|
Post by Deleted on Feb 20, 2013 21:24:33 GMT 2
"Sa oled ikka tõeline latiino," muigas Shawn, vajutades enda huuled hetkeks Diana omadele. Muidugi meeldib talle tähti vaadata ja rannas viibida ja muidugi peavad õhtud soojad olema. "Aga ega suvest ei ütleks tegelikult ka mina ära," sõnas mees, kohendades pisut enda maski. Väike kiusatus oli see eest ära võtta, aga ei, hoiame ikka traditsioonist kinni.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 20, 2013 21:32:19 GMT 2
Diana suudles Shawni vastu ning jäi naeratades mehele otsa vaatama. "No näed, tükike kodumaad tuleb ikka kaasa, isegi kui teise riiki ja teise linna kolid," lausus naine. "Mitte miski ei muuda seda, mis rahvusest sa oled, kuigi teise kultuuri võid sa ju omaks võtta." Tegelikult austas Diana väga oma päritolu ja oli uhke, et ta oma rahva traditsioonidest ja kultuurist loobunud pole, vaid seda pigem ikka veel endaga kandis. Kindlasti külastab naine jälle kunagi oma kodumaad. "Ma mäletan, et esimest korda nägingi lund, kui olin siia keskkooli tulnud. Siis ma olin vaimustuses," rääkis naine naerdes. Mehhikos ta lund ei näinud, kuigi talv oli sellegipoolest üsna jahe. Vähemalt polnud käredat paukuvat pakast.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2013 21:42:18 GMT 2
"Selles suhtes on sul õigus," nõustus mees Dianaga. Ükskõik, kus sa asud, hinges oled sa ikka see rahvus, kellena sa sündisid. Noh, aeg-ajalt nad ju lausa rääkisid teises keeles. Huvitav, kui nüüd laps peaks tulema, kas siis talle õpetatakse selgeks inglise keel või hispaania keel. "Kujutan ette," muigas Shawn. "Me võiksime millalgi väikese reisi teha nii, et käiks Mehhikos ja Kuubal. Saaks vanu tuttavaid kohti külastada," pakkus mees, kuigi tegemis on hetke mõttega, tundub see päris hea.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 20, 2013 21:46:57 GMT 2
Eks lapsele tuleb selgeks õpetada ikka mõlemad keeled, et ta saaks oma vanematega nende emakeeles suhelda ja samas teiste lastega jällegi inglise keeles. Muidugi on peresid, kus vanemad räägivad erinevaid keeli ja siis võib sedagi ette tulla, kus laps räägib ühe vanemaga ühes, teisega teises ja kohalikega jällegi kolmandas keeles. Paljuks läheb, aga peaasi, et hakkama saab. Kuna aga nii Diana kui ka Shawni emakeeleks on põhimõtteliselt sama keel, ei pea väike Ramirez ilmselt kolme keelt õppima hakkama. "Tead, Shawny, see oli täpselt see, mida mina praegu mõtlesin," lausus Diana muiates. "Mis sa arvad, kui veedakski oma mesinädalad seal või võtaks selle reisi siis peale mesinädalaid ette?" küsis naine.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 20, 2013 22:47:27 GMT 2
"See oli sinust igatahes kena," lausus naine, vaadates korraks noormehele otsa. Kingitusi on alati meeldiv saada, eriti kui seda ei tehtud kohustusest. "Sa tead, et ma ei saa seda teha," sõnas Carrie, toetades enda otsmiku vastu Sethi oma ning liigutades enda pead aeglaselt ühelt küljelt teisele. Ta hingas sügavalt välja ning suudles noormeest palavalt. "Ma võin sulle osa enda õhtust anda," ütles Carrie tasasel häälel, kui tema rinnahoidja kadus. Seth teadis, et tegelikult saab Carrie vaid mõneks tunniks jääda. Maskid olid juba eest kadunud, vabandust traditsioonid! Noh, niivõinii olid nad juba reegleid murdnud ja ausalt öeldes ei huvitanud Joshi need maskid üldse. "Okei, ma nõustun selle osaga, sest mis mul muud üle jääb," naeratas noormees ning eemaldas viimased riideesemed, mis kasutuna neid vaid takistasid. Seth tõmbas naist rohkem enda vastu ja oli kindel, et tema ja Carrie vaheline ei ole mingi paarikuune flirt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Feb 20, 2013 22:50:33 GMT 2
