|
Post by Deleted on Feb 18, 2013 21:59:47 GMT 2
"Jah, muidugi," noogutas noormees. Ei tea, millal jälle nii kõvasti tantsida saab? Ja millal üldse Colin jälle viitsib nii palju tantsida. Tõusnud püsti, ulatas ta Helenale enda käe, et ta siis tantsuplatsile juhatada, kuhu tekkis aina uusi paare juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2013 22:03:11 GMT 2
See on ju lausa muusika mehe kõrvadele. Ju siis tuleb see välja minek mõni päev käsile võtta. Ilmselt lükkub see kuskile järgmisse nädalasse. Kui ei tea mitmes tants läbi sai, keerutas Shawn naist veel viimast korda ning püüdis ta siis ilusti kinni, lõpetades tantsu ühe pisikese musiga. "Tahad veel tantsida või piisab mõneks ajaks?" uuris mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 18, 2013 22:08:57 GMT 2
Miks mitte lasta mehel lõbutseda, kui ta seda väärib? Siis saab Diana teda koju oodata ja ise õhtusöögi valmis teha, kuigi pikad tööpäevad on väsitavad. Nii palju on naine ikka valmis tegema. Tantsu lõppedes sai Shawn pisikese musi ka vastu. "Ma arvan, et ma tahaks hetke puhata," vastas naine. "Võib-olla minna Dany või Alejandroga juttu ajama." Alejandro alles saabus ja Diana heitis korraks pilgu vennale ja ilusas valges kleidis tüdrukule, kes temaga koos oli. "See ongi vist see tüdruk, kellest Alejandro mulle viimasel ajal rääkis. Mul on hea meel tema pärast," lausus naine.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 18, 2013 22:15:50 GMT 2
Helena naeratas säravalt Colinile, kui mees talle käe ulatas ning läkski temaga koos jälle tantsuplatsile. Siis võttis ta sama asendi, nagu neil ennegi oli ja vaatas lihtsalt mehele silma, mõne hetke pärast langes tüdruku pilk ka korraks kuti huultele, kui nad aeglase muusika saatel jällegi mööda tantsuplatsi liuglesid. "Mul on reaalselt tunne, et nüüd tantsiks sinuga või hommikuni," lausus neiu vaiksel häälel, viies oma pilgu noormehe huultelt taas tema sinistele silmadele.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 18, 2013 22:16:04 GMT 2
Logan oli tükk aega mõelnud, et kas ta läheb ballile või mitte. Noormees oli teadlik, et Lucas ei viitsi end sinna vedada, mistõttu üle tüki aja otsustas ta teha midagi oma kaksikvennata. Riietanud end ülikonda ning vaadanud, et ta näeks ikka viks ja viisakas välja, liikuski Logan Hiltoni hotelli, et seal asuvasse Kristallsaali minna. Arvestades tõsiasja, et tal ei olnud kaaslast, siis oli ta muretsenud omale ühe punase roosi, et see mõnele neiule kinkida, kes siis loodetavasti on nõus õhtuks ta kaaslane olemas. Leidnud ühe hõbedases kleidis seisva neiu, silmitses Logan neidist veidi ning tundus, et ka temal pole kedagi, kellega tantsuplatsil jalga keerutada. "Ja mida teeb sinusugune kaunis neiu sellisel kaunil ballil täiesti ihuüksi?" uuris noormees särava naeratuse saatel. "Ja et sinu kaunile näole üks imeline naeratus võluda, siis see on Sulle," lausus Logan ning ulatas roosi enda vas seisvale neidisele. Kui noormehe mälu ei petnud, siis oli tegu uue õpilasega Tree Hillis, kellega tal nii mõnigi tund koos on.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2013 22:25:39 GMT 2
Jocelyn seisis veel Kristallsaali ukse juures ning lasi oma pilgul üle ruumi ringi rännata. Tantsuplatsil oli keerlemas palju paare ning paistis, et mõned neist on ka väga armunud. Oh jah, temal pole armastuse jaoks aega, tähtis on lõbutseda ja elu nautida, kuni veel noor oled. YOLO, right? Siiski nägi Venus ühte noormeest lähenemas, kellel oli käes punane roos. Kui kutt lähemale jõudis, tundis tüdruk ära oma koolikaaslase. Lucas...Locke...issand, mis ta nimi nüüd oligi? Ah, õigus, Logan! "Mõtlesin, et tulen lihtsalt, vaatan, mis siin toimub. Üritan ehk sotsialiseeruda või midagi, kuna loner on masendav sellisel üritusel olla," vastas Jocelyn enda juurde tulnud noormehele. Ja justkui tellitult, ilmuski Jocelyni näole naeratus, kui armas koolivend talle roosi kinkis. "See on sinust väga armas, Lo....Logan?" lausus neidis, püüdes meenutada noormehe nime. "Aitäh."
