|
Post by Deleted on Feb 21, 2013 21:27:55 GMT 2
Kas tänane õhtu saab veel paremaks minna? Ilmselt mitte. Carrie nautis iga hetke sellest ajast, mis ta noormehega veeta sai, sest ta teadis, et peagi lähevad nad jälle lahku, möödudes teineteisest kui tavalistest tuttavatest, aga eks nad ise olid selle tee valinud. "Huuuh....see oli.....tead küll....i m e l i n e," sõnas Carrie, lebades Sethi kõrval voodil, tekk peal ning käed rinnal risti. Tal ei olnud kuskile kiiret. Või noh...tegelikult ikka oli ka, aga ta lihtsalt üritas seda enda peast eemale hoida, et veel viimaseid minuteid hinnata. "Kas see oleks minust väga isekas, kui ma ütleksin praegu, et ma tahaksin lihtsalt sinuga koos kuskile ära kaduda?" esitas naine küsimuse ning keeras pea noormehe poolsele küljele, et talle otsa vaadata. Carrie ohkas raskelt, hingas sügavalt välja ning tõusis siis istuli, otsides endale kuskilt enda püksikud ja Sethi triiksärgi, mis koos tegid täitsa kena ja mugava riietuse. Nööpinud kõhu juurest kaks-kolm nööpi kinni, jalutas naine minibaari juurde. "Sa ei joo, jah? Seeega...siin on cocat? Sprite? Või mingi imelik..hmm ma oletan, et midagi Fanta sarnast....või alkoholivaba õlu?" Carrie vaatas üle õla küsivalt Sethi poole. Tal oli lihtsalt nii palav ja ta vajas midagi värskendavat. Võibolla peaks akna lahti tegema?
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 21, 2013 21:54:35 GMT 2
"Ma olen selles tugevam kui sa arvatagi oskad," oli noormees järgmisel hetkel neidise kõrva ääres ja sosistas talle need sõnad. Seejärel oli Logan uuesti normaalses kauguses ja naeratas Jocelynile. Kuulnud neidise küsimust ei saanud ka Logan teisiti kui et puhkes naerma. "No kui mind sinusugused kaunid neiud ergutavad, siis ega ma ei saa ju ometigi kehvasti mängida. Jätaksin teid ja ennast ju häbisse," rääkis noormees muigega ning muigas kergelt, kui sai aru, et Jocelyn ta silmi uurib. Kui Lyn oli nõus, et Logan teeb talle linnatuuri, oli noormees meeldivalt üllatunud. Millegi pärast oli noormees arvanud, et Jocelyn jätab selle teema sinna paika, kuid Loganil polnud mitte midagi selle vastu, et seda ka päriselt teha. "Kuna homme jäeti ka trenn ära, siis ausalt öeldes pole mul hetkeseisuga mitte mingisuguseid plaane. Seega teema homme selle linnatuurikese?" uuris noormees, liikudes samal ajal ilusti muusikataktis edasi. Küsimuse peale turtsatas noormees kergelt. "See jutt las jääda teiseks korraks. Siis on mul põhjust sinuga teinekordki vestlust alustada," leidis Logan taaskordselt suurepärase vabanduse, näol lõbus muie mänglemas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2013 22:29:07 GMT 2
"Seda me veel näeme," lausus Jocelyn kavalalt, kuid samuti pooleldi sosinal. Damn, nii kahju, et Jocelyn juba alguses selle noormehega tutvust ei teinud, vaid piirduski pigem sellega, kui neil tundides oli vaja koostööd teha. Tõesti äge kutt oli. "Küll nüüd meelitab," naeris Jocelyn Logani sõnu kuuldes. Oh neid poisse küll, kuid ega kutil endalgi väga viga polnud. Täitsa armsake teine. Ja linnatuur tundus ka hea võimalusena noormehega rohkem suhelda. Jocelyn ei tahtnud, et see jääks ainult tutvuseks ja siis mingil