|
Post by Deleted on Dec 31, 2012 14:14:00 GMT 2
"Mhm," lausus Sayer, kuigi ega temal hetkel erilist söögiisu ei olnud, aga võibolla hiljem, kui tüdrukutest üldse midagi alles jääb. Keeranud aeglaselt enda pea Kylie poole, turtsatas noormees kergelt. "Kui Jessie tagasi tuleb, siis vaatame, mis ta filmi vaatamise kohta ütleb," sõnas Rufus, "ma tõesti ei tea, mida sa arvad, et me siin temaga tegema hakkame, et sa teisse tuppa peaksid minema, totu. Me käitume viisakalt. Ja muideks see on suht juba sinu tuba, mitte minu. Ma ei tea, kas seal on veel väga palju minu asju?" Noo, suve lõpuks tahtis Rufus nagu nii majast välja kolida. Tegelikult oleks neil üldse suuremat maja vaja, sest varsti tuleb perekonda ju veel üks liige. Eks tuleb midagi välja nuputada.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jan 1, 2013 21:41:26 GMT 2
"Olgu, ootame Jessie arvamuse ära," muigas Ky. Ta murdis ühe tüki mandariinist ja pistis suhu. Täitsa hapu teine, aga niimoodi Kyle meeldibki. "No ma su riideid pole kapist välja tõstnud, riidekapi peal on ka mingid sinu asjad ja siis seal lukustatud lauasahtlis on ka ilmselt sinu kraam," rääkis Kylie, "voodi all vist ka." Mirthile pole Sayeri asjad seal ette jäänud. Tüdrukul endal on seal ainult riided ja seega polegi tal muud vaja, kui paari riidepuud ja paari riidekapi riiulit.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 1, 2013 22:12:16 GMT 2
"Ma võin sulle hiljem sinna ruumi juurde teha," sõnas Sayer, kuigi ega tal neid asju kuskile hetkel viia ei ole. Ega ta kõike ühikasse ju ka ei tassi. Oi kui hea oleks, kui oleks juba oma elamine. "Voodi all on mingi vana kraam, selle peaks üle vaatama tegelikult," mõtles Rufus, aga noh, sellega oli veel aega. Enne võib jõulud ja vana-aasta õhtu ära pidada.
|
|