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 18, 2013 22:47:28 GMT 2
Kuulnud neidise selgitust, muigas Logan kergelt. "Kui sa oled nõus, siis võin ma sind sellest imelisest loneri staatusest vabastada ning olla tänase õhtu parim kaaslane," tegi noormees neidisele pakkumise. Ta ise ei olnud pidanud õnneks mitte kunagi kolima, seega ta ei teadnud, missugune tunne on täiesti võõras kohas olla, kus pole mitte ainsamatki sõpra. Tema puhul oleks selle olukorra ilmselt päästnud küll tema kaksikvend, kuid siiski.. "Logan jah," kinnitas noormees oma nime, kuna neidise hääletoonis oli kuulda kergelt kõhklev noot. "Ja kui mu mälu mind ei peta, siis sinu nimi oli Jocelyn?" uuris Logan naeratusega, tumedate silmade pilk neidisel püsimas. "Kas ma võiksin sind tantsule paluda?" küsis noormees neidiselt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2013 22:47:28 GMT 2
Annabel aga oli Alejandrolt ballile kutse saanud pärast seda, kui noored neiu juures aega veetsid ja koos pannkooke sõid. Tüdruk oli hakanud noormehega rohkem kontakti hoidma ja talle täitsa meeldis see armas päikesepoiss. Ta saabuski kristallsaali, seljas valge kleit, mille pihaosa kaunista sinine väikese roosiga pael. Tüdruku pisut heledamaks toonitud juuksed olid seatud kõrgesse soengusse, mõned üksikud lokki keeratud salgud raamimas Annabeli nägu. Tüdruk vaatas hetke tantsuplatsil keerlevaid paare ning viis siis pilgu Alejandrole. OutfitSoeng Kuna Alejandro töötab Hiltoni hotellis massöörina, oli üsnagi selge, et ka tema läheb sellele ballile. Taolised üritused olid pealegi ju lõbusad ning lõbutseda Alejandrole meeldis. Kuna ta praegu oma tüdrukut polnud, oli kaaslase valimine tegelikult päris raske väljakutse, kuid Ale oli selleks piisavalt julge, et kutsuda endaga koos ballile Annabel, kellega nad alles hiljuti tutvunud olid. Said nad ju väga hästi omavahel läbi. Praegu veel olid nad küll lihtsalt sõbrad, aga ei tea ju, mida tulevik tuua võib. Kui Alejandro täna esimest korda Annabeli nägi, tekkis tal küll selline wow-efekt, mis oli noormehe näost näha. Annabel nägi tema arvates välja veelgi kenam kui nende viimasel kohtumisel. Mitte et ta oleks uskunud, et selline asi üldse võimalik on. "Kuidas oleks ühe tantsuga?" küsis noormees, pilk Annabelile kinnitunud. outfitmask
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2013 22:57:25 GMT 2
Annabelile meeldis lisaks Alejandro positiivsusele ka tema julgus ja kui noormees ta ballile oli kutsunud, ei kõhelnud neiu hetkegi. Pealegi polnud ta nii uhket kutset seni veel kelleltki saanud. Noorte suhted olid tõesti juba esimesest hetkest alates vägagi head olnud. Vaatamata sellele, et noored tundsid teineteist lühikest aega, võis kõrvaltvaatajale tunduda, nagu olekski tegu juba vanade sõpradega. Alejandro näoilme pani Annabeli hetkeks muigama. Tüdruk poleks osanud arvatagi, et võib noormehe veel nii pahviks lüüa. Aga kes ei lööks ennast nii uhke ürituse puhul siis üles? Pea kõikidel naistel/neidudel olid seljas pikad kaunid kleidid. Muidugi Alejandrol polnud ka midagi viga. Omapärane, aga armas. Alejandro küsimust kuuldes viis Annabel oma selged sinised silmad noormehele ning naeratas talle. "Ma tantsiks sinuga hea meelega," vastas tüdruk.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Feb 18, 2013 23:06:04 GMT 2
