19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 19, 2013 15:14:41 GMT 2
"Seda kindlasti, kuid eks ma olen valmis selle riski võtma. Mu ego siiski ka veidi tõusis, kui sa olid nõus minuga tantsima tulema," rääkis Logan neidisele, näol kerge naeratus mänglemas. Kuulnud neidise vastust, noogutas noormees aeglaselt. "Ja missugune senine esmamulje on? Sellist tunnet pole, et tahaksid siit kohe minema joosta?" uuris Logan Jocelynilt. Noormees muidugi ei teadnud, või õigemini mäletanud, kuna ta oli üsnagi kindelm et neidis oli seda mingil hetkel öelnud, kus kohast neidis üldse pärit oli, aga kui tegu oli mõne suurlinna neidisega, siis Tree Hill oli sellega võrreldes muidugi ääretult väike ning pani nii mõnegi kahetsema, et uueks elukohaks oli Tree Hill valitud. Tantsinud rahulikus tempos edasi, lasi Logan neidisel ühe tiiru ümber oma telje teha, et siis hetk hiljem samamoodi edasi tantsida nagu mõni sekund varem. Õnneks tantsuoskus oli Loganil olemas, seega selle pärast ei pidanud ta muretsema.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Feb 19, 2013 15:34:31 GMT 2
"No sellisel juhul - sa näed vapustav välja," lausus Nathaniel, "ning seda ma mõtlen päriselt. See ei ole lihtsalt suusoojaks öeldud." See oli igati aus vastus, kuna Nathanieli silmis nägi Kylie igati suurepärane välja. Kuulnud neidise arvamust, naeris noormees kergelt. "Oh sind vaesekest. Ma usun, et sa harjud sellega üsnagi kähku ära," rääkis Nathaniel naeratusega, tumepruunide silmade pilk hetkeks tantsival rahvamassil püsimas. Kuulnud Kylie sõnu, et tegu on sellise viisaka üritusega, ei saanud Nate muudmoodi, kui puhkes hetkeks naerma. "On tõesti. Aga mida sa arvaksid sellest, et me liituks nende tantsivate paaridega seal, preili Tremblay?" tegi Nathaniel ettepaneku minna tantsima, näol kerge naeratus mänglemas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2013 20:00:02 GMT 2
"No näed siis, kui hästi," turtsatas Jocelyn. Neiu ise oli muidugi meelitatud sellest, et talle peaaegu võõras poiss roosi tõi. See oli vist esimene kord, kui nii juhtus, aga sellisele kenale noormehele ei saa ometigi tantsukutsest ära öelda. Noormehe küsimust kuuldes hakkas neiu kergelt naerma. "Tead, ma jään sulle esialgu vastuse võlgu, sest ma alles kohanen," vastas ta. "Aga see kisakoor on täitsa vahva. Muidugi tahaks rohkem inimestega tuttavaks saada ja ma ei ütleks kunagi ka linnatuurist ära," seletas näitsik. Enda õe asukohagi oli ta enamvähem huupi teada saanud ja osalt gps-i abiga, mis tüdruku nutitelefoni sisse oli programmeeritud. "Nice moves," lausus Jocelyn tunnustavalt, kui Logan teda keerutanud oli. "Kui see saladus pole, siis kas sa ütleksid mulle, kust sa oma tantsuoskuse said?" küsis neidis, näol lõbus naeratus. Damn, poiss ju tõesti oskas tantsida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2013 20:14:45 GMT 2
"Kindlasti," lausus naine õrnalt turtsatades ja muiates, "see on see maskiballi miinus." Lasnud ühe kiire pilgu üle kokkutulnud rahva, hammustas ta mõtlikult alahuulde. "Kui sul väga palav on, siis me võime ju mõneks ajaks fuajeesse või mõnele terrassile minna," pakkus Vanessa ühe korra ja aeglaselt õlgu kehitades. Kuigi saal oli suur, kipus see siiski umbseks muutuma ja eriti veel maskiga ja nende uhkete kleitide ja ülikondadega. Võibolla peaks laskma paar akent lahti teha?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2013 20:22:35 GMT 2
