20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 7, 2013 21:45:50 GMT 2
"Me võime ka minu kulul minna kunagi," ütles Helena. Tema elas Eastside'il ja loomulikult oli Helenal raha alati piisavalt. Ta ei tahtnud endast jätta mingit uhke ja upsaka, kadeda rikka tibi muljet. Aga muidu oli tüdrukul endalgi hea meel, et saab terve päeva Coliniga veeta ja teda tundma õppida. "Kas sa ei ole kunagi mõelnud hobuseid pildistada?" esitas neidis noormehele jutujätkuks küsimuse. Tema meelest olid hobused ilusad loomad.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2013 22:02:48 GMT 2
"Ma ei tea..." lausus Colin kahtlevalt selle mõtte peale, et nad tüdruku raha eest minna võiksid. Võibolla oleks see aus, aga noormehele tunduks vist veider Helena raha eest ratsutama minna. Samas võibolla kui nad juba paremateks sõpradeks saavad, siis ei mängi see enam suurt rolli, kelle raha peal nad sõidavad. "Kui ma rantšos töötasin siis ma ikka natuke pildistasin, aga mulle istuvad vist inimesed rohkem. Samas ma võin vabalt järgmine kord kaamera kaasa võtta ja siis saab pilte ka teha," sõnas noormees.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 7, 2013 22:08:52 GMT 2
Helena naeratas. "See oleks vahva," lausus ta. Praegu on ta vägagi kindel, et tahab Coliniga veel kokku saada ja siis mõtleb tema, mida nad teevad. Mingid mõtted juba on, aga need käib ta ilmselt järgmisel korral alles välja. Praegu pidid nad ju veel Colini juurde minema. Pulmas tehtud pildid ei tulnud tüdrukul meeldegi. "Sa tundudki selline avatud ja suhtleja tüüpi, minu arvates isegi karismaatiline," nentis Helena, kui Colin ütles, et talle inimesi rohkem meeldib pildistada. "Sinuga on hea suhelda."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2013 22:41:15 GMT 2
"Okei, siis lähme järgmine kord koos kaamerga," sõnas noormees rohkem nagu selleks, et talle endale see meelde jääks. Kuigi eks tüdruk saab talle seda meelde ka tuletada, kui see tal vahepeal meelest peaks minema. "Usu mind, ma ei ole alati üldsegi nii jutukas olnud, aga tänu mu ametile, kui nii saab öelda, siis pean ma paratamatult suhtlema. Ja lihtsalt ülikool teeb imesid," muigas Colin. Seal sa lihtsalt oled täiesti uues keskkonnas ja et endale uusi sõpru saada, siis sa lihtsalt pead tutvusi hakkama looma. Alguses on raskem. Hiljem läheb juba ludinal.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 7, 2013 23:00:59 GMT 2
"Ma oleks kitarri võtnud, kui ma oleks osanud arvestada, et sa mu külla ka kutsud," lausus Helena muiates. Siis oleks vahukommid, kamin ja kitarr...täpselt samamoodi nagu suvel lõkke ääres, kuigi filmid on ka igati sobiv variant. Tüdruk kuulas Colinit ja turtsatas. "Praegu ei kujutakski sind ette mingi vaikse ja tagasihoidlikuma tüübina," sõnas ta. Neidis vaatas hetkeks aknast välja ja viis oma silmad siis uuesti Colinile.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2013 23:19:22 GMT 2
"Mul on kodus üks kitarr, aga keegi ei ole seda juba kuid puutunud nii et ta on ilmselt suht häälest ära, aga kui sa ta ise häälde saad, siis aga palun," lausus Colin, vaadates korraks Helena poole, enne kui suurele teele tagasi keeras ja nüüd Tree Hilli poole tagasi hakkasi sõitma. Ta hoidis enda silmi lahti, et kuskil mõnes väiksemas poes korraks käia. "Vaikne olin ma küll, aga see ei tähenda, et ma väga tagasihoidlik olin. Selles suhtes, et enda arvamust julgesin ma ikka avaldada ja teistel pähe istuda ikka ei lubanud. Keskkoolis olin ma juba lacrosse tiimi kapteniks, aga ma ei tea....populaarsus pole mind kunagi eriti tõmmanud ja ilmselt sellepärast olen ma ka suutnud jalgadega maa peal püsida," rääkis noormees avatult.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 7, 2013 23:29:12 GMT 2
