20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 7, 2013 23:29:43 GMT 2
Nüüd leidis ka Helena, et oleks aega nägu näidata ja nii sidus temagi enda maski siidpaelad lahti, eemaldades selle näo eest. Tõesti palju vabam olla kohe. "Ma ikkagi tegin, sest...ma tahtsin sind täna lihtsalt meeles pidada, kuna oled minu jaoks väga eriline," lausus Helena naeratades ning hoidis maski lihtsalt käes. Seda polnud hetkel kuhugi mujale panna ja jope taskutesse neiu seda väga suruda ei tahtnud. "Et lähme?" küsis neiu, vaadates Colinile otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 23:37:09 GMT 2
Wow, tundub, et see neiu mustas kleidis lausa loeb Shane'i mõtteid, sest just baarileti poole ta tulemas oligi. Kindlasti kavatseb mees temaga tutvust teha. Kui kaunitar aga lähemale jõudis, rändas Shady pilk aga pruunile silmapaarile, mis selle maski taga peitus. Facepalminud ennast hetkeks, hakkas ta naerma, kuid ajas end püsti, et tüdrukut kallistada. "Osav maskeering, peaks mainima," lausus mees. "Ma juba arvasin, et ei tunne sind ära ja oleks sinu nime küsinud, kui ma ei teaks, et need imelised pruunid silmad selle maski taga kuuluvad vaid ühele inimesele." No mida see kutt küll mõtles, kui ta tõesti arvas, et Selenat ära ei tunne? Debiilik. Selena sõrmed liikusid kõndides enda kuklale, kavatsedes maski siidpaelad lahti siluda, et nahal natukene hingata lasta, kui üks tüüp baarist ta peatas ning teda korraga embas. Kas ta oli purjus? Lõhnad küll küljes polnud, vähemalt mitte tugevad. Kuulnud ja tundnud ära Shane hääle, andis Sel kerge obaduse talle vastu õlga. "Idioot, sa pääsesid napilt ... ma pidasin sind üheks purjus perverdiks ... sul vedas, et me oleme nii peenel üritusel ja ma kannan kleiti, sest vastasel juhul oleksid sa mul siin praegu põlvili maas. Järgmine kord pane suur silt kaela või midagi," hakkas Emily enda monoloogi lõpus õrnalt naerma. Tänasel õhtul oli tõesti raske enda tuttavaid ära tunda. Loomulikult juhul kui nad ei kanna midagi väga isikupärast ja ainulaadset, mis on ainult neile omane. Seli puhul oleksid need vaid tema tätoveeringud, millest oli hetkel nähtavad kaks - üks tema randmel ja teine tema kaelal. Ülejäänud, mis paiknesid jalgadel, jäid kleidi ja mustade sukkade alla peitu. Shane mõtles samuti, et mask tundub juba väga ahistav ja nägu hakkab kergelt higistama. Ruumis oli palavaks läinud, aga see ehk seetõttu, et seal oli palju inimesi ja teadagi, et õhk justkui hingatakse ära. Saanud mustas kleidis kaunitarilt obaduse vastu õlgu, hakkas mees naerma. Vana hea Selena. "Badass," muigas mees neiu märkuse peale. Mitte, et ta muidu ei oleks juba enda sinikaid just Selena pärast saanud. "You mean like...ma panen küll maski ette, aga mu kaelas on silt, kuhu on kirjutatud "My name is Shane"?" küsis Shane naerdes. "Aga kuna ma olen purjus pervert, siis...kas see purjus pervert võib neiule mustas kleidis joogi välja teha?" muutus mees tõsisemaks. Ta ise oli juba küllalt täna joonud, aga pidu alles läks lõbusaks. Pealegi oleks ta Selena ise ballile kutsunud, kui oleks teadnud, et neiu kindlalt minemas on.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2013 23:38:11 GMT 2
"Mis ma ikka selle kohta öelda oskan," lausus noormees ning embas tüdrukut, vajutades tema pealaele ühe suudluse. "Kodus saad minu käest ka pisikese kinigtuse," lausus Colin, kui Helenast eemale astus, võttes tema käe endale pihku ning vabastades neiu karbist, mis sisaldas tema kingitust. "Lähme," noogutas poiss ning koos väljusid nad hotellist, et Hollowayde juurde minna. Mis puutus kingitusse, siis see sisaldas albumit, mille kaanel oli üks kena must-valge vanaaegne pilt ühest suvalisest armastajapaarist ja sees oli hetkel ainult üks pilt, milleks oli pilt Helenast, kes kükitab lumele joonistatud südame kõrval. See näitab ju siiski nende suhte algust.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Mar 7, 2013 23:55:53 GMT 2
Helena silmad sulgusid hetkeks, kui ta Colinilt enda pealaele ühe mõnusa suudluse sai ning hingas hetkeks sisse mehe lõhna, kui tema embuses viibis. Colin lõhnas hästi. "Hästi," lausus neiu naeratades, kui kuulis, et ka Colinil on talle üks pisike kingitus. Samas Helena karbikese sees oli pildiraamiga ümbritsetud pisike kollaaž tema ja Colini piltidest ning nende piltide juures olid ka väiksed paberilipikud, kuhu neiu oli kirjutanud nende kohtumisest kuni praeguseni nende ühised parimad mälestused ja mõned selle kõigega kokkuminevad sõnad oma lauludest. Helena oli lihtsalt arvamusel, et parim kink ei pea olema kallis, vaid see peab tulema südamest. Hotellist väljudes kõndisid noored juba tuttava autoni ning peagi sõideti hotelli juurest minema.
OT: I think we're out now
|
|