Eelmine aasta oli Simon balli ajal kaugel eemal Tree Hillist, osaledes matemaatikaalasel täiendkoolitusel, mis määras pool tema diplomi hinnet, mis kuulub praktika alla. Tänavu ei kavatsenud ta sellest aga ilma jääda. Uurinud ka päev varem Jacklyni käest, kas naine kavatseb tulla, saades seal juures üsnagi ebamäärase vastuse, otsustas mees siiski ennast kohale vedada. Vähemalt juhul kui ta ei märka tuttavaid nägusid, on tal lootust neid luua. Selga pani ta endale lihtsa tumehalli, mõnes valguses lausa mustana tunduva, ülikonna, selle alla valge triiksärgi ja musta lipsu. Tema nägu varjas osaliselt lihtne must mask, mille äärt kaunistas lihtne tikand. Tema sinakad silmad libisesid rahulikult üle kohaleilmunud rahvamassi, kellest suurem osa juba tantsis rahuliku ja harmoonilise muusika saatel. Peagi peatus tema pilk tuttavatel näojoontel, mida naise silme ees olev mask püüdis küll muuta võõraks ning muuta ta tundmatuks, kuid mitte Simoni jaoks. Ennast seinast eemale lükanud, kõndis matemaatika õpetaja Jacklyni poole. "Hei. Ma arvasin, et sa ei tulegi," lausus mees õrnal muigel-naeratusel, pöörates enda silmad kõrvale ja veidikene madalamale, kus oli Jacki silmad. outfitmaskKui eelmisel aastal oli Jacklyn balli ajal tööl olnud ja seega külalistele jooke ja suupisteid jaganud, siis sellele aastal avanes tal võimalus ise üks külalistest olla ja otse loomulikult ei jätnud ta seda võimalust kasutamata. Mingi uhke kleidi ostmiseks tal küll raha ei olnud, aga selle asemel ostis ta odavatest endale kaks vanat kleiti, mis ta kokku õmbles ja lõpp tulemus tuli väga kena. Ei ole arugi saada, et tegu oleks mõne enda tehtud kleidiga. Jacky jättis enda tütre ühe vanema naabri hoolde ning sõitis taksoga Hiltoni hotelli. Ta jäi küll natuke hiljaks, aga ega tal nüüd täpselt kella peale minekut ei olnudki. Eemaldanud enda üleriided, sättis naine enda natuke fuajee peegli ees ning silmitses siis kella, pöörates end hetk hiljem näoga ukse poole.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2013 23:06:34 GMT 2
"Tead, ma esialgu ütleks, et ma mõtlen veel selle peale," lausus Jocelyn, kui tüdruku huuled säravaks naeratuseks kaardusid ning ta hetkeks lihtsalt naerma turtsatas. "Aga kuna sa tõid mulle nii ilusa roosi, siis ütlen ma sulle, et väärid võimalust," jätkas ta taas tõsiseks muutudes, andes Loganile mõista, et on noormehe pakkumisega nõus. "Ja palun, ära võta seda nii, et mind saab ära osta," lisas Jocelyn naerdes. Kuivõrd parim kaaslane, eks see selgub õhtu lõpus, aga see on ka võimalus koolivennaga lähemalt tuttavaks saada. Siiani olidki nad ilmselt mõnes tunnis omavahel paar sõna vahetanud ja kohanemine võttis veel veidi aega. "Õigus," noogutas Jocelyn, kui Logan veel neiu nime üritas meenutada. Mõnel on ikka tunduvalt parem mälu. "Aga jah, tantsimine kõlab hästi," nõustus tüdruk ja vaatas oma tumepruunide silmadega Loganile otsa.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Feb 18, 2013 23:14:04 GMT 2
Scotleri silmad püsisid aga kindlalt Nessal, kui too saali enda omad ringi liikuma saatis. Saanud sealt vastuse mida ta juba ootas suurenes korvpalluri näol lai muie. ''Kas see on maski süü, et mu nägu justkui higistaks?'' Küsis ta oma abikaasalt, kui siis pead kergelt raputas. Kuna nad tantsisid, ei saanud mees maski liigutada, ning ilmselt polnud see ka eriti lubatud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Feb 18, 2013 23:32:41 GMT 2
