|
Post by Deleted on Jan 12, 2013 20:11:56 GMT 2
"Kusjuures ma olen küll talvel grillinud," muigas Colin, "alguses tuli küll grill ja istumiskohad lumest välja kaevata, aga pärast oli juba mõnus." See oli omamoodi elamus olnud. Pidi kaval olema ja grillile lähedale hoidma, siis oli täitsa soe ja hullu polnud midagi. "Lumehanges tõesti keegi ilmselt grillima ei hakka," turtsatas Jeff ning viis enda siniste silmade pilgu kaminasse.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 12, 2013 20:21:05 GMT 2
"Hmm...huvitav," sõnas Helena Colini jutu peale. "Kust selline mõte üldse?" uuris ta. Ega talvel küll nii naljalt keegi grillima, aga tüdrukut huvitas, kuidas kogu selline asi siis välja nägi. Ta pole ise kunagi talvel väljas grillinud. Üks asi on see, et külm ja teiseks on ju lume all olnud ase kõik niiske, vaja on kuivemaid puid siis või midagi. Helena sõi ka oma varda otsast viimase vahukommi, aga rohkem ta ei tahtnudki hetkel. Tal oli üks teine mõte ja et seda ellu viia, sättis neiu end rätsepaistesse istuma ning võttis kitarri sülle, hakates alguses mängima Flo Rida - Whistle meloodiat. Sellele ta muidugi originaalseid sõnu juurde ei laulnud, vaid hakkas seda laulma oma kohapeal improviseeritud sõnadega, sest originaali sõnad on liiga labased. Laulnud natuke aega seda, läks tüdruk sujuvalt üle Simple Plani Summer Paradise'ile ja sealt I Love The Way You Lie'le ning sellest jäi mulje, nagu oleks need kolm laulu kõik ühena kokku pandud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2013 20:34:34 GMT 2
"Ma ei mäleta...keegi geniaalne tuli selle peael ühikas ja seega ma lihtsalt ühinesin nendega," kehitas noormees enda õlgu. Ta ei mäletanud enam täitsa täpselt, kuidas see toimunud oli. Võtnud peagi valmis varda kaminast välja, hakkas ta komme ükshaaval sööma, kuulates samal ajal Helena häält, mis toas vaikselt koos kitarri helidega kõlas, segunedes üheks meloodiaks. Täitsa mõnus oli.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 12, 2013 20:38:33 GMT 2
Nüüd lõpetas Helena mängu ning jäi Colinile otsa vaatama. "See mõte oli mul juba siia jõudes," lausus tüdruk ja asetas kitarri taas enda kõrvale, hakates varda otsa vahukomme toppima. Nüüd võiks küll selle varda ära teha ja siis ehk isegi filmid peale panna. Niigi kaua siin kamina ees juba istutud, kuigi tõepoolest oli mõnus. "Niisiis...mis sa arvad?" küsis neidis Colini arvamust.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2013 20:53:21 GMT 2
"Mis ma ikka arvan," muigas Jeff, "endiselt sama osav ja sama ilusa häälega." Polnud nagu midagi ette heita, sest noormees ise nagunii laulda ei osanud ja seega ei ole tema just keegi, kes kritiseerida võiks seda kõike. Noormees pani viimase kommi suhu ja asetas varda kõrvale, võttes kausist ühe tavalise vahukommi ja pistes selle kiire liigutusega suhu.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 12, 2013 20:58:32 GMT 2
Helenale endale ka meeldis see, mida ta just kolme poplooga tegi. See oli tema meelest ikka väga kihvt, mis välja tuli. "Me võiks nüüd filmid peale panna," arvas tüdruk ning võttis ettevaatlikult ka enda varda ahjust välja. Kuna see oli kuum, lasi Helena sellel natuke jahtuda ja alles siis võttis ta varda kätte ning hakkas sealt komme suhu pistma. "Ma tooks seni vist köögist need muud asjad ära ja teeks ise kuuma šokolaadi valmis." Siis saab Colin seni selle tehnilise poolega tegeleda. Loodetavasti pole Grace laual olevat kraami kuhugi ära pannud, sest muidu oleks selle otsimisega tükk tegu.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 12, 2013 21:06:41 GMT 2
