19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 25, 2012 23:19:45 GMT 2
"Aga siis tuleb homme tema pool ära käia ja...ja ma usun, et sa saad suurepäraselt hakkama sellega, et ta mind teolt ei tabaks," ütles Mirth. Ehete koha pealt null? Naah, mingi ilumeel Sayeril ikka on. Kindlasti on. "Ma ei ole Jeanette'i peale nii kade vist kunagi olnudki," muigas Mirth, "aga mind imestab tegelikult, et sa juba kihluda tahad. Samas..see ei tähenda, et kohe abielluma hakkate, aga ikkagi. Te ei ole veel aastatki koos olnud. Kuidas sa juba nii veendunud oled, et tema ongi just see tüdruk?" Kylie ei tahtnud kuidagi kõlada nagu ta ei toetaks Sayeri otsust Jessicale abieluettepanek teha - vastupidi, tal oli selle üle väga hea meel, aga miks mitte meelega Sayerit veelrohkem närvi ajada? Mingil maal on muidugi piir ka - Ky ei taha kuidagi Sayd mõjutada, et noormees ümber mõtleks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 23:32:37 GMT 2
"Selles võid kindel olla. Küll ma teda kuidagi kinni hoian," sõnas Sayer kindlameelselt. Peab neile kahele lihtsalt tegevust otsima ja ega Jessica väga kodus ei tahtnudki ju passida, kui noormees linnas oli. Pealegi kui Mirthi ei ole, siis saavad nad Rufuse toas lebotada. "Ma ei tea," kehitas Rufus enda õlgu, "ma lihtsalt tean. Ja me oleme praktiliselt aasta koos olnud, sest kaugel see jaanuar ikka on. Ja mul ei ole vaja mingit kindlat aega, et nüüd oleme aasta koos olnud ja nüüd sobib ettepanekut teha. Ja me tõesti ei hakka kohe abielluma." Tegelikult oli see üks Jessica ema nõue ka, et kuigi nad kihluvad, peaksid nad pulmadega ootama ja Rufusel ei ole selle vastu midagi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 25, 2012 23:44:05 GMT 2
Ei imesta ka, et Jessica ema nõue selline oli, kui Lisa ise esimese abieluga pange pani. Ei teagi, miks nad enam ei klappinud. Ometi olid nad üle kümne aasta koos. "Aga peab mainima, et päris kaval sinust see ettepanek teha siis, kui kogu rahvas, kes ilmselt ka pulmas kunagi eksisteerima peaks, ka platsis on. Jessie võiks juba nalja pärast sulle eitavalt vastata, et su eriti pettunud nägu näha," lausus Mirth. Õel? Noh, võib-olla natuke. Okei, päris palju. "Aga vaevalt tal sel hetkel midagi sellist pähe tuleks," arvas Ky. "Aga ma ei ütle rohkem midagi, ei taha ära sõnuma hakata."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 25, 2012 23:54:06 GMT 2
"Kui Jessica mulle 'ei' peaks ütlema, siis ma lihtsalt pakin enda asjad ja kaon Syracusesse ja ei tulegi enam tagasi," lausus Sayer naerdes, sest ta lihtsalt ei suudaks vist enam enda sõprade ees siis kuidagi olla. "See eitav vastus oleks lihtsalt õelusetipp," leidis noormees, aga õnneks lubas Kylie enda suu kinni hoida ja seega ei ole tal võimalik Jessiet ette hoiatada. "Kuule tore on, et tal midagi sellist pähe ei tule ja tõesti...ole kuss," sõnas Rufus viimaks ning pani kingituse kokku tagasi ja enda kotti.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 26, 2012 0:23:11 GMT 2
