19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 24, 2013 17:07:54 GMT 2
Muretsemiseks tõepoolest mingisugust põhjust polnud, kuna Xavier oli otsustanud juba enne Lizi rasedusest kuulmist, et proovib selle suhtevärgi ära ning nagu näha, oli ta siiani päris ilusasti sellega hakkama saanud, arvestades tema vanust. Eks ikka vahel juhtus, et tema pilk mõnel kenamal tšikil pidama jäi, kuid see ei tähendanud, et Xav nendega voodisse ronima peaks. "Ma arvan, et oleks parem ise rääkida kui selline variant, et nad seda kuskilt mujalt kuulevad," vastas Xav. Tema küll midagi ei kartnud. Sõimata saab nagunii, on kogu aeg saanud. Küll nad mõne aja pärast jälle maha rahunevad. "Kusjuures ma ei oska isegi aimata, kumb meist suurema peapesu saaks," lisas kutt muige saatel.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 24, 2013 17:09:15 GMT 2
"Eks ma siis jään ootama," lausus Helena naeratades. Eks Colin võis talle vahel niisamagi helistada, see tegi tüdrukul ainult tuju rõõmsamaks, kui ta mehelt smsi või kõne sai, isegi, kui nad ei saa kokku saada. Kuulnud noormehe järgmisi sõnu, vajutas tüdruk Colini huultele lihtsalt ühe õrna suudluse ja tantsis siis mehega edasi. "Ma arvan, et nüüd oleme siin küll piisavalt kaua öelnud, et öelda, et tänane õhtu on tõeliselt ilus," sõnas Helena ning turtsatas. Tegelikult oli see ka tõsi ning see valentinipäev oli üks parimaid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 17:45:24 GMT 2
"Olgu, siis on sellega asi korras," lausus tüdruk lühidalt noogutades. Küll ta saadab enne lahkumist enda vanematele veel sõnumi ka ära, et nad muretsema ega midagi ei hakkaks. Michelle teadis, et keelama nad teda ei hakka, seega polnud vaja sellepärast muretseda. Muidugi oli positiivseks ka see, et järgmine päev polnud kooli. "Aga kuidas oli siis suurlinnas olla, ei tekitanud tahet sinna jäädagi selle pisikese Tree Hilli asemel?" küsis Serah, sest see oli üsna üldine küsimus, mida ei ole vaja kellegi eest salajas hoida. Niisiis oli kõik juba otsustatud ning Jace'il polnudki rohkem midagi lisada. Ta ei mõelnudki enam nii väga sellele, et Jilli vanemad võiksid muretsema hakata, kui nende tütar pärast balli kohe koju ei ilmu, sest nagu Jace aru sai, olid nad justkui leebemaks muutunud. "Ei, sinna kindlasti mitte. Liiga palju soovimatuid mälestusi," sõnas Jace pead raputades. Pealegi oli talle elu Tree Hillis meeldima hakanud. Isegi kui ta oli Miamis palju kauem elanud, pidas mees Tree Hilli rohkem oma koduks. "Siin väikeses linnas on minu ainus kodu," lisas mees, jäädes Jillile otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 17:56:16 GMT 2
Olgu, Miamisse mitte, aga see ei ole Ameerikas ainuke suurlinn. Neid on siin hulgi nagu New York, Boston, Seattle, LA ja kõik need muud . "Oh," sõnas tüdruk üsna üllatunult, kuigi ta ei teadnudki, mis teda nii kõvasti üllatas, "seda on tore kuulda." Tree Hill vajab elanikke, mitte et nende linna mingi väljasuremine ohustaks, aga sellele linnale on isegi üks elanik suur asi. Ilmselt sellepärast hoolitakse ka väikelinnades rohkem enda elanikest. Tüdruku rohelised silmad tõusis Jace'ile, kui ta endal tema pilku tundis.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Feb 24, 2013 18:12:41 GMT 2
Chad hakkas neidise vastuse peale naerma. Hoiatus ei teinud just paha, kuid Anna õnneks oli mees piisavalt hea tantsuoskusega, et oma jalgu tüdruku varvastest ja kleidist eemale hoida. "Nagu ma oleksin kunagi midagi sellist teinud," lausus Chad väikese muige saatel. Suutnud end pisut naermisest koguda, võttis noormees Anna käe pihku ning juhtis neidise teiste tantsijate sekka. Järgmise liigutusena võttis ta neidise ühest käest kinni ning oma teise käe asetas tüdruku pihale. Peagi keerles paar juba perfektsel valsisammul mööda tantsupõrandat. Anna hakkas Chadi sõnade ja kerge muige peale endamisi vaikselt naerma. Tõsi, noormees polnud talle veel siiani ei kleidi ega varvaste peale astunud, kuid alati on esimene kord. See esimene kord