hetkel hajuks, nagu oleks nad Loganiga jälle üksteisele võõrad. Sisse elamiseks oli vaja sotsialiseeruda. "Homme it is," noogutas Jocelyn. "Aga meil on vaja mingi valemiga siis sidet hoida." Kui juba numbrite jagamiseks läheb, siis ilmselt hiljem või pärast balli. Oleneb, mis plaanid Loganil endal on, kuigi Jocelyn pidi ka vähemalt kella kaheks öösel kodus olema. Hea, et niigi kaua lastakse olla, kuigi neiul polnud kavatsustki selleks kellaajaks koju ilmuda. "Ütleme nii, et ma võin selle jutu ära unustada tolleks ajaks, aga rääkima võid alati tulla," sõnas Jocelyn lõbusalt vastu.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2013 22:48:01 GMT 2
"Vau, sa pidid siis ikka väga tahtma siia tulla, sest ma olen kindel, et enamus inimesi sinu asemel kasutaks juhust ja magaks rahulikult kodus," lausus tüdruk, olles tegelikult vägagi üllatunud, et Jace siia kohale ilmus. Isegi kui ta oleks Tree Hillis olnud, ei oleks neiu arvanud, et ta temaga siin kokku juhtub. Aga muidugi on see väga positiivne, et ta tuli. "Jään ootama," lausus Michelle lõbusalt, kuigi ega ta nüüd mingit kingitust oodanud küll ei olnud, aga kui pakutakse, siis ega ära küll ei ütleks. "Meeleldi," nõustus Serah õrna naeratusega, arvates, et lille võib ta ju käes ka hoida, kuigi see siis ilmselt õhtu lõpuni vastu ei pea. Mnjah, pole just kõige parem lahendus. "Tahtsingi, sinu pärast eelkõige. Mul on siiani meeles, missuguse vaimustusega sa eelmisel kuul sellest ballist rääkisid," tunnistas Jace. Eks neid põhjuseid olnud veelgi. Näiteks hakkasid mehele endalegi taolised seltskondlikud üritused meeldima, mida rohkem ta nendel osales. Pealegi tuleks ju linna vanu traditsioone austada. "Aga mida sa pärast balli kavatsed teha? Otse koju minna?" uuris mees. Tal oli üks variant välja pakkuda, kuid otsustas enne neidise vastuse ära kuulata. Kui Jill tema pakkumisega nõustus, suundutigi koos tantsuplatsile, kus õige pea valssi keerutama hakati.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 21, 2013 23:06:29 GMT 2
Noormehe näol mängles kergelt kaval muie, kui ta Jocelyni sõnu kuulis. Tegu oli tunduvalt huvitavama neidisega kui Logan algselt arvanud oli ning see oli ainult positiivne. "Jään põnevusega ootama," lausus Logan ning tegi neidisele silma, näol seejärel lai muie mänglemas. Ta oli igati õige otsuse teinud kui oli otsustanud siiski ballile tulla. "No vahetust ju peab naisi oma sõnadega meelitama ju ka. Vastasel juhul arvavad, et minusuguseid toredaid mehehakatisi ei eksisteerigi enam," lausus noormees ning keerutas neidist seejärel hetkeks, tõmmates ta seejärel enda tugevate käte vahele tagasi. "Homme," nõustus Logan noogutusega ning lasi tumepruunide silmade pilgul hetkeks mööda ruumi ringi käia. "Ah mis seal ikka. Telepaatia teel," lausus noormees kerge muigega, kui viis pilgu tagasi neidisele enese käte vahel. Koju minekuga polnud Loganil õnneks sugugi kiire, kuna olgugi et oli talle kellaaeg ette antud, teadsid kõik Sommersid, et Logan ei kavatse sellest kellaajast kinni pidada. "Ooo.. Ei peagi kartma, et sa teed näo, et ei tunne mind?" uuris noormees lõbusa muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2013 23:13:48 GMT 2