"Ma võin ju üritada teda häälde saada," lausus Helena naeratades. Mnjaa, eks kitarr juba ole selline, mis häälest ära kipub minema ja siis seda vaja pidevalt häälestada. Kahjuks oli häälestuspult samuti Helenal kodus ja seega peab ta nüüd tunde järgi üritama pilli häälde panna. "Lacrosse...võimas," sõnas näitsik Colinit kuulates. "Mina ei kujutaks ennast kisakooriski ette ja kuna ma olen juba tutor ja kuulun ka Glee klubisse ja käin lauluvõistluste vahet, siis mul ilmselt pole aega ka kisakoori jaoks, millalgi peab ju õppima ka, sest ma tahan kooli edukalt lõpetada. Ja muusikat ma ei ohverdaks eluilmaski kisakoorile," rääkis Helena. "Ja populaarsus ajab inimesed tihti ülbeks," lisas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2013 23:37:42 GMT 2
Eks peale hakkamine ole juba pool võitu. Ta ei peagi seda pilli ju täiuslikult häälde saama, aga lihtsalt piisavalt, et kõrva täitsa ei häiriks. "Oled seda mänginud?" uuris noormees, sest leidus palju inimesi, kes ütlesid, et teavad, mis mäng see on, aga pole kunagi mängimiseni jõudnud. Tal peaks isegi enda vana varustus vist alles olema kuskil. Kui see just kolimise käigus ära ei müüdud või ära ei visatud. "Jah, mõnikord tundub, et päevas on liiga vähe tunde," muigas Colin, sest see tõesti tundus vahel nii, "seda ta tõesti mõnikord teeb, kuigi oleneb siiski inimesest ja tema kodusest olukorrast."
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 7, 2013 23:45:25 GMT 2
"Ei ole, aga ma olen näinud, kuidas keegi seda mängib," vastas Helena. See oli küll mingi koolidevaheline võistlus, aga ikkagi huvitav jälgida. Ja pealegi olid lacrosse'i tiimi poisid nii nunnud, silm lausa puhkas. "Eks kevadel saan vist rohkem seda tunda, kuidas aeg justkui valguskiirusel mööda vihiseb," sõnas Helena. "Kuigi see on praegugi ruttu läinud, aga vähemalt millegi meeldiva peale," lisas ta ning naeratas. "Jah, mitte kõik ei lähe populaarsusega ülbeks...mõnele on see lihtsalt juhus, et läheb hästi ja saab kuulsaks, aga see on vähemalt enda tööga kätte tulnud, mitte niimoodi tõusiku kombel taga aetud," rääkis neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 20:46:06 GMT 2
"Kuidas siis nii?" muigas Colin, "võibolla peaksin ma suvel sulle seda imelist mängu natuke õpetama. Mul peaks vist mu vana varustus veel alles olema." Seda ei peagi otseselt rahvaga mängima. Saab niisama ka palli loopida ja püüda ja tüdrukule mõningaid nippe näidata, mida ta ise veel mäletas. Ta ise oleks hea meelega ülikoolis sellega edasi tegelenud, aga seal kõrgkoolis, kus ta õppis, ei olnud see kahjuks võimalik. "Lõpetamine, jah? Noh, ma ütlen sulle seda, et üleliia pole mõtet pabistada. Sul tuleb elus veel hulgalisi asju ette, mis on palju olulisemad, kui need mõtetud eksamid," sõnas nooruk muretult, aga tal oli ju õigus. Mõne aasta pärast Helena ei mäleta nagunii mitu punkti ta kuskil sai või kus ta võssa pani. "Nõustun sinu mõttega täielikult. Kusjuures need tõusikud näevad tihti isegi naruväärsed välja, sest nad üritavad olla keegi, kes nad ei ole ja seega nagu lihtsalt justkui näitleksid üle, kui sa aru saad, mida ma silmas pean," muigas Colin.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 8, 2013 20:52:45 GMT 2
"No näed, juhtus. Ma oskan võrkpalli mängida, sest kunagi ammu olen sellega tegelenud," rääkis Helena. "Aga lacrosse'i ainult näinud. Mul ei oleks muidugi selle vastu midagi, kui sa mulle õpetaksid, iseasi, palju sul kannatust minu jaoks jagub." Hobustega võis ju hästi minna, aga see ei tähenda, et lacrosse'is esimese korraga kohe sama hästi läheb. Iseenesest oleks ju muidugi huvitav proovida. "Võib-olla on sul õigus," lausus näitsik Colini sõnade peale. Lõpetamine on ju vaid üks etapp elust ja varsti pabistab Helena tõesti ehk selle pärast, kuidas ta American Idolis edasi saab, kui ta sinna kandideerib. Kohtunikud võivad ju päris julmad olla. Tõusikujutt pani ka Helena muigama. "Nad pingutavadki üle, sest nad on wannabed," turtsatas tüdruk. "Suht mõttetu ju, kui teevad endast mingi idiootse video või midagi muud äärmiselt debiilset, et oma 15 minutit kuulsust kätte saada."
