21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 4, 2013 18:53:13 GMT 2
"Sul on ilmselt õigus," lausus Nathaniel kerge muigega. Enamik sellest suhtest mööduks vist vaieldes ning nad läheks ilmselt lahku puhtalt selle pärast, et neil saaks vaidlemisest kõrini. Kuulnud Roxanne'i soovi, muigas Nate kergelt, kuna ta enda mõtted liikusid sama rada pidi. "Kaks rummikoksi," esitas noormees seejärel tellimuse ning tasus jookide eest. "Sul Reynaga sellest jama ei tule, et sa minuga lihtsalt niisama baaris istud?" esitas seejärel Nathaniel küsimuse ning võttis lonksu enda joogist.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2013 20:36:18 GMT 2
"No, mul on alati õigus ju," muigas tüdruk ja hakkas naerma, sest see oli kohe ehtne näide, milline nende suhe välja näeks. Kumbki ei tahaks teisele viimast sõna jätta. "No, ega ta väga õnnelik ei olnud just, et ma sulle koha nii koolis kui ka meeskonnas tagasi taotlesin. Aga ma ei usu, et sellest erilist jama peaks tulema, kui ma sinuga siin paar jooki teen," lausus Roxanne, "nii et ära põe, peksa sa ei saa, kui see kõik ilusti ainult joomisega piirdub." Xin vaatas tüübile otsa ning muigas kergelt. Huvitav, et Nathaniel korraga nii väga huvi tundis selle vastu, kuidas Reyna sellesse suhtub.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 5, 2013 23:32:03 GMT 2
"No kuule, tsikiita.. Ei hakka siin egotsema eksole," lausus Nathaniel lõbusalt, tumepruunide silmade pilk Roxanne'il püsimas. Noormees kuulas neidist ning võttis lonksu enda joogist. Ega see jutt talle erilise üllatusena ei tulnud. Kuidas saakski Reyna õnnelik olla, et kutt, kes teda suudles, veedab nüüd kvaliteetaega üheskoos tema tsikiga? "Jeee! Jään ellu," lausus Nate lõbusa turtsatusega. "Eks ma üritan ainult sellega piirduda, kuid see on niii kuradima raske," lisas Nathaniel veel seejärel lõbusa pearaputusega ning võttis suure lonksu enda joogist.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2013 22:15:22 GMT 2
Roxy jõi väikese lonksudega enda kokteili ning muigas kergelt, kuulates noormeest. "Kuule, mis värk sul nende lesbi tüdrukutega on?" esitas näitsik viimaks küsimuse, endal kulmud mitme sentimeetri võrra kõrgemale liikumas. Xin asetas klaasi letile ning vaatas Nathanielile küsivalt otsa. No tõesti, kõigepealt Reyna ja nüüd Roxy. Tekitab natuke küsimusi.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 7, 2013 16:16:58 GMT 2
Nate jõi lonksu enda joogist ning puhkes seejärel neidise küsimuse peale naerma. "Kui sa arvad, et see kõik oli varasemalt plaanitud, siis sa eksid," lausus noormees lõbusa muige saatel. "Ning kui aus olla, siis ma isegi ei teadnud, et Reyna on lesbi, siis kui ma teda suudlesin ning veel vähem teadsin ma, et ta on suhtes. Ma isegi ei tea, kuidas kogu see informatsioon minust mööda oli läinud, kuid järelikult olin ma sellel ajal millegi muuga hõivatud," rääkis Nate kerge turtsatusega. "Seega see on lihtsalt juhuslik. Ning asi ei ole selles, et sina või Reyna oleksite lesbid, te olete lihtsalt ligitõmbavad naised," lisas Nathaniel veel seejärel kerge muigega, tumepruunide silmade pilku neidisele viies.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2013 21:16:09 GMT 2
"Ma olen tõsiselt üllatunud, et sa seda ei teadnud, aga noh...eks me liigume erinevates ringkondades," kehitas Roxy muretult enda õlgu ning jõi vaikides enda kokteili, mis maitses värskendavalt ja mõnusalt nagu alati. "Ligitõmbavad naised? Väga huvitav," turtsatas neidis, vaadates tüübile hetkeks veidral pilgul otsa, millele järgnes pea raputus. Tekib küsimus, kas mõni naine üldse on Nathanielile mitteligitõmbav. Kuigi eks meil kõigile ole siiski mingil määral oma maitse.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 8, 2013 17:07:32 GMT 2
