|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 0:43:42 GMT 2
"Jah," turtsatas Lucas nüüd, "ma arvan, et selle teistele kuulutamise osa likvideerisime me tänase etendusega." Ta oli üsna kindel, et THH sotsiaalvõrgustiku vahendusel oli see kõigile teada, et Sommersi kaksikud ühel vahetunnil tülitsesid, sest Lucas oli gei ja Logan tahtis endale sirget venda. Ja et Lucas ei tahtnud üldse venda. Kui armas. Näis, kui kaua neil äraleppimisega aega läheb... kui nad üldse ära lepivad. "Ma lihtsalt..." alustas noormees ebakindlama häälega, tundes end siiski pisut vabamalt kui enne. Oscar oli osaline, Oscar mõistis teda ehk paremini. "Ma ei saa endas enam sotti. Varem oli jah nii, et olime Loganiga kõvad naistemehed, kes tšikke mesijutuga meelitamas käisid, aga nüüd ei tea ma enam, kumba ma eelistan. Ma ei süüdista sind, jumala eest." Luke pööras pilgu taas Oscarile. "Kui see mats pidi ära tulema, siis ma ei saa sellele vastu, aga ma olen siin paras pundar."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2013 21:23:30 GMT 2
Noh, mõnes mõttes oli Lucasel muidugi õigus. Isegi kui ta polnud otseselt ühelegi inimesele näkku karjunud, et on gei, tegi mõne tunni eest juhtunu enam-vähem sama välja. Kui Lucas uuesti rääkima hakkas, hoidis Ozzie pilku temal, üritades endamisi mõistatada, mis sealt järgmiseks tuleb. "Keegi ei käsi sul mingit poolt valima hakata. Mõned inimesed polegi tegelikult ei üks ega teine, vaid kalduvad hoopis kuskile keskele," sõnas Oscar selle peale, kui tüüp väitis, et ei tea, kumba sugupoolt ta eelistab. Lucas võis Oscari arvates täiesti vabalt ka bi olla. Vähemalt see oli hea, et Lucas teda süüdistada ei kavatsenud. Temale piisas juba Loganistki... "Kui sul on mingeid küsimusi, siis ma võin sind aidata. Teeksin, mis suudan," lubas Oscar. Sellega seoses tuli talle meelde aeg, mil ta ise oli alles 'end avastamas'. Algus oli kõike muud kui kerge.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2013 0:35:21 GMT 2
Oscari jutt ei teinud Lucase olemist just kergemaks, kuigi mõjus siiski pisut leevendavalt. "Ma tahaksin Logani nägu näha, kui ütleksin talle, et kõik pole kadunud, võib-olla ma polegi täielikult peast segi, vaid vaatan endiselt naisi, ainult et nüüd ka mehi," sõnas noormees napi muige saatel. On ju esimene samm valguse poole, kui suudad probleemi üle nalja heita? Koolivenna järgmise lause peale leidis Lucas end mõtlemas, et ta saab seda muidu nii delikaatset teemat Oscariga juba üsna vabalt arutada. "Okei..." ütles ta. "Küsimus: miks just mina, mitte mõni muu tüüp?" See küsimus oli tal terve eilse päeva mõttes mõlkunud. Võib-olla oli Oscari valik täiesti suvaline.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 21:13:54 GMT 2
Kuulnud Lucase sõnu, hakkas Oscar naerma. Tõsi, probleemide üle naermine võib vahel tõepoolest abiks olla. "See võiks tõesti huvitav vaatepilt olla, kuigi minu arust sekkub ta liiga palju sinu ellu, olgugi et te olete kaksikvennad," avaldas noormees oma arvamuse. Orientatsioon ei paraku inimese enda teha ja sellest tuleks aru saada. Lucase küsimus Oscarit ei üllatanud, kuna ta juba aimas, et varem või hiljem midagi sellist tuleb. "Me saime omavahel jutule ning kõik järgnev tuli justkui iseenesest. Alkoholil oli väga suur osa selles kõiges. Aga ma ei teagi, mida öelda... Järelikult hakkasid mulle silma?" üritas Ozzie mingisugusegi vastuse välja mõelda, kuna ei mõistnud tegelikult tänaseni täielikult oma reedese õhtu otsuseid.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 22:13:49 GMT 2
Sest alkoholi on kõige parem süüdistada. Samaväärne Jumalaga - kõik saab tema kaela ajada, kui ei osata või ei taheta tõelisi põhjusi välja tuua. Oscari selgituse peale ei osanud Lucas eriti midagi kosta, küll oskas aga eelneva peale. "Mina ja Logan oleme sünnist saati koos olnud ja ma saan temast mingil määral aru, miks ta praegu niimoodi käitub," sõnas ta. "Sa ilmselt tead sellist müüti, et kaksikute vahel on telepaatiline side. Võib-olla isegi on... Ma arvan, et Logan kardab seda, et me kasvame lahku, kui ma teistsugune olen - muidugi püüab ta seda ilusat aega kümne küünega kinni hoida." Venna lepitamine saab olema märterlik, aga ta peab püüdma. Olgugi et see polnud päris tema teha, ei tahtnud ta, et kõik koost laguneks ilma katseta seda päästa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 22:49:50 GMT 2
