|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 21:17:40 GMT 2
"Arvad või?" küsis naine, vaadates üle õle Sethi poole ning hammustades õrnalt alahuulde, tehes samal ajal särki eest piisavalt lahti, et poissi narritada, aga samas siiski mitte midagi näidata. Kuulnud poisi valikut, võttis naine kaks Sprite'i purki ning jalutas siis nendega koos tagasi voodisse, jäädes noormehe kõrvale põlvitades istuma, lastes enda raskuse ühele poole nii et ta ei olnudki nagu täiesti põlvili. Ta ulatas ühe purgi Sethile ja võttis teise endale, tehes selle ettevaatlikutl lahti. Ei taha ju ometi voodit märjaks teha. "Tead, rääkides ära minemisest. Ma ei tea...võibolla on see hull mõte, aga lähme järgmine nädalavahetuse kuskile Tree Hillist kaugele-kaugele mõnda suurlinna, kus keegi meid ei tunne ja kus me võime vabalt linnapeal jalutada ja kinno minna ja pargis istuda ja restoranis süüa nii, et keegi ei vaata meid imelikult," lausus naine, jäädes Sethile enda tumedate silmadega otsa vaatama.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 23, 2013 21:22:20 GMT 2
"Arvan," noogutas mees ja ajas end rohkem patjade najale istukile. Ta leidis maast enda bokserid ja tõmbas need jalga. Saanud enda purgi kätte, tegi poiss selle rahulikult lahti ja võttis ühe suure lonksu. "See on geniaalne mõte!" läks mehe nägu särama, kui ta kuulis Carrie ideed. "Kuhu me lähme? Ei saa minna ju väga kaugele ka, et sõidule ööpäeva kulutaks. Maksimum äkki 3-4 tundi," pakkus Joshua. Autopaak bensiini täis ja adjöö! "Ma viin sind siis tolle linna kõige ilusamasse kohta," lubas Joshua. Ta lootis, et mõtleb kevadeks välja, mida edasi teha tahab, autotöökoda ei olnud ta soovitud tulevik, seda võis praegu teha, aga nii kuni suremiseni? Hell no!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 21:39:41 GMT 2
Carrie aimas, et see idee meeldiks poisile. Kellele ikka meeldiks olla kogu aeg ainult ühes toas ja ütleme nii, et praktiliselt alati lõppesid nende kohtumised voodis. Seth vääris siiski midagi paremat. "Ma arvan, et me peaksime kindluse mõttes ikka North-Carolinast välja minema ja ma mõtlesin pigem lennukile, aga siin on väike probleem - keegi ei tohi näha, et me samale lennule läheme. Üks meist peab minema kas varem või ringiga," lausus naine, muutudes üsna elevaks selle plaani suhtes. Kui see õnnestub oleks see kindlasti lihtsalt suurepärane. "Mulle meeldiks see," naeratas Carrie.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance.