võib vägagi vabalt olla just täna õhtul. Tundnud Kevini ühte kätt enda alaseljal, samal ajal kui teine hoidis õrnalt näitsiku sõrmi kindlas haardes, astus Anna talle sammukese lähemale, asetades enda teise käe noormehe õlavarrele. Mõlemad on siiski saanud korraliku hariduse peotantsude alal ning Tree Hilli jaoks nii tähtsa ja traditsioonilise pidustuse puhul tuleb neid üleval hoida ja neist kinni pidada. Teinud enda esimese valsisammu, tiirlesid nad tõesti peagi mööda tantsupõrandat sujuvalt ning nii täpselt taktis kui seda võimalik oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 20:02:56 GMT 2
Kui Jace oli juba leidnud oma tee Tree Hilli, siis miks ta peaks nüüd järsku mõtlema kolimisele kuhugi suuremasse linna? Alles ta siia ju tuli. Pole see eelmise aasta suvi nii kauge minevik midagi. Jace ei teadnud isegi, mis täpselt teda siin hoidis, kuid seda polnudki teada vaja. "Ma näen sinu näol üllatust," mainis Jace. Ta ise ei leidnud enda varasemates sõnades midagi üllatavat, aga ju siis on nad Jilliga selle koha peal erinevatel arvamustel. Kui nad aga järsku teineteisele otsa vaatama jäid, ei saanud Jace enam ühtki sõna suust, nagu sellistel hetkedel tema jaoks tavaline oli. Vähemalt ei pööranud ta sel korral pilku mujale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 20:16:07 GMT 2
"Võimalik," noogutas tüdruk õhkõrnalt, "aga ära küsi miks, sest ma ei tea. Ju ma olen kogu aeg arvanud, et Tree Hill on sinu jaoks selline nagu vahepeatus, enne kui sa kuskile edasi liigud." Võibolla natuke totter arvamus, aga kuskilt on see tulnud. Ilmselt arvab ta endiselt, et Jace võib ühel hetkel 'head aega' öelda ja minema minna. Michelle vaatas mehele otsa, oodates mingisugust reaktsiooni, aga tüüp lihtsalt vaatas talle otsa. Nüüd oli tüdruk see, kes pidas võitlust iseendaga, et kas keerata pea ära või oodata ja vaadata, mida see Jace tema näost või silmadest leiab.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Feb 24, 2013 21:39:23 GMT 2
"Ma tänan sind nii selle komplimendi eest kui ka vabanduse vastu võtmise eest," lausus naine kergelt muiates, "ja muidugi ei saa ma mainimata jätta, et ka sina näed täna väga kena välja." Kui Simon teda väga avalikult pealaest jalatallani ülevaatas, ilmus Jacky huulile kerge muie, millest peagi sai hoopis üks kerge turtsatus koos pearaputusega. "Astusin mõned minutid tagasi uksest sisse," sõnas naine täiesti ausalt, sest nii see ju olnud oligi. Jacklyn oli arvanud, et Simon on siin juba tükk aega ringi vaadanud, aga tundub, et ei. "Hea meelega," naeratas naine. Ta tegi seda kleiti nii kaua, et see oleks lausa patt, mitte tantsida. "Võta heaks," naeratas Simon õrnalt Jacklynile vastu. Naisele võiks komplimente tegema jäädagi. Vastukommentaari peale turtsatas mees kergelt. Ta oleks heameelega küsinud irooniliselt, kas selles vanas pintsakus, kuid jättis need sõnad endale. Juhul kui mehel poleks olnud probleeme auto ja selle käivitamiseks, oleks ta tunduvalt varem siia jõudnud, aga kuna tema vana sõidumasin kipub viimasel ajal palju turtsuma ja iseloomu näitama, pidi õpetaja endale takso kutsuma ning enamus linna taksodest olid sõidus, tuues kliente ballile, mis tõttu pidi mees ka kauem ootama. Selline lugu. Veel kord Jacki naeratusele naeratusega vastanud, võttis Simon õrnalt naise käe, juhatades ta tantsupõrandale. Ühe käe näitsiku alaseljale asetanud, võttis kutt teise tüdruku haprad sõrmed.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 21:43:47 GMT 2
Jacky jalutas mehe juhatusel tantsuplatsile ning asetas seejärel enda ühe käe noormehe õla juurde ja teise andis ta sujuva liigutusega Simonile pihku. Ei tea, kuidas nüüd selle tantsimisega on, sest ausalt öeldes ei ole naine seda juba ammu teinud. Loodetavasti on mees hea juhtija, sest vastasel juhul ootab neid ees tõeline segadus. Jacklyn kinnitas enda pruunid silmad mehele ning hingas sügavalt välja. "Ma peaksin sind vist hoiatama, et ma ei ole juba ammu tantsinud. Seega võid mind julgelt juhtida," naeratas tüdruk, hakates muusika pihta hakates vaikselt tantsima.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 22:58:17 GMT 2
