|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 19:02:29 GMT 2
"Olgu, aga ärme ole siis vähemalt rebelid ja kanname liusti neid maske," lausus Colin naerdes. Ongi võibolla natuke müstilisem ja tegelikult õpid sa niimoodi enda armsamat silmade järgi paremini tundma. "Küll õhtul need maskid kaduma hakkavad. Vähemalt meestel kindlasti," oli Colin millegi pärast kindel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 19:06:18 GMT 2
Daniela suudles meest pehmelt vastu, kuigi peab ütlema, et see prantsuse suudlus oli pisut ootamatu, aga vähemalt ei tõmbunud ta enam igakord eemale, kui mõni suudlus väga pikale hakkas venima. Talle tõesti meeldis ja ta nautis seda suudlust, mis mehe poolt tuli. Dany lasi Mattil end ilusti juhtida, hakates peagi aeglaselt valssi tantsima. "Ma tahaksin koos sinuga olla, seega ilmselt kunstiurkasse," lausus tüdruk ning naeratas mehele.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 19:06:47 GMT 2
Seth ajas end ballile kohale, kuna polnud Carriet enda arvates juba sada aastat näinud, kuigi nii lood ei olnud. Koridoris naist nähes peatus Sethi pilk temal ning nad hoidsid silmsidet, kuni üksteisest möödusid. Siis vaatas Joshua selja taha ja jälgis Carrie kadumist. Joshua ajas enda ainsa ülikonna selga, sest mees ei pidanud suurt lugu ebamugavaist riideist ja lips ning triiksärk kuulusid nende alla. Joshua kandis kõige lihtsamat musta maski, mis tegi ta üsna tundmatuks. Seth astus saali ja vaatas ringi. Ta leidis silmadega kohe naise üles ning tahest-tahtmata ilmus poisi näole naeratus. Selle rikkus mees Carrie kõrval, kes paistis ballist üsna tüdinud olevat. Jobu. Outfit
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 19:12:03 GMT 2
"Jah, me oleme nii paid," lausus Helena muiates ning vajutas ühe õrna musi Colini põsele. Vähemalt ei pidanud ta seekord varvastele tõusma, sest kingad andsid piisavalt pikkust. Eks mask andis tõesti võimaluse rohkem silmsidet hoida, sest tervet nägu ju ei näe. Ja Colini silmad meeldisid Helenale väga, kuigi nendele ei jäänud alla ka mehe naeratus, mis neiu lihtsalt sulama pani. "Ja miks mu võluv kaaslane arvab, et just meestel maskid varsti kaduma hakkavad?" küsis Helena lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 19:16:32 GMT 2
Carrie ja Oscar olid alguses klaasid kokku löönud ja siis natuke suupisteid söönud, kuni mehe tuttavad nende juurde tulid. Naine üritas end küll vestluses sees hoida, aga see ei pakkunud talle sugugi huvi. Selle asemel liikusid tema tumedad silmad hoopis saalis ringi. Aeg-ajalt ta vaid noogutas või naeris kaasa, kuigi ta ei teadnud absoluutselt, millest jutt käib. Tal oli pea täiesti laiali otsas. Viimaks, kui ta enda abikaasaga jälle kahekesi jäi, käis ta välja pakkumise, et nad võiksid tantsima minna, aga sellega ei olnud Oscar nõus, väites et ta on väsinud ja tantsimine pole täitsa tema teema. Ei no jah. Miks ta siis üldse tuli? Seega nad seal siis seisidki - abielus, aga samas justkui võõrad. Kuna Carrie lihtsalt ei suutnud niisama paigal seista, siis teatas ta Oscarile, et käib korraks ennast värskendamas ja otsib ta hiljem üles. Tundus nagu see oleks mehele tõeline kergendus olnud, sest tema näole ilmus hetkeks naeratus, mis kunagi Carrie sulama oli pannud, aga enam mitte. Nüüd oli selleks kellegi teise naeratus. Carrie keeras end ringi ja jalutas läbi rahva saaliukse poole, et fuajeesse pääseda. Poolel teel vaatas ta korraks tagas ja juba oli Oscar uute inimestega juttu rääkimas. Jamh... Carrie raputas enda pead ja keeras näo jälle liikumissuunda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 19:23:48 GMT 2
