|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 15:22:51 GMT 2
"Sellega on nüüd nii, et mina pean homme üsna vara ärkama ja mõneks tunniks gleriisse tööle minema ja pärast seda on mul üks kohtumine mehega, kes aitab mind stuudio ehitamise projekti koostamisel," lausus Colin, vaadates neiule otsa, "kui sul pole varajase ärkamise vastu midagi, siis minu poolest või sa tulla küll." Noormehel oli endalgi üks pisike ja lihtne kingitus neiule, aga see oli kodus. Ta mõles, et annab see järgmisel päeval üle.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 15:27:24 GMT 2
"Ma arvan, et seda on ette siiski üsna raske teada ja seega ei tasuk selles nii kindel olla," lausus mees, kellel on siiski juba kaks last ja seega on ta olnud kahe raseduse kulgemise juures. "Kusjuures sa ei pruugi olla. See ei ole kõigil nii," sõnas mees kergelt muiates. Oli küll jah selline üldlevinum arusaam, aga leidus ka naisi, kellel kulgeb rasedus nii, et kui kõhtu ei oleks, siis ei oleks arugi saada, et ta rase on. "Tegelikult võiks ju selle reisi tõstagi mesinädalatele," pakkus Shawn.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 23, 2013 15:28:31 GMT 2
"Mis ma ikka pool päeva magan?" turtsatas Helena. "Eks ma olen siis homme lihtsalt tubli tüdruk ja ärkangi vara üles." Vähemalt saab ta uinuda Colini kaisus ja hea õnne korral hommikul esimese asjana silmi avades jällegi noormeest näha. Pealegi sai Helena ühe mõtte, kuidas meest üllatada - tal oli plaanis Colinist isegi varem üles ärgata ja mehele hommikusöök ise valmis teha ning siis kas katta talle laud või viia söök kutile voodisse. Muidugi tähendab järgmisel päeval vara ärkamine seda, et noored ei saagi olla ballil kauem kui ilutulestikuni, aga see sobis Helenale. "Minul jällegi pole homme kooli ja siis ma jõuangi ehk selle sinu raamatuga alustada, mis sa mulle laenasid," lausus tüdruk naeratades. Siiani on see veel neiu öökapil seisnud ja Helenal pole olnud aega seda avadagi, homne tundub selleks hea võimalus, kui Colin tööl on ja pärast seda oma stuudioga asjatab.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 23, 2013 15:38:14 GMT 2
"Jah, sul võib õigus olla," nõustus Diana. Seda ei saanud tõesti ette teada, kuidas rasedus veel kulgema hakkab. Loodetavasti ikka hästi ja naine kannab selle lõpuni. Diana oli vähemalt selles mõttes õnnelik, et hommikust iiveldust oli tal suhteliselt vähe ja süüa sai ikka normaalselt, kuigi kõht oli tõepoolest veidi rohkem tühi. "Vähemalt ma ei tunne, et miski mind rohkem nutma ajaks," lausus naine. "Ma olen pigem vastupidi - hästi õnnelik." Mida veel võiks tahta, kui kõik niigi olemas oli? See naine justkui elas oma kõige ilusamat unenägu reaalsuses läbi. "Täpselt minu mõte," lausus ta, kui Shawn pakkus, et nende reisi võikski mesinädalatele tõsta. See oleks päris hea, sest siis ei peagi mõtlema eraldi kohta, kuhu sõita. Kuubal ja Mehhikos oli neid ilusaid kohti küll.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 17:37:31 GMT 2
"Kui sa nii arvad," lausus noormees, sest temal ei olnud midagi selle vastu, et Helena tema juurde tuleb. Vähemalt tüdruk teab nüüd, et peab ilmselt hommikul vara ärkama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 17:40:29 GMT 2