|
|
|
Post by Stacia Ingham on Feb 23, 2013 22:36:21 GMT 2
Ega Connoril endalgi suhted väga kaua ei kestnud, aga Staciaga ta oli isegi õnnelik. See tüdruk oli lihtsalt igas mõttes imeline ja Connor lootis, et ehk on Stacy see, kellega ta tulevikus ka abiellub. Eks mees isegi märkas mõnda tuttavat nägu, kuid neid ei olnud palju. Noori oli küll, aga ilmselt olid need siis kas praegused Tree Hilli keskkooli õpilased või siis 1-2 aastat tagasi lõpetanud. Enda lennust ta kedagi ei märganud, küll aga natuke vanemaid kunagisi koolikaaslasi. Mees muigas, kui Stacia lõpuks ta ise tantsupõrandale tiris, sest kutil endal oli plaanis ta ilusti käevangus sinna ise viia. Jõudnud lõpuks tantsupõrandale, pani mees ühe oma käe Stacia seljale ja teisega võttis neiu käest kinni. "Olen ma sulle öelnud, et sa oled täna vapustavalt ilus?" tegi mees neiule kohe komplimendi, mida ta ka tõsiselt mõtles. Kui enne oli Stacia täiesti kindel, et tema küll mingil juhul abielluda ei taha, siis nüüd Connoriga koos olles võis ta ennast aeg-ajalt isegi sellele mõtlemas leida. Kes teab, äkki Stacy polekski kõige kohutavam abikaasa? Truudusega tal vähemalt probleeme polnud, sest terve see aeg, mil nad on Connoriga suhtes olnud, pole Stacia ühegi teise mehe poole vaadanud. Samas oli veel liiga vara, et mingeid järeldusi tegema hakata, sest esimene kuu või paar kuud ongi selline õnnelik lilleline aeg, kuid ei saa kindel olla, mis edasi juhtuma hakkab. Igatahes praegu oli näitsik küll positiivselt meelestatud. "Just ütlesid. Aga ma tänan," lausus Stacy naeratades. Et siis Connorile meeldis rohkem see, kui ta ei kanna neid ülilühikesi kleite? Huvitav.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 22:46:37 GMT 2
Kuna oli sõbrapäev, siis oleks ikka parem, kui Stephen Phoebega terve õhtu siin veedaks või lihtsalt saaks ainult tüdruku päralt olla. Pealegi ei arvanud neiu üldse, et Stephen tantsida ei oska. Ta ise oli ju ka enda arust väheke puujalg, aga see polnud mingi probleem. Kooliballil tantsimine tuli ju täitsa ilusti välja ja varvastel ei tallutud. "Kuule, see kõlas täpselt nii, nagu tiriks ma sind tapalavale," lausus Phoebs naerdes, kuid läks siis Stepheniga tantsuplatsile. Siis võtsid noored korraliku asendi sisse ja said end aeglase muusika rütmis keerutama hakata. "Näed, ei ole ju nii hull," lausus neidis. "Väga hästi öeldud. Minu jaoks ongi tantsuplats enam-vähem nagu tapalava," ütles Stephen, mõeldes kusjuures oma sõnu täiesti tõsiselt. Vabatahtlikult polnud ta kunagi ühelegi sellisele üritusele minna tahtnud, vaid ikka kellegi mõjutusel. Oma tüdrukule võis ju ometi heameelt valmistada? Kui nad muusika rütmis aeglaselt liikuma hakkasid, püsis Stephi pilk alguses päris tükk aega oma jalgadel, kuni ta hiljem end siiski nii palju usaldada suutis, et jälle ülespoole vaadata. "Mitte just kõige hullem, aga mul ikkagi veel vaja kõvasti õppida," arvas kutt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 23:05:27 GMT 2