"Tagant järele mõeldes olen mina ka üllatunud," lausus noormees kerge muigega ja võttis uue lonksu enda joogist. "On see siis tõesti nii üllatav? Üritad väita, et sina ning Reyna ei ole ligitõmbavad?" uuris Nathaniel seejärel huvitunult, tumepruunide silmade lõbus pilk Roxanne'il püsimas. Nate'i arvates olid mõlemad naised vägagi ilusad ning see polnud mitte midagi sellist, mida Nathaniel igale naisele ütleks. Okei, ta ütles seda siis, kui ta naisega voodisse tahtis minna, kuid tõeliselt mõtles ta seda vähe, kuid ta võis julgelt väita, et Roxanne on ilus naine.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 21:06:14 GMT 2
"Ma ei ole ennast just eriti tihti kõrvalt vaadanud," muigas Roxy, "Reyna on küll ligitõmbav, jaaa." Tüdruk hakkas kergelt naerma ning tühjendas enda klaasi veel mõne lonksu jagu. Asetanud ühe jala üle teise, hakkas ta seda laisalt edasi-tagasi kiigutama. "Kas mõni naine on sulle üldse mitteligitõmbav. No offence, aga tundub, et sulle meeldib iga tüdruk, kes sinu vastu natukenegi tähelepanu välja näitab," lausus Maxine, vaadates uurivalt Nathanielile otsa.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 8, 2013 22:48:41 GMT 2
Kuulnud neidise kommentaari turtsatas Nathaniel kergelt ning kuulnud, et Reyna on ligitõmbav, puhkes Nate naerma. "Ma oleksin üllatunud, kui sa oleksid teisel arvamusel olnud. Ja kui arvestada seda, et Reyna on ligitõmbav, siis usu mind, et sina oled samuti ligitõmbavam," rääkis Nate seejärel kerge muigega ja võttis kaks suuremat lonksu enda joogist. Kuulnud naise järgmist lauset, turtsatas Nathaniel ning viis oma tumepruunide silmade pilku Roxanne'ile. "Tahad ausalt teada? Jah, on ka selliseid naisi, kes ei ole ligitõmbavad, aga kuna mul on valikuvõimalusi, siis ma sordin need ligitõmbavad naised ligitõmbamatute hulgast välja ja isegi siis peetakse mind naistemeheks.. Mul on ikka päris keeruline elu," nentis Nathaniel lõpus kerge muigega, olemata kindel, kas ta mõtles seda tõsiselt või mitte. Seeo li selline kahe otsaga asi.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 23:01:25 GMT 2
"Prsh," lausus tüdruk ning keeras hetkeks enda kergelt õhetava pilgu eemale justkui uuriks ta seda baari, kuigi tal olid selle baari kõik nurgatagused juba ammu selged. "Väga tore. Ma tänan sind nende kaunite sõnade eest," lausus Maxine viimaks ning jõi natuke koksi, asetades seejärel klaasi tagasi letile. Kuidagi kiiresti tühjenes tal see klaas. "Jälle teeb maailm sulle liiga," muigas tüdruk ja manas ette ühe kaastundliku mossnäo, "sest olgem ausad - sa oledki naiste mees, AGA ma ei väida nagu see ei tohiks muutuda või et see juba ei ole hakanud muutuma."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jan 8, 2013 23:13:48 GMT 2
Nate muigas kergelt, kui Roxanne oma pilgu eemale viis. Noormehele meeldis jälgida naiste reaktsioone komplimentide peale ja kui aus olla, siis Roxyst polnud ta sellist reaktsiooni oodanud. Ta isegi ei osanud seda päris täpselt põhjendada, kuid nii see igatahes oli. "Näed sa kui tore.. Oskad lausa tänada ja puha.. Vähemalt ei ole sa üks neist tüütutest naistest, kes kohe vastupidist hakkavad väitma ning ei nõustu sellega mitte mingil juhul," rääkis Nathaniel kerge muigega. Noormees kuulas seejärel Roxy edasist juttu ning muigas veidi. "Ooot.. Kas sa üritad hetkel väita, et mu naistemehe staatus on hakanud hääbuma?" küsis Nate ning oli veidi segaduses. Okei, kui ta Bekah'ga suhtesse läks, sisi ta just väga ringi enam ei tõmmanud, kuid siiski.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2013 23:27:58 GMT 2
Eks ole ka kõige poisilikumas tüdrukus olemas see plikalik pool. Ja tundub, et just see hetkel Xinis välja lõigi. Juhtub. "Ma olen siiski hästi kasvatatud ja elementaarne viisakus on mul ikka olemas," muigas tüdruk lõbustatult, "mis vastupidist? Häh, kuig keegi ütleb mulle ligitõmbav, siis miks ma peaksin tahtma väita, et ma seda ei ole. Prsh...nende neidudega ei ole lihtsalt kõik seal kupli all täitsa korras." Kui aus olla siis ega need väga itsitavad ja tibilikud tüdrukud väga Roxanne'ile ei meeldinud, kuigi ta on üsna salliva loomuga. "Jep, mees, tundub, et sa pead kiiresti liigutama hakkama. Muidu keegi veel võtab su koha üle. See ei tohi ju ometi juhtuda..." rääkis tüdruk väga dramaatilisel häälel, kuid puhkes siis viimaks naerma.
|
|