"Eih, me läheme lihtsalt ühiskonnaga kaasa," lausus Colin, kuigi võibolla see võrdubki pai olemisena. See, et tüdrukul kontsad olid, oli positiivne ka poisile, sest ta ei pidanud kummarduma ja tantsida oli palju lihtsam. "Sellepärast, et mehena leian ma, et see ainult häirib mind ja kõigele lisaks, no offence, aga see tundub totter," muigas Colin, aga see oli ainult tema arvamus.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 19:35:40 GMT 2
"Muidugi," muigas Helena. Selles paistiski antud ürituse mõte ju olevat. Neiu kuulas Colinit ja noogutas. Ometigi paistis, et tüüp on nõus selle maski välja kannatama, kui ta juba ütles, et ei ole rebel. "Maskiga või ilma, mulle meeldid sa ikka," lausus näitsik naeratades ja vajutas oma huuled õrnalt Colini omadele.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 16, 2013 19:52:46 GMT 2
"Ja mina armastan sind," lausus mees samuti tasasemal häälel kui talle loomulik oleks. Ta võttis aeglaselt õige võtte jälle sisse ning nad ühinesid jälle tansijatega. Shawni tundeid väljendas ilmselgelt ka see ilus sõrmus naise sõrmes. Tänane päev on neile kahele, aga juba homme tulevad mehe lapsed siia ja siis neil vaevalt üksteisele palju aega jääb. Diana naeratas veel õnnelikult Shawnile, kuuldes mehe poolt samu sõnu. Ta tantsis mehega aeglase muusika saatel ning vaatas oma tumedate silmadega kihlatule otsa. Homme jääb aga tõepoolest aega väheks, sest hommiku poole peab Diana jälle haiglasse minema ega vabane enne õhtut, heal juhul jõuab ta Shawnile hommikusöögi valmis teha. Seega ei saa ballilegi vist väga kauaks jääda. "Aga kallis, räägi mulle, kuidas sulle ball siiani meeldinud on?" uuris naine. Ta teadis, et Shawn oli seni veidi teistsugusematel pidudel käinud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 20:10:54 GMT 2
Seth hoidis silmi Carriel ja ta abikaasal, käies vahepeal ringi ja võttes mõne suupiste ning juues pisut gaseeritud vett. Tema arust oli alkohol siiani kõige selle põhjus, miks ta vanemad põhimõtteliselt enesetapu sooritasid. Nad mõlemad surid alkoholi tõttu. Joshua märkas, et vahepeal käisid mehe juures mingid sõbrad, keda Carrie ei paistnud väga hästi teadvat ning kui nad läinud olid, jäi Carrie mees jälle samasuguse pokkerinäoga seisma. Idioot, ei taipa, milline kullatükk ta kõrval on. Näinud, et naine lahkus mehe juurest, jäi Seth seisma, aga paistis, et Carrie teda ei märganud. Naine pööras korraks pea tagasi ja põrkas siis Joshuale otsa. "Tule, iludus," sosistas Joshua vaikselt ning liikus naisega fuajeesse. Loodetavasti ei tundnud keegi Sethi ära.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 20:20:22 GMT 2
Kellegagi kokkupõrkamine lõi Carrie pea hetkega selgemaks. Ta tahtis juba vabandama hakata ja ei tea mida veel, aga kui ta seda häält enda kõrva juures kuulis, tuksatasid tema suunurgad kergelt üles poole ning ta läks Sethiga täiesti vabatahtlikult kaasa, kuigi ta teadis, et see on riskantne. Eriti kui keegi ta ära peaks tundma. Vähemalt on kordki maskil mingigi tõeline vajadus. Jõudnud fuajeesse, jäid nad rohkem ruumi hämarama nurga juures seisma. "Kas sa tead ka kui ohtlik see on, et meid koos nähakse," sõnas naine tasaselt, kuid etteheitvalt, lastes silmadel rahva seas ringi käia. Tundus, et kõik on hetkel enda kallimatega ametis. "Aga mul on hea meel, et sa selle riski võtsid," lausus Carrie leebudes ja kallistades Sethi nii, et peites enda näo tema rinnale. Nüüd tuleb küll kasuks, et naine lühike on ja poiss pikem on.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 16, 2013 20:25:36 GMT 2