Annabelile meeldis lisaks Alejandro positiivsusele ka tema julgus ja kui noormees ta ballile oli kutsunud, ei kõhelnud neiu hetkegi. Pealegi polnud ta nii uhket kutset seni veel kelleltki saanud. Noorte suhted olid tõesti juba esimesest hetkest alates vägagi head olnud. Vaatamata sellele, et noored tundsid teineteist lühikest aega, võis kõrvaltvaatajale tunduda, nagu olekski tegu juba vanade sõpradega. Alejandro näoilme pani Annabeli hetkeks muigama. Tüdruk poleks osanud arvatagi, et võib noormehe veel nii pahviks lüüa. Aga kes ei lööks ennast nii uhke ürituse puhul siis üles? Pea kõikidel naistel/neidudel olid seljas pikad kaunid kleidid. Muidugi Alejandrol polnud ka midagi viga. Omapärane, aga armas. Alejandro küsimust kuuldes viis Annabel oma selged sinised silmad noormehele ning naeratas talle. "Ma tantsiks sinuga hea meelega," vastas tüdruk. Alejandro oligi tavaliselt hea suhtleja, kuid muidugi olenes see inimesest. Päris vaikivat ja emotsioonitut ju kuidagi rääkima ei pane. Isegi tema polnud nii võimas, olgu ta siis kui tahes päikeseline. Annabeliga oli tal aga lihtne, sest nende iseloomud klappisid ning juttu ka jätkus päris pikaks ajaks. Nii tundunud see ka üldse mingi imena, kui kõrvaltvaatajale jäi mulje, nagu oleksid nad juba aastaid sõbrad. "Seda ma lootsingi," lausus Ale pisikese muige saatel, võttis neidise käe enda pihku ning juhtis Annabeli tantsuplatsile, kus teised paarid juba hoogsalt keerlesid. "Mitte et ma meelitada tahaks või midagi, aga sa oled täna tõeliselt kaunis. Loomulikult muidu ka, aga täna veel eriti," sõnas noormees, kui nad olid juba aeglase muusika saatel tantsima hakanud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 23:25:02 GMT 2
Ega Alejandro hea suhtlemisoskus ometigi tema temperamendist ei tulenenud? Mehhiklased pidid väga lõbusad ja vahvad ju olema. Hea muidugi, et iseloomud klappisid, vähemalt oli lõbus ja muidugi olid neil kujunenud juba mingid sisenaljadki. Vahva. "On sul alles enesekindlus," muigas Annabel, kui Alejandro ta juba tantsuplatsile viis ja nad seal teiste paaridega ühinesid. Saanud noormehelt komplimendi, kaardusid neiu huuled säravaks naeratuseks. "Aitäääh sulle," lausus tüdruk meelitatult. "Sa näed ka ülikonnas väga kuum välja."
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 24, 2013 12:18:06 GMT 2
Neidis naeratas kergelt, tumepruunide silmade pilk mehel püsimas. Küsimuse peale viis Lizzie pilgu kõrvale ning silmitses teisi paare, kes seal tantsisid. Mingi osa naisest kartis seda, et Xavier on temaga koos ainult lapse pärast, kuid Liz ei teanud, kas see hirm oli ka põhjendatud. "Lapse pärast äkki?" pakkus Elizabeth poolsosinal, kuid ta oli kindel, et Xavier kuulis teda. Ta natukene kartis vastust, kuna juhul kui see on tõene, siis oli Elizabeth veendumusel, et Xavi tunnistaks selle üles. Neidis tundis kerget ahvatlust minema joosta, kuna olgugi et ta oli selle küsimuse küsinud, siis ei tahtnud ta seda vastust kuulda, Vähemalt mitte sellisel juhul, kui tulekski välja, et Xavier on temaga koos vaid lapse pärast ning kohusetundest. Xavier märkas muutust Elizabethi pilgus ega saanud aru, millest see nii järsku tuli, kuid ei hakanud ka mingeid küsimusi esitama, vaid andis naisele võimaluse ise seletada. Kui Elizabeth last mainis, jõudis Xavile alles kohale, et ta võis varem kogemata oma käitumisega Lizziele vale mulje jätta. "Ei. Sellised meetmed minu puhul ei tööta. On vaja midagi palju enamat," vastas noormees Lizzie küsimusele. Isegi kui tal enne kogemused rasedate tšikkidega puudusid, teadis kutt, et lihtsalt lapse pärast ei hakkaks ta mingil juhul kellegagi koos olema - see oleks naise poolt ju puhas šantažeerimine. Xav otsustas ise, kellega ta koos olla tahab ja kellega mitte. Vajadusel saaks ju last majanduslikult toetada - oli ta ju siiski pärit jõukast perekonnast, mida võiks sel juhul tema ainsaks kohustuseks pidada.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 24, 2013 16:24:34 GMT 2
