|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 22:46:58 GMT 2
Tore. Siis on nende suhe väga kenasti arenenud. Nad ei ole üksteist kogu aeg näinud, aga kui näevad, siis on ikka, millest rääkida ja see on põhiline. "Okei," noogutas Colin tüdrukule vastuseks ning astus autost välja. Ta ootas kuni Helena ka sõidukist väljas ning lukustas siis auto. Ta liikus neidise kõrval poodi ning võttis enda käe otsa ühe tumerohelise ostukorvi. "Nii...me pidime vahukomme võtma....ja filmi kõrvale midagi? Ma ei tea, kas mul kodus on popcorni seega võiks seda natuke võtta, aga kas sa tahad veel midagi?" uuris Colin, vaadates tüdrukule otsa ja jalutades samal ajal kommide poole. Õnneks oli pood väike, mis tähendas et käik peaks neil kiiresti minema.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 8, 2013 22:58:27 GMT 2
Nende suhe on tõesti väga kenasti arenenud ja Helena tunneb end Colini seltsis nii vabalt ning juttu tõepoolest ikka jagub. Võib öelda, et inimesena mees Helenale täitsa meeldis. Võtnud kindalaekast käpikud ja susanud need kätte, astus ka Helena autost välja ning liikus Coliniga koos poodi. "Ma tahaks väga soolapähkleid," vastas Helena. "Kuigi popcorni võib ka filmi juurde võtta, kui sa arvad, et seda tuleb puudu." Samuti leidis tüdruk, et midagi magusat võiks ka olla, kui nad äkki olidki kommileti juures. Helena lasi oma pilgul üle maiustuste libiseda ja arvas, et pigem sobiksid need kahekordsed täidisega küpsised. "Soolast on vist palju?" arvas neidis ja vaatas Colinile otsa."Mis sa küpsistest arvad?"
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 23:09:01 GMT 2
Colin viskas kaks pakki vahukomme korvi, sest kui üle jääb, siis on lihtsalt Phoebel õnne päev ja muud ei midagi. Üks kord kuus võis ju natuke priisata ka. Seda võib võtta kui noormehe stuudio rentimise tähistamist. Kuulates neidu enda kõrval jalutas Jeff poes ringi ning pani veel korvi kommide juurde ühe suurema paki soolapähkleid, kaks pakki popcorni. "Küpsised on täitsa okei," lausus noormees ning lasi Helenal ühed välja valida. Juua võiks ju ka äkki midagi võtta. "Juua ka tahad midagi? Sa oled ikka täisealine onju?" viimasest küsimusest võis tuletada, et Colinil käis peast läbi mõte osta kas õlut või veini. Aga muidugi võivad nad ka mahlaga piirduda.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 8, 2013 23:14:45 GMT 2
Kraami saab nüüd päris palju ja võib-olla jääb tõesti üht-teist üle. Nüüd oli Helenal ju võimalus ka Phoebega tuttavaks saada...kui ta muidugi kodus on või millalgi sinna tuleb, kui ka tüdruk ise Colinil külas on. Kuulnud, et küpsised sobivad, Helena noogutas ja pani korvi ühe silindrikujulise küpsisepaki, milles olid kahekordsed küpsised šokolaaditäidisega. "Jah, ma saan kevadel 19," vastas neiu Colini küsimusele. "Aga ma arvan, et alkohol jääb mõneks teiseks korraks, praegu käib Coca Cola, Sprite, Fanta, mõni muu limonaad või mahl ka." Täna tahtis Helena ikka mõistuse selge hoida ja seega otsustaski ta millegi mittealkohoolse kasuks. Ta ei joonud just eriti tihti.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 23:21:27 GMT 2