"Kas ma olin siis tõesti niiiii vaimustuses?" ei tahtnud Jill noormehe sõnu uskuda. Ta võibolla tõesti mainis seda korra...või paar. Aga kammoon tegu on ju siiski selle linna suurima ja ilmselt ka lahedama peoga, mida neidis alati ootab. Ilmselgelt juhtus Jace olevat ainuke, kes teda tõesti kuulata viitsis. "Ma ei teagi. Ma mõtlesin alguses keskööni olla, et ilutulestikku vaadata ja siis koju minna, aga ega ma ei tea, kui sul mingeid ettepanekuid on, siis ma kuulan," sõnas Michelle ning koondaski kogu enda tähelepanu mehele, kui nad saalis valssi hakkasid tantsima.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2013 10:33:19 GMT 2
Eks esmamulje võib ju petlik olla, kuigi Jocelyn isegi ei hakanud alguses midagi väga Loganist arvama. Lihtsalt tore poiss. Nüüd aga meeldis ta neiule rohkem, sest tegu oli samuti lahedama kutiga, kui tüdruk alguses arvanud oli. Kui Logan Jocelynile silma tegi, vastas tüdruk noormehele lihtsalt ühe kavala naeratusega. Damn, see oli juba täitsa lõbus. "Ma ei arva seda," lausus neiu. "Aga alati on hea ilusaid sõnu kuulda." Mitte, et Jocelyn nüüd meestest halval arvamusel oleks. Ta ei ole veel mõne douchebagi otsa lihtsalt sattunud, sest kuigi ta ongi pisut troublemaker, ei tõmba neiu ringi. Kui Logan jälle tüdrukut keerutas ja neiu tema tugevate käte vahel maandus, jäi Lyn hetkeks sügavalt noormehele silma vaatama. Damn, ilusad silmad, peaks mainima. Telepaatia, eh? On ikka naljavend. "Absoluutselt mitte," vastas Jocelyn Logani küsimusele. "Välja arvatud juhul, kui ma su peale mingil põhjusel ei vihasta, mida ma siiralt loodan....et ei juhtu."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2013 20:57:02 GMT 2
"Kas sul on mingi kindel aeg ka, kunaseks ma su koju pean toimetama?" uuris Colin pärast seda kirglikku suudlust. Üksi ta küll neidist koju jalutama ei luba, see on kindel. Kui muidu ei saa, siis saadab ta Helena vähemalt takso peale. Noormehe silmad liikusid tüdruku ja ümbruse vahet, et mitte kellelegi otsa tantsida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2013 20:59:50 GMT 2
"Eks see oleneb kõik sinu olukorras ja kuidas sa ennast sellel ajal tunned, sest mesinädalateni on veel aega. Enne tuleks pulmaga ühele poole saada," lausus Shawn enda tulevasele abikaasale, "aga tore, et sulle see plaan meeldib." Tegelikult ei ole mees vist sellest ajast peale Kuubal käinud, kui ta sealt kunagi noorena Miamisse emigreerus.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2013 21:02:51 GMT 2
"Ei ole," vastas Helena Colini küsimusele. Neid kindlaid kodus olemise aegu pole Helenal juba ajast, mil ta 18 üldse sai. Täiskasvanud inimene, eks ise teab, mis teeb, kuigi temalt oodati ikka seda, et ta ette teataks, kui hilja peale jääb või ööseks koju ei tule. "Ma mõtlesin, et äkki jään sinu juurde ööseks, aga siis ma pean emale helistama," lausus tüdruk. "Kui sul loomulikult selle vastu midagi pole, et ma selle öö sinuga veedan." Pealegi oli neiul veel garderoobis kingitus, mille ta Colinile üle tahtis anda.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 22, 2013 21:11:42 GMT 2