Anna rohelised silmad uurisid veidikene veel Kristallsaali ja maskide taga olevaid tuttavaid nägusid, keda tüdruk küll teadis, kuid kellega ta pole juba kuid ning lausa aastaid rääkinud. Lahkunud tookord Tree Hillist, ei võtnud näitsik ühtegi tutvust ega mälestust kaasa. Ainult mõne üksiku erandi, kellest üks seisis praegu tema kõrval. Enda pilgu tagasi Chadile viinud, ilmus Ronnie suule õrn naeratus, kui ta kergelt enda maski kohendas. "Muidugi, aga peaasi, et sa ei kavatse mul siin varvaste või kleidi peale astuda," turtsatas näitsik kergelt, viies enda silmad hetkeks tantsupõrandale, kus oli veel piisavalt ruumi, et noored ennast saaksid sinna ära mahutada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2013 22:54:05 GMT 2
Jill oli mõnda aega tantsijaid vaadanud ja ka ise paar tantsu teinud koos enda vanemate vendadega. Pärast tantsupõranda külastamist maitses tüdruk natuke suupisteid ning võttis ette pisikese jalutuskäigu hotelli alumisel korrusel, kus oli veel palju huvitavaid kohti peale selle suure ja ilusa saali. Jõudnud viimaks enda jalutuskäigu lõpuks tagasi saali, peatus ta ühe suure akna all ning vaatas välja, kus sadas õrna laia lund. Aknast õhkas pisut külma ja see oli mõnus. Tüdruku suule ilmus õrn naeratus ja kohe pärast seda kuulis ta ühte väga tuttavat häält, mis ta ümber pani keerama. "Ooo...vau...Aitäh, sulle ka," lausus Michelle, olles pisut üllatunud, kuid siiski soojalt vastu naeratades ja lille vastu võttes, pärast mida ta noormehele ühe kallistuse andis. "Sind on nii tore jälle näha ja ma tahan pärast kuulda, kuidas sul Miamis läks," sõnas Serah, astudes pärast kallistust sammukese võrra tagasi ja vaadates Jace'ile otsa. "Pole tänu väärt. Muide, ma jõudsin Tree Hilli tagasi kõigest mõne tunni eest, aga otsustasin siiski ballile kohale ilmuda," rääkis Jace. Küll ta jõuab end paari järgmise päeva jooksul välja puhata, aga pikka kodus passimist ei saa mees endale lubada, kuna töö ootab ka tegemist. "Puhkus" sai selleks korraks läbi. Saanud neidiselt kallistuse, võttis naeratus mehe huultel oma endise koha uuesti sisse. "Muidugi. Ma räägin sulle hiljem kõigest. Pealegi on mul kingitus sulle veel andmata," lausus Jace. Ka temal oli hea meel Jilli näha. Igatsus oli selle aja jooksul kerge tulema. "Aga mida sa arvad sellest, kui teeksime ühe väikese tantsu?" ei kavatsenudki mees aega raisata. Kui ta jäi mõtlema sellele, kuhu Jill oma lille nüüd järsku panna võiks, ilmus Jace'i näole kerge muie, enne kui mees uuesti tõsiseks muutus.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Feb 20, 2013 23:13:49 GMT 2
Jacklyn tundis Simoni ära alguses vaid tänu tema häälele, kuid kui mehe silmad tema silmade kõrgusele sattusid, võis ta vaadata nendesse ilusatesse sinistesse silmadesse, mis maski tagant välja vaatasid. Naine muigas mehe sõnade peale ning kohendas enda maski. Tal oli sellega natuke harjumatu olla. "Ma pidin ühele väikesele tüdrukule seletama, miks tema veel sellisele peole tulla ei või ja pealegi lõpetasin ma alles täna selle kleidi õmblemise. Seega olena ma vabandatud? Kaua sa juba siin olnud oled?" uuris naine õrnal naeratusel, siludes korraks enda helesinist kleiti. Kuna Simon teda ju täitsa otseselt ballile ei kutsunud, siis ega tal kohustust tulla ei olnud, aga ta tegi seda siiski. Jacky tõstis enda pruunid silmad mehele ning leidis, et ta nägi väga hea välja. Simon naeratas õrnalt Jacklynile ühe suupoolega, jälgides tähelepanelikult naise pruune silmi, kus oli nii lihtne ja samas imeline jälgida valguse muutust ning sellest