21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 20:45:08 GMT 2
Seth oli kindel, et Oscari pärast võiks naine paari tunni pärast ka tagasi ilmuda ja ta ei märkaks seda, sest on selline sitapea. "Noh...Kümme-viisteist minutit?" küsis Joshua. Ta tahtis naisega natuke omaette olla, et kõigepealt neid huuli uuesti suudelda ja seejärel lihtsalt naisega rääkida ja olla. Joshua pärast võivad nad ka marke ümbrikutele kleepida, aga toredaks teeks selle Carrie kohalolu. "Ma olin kindel, et sa oled siin," naeratas Joshua. Ei tea, kas nad ei saaks koolis kokku saada? Näiteks arstikabinetis mõne tunni ajal? Siis vist ei käi õpilased seal eriti.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 20:50:49 GMT 2
"Minule sobib, aga kuhu me läheme?" küsis naine. Ta oli üsna kindel, et nendest mõnest minutist saab mõned tunnid, aga nii nagu Seth arvas, arvas ka Carrie - ega Oscar ei märka seda, et ta puudu on. "Tore, sest ma ei tea, mida ma siin ilma sinuta teeksin," sõnas naine, asetades enda käed kumma kummalegi poole noormehe kaela ning vaadates talle otsa. Tänu maskile nägi ta vaid neid ilusaid silmi ja seda suud, mille huuli ta hirmsasti juba suudelda tahaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 20:59:14 GMT 2
Siis on Colin tõenäoliselt üks neist vähestest, kes nii vaprad on ja ära kannatavad selle totra maski selle asemel, et keset balli see lihtsalt ära võtta. Nagu see olekski mingi hull väljakutse. Helenal endal polnud aga maski kandmise vastu midagi, oligi veidi müstilisem...enne lahkumist ei kavatsenud ta seda ära ka võtta. Suudlustest ja kallistustest ei saanud Helenal kunagi küllalt, eriti veel, kui ta sai neid Coliniga jagada. Selle suudluse venitas Helena aga meelega pikaks, et hetke veel erilisemaks teha. Pärast suudluse lõppu peatus neiu pilk Colini sinistel silmadel. "Seda on tore kuulda, kallis, aga mulle meeldib su vaprus," lausus Helena naeratades.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 21:00:58 GMT 2
"Äkki võtan ma meile toa?" pakkus Seth välja. Tal seisis väljas auto ka, aga see ei olnud Joshua arust ilus eriti valentinipäeval. Tegelikult istus mehe pintsaku sisetaskus pisike karbike kingitusega. Lilli oleks olnud raskem põue peita, kui üht punast ümmargust sametise kaanega karpi. Joshua arvas, et kui ta toa üksi võtab ja Carrie lihtsalt casually hotelli lifti astub siis pole see veider, balli ajal liikuski vast rahvas korruste vahel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 21:01:33 GMT 2
"See on muidugi midagi uut, aga hinnangu andmiseks oleme siin veel liiga väha aega olnud," lausus Shawn, "aga ma olen pigem positiivselt häälestatud." Seega ilmselt võib neid siin ka järgmisel aastal näha, kui neil tulemiseks võimalus avaneb, sest siis on nad juba lapsevanemad.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 21:12:30 GMT 2
"Kas see liiga kallis ei ole?" küsis naine, sest nagu tema aru oli saanud, siis on siin päris kallid ruumid ja kust peaks üldse Seth sellise raha saama? Kas Trey annab talle taskuraha?....või on tal raha kuskilt, millest Carrie parema meelega ei kuuleks. Täitsa tõenäoline. "Ma tuleksin sinuga muidu hetkeks ükskõik kuhu," sõnas naine täiesti ausalt, sest täpselt nii ta enda peas mõtles.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 21:20:35 GMT 2
Colin tõi neidise sõnade peale kuuldavale ühe turtsatuse, hakates kergelt naerma selle peale. Ega see maski kandmine nüüd nii raske ka ei ole. Kuigi pik peale võib ta pigistama hakata või lihtsalt natuke higistama ajada just silmade juurest. Noormees lõpetas tantsu ilusa keerutusega ning kummardus isegi kergelt Helenale. "Tahad veel tantsida?" uuris noormees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 16, 2013 21:22:57 GMT 2
"Seda on muidugi hea kuulda, et sul positiivsed mõtted on," lausus Diana. Naisele endale ka täitsa meeldis, võis täitsa tulla järgmine aasta ka, kui keegi on nõus last hoidma ja naine ise tööl ei ole. Arvatavasti enne lapse pooleteiseaastaseks saamist ei lähegi tööle tagasi. "Ehk on siis lootust, et see maskiball ei jää meie esimeseks ega viimaseks," sõnas naine ning naeratas.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 21:26:24 GMT 2
