19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 0:24:48 GMT 2
"No muidugi, naera aga," turtsatas Kylie. "Uusi tutvusi?" Kylie sai uuesti turtsatada. "Nathanile Snow käis paar aastat tagasi Miamis ekskursioonil või midagi. Igatahes muuseumitesse ja kohtadesse ta ei jõudnud, vaid jõi minuga punkris. Päris lamp, aga tore oli teda siin näha. Ma loodan, et su ema väga pahane pole, et ma tol õhtul koju ei jõudnud. Ma muidugi saatsin talle sellekohase sõnumi ka," rääkis Mirth. Uusi tutvusi nagu pole. Töö juures mõne kliendiga on juttu puhunud ja töökaaslased saavad ka semudeks juba, aga ei midagi märkimisväärset.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 0:48:47 GMT 2
"No sa oled ikka ka selle kõige õigema inimese otsa juhtunud," lausus Sayer turtsudes, "aga ma ei kritiseeri. Ma olin enne Jessicaga kohtumist ilmselt samasugune kui mitte hullem." Muidugi mingil määral ta siiski leidis, et Kylie võiks sellisest tüübist eemale hoida, aga samas soovitas kindlasti igaüks seda sama ka Jessicale kui too Rufusega käima hakkas. Well, nad isegi ei käinud veel, kui see paljudele ette jäi, et nad suhtlevad.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 0:57:36 GMT 2
"Maine on tal suht põhjas jap, aga mismõttes sina olid enne samasugune kui mitte hullem?" oli Kylie päris hämmingus. Üldse ei ütleks, et Sayer on kunagi mingi ringitõmbaja olnud. Tundub selline kahe jalaga maa peal olev täiesti mõistlik noormees, kes tüdrukuid ikka austab ka. "Ei, muidu, iseenesest väga tore, et see kõik enne Jessicaga kohtumist toimus, aga ahjaa, sa mainisid küll jaa, et te hakkasite Jessicaga tükk aega pärast tutvumist käima, sest sul olid teised tüdrukud silmapiiril," meenus Mirthile, "aga..noh, sa tundusidki kuidagi liiga ideaalne kutt olevat." Suva, praegu on Sayeri näol tegemist igati väärt noormehega. Sarved maha joostud, inimene valmis.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 27, 2012 1:29:05 GMT 2
"Jah, tüdrukuid on mul tõesti natuke liiga palju olnud vahepeal, aga mitte enam, ja lisaks on mul khm...üks päris pikk kuritööregister," tunnistas Sayer, "aga ka see on pigem minevik." Väite peale, et ta tunduski liiga ideaalne, tõi Rufus kuuldavale turtsatuse ja hakkas naerma, "ideaalsusest on asi kaugel." Aga noh nagu öeldakse, siis maailmas ei olegi ideaalset inimest. Ja ilmselt polegi vaja. Muidu oleks ju igav, kui kõik nii perfektsed oleksid.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 27, 2012 1:47:40 GMT 2
Naistemehest pätt ja kaabakas. Mis valemiga talle mõistus pähe saadi? Mis plõks Sayeril peas ära käis? "No hästi elame," turtsatas Kylie, "millega sa siis hakkama oled saanud?" Seda ei saa küll pahaks panna, et Mirthil huvi tekkis, mis Sayeri kuritööregistris kirjas on. "Ja mida sa sellega öelda tahad, et see pigem minevik on?" Et siis pole piisavalt hästi kõik, et endiselt seadusega pahuksis poleks või mida ta selle all mõtleb?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 28, 2012 15:43:40 GMT 2