tulenevalt pisikesi värvimuutusi tema iiristel. Nii armas. Simon noogutas kergelt Jacklyni sõnade peale. Eks mees püüab sellele pisikesele tasa teha paar tantsu, mis ta täna loovutab Jackile, kui naine muidugi nõus on. "Kuna sa oled hakkama saanud fantastilise tööga, seoses millega sooviksin ma sulle öelda, et sa näed lihtsalt imeline välja, siis oled sa kohe kindlasti vabandatud," lausus mees, libistades pilgu Jacki peast naise jalatallani ja uuesti tagasi ülesse. "Ma alles tulin, ise?" lisas ta küsivalt, viies enda silmad hetkeks tantsupõrandale ja siis tagasi naisele. "Soovid tantsida?" küsis ta vaikselt, sinised silmad uuesti Jacklynil ja kõverdatud käsi ootamas naise kätt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 20, 2013 23:27:37 GMT 2
Chad hakkas neidise vastuse peale naerma. Hoiatus ei teinud just paha, kuid Anna õnneks oli mees piisavalt hea tantsuoskusega, et oma jalgu tüdruku varvastest ja kleidist eemale hoida. "Nagu ma oleksin kunagi midagi sellist teinud," lausus Chad väikese muige saatel. Suutnud end pisut naermisest koguda, võttis noormees Anna käe pihku ning juhtis neidise teiste tantsijate sekka. Järgmise liigutusena võttis ta neidise ühest käest kinni ning oma teise käe asetas tüdruku pihale. Peagi keerles paar juba perfektsel valsisammul mööda tantsupõrandat.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Feb 20, 2013 23:37:53 GMT 2
Kuulnud noormehe sõnu, puhkes Elizabeth kergelt naerma. "Nii et ma ei vasta su stereotüüpsele arvamusele blondist naisest?" uuris naine kerge muigega, tumepruunide silmade lõbus pilk Xavieril püsimas. Neidis polnud kindel, kas see oli hea või halb, olgugi et tavaliselt tähendaks see positiivset asja. Väga paljud kippusid algselt arvama, et Lizzie'l ei ole mitte midagi muud peale välimuse, kuid tegelikkuses polnud tegu üldsegi rumala tütarlapsega. Ta oli hinnete poolest olnud üks parimaid lõpetajaid ning olgugi et ta ei läinud kuhugi ülikooli pärast kooli lõpetamist, ei teinud see Elizabethi rumalamaks kui teisi. "On," noogutas Lizzie ning vajutas paari sekundilise suudluse Xavieri huultele, liikudes muusika taktis samal ajal edasi. "Loomulikult mitte. Miks me muidu ikka veel koos oleme?" vastas Xavier lõbusal toonil. Tegelikult ei elanud Xav stereotüüpide järgi, aga nii palju, kui tal kogemusi oli, tundusid blondiinid ikka kõige rumalamad. Eriti just need, kes värvisid pea blondiks, mitte loomulikud. Elizabethi arukuses polnud Xav kahelnud alates sellest päevast, kui naisega jutule sai. Varem ei osanudki ta midagi arvata, kuna teadis järelduste tegemiseks liiga vähe. Saanud Lizzielt suudluse, ei jätnud ka Xav naist oma osast ilma, kuigi see jäi praegu natukene liiga lühikeseks. Küll aga polnud siin ka õige koht, kus üleliia ahneks muutuda - mis siis, et teiste ballil viibijate arvamusest Xavier hoolima ei kippunud.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Feb 21, 2013 16:54:36 GMT 2
Neidis naeratas kergelt, tumepruunide silmade pilk mehel püsimas. Küsimuse peale viis Lizzie pilgu kõrvale ning silmitses teisi paare, kes seal tantsisid. Mingi osa naisest kartis seda, et Xavier on temaga koos ainult lapse pärast, kuid Liz ei teanud, kas see hirm oli ka põhjendatud. "Lapse pärast äkki?" pakkus Elizabeth poolsosinal, kuid ta oli kindel, et Xavier kuulis teda. Ta natukene kartis vastust, kuna juhul kui see on tõene, siis oli Elizabeth veendumusel, et Xavi tunnistaks selle üles. Neidis tundis kerget ahvatlust minema joosta, kuna olgugi et ta oli selle küsimuse küsinud, siis ei tahtnud ta seda vastust kuulda, Vähemalt mitte sellisel juhul, kui tulekski välja, et Xavier on temaga koos vaid lapse pärast ning kohusetundest.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 21, 2013 17:25:35 GMT 2