"Okei," sõnas noormees, "nagu soovid. Sellisel juhul läheksin ma Sprite'i kasuks, sest see on minu arvates ainuke joodav karastusjook, aga sina valid siiski täna. Ma võin teisi ka juua." Colin sammus jookide juurde ning jäi sinna seisma. Alguses vaatas ta seal olevaid pudeleid, kuid peagi liikusid tema silmad Helenale. Seda nänni tuleb neil tõesti kõvasti, aga mis seal ikka. Kui ei jõua, siis puhkavad ja proovivad edasi. Kui viimaks üks pooleteiseliitrine pudel ostukorvi asetati, jalutas noormees kassasse, kus kõige selle eest pidi muidugi ka maksma. Lisaks ostis tüüp ka paberkoti, sest ta ei olnud ühtegi kotti kaasa võtnud, kuhu asju panna. Peagi liikusid noored poest välja ja istusid tagasi autosse, mis peagi liikuma hakkas suunaks Hollowayde maja.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 8, 2013 23:28:58 GMT 2
"Then Sprite it is," ütles Helena, kuid siiski muutus tüdruk uudishimulikuks. "Aga mis teistel karastusjookidel viga on?" küsis neiu Colinilt, kui nad kassasse jalutasid. Kassa juures seisis Helena Colini taga ja ootas, kuni nende kaup läbi saab löödud ning aitas siis noormehel asjad paberkotti panna. Istunud natuke aega hiljem autosse, tõmbas tüdruk peale turvavöö ja pani käpikud taas kindalaekasse. Autos oli ju võrdlemisi soe. "Niisiis kui filmidest rääkida," alustas Helena juttu. "Millised sulle kõige rohkem meeldivad?" uuris ta.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2013 22:15:35 GMT 2
"Sa küsisid, mis teistel karastusjookidel viga on," lausus Colin ja keeras parklast välja, "nad on lihtsalt liiga keemia maitsega, panevad hambad krigisema ja no lihtsalt ei ole meeldivad. Aga see ei tähenda muidugi, et need kellelegi teisele ei tohi meeldida." Noormees pani jällegi raadio nõrgalt taustaks mängima. Tema sinised silmad olid suunatud liiklusele nende ees. Nüüd olid nad ju linnas ja siin pidid kogu aeg silmad lahti olema. Kunagi ei tea, kui keegi võib kuskilt nurga tagant ette astuda. "Kõige rohkem...hmm võibolla komöödiad, aga ainult need, mida ei ole täitsa labasteks tehtud. Ma leian, et komöödiatel on ka siiski kuskil piir. Samas on mõnikord mõnus õudukaid vaadata või põnevikke või actionit. Kriminullid on ka päris kaasahaaravad. Ja noh...aus ülestunnistus on see, et mulle meeldivad need pikad multikad ka...animatsioonid? Tead küll neid Pixari omi. Need on lihtsalt liiga vaimukad....nii et tundub, et ma võin suht kõike vaadata, aga naistekaid....nooh ainult heal juhul ja kui film tõesti hea tõotab olla," seletas Colin pikalt ja laialt, "ja mis sulle endale meeldib?"