No pulmadeni on juba natuke vähem kui kuu aega ja selle kuu ajaga võib juhtuda nii mõndagi. Diana kõhtki ei pruugi pulmas veel nähtav olla. "Aga ma arvan, et ma tunnen end siis ka hästi," lausus naine ning naeratas oma tulevasele abikaasale. "Ma olen ainult natuke näljasem ja emotsionaalsem kui tavaliselt," naeris Diana. Eriti tahtis naine magusat, aga talle meeldis ka väga võis praetud lillkapsas. "Nii et Kuuba ja Mehhiko siis korraga?" pakkus Diana ning vaatas Shawnile otsa.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 23, 2013 0:02:14 GMT 2
Loganile ei jäänud neidise kaval muie märkamatuks ning kuidas olekski saanud, kui arvestada seda, et noormehe silmad püsisid Jocelynil. See pani aga noormeest mõtlema, et huvitav missugused plaanid neidisel noormehega on. Kuulnud, et Lyn ei arvanudki, et toredaid noormehi enam ei eksisteerinud, muigas Logan kergelt. "Sellisel juhul on mul päris hea meel, et sa ühegi erilise tõpra otsa pole sattunud, mis paneks sind mõtlema, et kõik mehed on sead," lausus noormees. Kuulnud neidise edasisi sõnu, mänglas Logani näol lõbus muie. "Ja millest ma siis hoiduma peaksin? Kuna ega mu ometigi ei tahaks sinusuguse kauni neidise viha alla sattuda," rääkis noormees naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 0:11:15 GMT 2
Jocelynil polnud mingeid kindlaid plaane, kõik oli vaid spontaansuse küsimus. Võis öelda, et Logan täitsa meeldis sellele tüdrukule ja nendevaheline väike flirt oli päris lõbus. Võib-olla selguvad sealt ka neiu edasised plaanid. "Ma olen noor, kõike võib veel juhtuda," naeris Jocelyn. Ta ei välistanud isegi seda varianti, et nii toreda ja armsana näiv Logan võib douchebagiks osutuda, kuigi loodame, et seda siiski ei juhtu. Kes neid mehi ikka teab? Kuti küsimust kuuldes tegi Jocelyn hetkeks vägagi mõtleva näo, kuid turtsatas siis. "Ausalt öeldes, Logan, ei oska ma sulle seda praegu öelda. Ma ei tunne sind piisavalt, kuigi soovin, et tunneksin," andis neiu lõpuks ausa vastuse.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 0:12:13 GMT 2
"Küllaltki. Vähemalt minule jäi küll selline mulje," vastas Jace. Teadis ta ju eelmistestki kogemustest, et naiste jaoks on taolised sündmused tavaliselt olulised, aga muidugi leidub ka erandeid. "Mina jälle mõtlesin, et äkki tuleksid minu poolt läbi, kui me just ballile lõpuni ei jää. Minu kodus oleks lihtsalt rohkem privaatsust. On jutte, mis pole mõeldud teistele kuulmiseks, sellepärast," rääkis Jace, pilk suunatud neidise silmadele. Mõni asi oli liiga isiklik, et riskida võimalike pealtkuulajatega. Samas jälle oli Jace'il piisavalt aega, et kogu lugu neidisele ära rääkida, kuna ta ei kavatsenud Tree Hillist veel niipea lahkuda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 15:13:19 GMT 2
Jill kehitas ainult õlgu. Kuna talle see üritus tõesti meeldib, siis võis ta sellest tõesti natuke liiga palju ja liiga tihti rääkida. "Olgu, saan aru. Võibolla oleme keskööni ära ja siis lähme?" pakkus neidis, sest siis läheb nagu nii pidu väga vabaks ja rohkem selliseks viisakaks läbuks, kui selline asi üldse olemas on. Isegi maskid hakkavad siis kaduma. Seega nad ei kaota ilmselt midagi, kui nad varem ära lähevad.
|
|