Jacklyn tundis Simoni ära alguses vaid tänu tema häälele, kuid kui mehe silmad tema silmade kõrgusele sattusid, võis ta vaadata nendesse ilusatesse sinistesse silmadesse, mis maski tagant välja vaatasid. Naine muigas mehe sõnade peale ning kohendas enda maski. Tal oli sellega natuke harjumatu olla. "Ma pidin ühele väikesele tüdrukule seletama, miks tema veel sellisele peole tulla ei või ja pealegi lõpetasin ma alles täna selle kleidi õmblemise. Seega olena ma vabandatud? Kaua sa juba siin olnud oled?" uuris naine õrnal naeratusel, siludes korraks enda helesinist kleiti. Kuna Simon teda ju täitsa otseselt ballile ei kutsunud, siis ega tal kohustust tulla ei olnud, aga ta tegi seda siiski. Jacky tõstis enda pruunid silmad mehele ning leidis, et ta nägi väga hea välja.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2013 20:26:47 GMT 2
"Nagu soovid," noogutas mees pehmelt, sest ega õhtu oli pikk ja tantsupõrand ei kao kuhugile. Shawn vaatas samuti Alejandro suunas, kuid kehitas siis õlgu ja vaatas hoopis enda kihlatut. "Täna on sõbrapäev ja äkki nad tahavad enda kallimatega koos olla, mitte enda vanema õe kullipilgu all olla," lausus noormees kergelt muiates. Visanud korraks pilgu peale neiule, kellest Diana rääkis, leidis ta, et tema tulevase naise vend on endale tõesti kena paarilise leidnud tänaseks õhtuks.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 19, 2013 20:30:41 GMT 2
"Ah, õigus," turtsatas Diana. Las noored olla siis vahepeal omaette ka, jõuab küll veel õe ja vennaga juttu ajada, aga praegu ei hakka siis neid segama. "No lähme meie siis...õue vahelduseks või kuhugi, kus saab värsket õhku hingata?" arvas naine. Saalis hakkaski juba palav. Ometigi oli õhtu piisavalt pikk, et see veel igal pool hotellis mööda saata.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 19, 2013 21:33:27 GMT 2
Scott noogutas pakkumise peale sealt lahkuda, kasvõi ainult hetkeks. ''Näitad mulle kohti, kus tihtipeale üksinda kadusid?'' Pidas ta silmas aegu, kui Nessa pisike oli ja pidevalt hotellis mingeid asju toimetas. Siin polnud nad siiski veel palju koos viibinud, kui pulmi mitte arvestada. ''Suurepäraselt tantsid muideks,'' jätkas mees vestlust, kui loo lõppedes naisele kummardas, ning siis ta taaskord oma käevangu võttis, ning Nessa poolset juhtimist nüüd ootama jäi. Ei osanud ju tema selles hiiglaslikus hotellis orienteeruda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2013 22:05:24 GMT 2
"Miks mitte," lausus naine õlgu kehitades. Vanessa vaevalt siin väiksena väga midagi toimetas, ta pigem jooksis niisama ringi ja seega teadis ta tõesti selle hoone iga nurgatagust ja kohti, kust sai lõigata või kiiremini kusagile kohale jõuda. Võib vist öelda, et mingil määral on see hoone alati talle justkui teine kodu olnud. "Ma olen siiski koreograafiat õppinud ja ega sa ometi ära pole unustanud, et sa oled abielus kisakoori treeneriga," muigas naine ning samal ajal kui Scott kummardas, tegi ta ühe nõtke kniksu. Leides end enda abikaasa käevangust, vaatas naine korraks ruumis hindavalt ringi, enne kui saali ukse poole liikuma hakkas. "Ega mul neid salajasi kohakesi nüüd nii palju ka ei ole. Põhiliselt jooksin ma siin siiski niisama ringi. Vanemana meeldis mulle katusel käia, aga muidu on kõik terrassid siin kena vaatega. Puhkeruumides meeldis mulle külalistega juttu ajada või siis kellegi klaverimängu kuulata. Aga kõige lahedam oli siiski kööki hiilida, kus sai kapile istuda, jalgu kõigutada ja toite maitsta. Ütleme nii, et see on väike saladus minu ja Hiltoni koka vahel," seletas naine, kuni nad fuajeesse jõudsid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2013 22:09:00 GMT 2