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 9, 2013 22:39:12 GMT 2
"Mõni limonaad on jubedalt kleepuv," sõnas Helena. Sellepärast ei võtnud tüdruk seda ka Sprite'i asemel. "Nagu jooks gaseeritud suhkrusiirupit," lisas ta. Mõnes limonaadis on tõesti suhkruga liialdatud. Neidis hoidis oma silmi Colinil ja kuulas, kuidas mees rääkis. Talle isegi meeldis kutti rääkimas kuulata. "Komöödiad meeldivad mullegi ja selle labasuse koha pealt olen ma sinuga nõus. Need tüüpilised jalaga-perse naljad ei aja mind näiteks üldse naerma," rääkis Helena. Tema arust olid labased ka kõik need Borati- ja Brüno-taolised filmid. "Õudukad ja action meeldivad mulle samuti. Neid on alati põnev jälgida," lisas neiu. "Krimkad...not so much, aga need Pixari multikad on nii vahvad. Mulle meeldis näiteks "Robotid", läks lihtsalt kuidagi südamesse ja naljakas oli ka. Naistekad täitsa olenevad, aga nendest lähevad ka sellised romantilised komöödiad rohkem peale." Ei saanud ka Helena oma jutuga alla jääda, kui Colin talle nii pika jutu rääkis. Filmide teemal oli alati hea rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 9, 2013 22:56:07 GMT 2
Tõsi ta oli, et mõned karastusjoogid on ikka päris korraliku suhkrusisaldusega. Pole maitsevad ega ka tervislikud. "Nooh, tundub, et meie maitse väga erinev ei olegi," muigas Colin, "kusjuures "Robotid" oli tõesti hea, aga "Autod" oli ka päris hea. Ma küll vaatasin seda päris kaua aega tagasi, aga mulle jääb vist alatiseks meelde koht, kus nad seal põllul neid traktoreid käisid ehmatamas. Oled seda näinud? Ja siis muidugi need Shrekid ja Jääajad ja Lustakad jalakesed isegi olen ära vaadanud. Aga vot Madagaskarit ei ole ma siiani näinud. Piinlik kohe." Noormees oli tõesti jutusoone peale jõudnud ja talle meeldis rääkida hetkel. Teema oli ju hea ja kui keegi veel kuulab ka, siis võib olukorraga igati rahul olla. "Tundub, et meie tänase õhtu valikusse jääb siis kas õudukas, action, multikas või mõni h e a romantiline komöödia," sõnas Jeff, "aga viimane otsus jääb sinule."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 9, 2013 23:14:23 GMT 2
Eks mahlad või õrnalt maitsestatud vesi ole tõesti paremad kui need limonaadid ja muu joodav keemia. Helena kuulas Colini juttu ja naeris kergelt, kui mees "Autosid" natuke spoilis. "Ei, neid "Autosid" ja "Lustakaid jalakesi" pole jällegi mina näinud," vastas Helena. "Hea spoileri sain tho," lisas ta naerdes. "Shrekid ja Jääajad on mu aegumatud lemmikud ja Magagaskar ka nähtud," rääkis neidis. Jääaega ja Shreki nägi Helena isegi alles algkooli pätakana esimest korda ja järjed on siiani väga head olnud. "Hea romantiline komöödia?" turtsatas Helena. "Seleta nüüd mulle, milline see h e a romantiline komöödia sinu arust on. Muidu võib neist kõigist ju ühe vaadata." Õudukas, action, multikas, (romantiline) komöödia - paistab, et tuleb üks korralik filmikas.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2013 21:47:32 GMT 2
"Vabandust selle spoileri pärast," lausus Colin samuti naerdes. Aga see on kõigest üks stseen ja põhiidee peab tüdruk ikkagi ise leidma. Vot. Tundub, et multikaid on nad täpselt vastu oksa vaadanud - neid, mida Jeff on näinud, ei ole Helena näinud ja vastupidi. "Hea romantiline komöödia on see, mis ei ole esiteks mingi eriti lääge ja ei kuulu just nende alla, mida naised 'nutukateks' nimetavad. Friends with beneftis oli päris hea ja siis Ugly truth. Isegi The switch oli päris hea. Aga minu poolest võime nendest kõigist ühe ka vaadata, kui sind just keegi kannatamatult koju ei oota," sõnas Colin õlgu kehitades. Phoebet see vaevalt häirib ja ema ammugi mitte ja tüübil endal on suht selline päev homme nagu ta ise endale teha tahab.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 10, 2013 21:57:32 GMT 2
