28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 16, 2013 16:54:45 GMT 2
Scotler kergitas vaid küsivalt oma kulmusid. ''Ma ei pea, aga ma leian, et see on vajalik.'' Lisas ta täpsustavalt, ning naeratas laialt. ''Kas see leedi, minuga tantsima tuleks?'' Ajas noormees end püsti, ning ulatas kummardades käe oma abikaasale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 17:00:47 GMT 2
Kui on vajalik, siis on vajalik. "Ma arvan küll," lausus Nessa õrnalt naeratades ning võttis enda abikaasa käest kinni, tõustes toolilt püsti. Ta kohendas paari kiire liigutusega enda kleiti ning jalutas siis Scotti juhtimisel tantsuplatsile teiste paaride juurde. Vanessa võttis kenasti tantsuvõtte sisse ning alustas peagi muusika saatel tantsimist, pilk mehel.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 16, 2013 17:03:01 GMT 2
Scott lasi naisel neid tantsuplatsile viia, ning võttis siis juhtimise üle. ''Ma ei väsi iial ütlemast, et need sinu ilusad silmad on mind alati hulluks ajanud.'' Teatas ta vaikselt oma käega üle Nessa selja libistades, kuid kuna tegu oli siiski üsna tähtsa üritusega pidas ta vajalikuks see viimaks siiski paigale jätta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 17:10:56 GMT 2
Vanessa turtsatas vaikselt ning vangutas soojalt naeratades enda pead. Scott ei olnud kohe kindlasti ainuke mees, kellele tema silmad kõige rohkem ette jäävad. Seda muidugi positiivses mõttes. "Meie silmad on ju hinge peegliks," lausus Nessa justkui muuseas, tundes samal ajal, kuidas mehe käsi tema seljal liikus ja talle külmavärinaid tekitas, kuni viimaks paigale jäi. Kuna muusika oli aeglane, siis ei olnud Nessal just kuigi raske end mehele piisavalt lähedale kallutada, et teda kergelt suudelda.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 16, 2013 17:14:35 GMT 2
Scotler lasi naisel endale lähemale end libistada, ning seejärel kergelt suudelda. Oma silmi hetkeks sulgedes naeratas ta üsna laialt, ning noogutas Nessale vaikselt. Need rahulikud üritused, kus sai lihtsalt tantsida, ning kainena koju minna olid vahelduseks täiesti normaalsed. Mehe punane lips, oli siiski ka koha leidnud mingisugusel üritusel. Naist oma kätevahel juhtides võis ta vabalt öelda välja midagi, mida iga mees ei saanud. ''Ma olen kõige õnnelikum mees maailmas.'' Lausus ta rahulikult Nessa silmadesse vaadates.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 17:26:40 GMT 2
Aeg-ajalt olid tõesti sellised üritused head, kuigi peaks ütlema, et ega Nessa ei olegi enam nendel suurtel läbudel käinud. Samuti pole teda ammu klubis nähtud. Ega ilmselt enam ei nähta ka väga. "Küll me vaatame, kas sa seda ka mõne aasta pärast arvad," muigas Vanessa, kuigi muidugi oli hea kuulda, kui keegi midagi sellist ütleb. Siiani oli nende kooselu isegi täitsa hästi sujunud ja loodetavasti läheb see samamoodi edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 18:11:52 GMT 2
"Samad sõnad, kallis," lausus Shawn ning keerutas järgmine hetk naist sujuvalt, püüdes ta kenasti enda käte vahele ning surudes seejärel enda huuled korraks naise omadele. Alguses oli Shawn mõelnud, et suudlus jääb lühikeseks, aga tegelikult jäi ta hoopis seisma ja pani enda käed ümber naise, suudeldes teda üsna pikalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 18:21:20 GMT 2
"Ausalt öeldes ma ei imesta, kui su ümber kõik inimesed nii uhkelt riides on ja kõigele lisaks maske kannavad," muigas noormees. Tegelikult käis tal peast läbi, et siin saaks kindlasti häid pilte, aga ta oli Helenale lubanud, et jätab täna kaamera koju ja keskendub temale. "Tahad, et ma sind näpistaksin või? Ma võin sulle kinnitada, et see kõik toimub ilmsi," lausus Colin õrnalt naerates ja enda kätt neiu seljalt tema alaseljale libistades. Ta tõmbas Helenale endale lähemale ning vajutas tema huultele ühe põgusa suudluse. Enne ei saanud ju, sest tüdruku paps oli seal samas.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 18:28:02 GMT 2
"Ja see tekitab minus dilemma, sest tegelikult tahaks ma su nägu näha, aga samas ei taha siin maski eest ära võtta, kuna see võib murda traditsioone," lausus Helena. Eks maskid võib siis õhtu lõpus ära võtta ja siis saab Helena ka oma kingituse Colinile üle anda. Hetkel oli see garderoobis koos neiu saabaste ja üleriietega. "Näpistust vist ei tahaks, aga mõne hea suudluse vastu poleks mul midagi," vastas Helena kergelt naerdes, kui Colini huuled juba olidki tema omadel. See polnud esimene kord, kui Helena tundis, nagu suudaks Colin ta mõtteid lugeda. Neiu suudles õrnalt Colinit vastu ning jäi siis noormehele otsa vaatama. "Nüüd ma usun sind," lausus ta naeratades.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 16, 2013 18:34:32 GMT 2