Kui neidis talle pärast kerget kõhklust jaatava vastuse andis, naeratas Logan kergelt. "Kui sa mingil hetkel peaksid jõudma järeldusele, et soovid minust lahti saada, siis lihtsalt informeeri mind sellest," lausus Logan neidisele. See ei olnud ometigi mingisugune leping, millest polnud võimalik enam taganeda. Mitte, et see noormehele meelepärane oleks olnud, kuid ta aktsepteeriks Jocelyni tahet. Kuulnud, et teda ei saa ära osta, naeratas Logan. "Eks ma üritan siis mitte ennatlikke järeldusi teha. Mitte et ma oleksingi mõelnud, et sa oled äraostetav," lausus noormees ning libistas käega läbi oma heledate juuste. Kuulnud, et tal oli nime osas õigus, polnud noormees väga üllatunud. Eks oli kergem ühe inimese nimi meelde jätta kui ühel inimesel viiekümne inimese nimed. Kui neidis nõustus tantsimiskutsega, võttis Logan neidise käest õrnalt kinni, juhtides ta tantsuplatsile. Asetanud ühe läe neidise pihale ning teise käega õrnale neidise käest kinni hoides, naeratas Logan kergelt. "Kui kaua sa Tree Hillis nüüdseks olnud oled?" uuris noormees Jocelynilt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2013 23:44:04 GMT 2
Logani sõnad panid Jocelyni kergelt turtsatama. "Ma arvan, et see võib su ego päris hullusti riivata," lausus tüdruk. Pealegi ei tundunud Logan pooltki mitte nii ebameeldiv ja tüütu inimene, kellest suure kaarega eemale hoida. Just vastupidi - pigem armas ja viisakas. Oli hullemaidki kutte, kes end nimelt peale surusid, kuigi neile oli juba ammu mõista antud, et ei ei tähenda jah'i. Need olid tõesti tüütud. "Tore, et sa nii arvad," naeratas Jocelyn. Milline endast lugu pidav tüdruk lasekski kõigil end lillede, ehete ja muu ninni-nänniga end ära osta, et ainult mees oma tahtmise saaks? Jocelyn igatahes selline polnud, kuigi tema suutis ikka aeg-ajalt igasugustesse pahandustesse sattuda ja jamasid kokku keerata. Täna otsustas neiu pigem aga daami moodi käituda, pealegi on tegu vägagi uhke üritusega. Jõudnud tantsuplatsile ja võtnud õige asendigi sisse, hakkas paar aeglase muusika rütmis liikuma. Polegi nii hull. Noormehe küsimust kuuldes jäi Jocelyn aga hetkeks mõtlema. Tema jaoks oli ju see saabumine kui eile. "No oma kaks nädalat kindlasti," vastas ta Logani küsimusele.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Feb 19, 2013 12:14:43 GMT 2
Mida minut edasi, seda rohkem rahvast saabus ning Nathaniel pidi tõdema, et kohal oli rahvast väga erinevatest seltskondadest. Noormehele jäi silma Stacia ning tahtmatult ilmus noormehe näole kerge muie. Nende viimane kokkupõrge oli olnud selline.. huvitav. Seejäre viis Nate oma pilgu tagasi oma kaaslasele ja naeratas. "Kas ma olen sulle juba öelnud, et sa näed imeline välja?" uuris noormees särava naeratusega. See oli tõene, Ky nägi tõesti imeilus välja ning noormees pidi nentima, et ta poleks varasemalt ilmselt suutnud neidist seesuguses riietuses ette kujutada. Noormees võttis lonksu pokaalist, pruunide silmade pilk neidisele suunatud. "Ja missugune siis selle balli esmamulje on?" uuris Nathaniel neidiselt, kuna noormees teadis, et Kylie ei ole mitte kunagi kuskil ballil käinud. Saalisolijatest ei tundnud Kylie kedagi ära. Isegi kui ta on kedagi neist juhuslikult näinud, siis maskide tõttu ei saa ta sellest aru. "Täna õhtul mitte," vastas Ky Nate'i küsimusele, mis pidi ilmselt kompliment olema, mitte küsimusena mõeldud, aga kuna tüdrukule see nii serveeriti, siis vastas ta sellele ka kui küsimusele. Aga esmamulje ballist. "Mu eelarvamuseks sai, et maskid on tobedad ja nüüd ma veendusin selles," lausus Mirth. Silmad on hinge peegel ja nüüd need on pooleldi maski taga peidus ja mask, mis endal ees on, paneb ümbrust vaadates pead pöörama, mis on lihtsalt ebamugav. Ei tea, äkki harjub ära. "Aga selline viisakas...üritus," ei leidnud preili Tremblay ühtegi piisavalt viisakat alternatiivi sõnale 'maskiball'.
|
|