"Minu urgas," noogutas Matthew ja keerutas Danielat. Nii hea oli olla kellegi kindlaga ning mitte mõelda sellele, et mis mehe tulevikust saab. Nii palju kui Matt lootis, oli Daniela tema elus olemas ka järgmistel aastatel kui mitte aastakümnetel. Muidugi võib loota paljut, aga Sommers kavatses hoida positiivset suhtumist selle teema puhul. Ta ise ei plaaninud enam selline jobu olla, vaid tahtis teha kõik, et nende suhe oleks nii harmooniline kui võimalik.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 20:25:57 GMT 2
Muidugi kannab mees maski ilusti õhtuni välja. See ei ole just eriti taske tegevus. "Milline kergendus," lausus Colin iroonilise kergendusega, saades juba järgmisel hetkel ühe magusa suudluse osaliseks. Ei noh, sõbrpäeval on vähemalt see hea, et saab palju kallistusi ja ega ka suudlustest puudus ei tule.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 20:30:25 GMT 2
Öelge üks tüdruk, kellele ei meeldiks see, kui noormees neid keerutab, eriti kui tüdruk ise kannab uhket ja ilusat kleiti. Kuigi jah...need kingad olid päris ohtlikult kõrged, aga siin tuleb taaskord tänada seda, et ta Suures Õunas palju väljas on käinud ja seega enda jalgu kõrgete kingadega treeninud. Olles taas korrlikult Matthew käte vahel ning tantsides rahulikult koos kõikide teiste paaridega, seisis Dany huulil küll üks soe ja rahulolev naeratus. "Kas sa oled igal aastal ballil käinud?" uuris tüdruk korraga, sest tegu oli ju siiski linnapea pojaga ja see üritus oli linnale üsna tähtis. Ja kui ta käis...siis huvitav, et nad kunagi varem kokku pole juhtunud.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 20:30:50 GMT 2
Hämaram nurk oli ideaalne koht Joshua ja Carrie jaoks ja nad võisid seal omaette vaikselt rääkida ja olla. Pealegi olid fuajees põhiliselt armunud paarikesed, kes tellisid taksot või võtsid endale toa. Mõned inimesed olid hoopiski ametis enda mobiiliga, keegi ei paistnud neid jälgivat. "Jah, tean küll," vastas mees vaikselt, ei olnud vaja kõvemini rääkida, Carrie kuulis teda suurepäraselt ja teiste kõrvadele ei olnudki see mõeldud. Mees põimis enda käed ümber naise ja surus huuled ta pealaele. Mitte keegi ei saanud tuvastada, et kes Sethi embuses on, kuna oli kindlasti ka teisi, kellel olid pruunid kleidid. "Mul on hea meel, et sa otsustasid ta juurest ära tulla, nii piinav oli teid kahekesi vaadata," lausus Joshua. Ta hingas rahulikult ja tundis Carrie head lõhna, mis tuli ilmselt šampoonist. "Tead, me võime kuhugi minna kui tahad," pakkus Josh välja.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 20:40:24 GMT 2
Carrie sulges enda silmad ning toetus vastu noormeest, sest ta tõesti usaldas tede ja teadis, et poiss ei teeks midagi, mis nende suhtele saatuslikuks võiks saada ja isegi kui talle ei meeldinud see, et naisel selline abikaasa oli, ei ole ta ju otseselt midagi teinud, et neid lahku ajada. "Ma ei tea, miks ma ülde temaga siia tulin...aga ma vist lootsingi sind siit leida," tunnistas naine avameelselt. Tegelikult on omamoodi huvitav, et Seth siin on, sest ta ei tundu just balli tüüpi mees olevat. Muidugi oleks Carrie tahtnud poisiga kuskile minna. "Ma tuleksin sinuga praegu ükskõik kuhu, aga ma lubasin talle, et ma käin ainult korraks ennast värskendamas ja otsin ta siis üles," sõnas naine ning vaatas korraks saaliukse poole. Ilmselt ega Oscar temast puudust ei tunne.
|
|