Kuulnud neidise sõnu, muigas noormees kergelt. "No igatahes kui sul on selline tunne, et tahad siit Tree Hillist ära minna kus kurat, siis anna mulle teada. Äkki suudan sulle siiski näidata, et Tree Hill pole nii jube koht," rääkis Logan lõbusalt ning tantsis üheskoos neidisega edasi. Kuulnud, et neidisele kisakooris meeldib, naeratas noormees kergelt. Mees ei teadnudki, et Jocelyn kisakooris oli, kuid see oli ainult hea. "Siis on tore, kui sulle meeldib. Saad mind ilusti ergutada, kui ma korvpalli koos teiste Ravensitega mängin," rääkis noormees, "ja mis linnatuuri puutub, siis selle asjakese võin ma sulle soovi korral täiesti ise korraldada." Selle vastu poleks Loganil eriti midagi olnud. Linnapea pojana oleks ju ilus seda kohakest heast küljest ka näidata, mitte et Logan just kõige eeskujulikum laps nende perekonnast oleks. Kuulnud komplimenti enda tantsuoskuse kohta, puhkes Logan naerma. "Kui ma seda sulle ütleksin, siis ma peaksin su tapma," lausus noormees lõbusal toonil, pruunide silmade lõbus pilk neidise silamdel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2013 21:02:05 GMT 2
"Vau, sa pidid siis ikka väga tahtma siia tulla, sest ma olen kindel, et enamus inimesi sinu asemel kasutaks juhust ja magaks rahulikult kodus," lausus tüdruk, olles tegelikult vägagi üllatunud, et Jace siia kohale ilmus. Isegi kui ta oleks Tree Hillis olnud, ei oleks neiu arvanud, et ta temaga siin kokku juhtub. Aga muidugi on see väga positiivne, et ta tuli. "Jään ootama," lausus Michelle lõbusalt, kuigi ega ta nüüd mingit kingitust oodanud küll ei olnud, aga kui pakutakse, siis ega ära küll ei ütleks. "Meeleldi," nõustus Serah õrna naeratusega, arvates, et lille võib ta ju käes ka hoida, kuigi see siis ilmselt õhtu lõpuni vastu ei pea. Mnjah, pole just kõige parem lahendus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2013 21:04:51 GMT 2
"Eks me veel näe, kui hästi sa mind ümber veenda oskad, Logan," lausus Jocelyn kavalalt, hääles isegi kergelt flirtiv toon. Seda neiu muidugi ei kavatsenud, aga poiss oli vägagi armas. Ta tantsis kutiga edasi ja uuris noormehe silmi. Neis oli kuidagi huvitav varjund, mida Jocelyn varem näinud ei olnud. "Ja kui ma sind ergutan, mängid paremini?" küsis neiu naerdes. Jaaa, Ravenid olid tublid. "Okei, mis sa homme teed?" esitas Jocelyn küsimuse. Kuna homme on vaba päev, võikski kohe homme selle linnatuuri ju ette võtta. Pole Raelynil ka seal kodus oma väikse õe pärast peavalu, sest Jocelyn armastas talle närvidele käia. Pealegi oleks kasulik linna korralikult tundma õppida, et mitte kuskile ära eksida ja väga täbarasse olukorda sattuda. "Miks see nii suur saladus on?" küsis Jocelyn muiates, kui noormehelt oma küsimusele vastuse sai.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2013 21:12:37 GMT 2
"Ma tänan sind nii selle komplimendi eest kui ka vabanduse vastu võtmise eest," lausus naine kergelt muiates, "ja muidugi ei saa ma mainimata jätta, et ka sina näed täna väga kena välja." Kui Simon teda väga avalikult pealaest jalatallani ülevaatas, ilmus Jacky huulile kerge muie, millest peagi sai hoopis üks kerge turtsatus koos pearaputusega. "Astusin mõned minutid tagasi uksest sisse," sõnas naine täiesti ausalt, sest nii see ju olnud oligi. Jacklyn oli arvanud, et Simon on siin juba tükk aega ringi vaadanud, aga tundub, et ei. "Hea meelega," naeratas naine. Ta tegi seda kleiti nii kaua, et see oleks lausa patt, mitte tantsida.
|
|