"Kas me vaatame siin all või üleval minu toas?" uuris noormes. Oleneb, kas Helenale sobib filmi arvutiekraanilt vaadata või tahab ta ikka suuremat pilti saada. Igatahes on filmif arvutis ja seda läheb ikkagi vaja. Colin ootas neidise vastuse ära ja tõusis siis püsti. "Ma võin sind ikka köögis aidata, mis sa seal ikka üksinda mässama hakkad," leidis Jeff, vaadates Helenale otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 12, 2013 21:10:49 GMT 2
"Vaatame siin, kuigi ma tahaks sinu toa ka kunagi ära näha," arvas Helena. Elutoas oleks loomulikult mugavam vaadata, sest on korralik telekas ja diivan ning kõik tundub igati mõnus. Kui Colin abi pakkus, Helena naeratas. "See oleks sinust kena," lausus ta. Eks saabki kahekesi need asjad kiiremini valmis ja abist neidis ära ei ütle. Siis suunduski näitsik kööki, vaadates ka Colini poole. Sinna jõudnud, otsis tüdruk veel mõned kausikesed välja. Stuff polnudki ära pandud. "Oskad sa ka ise süüa teha, Colin?" uuris Helena mehelt, pilk tema imeilusatel sinistel silmadel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2013 0:48:02 GMT 2
"Küll sa näed. Ma luban sul seda isegi täna teha, kuigi ma ei ütleks, et ma eriline korrafriik oleks nii et...jamh. Ära väga viisakat tuba just oota," muigas Colin lõbusalt. Ega tal seal just kõik segamini ei ole, aga toas on lihtsalt palju asju. Igal pool on midagi. Põhiliselt fotograafiaga seotud. Jeff naeratas ja järgnes Helenale, kui ta kööki jalutas. Ta võttis endale popcorni paki ja pistis selle mikrokasse. "Jah, ikka. Vanem vend siiski," lausus Jeff, "kuigi ega ma mingi priima kokk just ei ole."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 13, 2013 0:53:08 GMT 2
"Nii tüüpiline," lausus Helena naerdes, kui kuulis, et väga korras tuba ei maksa tõesti oodata. Vähemalt polnud Colin ainus, kelle toas pidevalt asjad laiali on...samamoodi oli ka Helena enda tuba, kui tal pole aega, viitsimist või tahtmist koristada. Oma ema ta väga ka oma tuba koristama lasta ei taha, sest siis pannakse tüdruku asjad nii ära, et Helena ei leia neid enam ise ka üles. Köögis tegi Helena aga küpsisepaki lahti ning pani selle sisu taldrikule. "Ja siis ma eeldan, et sa teed oma õeraasule süüa. Või kunagi vähemalt tegid," sõnas tüdruk Colini jutu peale. "Mina oskan teha pitsat, igasuguseid salateid ja pannkooke," lisas ta. Kokkamisoskus tuleb ju kasuks isegi siis, kui elad Eastside'il.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2013 1:02:39 GMT 2
"Kui me samal ajal koju sattume ja samal ajal süüa tahame siis ikka jah," lausus Colin, kuigi viimastel aastatel on ju Phoebe juba nii vana, et ise endale süüa teha. Pealegi on nad kodus erinevatel aegadel ja seega võtavad nad lihtsalt kapist seda, mida neil parasjagu on. "Noh, siis on ikka põhi all ju," muigas noormees, "ja sa ei käigi iga päev väljas söömas." See viimane lause oli rohkem niisama norimiseks öeldud, pidades silmas seda, et Helena on siiski teiselt poolt jõge ja seega piisavalt jõukas, et kasvõi kogu aeg väljas süüa. Kui köögis kostus üks piiksatus, võttis Jeff ühe kausi ja valas sinna popcorni sisse. Seejärel pani ta mikrokasse teise paki.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 13, 2013 1:08:25 GMT 2