Kylie naeris. "Päris korralik kaal Jessica vastusel siis," mainis Ky. Siiski, vaevalt Sayer asjad kokku pakib ja alatiseks ära läheb. Pealegi on Jeanette omadega nii sees, et pole kahtlustki, et jaatavat vastust ei tule. "Ah, ole rahulik. Nii õel suudan ainult mina olla," muigas Kylie, "aga olgu, ma olen nüüd kuss." Nüüd juba natuke nagu ootab jõululaupäeva - kinkide jagamine saab armas olema.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2012 0:38:34 GMT 2
Sayer noogutas ja pani sellega justkui kõigele punkti. Pärast veel Jessica sajab järsku sisse ja siis on kogu üllatus rikutud. "Mis sa arvad kui....vaataks mõnda head jõulufilmi. Sa tead mõnda?" uuris Rufus, viies enda silmad tüdrukule. Võimalus oli muidugi ka kööki minna ja piparkooke teha, aga seal asjatasid Claire ja Miles millegagi ja noormehel oli kuri kahtlus, et sealt käis kingituste pakkimine. "Või on sul mõni parem ettepanek, mida teha võiks?" uuris noormees.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 26, 2012 0:48:20 GMT 2
"Kõik, mida ma tean, on juba kümme korda nähtud, aga seda filmi, kus kaks meest mingi mänguasja pärast kaklevad, võib vaadata küll. Ainult et ma ei mäleta selle filmi nime," lausus Kylie. Midagi võiks vaadata küll. "Telekast ei tule praegu midagi? Jõulueelne aeg siiski, mingit jõulu tilulilu peaks ju tulema." Pole juba ammu olnud aega telekat vaadata. Päevad läbi tööl ja kui tööl ei olnud, siis hulkus ringi või askeldas mujal. Tegemist oli. "Miks Jessica täna siin pole?" küsis Ky äkki, "ma ei mäleta, et tal täna mingid plaanid või asjad olid." Jeanette on siiski tavaliselt koguaeg Tremblayde juures, kui Sayer kodus on. Miks praegu ei ole?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2012 1:21:53 GMT 2
"Emn....sa mõtled seda mingit üksinda kodus osa, kus selle mänguauto sees mingi kiip on?" uuris noormees, sest see oli esimene, mis tal ette tuli. Tüdruku pakkumise peale, et telekast võib ju ka midagi tulla, haaras Rufus puldi ning hakkas kanaleid klõpsima, kuni jõudis Lustakate jalakesteni. "See?" küsis ta õrnalt muiates, "või vaata ise." Roof ulatas puldi Mirthile ning vaatas kella, kui õeke Jessica kohta küsima hakkas. "Ausalt öeldes ma ei tea, mis ta teeb," sõnas Roof ning libistas mobiili enda taskust välja. Peagi läks üks kiire sõnum Jessica poole teele 'Tegeled millegi tähtsaga? Kaks Tremblayd igatsevad ja ootavad sind ; )' Saatnud sõnumi ära, asets ta mobiili lauale.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 26, 2012 1:36:19 GMT 2
"Mkm," raputas Kylie pead, "sisu oli mingi siuke, et kaks last tahtsid mingit supermehe mänguasja, aga seda oli ainult üks ja siis isad hakkasid siis tõmblema, et seda mänguasja just oma pojale saada ja siis see niiöelda parem isa sai siis lõpuks selle mänguasja, aga ta oli vahepeal kuskilt selle supermehe kostüümi selga saanud ja siis poeg tal andis selle mänguasja sellele teisele poisile öeldes, et tal pole seda lelu vaja, kui tal omal isa elussuuruses supermees on." Selline armas looke. "Sellisel juhul tekib küsimus, et kas ta üldse teab, et sa siin oled?" muigas Mirth. Nähes, et Say sõnumit trükib, siis võis oletada, et varsti saab teada, kus Jes on ja mis ta teeb ja kas teda täna näeb ka.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 26, 2012 1:50:24 GMT 2