"Ära sina raha pärast muretse, täna on valentinipäev," vastas mees. Tal oli siiani mitu pangakontot, kus istusid suuremad summad, mis olid teenitud illegaalselt. Nüüd tegi Seth tööd garaažis, et iseseisev olla. Olgu, elekter, vesi maksti ikka Trey poolt kinni, aga vähemalt sai mees osta endale ise riided ja muu vajaliku. Ta sai väljas ka käia enda raha eest, kuigi Trey pakkus seda, aga Josh sai ise ka hakkama.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 16, 2013 21:28:41 GMT 2
Just sellepärast oligi Helena võimalikult püsiva meigi teinud, et see temagi maski all pika peale laiali ei läheks. Muidugi punast huulepulka pidi mingi aja tagant värskendama, aga praegu polnud sellel niikunii mingit tähtsust, sest suudeldes ei püsi see nii või teisiti peal. "Ma tantsiks sinuga hea meelega veel," vastas neiu, kui ta Colinilt ilusa kummarduse sai. "Aga seda muidugi natuke hiljem. Praegu aga tahaks neid snäkke maitsta." Need paistsid isuäratavad. Pärast võib ehk klaasegi kokku lüüa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 21:33:55 GMT 2
"Olgu, kuigi ma ei taha, et sa minu peale nii palju enda raha raiskad," lausus naine, "pealegi, kas ma üldse tahan teada, kust sa need rahad saanud oled?" Carrie muigas kergelt ning kohendas Sethi pintsaku kraed, enne kui temast lahti lasi ja registratuuri poole viipas. "Sa võtad toa ja lähe üled ja saadad mulle toa numbri sõnumiga?" pakkus Carrie kindluse mõttes. Siis saab täiesti kindel olla, et keegi neid kahte kokku ei pane. Kuigi kui keegi väga neid jälgiks, siis saaks muidugi asjast päris ruttu aru.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 16, 2013 21:39:41 GMT 2
"Sa oled seda kõike ja rohkematki väärt," vastas Seth naeratusega. Kahju, et Joshua ei saanud kõike naisele pakkuda. "Ei, sa ei taha teada," raputas mees pead. "Nõus," sõnas mees noogutusega ja otsis mobiili kontaktidest juba naise numbri üles, et talle sõnum saata. Joshua läks registratuuri ning otsis välja rahakoti. Ta andis mehele leti taga enda pangakaardi ning allkirjastas ühe lehe ja sai enda kätte võtme, mille küljes rippus number 313. Selle numbri saatis mees Carriele ja astus ise lifti. Varsti oli mees hotellitoas ukse juures, oodates Carriet.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 21:40:08 GMT 2
"Kindlasti ei jää see meile viimaseks, kui me tõesti Tree Hilli elama jääme," sõnas mees, vaadates naisele otsa. Dianal oli siin küll töö ja perekond, aga kunagi ei või teada, kuna sa kuskile mujale kolid. Võibolla tahavad nad järgmisel sõbrapäeval hoopis kuskil kahekesi rahulikult olla või siis just koos lapsega. Ega tulevikku ju ei tea.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2013 21:44:24 GMT 2
Carrie naeratas mehele, sest tal ei olnud tõesti midagi muud öelda. Kuidas sai Seth näha teda hoopis teismoodi kui tema enda abikaasa? Naine jalutas aeglaselt saali ukse poole justkui ootaks ta niisama kedagi, aga nii pea, kui tema mobiilile ilmus sõnum, keeras ta ennast ringi ja jalutas liftide juurde. Ta sõitis kolmandale korrusele ning leidis üsna pea õige toa üles, sest selle juures seisis Seth. "Sinu järel," lausus ta palju paremas ja vabamas tujus olles, toetades end vastu seina, mis jäi ukse kõrvale. Mõned sekundid veel ja ta saab poisiga olla nii nagu tahab. Ei mingit hirmu, et keegi neid näha võib.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 16, 2013 21:44:42 GMT 2
Praegu lootis Diana, et nad siiski jäävad Tree Hilli elama. Vastasel juhul poleks tema tagasitulekul ju mingit mõtet olnud. Siis oleks ta endiselt jäänud lihtsalt aeg-ajalt oma vanemaid ja venda külastama, Dany liikus ja ka nüüd pidevalt New Yorgi vahet ja see polnud välistatud, et tüdruk sinna ka elama võib jääda. "Mulle meeldib Tree Hill," lausus Diana. Vähemalt praegu ei mõelnud naine küll, et ta sellest linnast niipea minema kolib.
|
|