Ka Oscar leidis, et nii on palju kergem, kui ta süüdistab selles reedeses õhtus just alkoholi, mitte iseennast. Tegelikult toimus kõik loomulikult mõlema koosmõjul. Sinna tuleks lisada ka fakt, et Ozzie on gei, kuid pole ammu ühegi kutiga midagi tõsisemat olnud, mis võis samuti teatud määral tema käitumist mõjutada. Aeg-ajalt lööb ikka meeleheide välja. Sinna pole midagi parata. "Sellel teemal on mul raske kaasa rääkida, kuna endal kaksikvenda ei ole," sõnas Ozzie korraks õkgu kehitades. Vend oli tal küll, kuid aastakese võrra vanem. "Ma siiski usun, et teie vahel saab aja jooksul kõik korda. Küll ta annab sulle meie tembu andeks," lisas Ozzie ning patsutas Lucast julgustavalt õlale, enne kui jõudis aru saada, mida ta tegi. Tõmmanud oma käe kähku tagasi, pööras Oscar pilgu mujale. Ei olnud sobiv hetk millekski selliseks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 23:07:35 GMT 2
Oscari arvamise peale avas Lucas suu, et öelda, vaevalt Logan selle tembu osas sama leplik on nagu tuhvlitäie külmade spagettide osas, kuid Oscari käsi tema õlal pani ta kergelt võpatama, kuna see tuletas meelde möödunud reede õhtu, mis sama selgelt nagu ere unenägu tal meeles oli - ju siis polnud tema üks nendest alkonautidest, kes järgneval päeval suuremast pummelungist mitte midagi ei mäletanud. Võib-olla olekski olnud parem, kui ta poleks mäletanud... Siis ei oleks tal ehk tekkinud soovi Oscarit kallistada või midagi. See soov tekkis. Ja see oli jube. Jube ja põnev üheaegselt. Tundes, kuidas nägu aegamööda, aga järjekindlalt punasemaks tõmbus, lootis noormees, et tänavavalgustus pole piisav, näitamaks tema reaktsiooni. Ta ei saa ju Oscarile midagi öelda...
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 23:22:51 GMT 2
Oops! I did it again... Oscar sõimas ennast mõttes päris krõbedate sõnadega. Miks ta pidi jälle Lucasele käe külge ajama?! Ja nüüd kadus ära ka vabandus, et ta oli purjus. Praeguse seisuga teadsid nad mõlemad, et Ozzie on koguni piinlikult kaine. Noormees teadis, et nüüd tuleb temal midagi öelda, kuid mida? Pea polnud juba pikemat aega nii tühi olnud. "Vabandust, et su võpatama ajasin?" Ei kõlaks ilmselt kõige paremini. Kui Oscar viimaks end kokku võtta otsustas ja pilgu uuesti Lucasele suunas, ei tulnudki noormehe näoilme talle väga suure üllatusena. Oli näha, et teisel olid sõnad täpselt samamoodi kurku kinni jäänud nagu temalgi, mis tähendab, et nad on tasa. "Eeh... ma vist peaksin minema,"sõnas Oz vaikselt, üritades varjata, kui vähe ta tegelikult minna tahtis. Põgenemine tundus aga olevat õige samm. Vähemalt praegu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 23:29:51 GMT 2
Oo, kuidas Lucas tahtis öelda, et Oscar kuhugi ei läheks, võtku vastutus selle eest, mida ta korraldanud on, aga ta ei saanud. Ei söandanud. Pealegi oli reaalsus selline, et nad olid jõudnud sinnamaale, kust ta pidi tagasi pöörama, sest märkamatult oli ta juba peaaegu Westside'i jõudnud, temal aga oli asja hoopis Eastside'il. "See on hea mõte," pomises noormees vastuseks, kui taas trennikoti rihma õlal kohendas, vaadates nüüd koolivenna poole. Parem oleks, kui ta mingit lollust ei teeks, mida veel rohkem kahetseks ja ei kahetseks kui eelmise reede käkk.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2013 23:40:59 GMT 2
Kui Lucas kiitis tema mõtte heaks, ei olnud Oscaril rohkem midagi lisada. Neil polnud ju teineteisele rohkem midagi öelda. Palju ohutum on praegu lihtsalt minema kõndida. Ka Oscar ei tahtnud millegi tobedaga hakkama saada. Kohe kindlasti ei kavatsenud ta alluda neile mõtetele, mida kõikidele teistele kuuldamatu hääleke tal teha soovitas. "Ega siis midagi... näeme?" jäi Oz kahtlevalt Lucasele otsa vaatama, valmistudes kohe järgmisel hetkel minema jalutama, kui ta tüübilt mingi vastuse saab. Miks ta selle "näeme" sinna veel lõppu pidi toppima, noormees ei teadnud. Loodetavasti ei leia Lucas sellest mingit tagamõtet, kuna vähemalt praegusel hetkel tahtis Oz lihtsalt sõbralik olla.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2013 0:15:01 GMT 2
Ja sõbralikkus oli ka Lucase eesmärgiks, kui ta "näeme" vastas, suutmata otsustada, kumb talle rohkem meeldiks, kas see, et nad taas kohtuvad, või see, et nad enam kunagi kokku ei satu ja ainult kooli koridorides üksikuid pilke vahetavad. Tore lugu küll, kui kaks nii selget vastandit kokku saavad, nii et üks äärmus on hullem kui teine ja nende vahel valimine veelgi nõmedam. Pöördunud, kõndis noormees tuldud teed tagasi, lisades tahtmatult sammu, et ta ümber ei mõtleks. Kurat, ta peaks päevikut pidama hakkama, sest ühelegi inimesele ta praegu oma peas ringitiirlevaid mõtteid avaldada ei saa.
OT: läbi
|
|