Diana naeris kergelt, kui Shawn teda keerutas ja siis kinni püüdis. See mees oli alati olnud suurepärane tantsija, kuid kui arvestada seda, et temagi on sealt kuskilt Lõuna-Ameerikast pärit, võis arvata, et see ongi tal veres. Täpselt nagu Dianal. Naine suudles Shawni vastu ning see pikk suudlus pani ta hetkeks unustama, et nad Shawniga pole ainsad seal tantsuplatsil. Lõpetanud suudluse, jäi Diana Shawnile otsa vaatama. "Ma armastan sind," sosistas naine vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 18:35:39 GMT 2
Swansonid tulid ballile terve perega nagu igal aastal. Nende seas oli ka Jill, kes kandis tuhmrohelist kleiti koos sama tooni kingade, ridiküli ja maskiga. Neidise heledad juuksed olid üles krunni pandud, jättes eest lahti mõned üksikud salgud. Tüdrukule on see üritus igal aastal see üks ja ainuke, mida ta pikisilmi ootab. Seda aga mitte sellepärast, et tegu on sõbrapäevaga, aga just sellepärast, et see on nii muinasjutu ja keskaja hõnguline. Kõikidel naistel on uhked soengud ja kaunid kleidid, rääkimata maskidest, mis on väga isikupärased ja siis veel muidugi need ülikondades mehed. See kõik on lihtsalt nii imeline. Michelle pani väga kiiresti enda üleriided ära ning jalutas siis saali, mida ta suure huviga vaatama jäi, sest seal oli tõesti palju, mida vaadata. Nagu igal aastal, oli ka sellel aastal saalis uus ja kena välimus. Tüdruk naeratas endamisi ning hammustas õrnalt alahuulde, tuues kuuldavale ühe pisikese rahuloleva piuksatuse. Võtnud ühelt kandikult šampanjaklaasi, jalutas neidis mööda tantsupõranda äärt, silmad inimeselt inimesele liikumas.kleit eestkleit tagantmaskkingadridikül
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 18:43:29 GMT 2
"Kas see traditsioon on siin siis tõesti nii range?" küsis Colin. Millest üldse on tulnud selline traditsioon just sõbrapäevale? Halloweeni ajal oleks see üsna arusaadav, aga sõbrapäeval? Et sa enda kallima ka maskiga ära tunneksid? Ilmselt mitte. "Tore," lausus noormees pärast suudlust neiule otsa vaadates ja naeratades. See õhtu võis veel täitsa huvitav tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 18:51:46 GMT 2
"Ja mina armastan sind," lausus mees samuti tasasemal häälel kui talle loomulik oleks. Ta võttis aeglaselt õige võtte jälle sisse ning nad ühinesid jälle tansijatega. Shawni tundeid väljendas ilmselgelt ka see ilus sõrmus naise sõrmes. Tänane päev on neile kahele, aga juba homme tulevad mehe lapsed siia ja siis neil vaevalt üksteisele palju aega jääb.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 16, 2013 18:58:36 GMT 2
"Meeleldi," lausus tüdruk õrnalt naeratades ning ulatas mehele enda käe. Talle meeldis, kui Matthew tegi briti aktsenti, sest see oli nii armas, aga samas ka kergelt naljakas. "Vaata, kes räägib," muigas Daniela, "ma pean sinuga siiski sammu pidama, aga ma tänan sind nende ilusate sõnade eest." Eks tegelikult üritas Dany tõesti natuke küpsemalt riides käia, sest ta ju teadis küll, millised jutud Matti kohta nende suhte alguses käisid sellepärast, et tüdruk nii nooreke on. Seega on vaja ennast natuke vanemana näidata. Pealegi ongi vaja ju, et Matti silmad temal püsiksid. Matthew võttis tüdruku käe ning suudles neiut huulile, muutes süütult alanud musi prantsuse suudluseks. Mees jättis neiu käe enda pihku ning teine peatus Daniela pihal. Ta hakkas rahulikult tüdrukuga tantsuplatsil liikuma. Valss oli piisavalt aeglane, et märgata rahva seal veel tuttavaid silmapaare, kuid mees vaatas uuesti enda tüdrukule otsa. "Mis sa arvad, kas pärast tahaksid õhtul koju minna või mu kunstiurkas istuda?" küsis Matthew. Nad võisid seal samasuguse laisa õhtu teha nagu hommik oligi.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 18:58:43 GMT 2
"Ee....ma ei tea," vastas Helena Colini küsimusele. "Ma ei näe, et keegi teine ka veel maski eest võtaks, aga noh, see on muidugi arusaadav ka, sest tegu on ikkagi maskiballiga." Pealegi õhtu alles algas ja see oli veel tõesti pikk. Jõuab neid maske pärast ka eest ära võtta, oluline on see, et Helena saaks oma kallimaga seda õhtut nautida.
|
|