Neidis kartis Xavieri vastust, kuid tundus, et selleks erilist põhjust vist siiski ei olnud. Vastus oli olnud naisele meelepärane, mis hetkel oligi olnud kõige tähtsam. Elizabethi näole tekkis kerge naeratus ning tantsis noormehega rahulikult edasi. "Kas me räägime meist ja lapsest su vanematele ka mingiaeg või ootame, et nad selle ise teada saaksid?" esitas Elizabeth seejärel Xavile küsimuse. Ilmselt see ei tuleks just kõige lõbusam vestlus, arvestades seda, et Xavil polnud veel koolgi lõpetatud ning Liz oli siiski noormehest palju vanem. Kergendav asjaolu oli muidugi see, et Elizabethil oli endal ka raha, mistõttu ei saanud Xavi vanemad arvata seda, et naine jäi rasedaks meelega ning sellepärast, et saada Xavierilt raha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 16:40:40 GMT 2
"Ma ei tahaks midagi väga lubada, aga ütleme nii, et siis kui võimalik on, siis võme tõesti midagi teha," pakkus noormees, sest ta ei tahtnud anda lubadust, mida ta ei suuda täide viia. Pealegi on homne veel kaugel ja ühe hetkega võib palju muutuda. Emmanud tüdrukut vastu, vajutas Colin enda huuled hetkeks tüdruku pealaele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 16:44:36 GMT 2
"Seda muidugi," lausus mees, aga kui lapsele sellle tükli paika saab, siis läheb kohe palju paremaks, aga selleni läheb tavaliselt aega päris edukalt. "Kas istume veel või lähme jalutame natuke ringi?" uuris Shawn, vaadates ringi, kuidas inimesed paari või suurema grupi kaupa ringi jalutasid.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 24, 2013 16:49:45 GMT 2
"Anna siis vähemalt teada, et ma ise ka lihtsalt asjata sind ootama ei jääks," lausus Helena muiates. Nii palju saab mees ikka teha. "Aga ma mõtlen sinust," lubas tüdruk ning naeratas. See on lubadus, mille ta vähemalt kindlalt täide suudab viia. Tundus, et noormees viimasel ajal Helena mõtetes ainult ringi jooksiski. Huvitav, kas tal jalad ära ei väsi? Saanud ühe suudluse pealaele, sulges tüdruk hetkeks silmad ning lihtsalt jäi natukeseks mehe embusse.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 24, 2013 16:53:49 GMT 2
"Ma ei tea küll, miks, aga mul on tunne, et me saame tütre," lausus Diana. Seda muidugi ei saa vähemalt enne mõne kuu möödumist teada, aga eks siis selgub, kas naise sisetunne oli õige või on asjad hoopiski vastupidi ja tuleb poiss. "Tead, nüüd võiks jalutada, kuigi ma arvan, et ma vist kauemaks enam jääda ei jaksa," vastas Diana Shawnile. Kaua vist enam ilutulestikuni ka aega ei olnud, aga naine hakkas ära väsima. Väheke liigutamist samas võib just natuke ergutavamalt mõjuda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 16:58:28 GMT 2
"Seda kindlasti. Ma ilmselt helistan sulle," sõnas noormees ning jättis selle meelde, et kui ta homme koju jõuab, siis võtab Helenaga ühendust. "Mina sinust ka," muigas Colin, sest ega selle vastu eriti ei saanud, kui sulle keegi meeldis. Samas ei saaks öelda, et tüüp nagu vahetpidamata 24/7 ainult neiust mõtles. Tal oli siiski veel sada asja, millele mõelda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 17:02:28 GMT 2
"Ma ütlen, et minu jaoks ei ole vahet, mis soost see laps on. Armastama hakkan teda ikka ühtviisi," lausus Shawn. Tuleb tüdruk - tore. Tuleb poiss - ka tore. Laps on laps siiski. Tõusnud püsti, ulatas mees Dianale enda käe, et ta püsti aidata. "Tahad koju minna?" küsis ta üle, et saada aru, kas ta naise sõnadest ikka õigesti aru oli saanud.
|
|