Jessica seisis Westside'i toidupoes kommileti ees, kui tema telefon andis teada, et sõnum tuli. Lugenud need paar rida läbi, trükkis neiu vastuse. 'Jap, elu ja surma küsimus on vaja ära otsustada. Oodake-oodake, varsti jõuan! Musi teile, katsuge sõbralikult ära jagada! ;*' Et siis vahu- või kummikommid? Ah, võtab mõlemad. Ühed kopa ette viskavad, siis saab teisi süüa. Jessica võttis kilojagu mandariine ka ja jalutas siis kassasse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2012 23:10:25 GMT 2
"Tead, kui sa nii räägid, siis tuleb midagi ette küll, aga pealkirja ma ei tea ja seega ei oska ma ka öelda, kas see mul kuskil olemas on," leidis noormees. Ah, polegi neil võibolla seda telekat vaja, mis tavaliselt kõik jutuajamised surmab. Pigem õppigu üksteist tundma. "Ta ei lasegi mind enne Tree Hillist ära, kui ta ei tea, kuna ma tagasi tulen," muigas Rufus ja haaras laualt mobiili, kui sellele sõnum ilmus. "Ee...ma oletan, et ta peaks varsti siia jõudma," lausus Sayer, näidates äsja saabunud sõnumit ka Mirthile.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 26, 2012 23:26:49 GMT 2
Telekas on jah selline veider asi, et üldiselt ei viitsi keegi seda vahtida, aga kui kuskil seltskonnas telekas mängib, siis on kõigi pilgud seal, tulgu sealt misiganes saasta. Või et ei lase enne ära? "Hahah, päris karm värk," muigas Kylie, "hakka või arvama, et ta ei lase sul minutit ka olla, ilma, et ta teaks, kus ja kellega ja miks ja kaua sa oled." Varsti jõuab? Varsti? Kuradi ebamäärane tüdruk. Lugenud sõnumi läbi, Mirth muigas. "Ma võtan tärni, sulle jääb semikoolon," jagas Ky musi pooleks. "Või kuidas see sõbralikult jagamine käib?"
|
|
|
Post by Deleted on Dec 26, 2012 23:35:57 GMT 2
"Jap," noogutas Sayer, manades ette mossnäo, "selline karm elu mul ongi." Ilmselgelt oli tegu naljaga, sest nii hull Jessica nüüd ka ei olnud, sest sellisel juhul tüüp vaevalt talle sõrmuse kingiks. See on ju loomulik, et kui nad kokku said, siis nad uurisid, mida üks ja teine tegi. "Sõbralik jagamine on selline, kus mõlemad kõigest poole saavad ehk siis mina saan pool tärni ja pool semikoolonit ja sina ka," seletas Rufus, asetades enda mobiili tagasi lauale. Vaevalt ta sellest toast niipea lahkub.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 0:00:27 GMT 2
Ky turtsatas Sayeri mossnäo peale. Totakas. "Tead, suunurgad võid ju alla tirida, aga läiget silmist ei tiri. Minu kui kõrvalvaataja jaoks on teie suhe nii juustune, et paha hakkab, vaatamata sellele, et ma suur juustusõber olen." Kylie tiris sussid jalast ära ja tõmbas jalad diivanile rätsepistesse. "Selge," muigas Ky. Nonii, millest nüüd rääkida? Telekavaatamist nagu ei tulegi ja samas ei oska enam lampi mingit jututeemat ka üles võtta. Ja siis väidab Ky, et ta on jutukas tüdruk? Ehh, noh, eks meil kõigil ole halbu päevi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 0:04:47 GMT 2
Sayer hakkas lihtsalt tüdruku sõnade peale naerma ning peitis hetkeks enda näo käte taha ära, tõmmates hetk hiljem kätega üle näo. Kas oli võimalik, et ta oli ikka veel nii väsinud? Kui Kylie diivanil mugavama asendi sisse võttis, arvas noormees, et nüüd hakkab ta eriti jutukaks, aga kus sa sellega. Hoopis vait jäi. "Räägi, mida huvitavat sa siis Tree Hillis vahepeal teinud oled. Uusi tutvusi ka oled loonud?" uuris Sayer, sättides end mõnusamalt istuma.
|
|