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 21:39:21 GMT 2
"Ma pole küll võrkpallis nii osav kui lacrosses, aga suvel on seda mõnus rannas mängida," lausus Colin. Eks ta ole isegi enda semudega rannas suvel päev otsa võrku mänginud, käis vahepeal ainult ujumas, et mitte täitsa kuumarabandust saada või midagi. "Kui ma suudan enda kallist õde välja kannatada, siis ei peaks vist sinuga erilisi raskusi tulema," muigas noormees lõbusalt, mitte et ta enda õest kuidagi halvasti tahaks rääkida. Phoebe oli talle väga kallis inimene. Ja vaatamata nende erinevustele olid nad siiski lähedased ja hoidsid teineteise seljatagust. Colin kuulas Helenat ning noogutas temaga kaasa. Kurb tegelikult, et maailmas selliseid inimesi leidus.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 8, 2013 22:06:37 GMT 2
"Üldse ei vaidle vastu," lausus Helena. "Ma ei tea, kas ma olen ainus, kes seda kuulnud on, aga on öeldud, et võrkpall ongi tegelikult tüdrukute mäng." Mingi taoline ütlus oli Helenal igatahes kõrvus, aga loomulikult võisid seda mängida ka poisid. Suvel on seda tõepoolest hea mängida rannas, paljajalu soojal liival. Kuulnud seda, mida Colin oma õe kohta ütles, Helena turtsatas. "Sa kannatad teda, sest ta on su õde ja seega sulle väga oluline inimene. Mina aga sinu sugulane ei ole," sõnas neidis. "Aga kannatlikkus aitab muidugi õppimise protsessi kergendada...nii juhendaja kui õpilase poole pealt. Juhendaja kannatlikkus on oluline juba selleks, et motiveerida ja tänu sellele saab õppija asja selgemaks," teadis tüdruk rääkida. See oli muidugi mingil määral juba ka omast kogemusest. Kui juhendaja ainult mõnitab õppijat, kaob ju igasugune tahtmine.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 22:18:33 GMT 2
"Ei tea. Ma ei usu väga sellesse 'tüdrukute ja poiste mängud'. Kui sport meeldib ja inimene teeb seda hingega, siis ei ole ju vahet, kas on poiss või tüdruk. Me ju kõik teame, et on tüdrukuid, kes mängivad näiteks jäähokit ja poisse, kes tantsivad balletti," seletas nooruk mõtlikult. "Sa ei ole sugulane, aga hea sõber kindlasti juba," lausus Colin. Varsti saab ta isegi ju noormehe kodu ja tuba näha. See juba on midagi, sest kui inimene sind enda tuppa laseb, siis ta justkui näitaks sulle enda teist poolt, mis muidu varjatuks jääb. Kuna nad olid juba mõned minutid tagasi linna jõudnud, siis keeras noormees korraga ühte parklasse, mis asetses ühe tillukese poe juures. "Tuled ka poodi või käin ruttu ära?" uuris noormees, keerates süüte välja ning vabastades end turvavööst.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jan 8, 2013 22:37:38 GMT 2
"Seda küll," nõustus Helena. "Mul on üks sõbranna, kes tantsib ka balletti." Kahjuks pole nad enam teineteist kaua aega näinud, aga sõbranna suvist etendust käis Helena küll vaatamas. Colini sõnade peale tüdruk naeratas. "Ma arvan, et võin sind ka praegu nii nimetada, sest mul on sinuga tõesti vahva olnud täna ja see õhtu pulmast on mul ka veel meeles," lausus tüdruk ja vaatas Colini sinistesse silmadesse. Tüdruk polnudki varem Colini kodu näinud, aga nüüd näeb ta selle ära. Kindlasti kutsub ka neiu ise Colini omale kunagi külla. "Ma arvan, et tulen ka," vastas Helena Colini küsimusele ning lasi turvavöö lahti. Siis saavad nad koos arutada, mis nad üldse võtavad.
|
|