Siis on see asi otsustatud ja nad saavad vaikselt enda mesinädalaid paikka panema hakata. Eks üksjagu oli veel tööd ka pulmadega, aga mitte midagi ületamatut. Pealegi Diana perekond toetas neid kõiges ja aitas pulmi korraldada. "Minule on see muidugi hea uudis, et sa väga emotsionaalne pole," turtsatas Shawn.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 23, 2013 17:46:47 GMT 2
Helena noogutas ning liikus Coliniga muusika rütmis edasi. Ta hoidis tekkinud vaikuse jooksul oma silmi Colini omadel ja lihtsalt uuris neid. Nendesse sinistesse silmadesse võis tõesti uppuda. "Mis sa homme õhtul muidu teed?" uuris Helena. "Oled vaba?" Päeval on tüübil küll palju tegemist, aga kui ta õhtul vaba on, siis võiks ju midagi koos teha. Pealegi oli Helenal pikk nädalavahetus ja nii tihti seda ei juhtu.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 23, 2013 17:51:39 GMT 2
Eks nende ettevalmistustega jõuab valmis küll, kui pulmad niikuinii alles kuskil märtsi keskel on. Aega on ju peaaegu terve kuu. See oli muidugi hea, et Dianal toetav perekond oli, kuigi naine soovis, et Dany ja Shawn ka paremini läbi saaks. Temal ju Matti vastu pole midagi, kuigi seda naine heaks ei kiida, mis mees tema õele tegi. Loodetavasti seda rohkem ei juhtu. Shawni sõnad panid Dianagi hetkeks turtsatama. "Nojah, eks pisarad ole tõesti ühed võimsamad asjad, millega meesterahvast mõjutada ja ma ei teagi, mida sa peaksid arvama, kui ma iga asja peale nutma hakkaks," muigas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 17:52:34 GMT 2
Jill kehitas ainult õlgu. Kuna talle see üritus tõesti meeldib, siis võis ta sellest tõesti natuke liiga palju ja liiga tihti rääkida. "Olgu, saan aru. Võibolla oleme keskööni ära ja siis lähme?" pakkus neidis, sest siis läheb nagu nii pidu väga vabaks ja rohkem selliseks viisakaks läbuks, kui selline asi üldse olemas on. Isegi maskid hakkavad siis kaduma. Seega nad ei kaota ilmselt midagi, kui nad varem ära lähevad. "Mulle sobib. Jääb meile ka piisavalt aega siin olemiseks. Ja muidugi viin ma su hiljem autoga koju," sõnas Jace. Hea oli see, et järgmisel päeval pärast balli ei pea õpilased kooli minema, kuna vastasel juhul oleks hommikune ärkamine küll üsnagi piinarikas missioon. Ka Jace'i arvates ei saaks see mingi suur kaotus olla, kui nad enne peo lõppu lahkuvad, sest niikuinii läheb suurem osa rahvast pärast keskööd minema ning alles jäävad vaid kõige suuremad peoloomad.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 18:31:17 GMT 2
"Olgu, siis on sellega asi korras," lausus tüdruk lühidalt noogutades. Küll ta saadab enne lahkumist enda vanematele veel sõnumi ka ära, et nad muretsema ega midagi ei hakkaks. Michelle teadis, et keelama nad teda ei hakka, seega polnud vaja sellepärast muretseda. Muidugi oli positiivseks ka see, et järgmine päev polnud kooli. "Aga kuidas oli siis suurlinnas olla, ei tekitanud tahet sinna jäädagi selle pisikese Tree Hilli asemel?" küsis Serah, sest see oli üsna üldine küsimus, mida ei ole vaja kellegi eest salajas hoida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 18:49:51 GMT 2
"Ma ei tea veel," sõnas noormees, "võibolla tuleb mul veel mõni shoot, aga kui ei tule, siis olen ilmselt vaba." Samas, kui noormees läheb täna hilja magama, siis ärkab vara, läheb tööle ja sealt kohe kohtumisele, siis ei tea, kas ta midagi teha ka jõuab. Aga eks seda näeb.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 18:53:00 GMT 2