"She's lucky," lausus Helena naeratades. Phoebel tõepoolest vedas, et tal oli vend, kes tema eest ikka hoolitseb. Helenal oli muidugi ka, aga ajast, mil too ülikooli läks, näevad nad harva, kuid see aeg tähendab ikka väga palju. "Tead, mis," sõnas näitsik. "Kui sa kunagi mulle külla tuled, ma teen pitsat." Polegi nii ammu midagi kodus ise süüa teinud, aga mõte tundus hea. Kuulnud noormehe lauset, müksas Helena õrnalt Colinit. "Who do you think I am?" küsis ta naljatades vastu. "Tead seda, et kodus valmistatud toit on palju tervislikum ja ka maitsvam," lausus neidis, püüdes kõlada hästi targalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2013 1:18:25 GMT 2
"Äääh, kindlasti on olemas ka minust paremaid vendi, aga hei...enda perekonda ei saa kahjuks või õnneks valida," lausus Colin, toetades end kergelt vastu köögikappe, pilk näitsikule suunatud. "Oh, no siis ma pean sulle kiiresti külla tulema ju," naeris noormees. Pizza oli ju väga hea söök ja noh...eks oleks ju ka tore näha, kui hästi Helena siis süüa teeb. Kuigi pizza ei ole just kõige keerulisem toit. "Ma arvan, et sa oled Helena...on mul õigus?" tegi Jeff tüdruku küsimusega pigem nalja, kui vastas sellele. Noh eks ta oli üsna retooriline küsimus kah. "Tean, tean, Einstein," sõnas noormees ja võttis siis pärast lühikest piiksu ka teise paki popcorni välja, valades selle eelnevale peale.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 13, 2013 1:25:37 GMT 2
"Selles on sul õigus," nõustus Helena ning kallas pähklipaki sisu väiksemasse kaussi. Mmmm...peanuts. Järgmiseks võttis tüdruk ette kuuma šokolaadi tegemise ning sättis vajalikud asjad valmis, viies pilgu taas Colinile. "That's the point, my dear," sõnas tüdruk ja pilgutas mehele silma enne, kui joogi enda hakkama pani. Nüüd on kogu kraam vist enamvähem kaussides ja valmis elutuppa viimiseks. "Sa ei arva, sa tead," naeris Helena ning Colini Einsteini-kommentaari peale hakkas ta veel rohkem naerma. "I love you for being so funny," lausus neidis, olles natuke juba rahunenud. Mees tõesti oskas teda naerma ajada. "Aga...küsimus suurele ringile...ehk siis...suurele ringile," lausus Helena lõbusalt. "Kas viia see kraam enne elutuppa või..." Tüdruk vaatas tõsisel ilmel Colinile otsa."...sa näitad mulle oma tuba."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 13, 2013 12:23:09 GMT 2
Colin jälgis tüdrukut ning muheles endamisi. Tundus, et tüdruk tundis end siin köögis üsna hästi ja suutis kõik üsna kiiresti kappidest üles leida, kuigi ta oli selles ruumis esimest korda. Ju siis on tema emal ja Helenal sarnane loogika, kui asi puudutab köögiasjade paigutamist kappidesse ja sahtlisse. "Aaaaa, et siis selles on asi, pikad juhtmed...ma vabandan," muigas noormees lõbusalt. "Kunagi ei saa kindel olla, et sa Helena oled. Äkki sa oled hoopis keegi muu....ega ma ei ole kunagi su IDkaarti ega midagi näinud," lausus noormees väga kahtlustaval ilmel, kuigi see oli pigem niisama lollitamiseks öeldud. "Ah, mis sa nüüd," lõi noormees käega õhku, kuid turtsatas siis ja hakkas naerma. Jah, liiga palju nalja neil seal ja liiga veider jutt. Jeff raputas enda pead ja köhatas kergelt, muutudes siis jälle natuke normaalsemaks inimeseks. "Nooh, suur ring kuulab," turtsatas tüüp. Jõle suur ring oli tõesti, "ma arvan, et viime enne asjad ära ja siis käime minu toas." Ja vastavalt enda sõnadele võttis ta popcorni paki ja Sprite'i pudeli, jalutades elutuppa.
|
|