"See kõlab hea lahendusena," oli Shawn naise pakkumisega nõus. Kuna hoone oli suur, siis oli siin kindlasti mõni koht, kus sai natuke värsket õhku hingata. Täitsa välja muidugi ei tasunud minna, aga kuskile, kus natuke jahedam on, võiks kindlasti minna. Seega asetas võttis mees enda tulevase abikaasa käevangu ning hakkas vaikselt ukse poole liikuma.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 19, 2013 22:14:26 GMT 2
Õues olemiseks on ehk tõesti natuke külm, kuigi Dianale meenusid need suveõhtud, mis ta Shawniga New Yorgis olles veetis. Siis vaadati tähti ja kõnniti keset ööd paljajalu rannal. Olid ajad, kuid veel paremad ajad on veel ees. Diana liikus Shawni käevangus fuajeesse. "Siin on väga hea," lausus naine. "Nüüd võiks kuskile veel istuda ka." Jalad olidki sellest pikast tantsimisest juba natukene väsinud ning poleks paha hetke akusid laadida. "Tead, mis mulle just meelde tuli?" küsis naine, tumedate silmade pilk Shawnil.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2013 22:27:20 GMT 2
Shawn vaatas natuke ringi ning liikus naisega mööda ühte koridori, kuni jõudis ühe mugava diivanini, kus ta koos naisega istet võttis. Nüüd on küll piisavalt mõnus olla, et natuke puhata ja siis jälle selle suurema möllu juurde minna. "Ei tea," sõnas mees ning vaatas uurivalt Dianale otsa. Mõtete lugemine pole endiselt veel selgeks saadud.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 19, 2013 22:32:55 GMT 2
Diana võttis diivanile istudes Shawni mõlemad käed enda kätte ning vaatas noormehele sügavalt silma. "Need suveõhtud," rääkis ta. "Praegu on küll talv, aga mulle lihtsalt tuli meelde," turtsatas naine, kuid muutus siis jälle natuke tõsisemaks. "See, kuidas me keset ööd paljajalu rannal jooksime ja sa mu siis pikali jooksid. See oli nii naljakas ja eriti veel see, kui liivased me pärast olime," jutustas Diana, huuled kaardumas muigeks. Hea oli lihtsalt meenutada midagi nii lõbusat. Juustest andis seda pudenevat liiva muidugi välja saada, aga pesemine aitas küll.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 19, 2013 22:35:52 GMT 2
Scotleril oli tükk tegemist, et maski natuke liigutada, nii et see teda päris läbi ei immutaks sellest higist, mis sinna ilmunud oli. ''Ma tean seda niigi, kuid kiitmast ma sind ei väsi.'' Teatas ta viimaks liikuma hakates, ning tänu sellele ka rahustavalt hingates. ''Sina ja lauapeal istumas? Seda ma eriti ei tahaks uskuda, kuid jah - ka kodus oled sa seda viimaselajal teinud, nii et mina seda näen.'' Muheles ta õrnalt, ning märkas, et nad pole ainuke paar, kes kusagile minema läheb. ''Üheksa kuu pärast on pool tree hilli haiglas ja mehed kusagil paaris lootmas, et poiss on, kui nii jätkub.'' Vihjas ta muiates Nessale. Tõsi ta oli, enamus kes tulid, lahkusid paaris ja üsnagi kiirelt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 19, 2013 22:48:34 GMT 2
Ka Chad oli Kristallsaali erinevatel põhjustel varemgi sattunud, kuid ometi jäi ta ruumi üsna pikaks ajaks silmitsema nagu Anna. Tegemist oli igal juhul pidulikuma üritusega kui kooliballid, kuigi neilgi polnud midagi viga. Tantsuõhtud olid Chadi jaoks alati mõnusaks meelelahutuseks. Pealegi tuleks ju kodulinna traditsioone austada. Lähemal vaatlusel selgus ka, et päris palju tuttavaid nägusid oli kohal, kuigi neid oli täna maskide tõttu kõvasti raskem ära tunda kui tavaliselt. "Nonii, kaunitar, teeme mõne väikese tantsu ka?" küsis Chad, pilk oma tüdruksõbrale kinnitunud ning näol lai naeratus. Mis nad ikka enam aega raiskavad. Üldiselt lähevad ju sellised õhtud üsna kiiresti. Nende kahe jaoks oli aga see õhtu ehk erilisemgi kui enamikule, kes siin saalis viibisid, kuna täna veedavad nad esimest korda valentinipäeva koos.
|
|