"Vabandus vastu võetud," naeris Helena. Tegelikult oli see spoiler isegi hea, sest see multifilm tundus igati naljakas. Aga noh, eks need olidki toredad. "Kuule, oled sa kindel, et sa mu mõtteid ei loe?" küsis Helena muige saatel Colinilt. "Ma oleks ise just The Ugly Truthist rääkima hakanud ja seal on üks mu lemmikutest näitelajtest, Gerard Butler. Ta on minu arust ikka väga muhe vennike," rääkis neidis. Kahte eelmist filmi Helena muidugi näinud ei olnud, aga The Ugly Truthi lausa mitu korda. "Ja kodus minu pärast ei muretseta, vanemad teavad, kus ma olen ja ma pean lihtsalt helistama, kui hilja peale jään või midagi," lausus Helena. Idee poolest võiks ta ka ööseks jääda, aga praegu oli neidis küll seda meelt, et läheb ikka koju, kui Colin ise muidugi on nõus teda poole hommiku pealt koju viima.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2013 22:28:23 GMT 2
Tore. Siis ei tekki tüübil süümekaid, kuigi vaevalt tal neid multika spoilerdamise pärast üldse tulema peaks. "Kuule ega ei ole ikka küll," muigas noormees kui oli kuulnud, mida Helena enda sõnadega öelda tahtis, "ja noh...seal näitleb ju siiski Catherine Heigl." Eksole. Kes mille pärast filmi vaatab. Tänapäeval see suht nii käibki. Vaatad, kas on head näitlejad ja kui on, siis lähed vaatama. "Okei. Väga tore. No me võime vaadata palju me neid vaadata jõuame. Võibolla kustume mõlemad juba pärast esimest või teist filmi," naeris Jeff, sest kõik on võimalik. Nad tegid siiski enne ratsutades natuke ka füüsilist. Jõudnud enda kodu tänavale, sõitis noormees vaiksemalt edasil, kuni ühe väiksema tagasihoidliku kahekordse maja juurde jõudis. "Siin see on. Mitte midagi väga suurt ja uhket, aga vähemalt kodu," kehitas tüüp enda õlgu ning keeras süüte välja. Vabastanud end turvavööst, astus Colin sõidukist välja, võttes toidukoti endale kätte. Nad jalutasid majja ning eemaldasid üleriided. "All on köök, elutuba ja ema tuba. Üleval vannituba, Phoebe tuba ja minu tuba," andis noormees kiire ülevaate, liikudes samas otse kööki. "Kui sa kuskil kassi näed, siis see on mu õe must kõuts Behemoth. Mitte just minu lemmik," turtsatas noormees, tõstes asju kotist välja.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 10, 2013 22:48:07 GMT 2
Kuulnud Colini sõnu, hakkas Helena kõva häälega naerma. Nüüd läks alles tõeliselt lõbusaks ja tüdruk märkas isegi, et naerab kuidagi palju, aga sellest polnud midagi, sest nii oligi hea. Ta tundis end nii vabalt. "Või Catherine Heigl," turtsatas tüdruk ja müksas õrnalt Colinit, kui too auto viimaks seisma jättis. "Kes teab," lausus Helena ja pilgutas Colinile silma. Võib-olla on noormehel tõesti õigus, kuna ratsutamine andis tõesti hea koormuse. Vaat et avastavad end veel hommikul teineteise kaisust. Maja nägi tõesti väike välja ning tuppa jõudes vaatas Helena ringi. "Siin on nii mõnus, hubane," lausus ta. "Äkki saan sulle köögis abiks olla?" pakkus tüdruk. Tube annab ehk nagunii otsida.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 10, 2013 23:39:54 GMT 2
"Mnjah...suhteliselt. Me ei ole siin veel väga kaua elanud seega vahel on ikka natuke harjumatu," lausus Colin õlgu kehitades ja tüdrukule korraks otsa vaadates. Ta tõstis ükshaaval asjad kotist välja ja asetas nad kapile. "Kas me hakkame kohe filme vaatama või teeme enne kaminas natuke vahukomme nagu plaanis oli. Muidugi saaks neid ka kuuma šokolaadi panna. Aga muidu võib kapist kausse otsida ja asjad kuskile sisse valada. On mugavam vast," seletas noormees.
|
|