"Ma usun, et sa pole ainus, kellele on minust selline mulje jäänud," oli Jace kindel. Teadagi neid väikelinnainimesi, mõtlevad alati, et kui keegi kuskilt kaugelt ja suurest linnast tuleb, läheb ta peagi teistpidi sinna tagasi. Aga alati ei pidanud ju nii olema. "Ja muide, kui mul peaks kunagi mingil seletamatul põhjusel tekkima tahtmine siit lahkuda, oleksid sina esimene, kes sellest teada saaks," rääkis mees lõbusal toonil. Kui Jill ka ikka veel midagi ei öelnud, tõi mees kuuldavale vaikse turtsatuse. Jube. Tekkis küll tunne, nagu oleks ta jälle mingi teismeline. Hea seegi, et ta punastama ei hakanud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 23:10:58 GMT 2
Michelle noogutas selle justkui pisikese kokkuleppe peale, aga loodame, et noormehel ei tule seda päriselt kunagi täita. "Midaa?" hakkas tüdruk viimaks Jace'i käitumise peale naerma ning lõi teda kergelt vastu õlga, "kas mu mask näeb tõesti niiii naljakas välja?" Tüdruk raputas enda pead ning viis pilgu mujale saali. Las mees rahuneb pisut. Ärme kiusa teda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 23:18:14 GMT 2
Muidugi ei mõelnud Jace neid minekuplaane tõsiselt, aga kui tõepoolest peaks kunagi juhtuma, et ta ei saa enam Tree Hilli jääda, siis eks ta läheb. Aga lähitulevikus vaevalt midagi sellist ette tuleb "Ei, sinu maskil pole kohe kindlasti midagi viga. Asi on minus, mitte sinus," vastas Jace, kui oli enda hetkelisest naeruhoost üle saanud. Kui Jill vaid teaks, mida ta mõtles. Korraks mees isegi kaalus rääkimist, aga järgmisel hetkel mõtles juba ümber. Mida rohkem Jace oma mõtetele keskendus, seda intensiivsemaks muutus see teismelise poisi tunne, aga selline oleks ta pidanud olema kuskil kümme aastat tagasi, mitte praegu.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 24, 2013 23:25:45 GMT 2
Kui paljud mehed mingil määral tantsimist kartsid ja parema meelega tantsupidudest eemale hoidsid, siis Chadiga oli kõik vastupidine. Võib-olla oli asi selles, et ta topiti juba varakult tantsukursustele, kuigi sel ajal puikles noor Chad küll päris korralikult vanematele vastu. Alles aastaid hiljem mõistis ta, kui kasulikuks tema juba varases nooruses õpitud oskused osutusid - muidu oleks väga narr siin praegu viibida. Chad mäletas, et tantsutundides pandi neid ikka omavahel pikkuste järgi paari - pikem poiss sai pika tüdruku, lühem jälle pisema jne, aga Kevin küll teda ja Annat lahutavas enam kui 20 sentimeetris mingit probleemi ei näinud. "Mul on sulle üks üllatus, kui me millalgi lõpuks koju jõuame," mainis kutt. Ta ei teadnud veel, kui kauaks nad siia jäävad, kuna sellised asjad oleks viisakas jääda naistele otsustada ning seda Chad ka tegi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 23:27:05 GMT 2
"Mis sul siis viga on?" uuris tüdruk kohe edasi, sest Jace käitus tõesti veidralt. Isegi tema kohta veidralt. Michelle ei suutnud muidugi ka ise kuigi tõsiseks jääda, kui oli näha, kuidas mees üritas tõsine olla. "Kui ma ei teaks sind piisavalt hästi, siis ma küsiksin, et ega sa juhuslikult kuskil midagi tarvitanud ei ole," lausus Jill turtsudes. Tema rohelised silmad olid tagasi noormehel ja uurisid teda põhjalikult.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 23:36:56 GMT 2
"Seda on raske seletada. Eriti veel sulle," üritas Jace otsesest vastusest kõrvale põigelda. Hoopis teine asi oli kaugel eemal olles selliseid mõtteid mõlgutada, aga siin, kui Jill talle otsa vaatab... Jace'il hakkas korraga iseendast kahju. Kui vaid mõned sekundid tagasi oli ta veel naernud, siis nüüd oli ta ilmselt kõige tõsisem inimene, kes selles ruumis viibis. "Ma ei ole midagi tarvitanud. Päriselt,"" sõnas Jace, üks suunurk korraks tõusmas, aga naeratust sellest ikka veel ei tulnud. "Kui aus olla, siis see külg minust, mida sa praegu näed, on mulle endale ka veel võõras," lisas ta.
|
|