile, kui see enda lahtilaskmist nõudis, "sa lähed talle jälle kallale." Kui teine kutt suu lahti tegi, pööras noorem kaksik oma silmad sellele. "Ma veel räägin sinuga," lubas Luke kutti sõrmega sihtides. Esiteks selleks, et vabandada, et tema vend nii tuliselt reageerinud oli. Teiseks... Olgu see tüüp kogu tema täiusliku maailma kui tahes peapeale pööranud, tema oli hetkel ainus, kes saaks vastuseid anda ja asju lahti seletada. Isegi kui Loganile see ei meeldi. Logan ei ole tema. Ta oli olnud purjus, see kutt oli olnud purjus, aga praegu olid nad mõlemad kained - it's not like he's going to attack him right when they are alone.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2013 23:53:05 GMT 2
Ega Oscaril polnudki enam eriti midagi teha. Ta kas vaatab pealt, kuidas need kaksikud omavahel jagelevad või jalutab lihtsalt minema. Otsustanud teise variandi kasuks, heitis Oz veel kiire pilgu mõlemale vennale, veendumaks, et talle uuesti mingit hoopi ei järgne. Kui sellist ohtu polnud, seadis noormees end minekule, aga vaevalt oli ta jõudnud ühe väikese sammu astuda, kui Lucas mainis, et tahab temaga rääkida. Oz küll ei arvanud, et neil enam millestki rääkida oleks, kuna tema arust oli kõik juba selge. Või tahab äkki Lucas ka teda sõimata ning käskida edaspidi eemale hoida? Vahet pole - kui tahab rääkida, siis võib ta ju Lucasele seda 'rõõmu' pakkuda. Sõnagi lausumata seisis Oscar ikka enda vanal kohal ning ristas käed rinnal, et vaadata, mis edasi saab..
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 4, 2013 0:01:37 GMT 2
Selge oli see, et Lucas oli ta peale pahane, kuid ega see ei tulnud ka erilise üllatusena. "Sa ole üldse vait," karjus Logan Oscarile ning hetkel oli ta tänulik, et Lucas teda kinni hoidis. Ta oleks selle raisa muidu lihtsalt maha löönud. Noormees rapsis end lahti ning kuulnud, et Lucas lubas Oscariga rääkida, polnud Logan kaugel, et oma kaksikvennale virutada. "Ja sa EI räägi temaga," lausus Logan, vaadates oma tumepruunide silmade vihasel pilgul Lucasele otsa. Kurat kui vihane ta ikka hetkel oli.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2013 0:10:12 GMT 2
"Kurat küll, Logan, sa ei ole mina! Sa ei ela minu elu! Teen, mis tahan, sa ei tule mulle ütlema, mida ma teen või tegemata jätan!" tõstis Lucas häält, sest Logan käitus täpselt samamoodi nagu eelmisel laupäeval, kui G-pomm nende musterperre kukkus. "Mis, sa kardad, et reede kordub? Kordub või ei kordu - mis see sinu mure on?" Nüüd oli tema kord pealtvaatajaid eirata. Kurat teab, mida Logan siin juba välja karjunud oli, rohkem kahju pole enam võimalik teha. "Ma ei lähe ju kuradi võlla, et sa niimoodi käituma pead!"
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 4, 2013 0:33:18 GMT 2
Jei! Peretülid koolimajas.. "Ma tean, et sa ei ole mina, kuid sa EI räägi temaga. Kui sa tahad omale mingit geiteemat, siis vali keegi teine, mitte tema!" karjus Logan nüüd omakorda ja viis pilgu hetkeks Oscarile. Ta ei kannata seda meest kohe mitte üldse silmaotsaski. Tal oli raske end isegi praegu tagasi hoida, et mitte Oscarile veel ühte ilusat paremhaaki kinkida. "Usu või ära usu, see ON minu mure, kuna sa oled endiselt mu kaksikvend ning mulle läheb korda, missuguseid kuradima otsuseid sa oma kuradima elus teed. Kui tahad gei olla, siis ole, kuid mitte selle tüübiga kurat," karjus Logan ning eiras tõsiasja, et Oscar tal seal sama kuuldekaugusel oli. Ta oleks tahtnud nad kõik lihtsalt perse saata ja enda muret üheskoos alkoholiga ära unustada.
|
|