Dany sünnipäeval said nad juba üsna hästi läbi, aga võibolla oli see seotud lihtsalt sellega, et tüdrukul oli sünnipäeva ja tal oli hea tuju. Igatahes vahetasid nad isegi mõned sõnad juttu. Eks neil ole aega ka veel, et teineteist tundma õppida. "See oleks õudusunenägu," muigas Shawn, sest ta ei oskaks ilmselt kuidagi naist lohutada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 23, 2013 18:58:01 GMT 2
"Selge," sõnas Helena. "Mõtlesin, et kui sa vaba oled homme õhtul...ja mitte väga väsinud, siis võiksime koos midagi teha." Juhul, kui mees väsinud on, siis muidugi ei tee, aga kui eluvaim sees ja ta jaksab, siis oleks see ju väga vahva. Eks see vara ärkamine ole Helenalegi paras katsumus, aga ta oli sellega nõus. Pealegi pidi ta Colinist varem ärkama, kui meest üllatada tahtis. Kui uus laul kõlama hakkas, tüdruk lihtsalt naeratas ning embas tugevalt Colinit. Mees oli talle ikka tõesti kallis.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 23, 2013 19:01:55 GMT 2
Seda oli muidugi hea näha, et Dany sünnipäeval olid tema kihlatu ja õe suhted justkui paremad. Tundub, et Dany võib Shawni veel õemehena täitsa omaks võtta. "Ma usun," naeris Diana. "No nii 9 kuu pärast on meil nii või teisiti unetud ööd ees, kui laps keset ööd süüa tahtma hakkab." Selle elab aga üle, pealegi ootas Diana väga juba lapse sündi. Ta tahaks nii väga teada, kas nad saavad poisi või tüdruku, kuigi naisel endal oli tunne, et sünnib tüdruk.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 23, 2013 20:51:20 GMT 2
Kas tänane õhtu saab veel paremaks minna? Ilmselt mitte. Carrie nautis iga hetke sellest ajast, mis ta noormehega veeta sai, sest ta teadis, et peagi lähevad nad jälle lahku, möödudes teineteisest kui tavalistest tuttavatest, aga eks nad ise olid selle tee valinud. "Huuuh....see oli.....tead küll....i m e l i n e," sõnas Carrie, lebades Sethi kõrval voodil, tekk peal ning käed rinnal risti. Tal ei olnud kuskile kiiret. Või noh...tegelikult ikka oli ka, aga ta lihtsalt üritas seda enda peast eemale hoida, et veel viimaseid minuteid hinnata. "Kas see oleks minust väga isekas, kui ma ütleksin praegu, et ma tahaksin lihtsalt sinuga koos kuskile ära kaduda?" esitas naine küsimuse ning keeras pea noormehe poolsele küljele, et talle otsa vaadata. Carrie ohkas raskelt, hingas sügavalt välja ning tõusis siis istuli, otsides endale kuskilt enda püksikud ja Sethi triiksärgi, mis koos tegid täitsa kena ja mugava riietuse. Nööpinud kõhu juurest kaks-kolm nööpi kinni, jalutas naine minibaari juurde. "Sa ei joo, jah? Seeega...siin on cocat? Sprite? Või mingi imelik..hmm ma oletan, et midagi Fanta sarnast....või alkoholivaba õlu?" Carrie vaatas üle õla küsivalt Sethi poole. Tal oli lihtsalt nii palav ja ta vajas midagi värskendavat. Võibolla peaks akna lahti tegema? Õhtu oli jälle üks nendest, mis jäi Sethile pikalt meelde. Ta hingas raskelt ning kuulas naise kommentaari, mille peale noormees turtsatas. "Muidugi ma tean," noogutas Joshua ning mängis Carrie sõrmedega. "Mkm, see oleks minust isekas, sinust ainult õige asi, mida öelda... Sa ju tead, et ütle ainult ja ma võin sinuga kuhugi ära sõita," lisas Joshua. Nooruki meelest oleks Carrie pidanud juba ammu enda abikaasaga lahutama, sest tüüp oli tõsiselt tuim tükk. "Mm, tead, et sa näed nii väga seksikas välja?" küsis Joshua muigega, vaadates enda triiksärgis naist. "Sprite sobib," lisas mees. Ta ei tarbinud alkoholi enda vanemate pärast, kes mõlemad surid kas kaudselt või otseselt läbi alkoholi.
|
|