Tüdruku märkuse peale tõi ka Sayer ise ühe turtsatuse kuuldavale, "mitte millegagi, mis tasuks mainimist, aga kuna sa saaksid selle Jessica käest nagu nii teada, siis põhiliselt kaklemine, kanep, liigne alkohol, linna vara rikkumine ja muu selline." Vot, mis näitsik nüüd enda uue perekonna kohta teada saab. Varsti mõtleb ümber ja ei tahagi Tremblayks saada. "See tähendab seda, et loodetavasti midagi sellist enam ei juhtu," sõnas Rufus, vaadates Kylie'le otsa. Say ei unusta vist kunagi seda pilku, millega Jessica teda vaatas, kui ta viimati enda registrit pikendas. Ja see toon, mis tema häälest läbi käis... Noormees on kindel, et ei soovi, et midagi sellist korduks.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 29, 2012 1:50:58 GMT 2
"Noh, vähemalt pole üksluine nimekiri," muigas Kylie. Midagi hullu seal nagu ka polnud. Kaklevad kõik kutid, kanep on ka juba nii tavaline asi, et isegi Ky on selle ära proovida saanud. Liigne alkohol, wtf? Miks see keelatud on? Alakas oli? No sel juhul on lonks ka seaduslikult liigne. Midaiganes. Kyl on jopanud, et ise joomisega mentidele vahele pole jäänud. Ta sai siiski alles kuu aega tagasi täisealiseks, aga alkohol on vana semu olnud, kui kuskil mingi istumine olnud on. Aga mis ta sellest linna varast rikkus? Paberit polnud kuskilt võtta või olid bussipaviljonid liiga sirged või prügikastid liiga püsti? Palju küsimusi, aga Mirth ei hakanud ühtegi küsima. Ta sai aru, et see pole absoluutselt see teema, millest Sayer rääkida tahab ja seega las jääda jutt üldiseks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 29, 2012 17:43:54 GMT 2
"Ei noh, midagi positiivset pole selles küll keegi varem leidnud," muigas Sayer, vaadates tüdrukule otsa. Aga seda arvas Kylie õigesti, et noormees ei soovi sellest väga rääkida. Ta ei olnud üks neist noortest, kes leiab, et seadusega pahuksis olemine on lahe ja näitab seda, et sa tegija oled. Vastupidi Rufusel oli pigem piinlik enda tegude pärast. "Aga mis sellest ikka rääkida. Ära sa ise midagi sellist tee või kui teed, siis vaata et vahele ei jää," lausus Rufus.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 29, 2012 18:00:55 GMT 2
"See-eest hukka mõista oskavad kõik," nentis Kylie, põhjendades ühtlasi ära ka selle, miks ta selle üle nalja tegi. Rufus on selle nimekirja pärast raudselt juba kõigilt piki päid ja jalgu saanud. Aga nagu Say ütles, siis see on minevik - ta on oma karistuse saanud ja kõik. "No kaklejat minust ei ole, linna vara olen ma juba soperdada saanud, kanep polnud ka midagi, mis pinget pakuks ja okei, alkoholist ma ilmselt ei loobu, aga vaevalt ma end mingisse jamasse mässida suudan sellega, et liiga palju joon" rääkis Ky. Ja siis kortsutas ta kulmu. "Ega sa alkoholist loobunud pole?" küsis Ky, sest tema selle kuu aja jooksul pole näinud, et Sayer jooks ja no, okei, Say on muidugi suurema osa New Yorkis olnud, aga ikkagi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 29, 2012 18:36:13 GMT 2
"Mnjah seda küll," sõnas noormees, aga samas ei saanud ta seda kellelegi ette heita. Mis puutus alkoholi joomisse, siis see oli selline keeruline teema. Tavaliselt võttis Rufus võibolla semudega koos olles ühe pudeli, aga pidudel võis juhtuda, et ta lasi end täiesti käest ära, aga selleks oli enamasti enne mingit põhjust vaja. Nii et võib öelda, et Sayer on emotsioonaalne jooja, kes joob siis kui asjad liiga hulluks lähevad. Ega käbi siis kännust kaugele kuku. "Mulle ei meeldi eriti joomine, aga eks ma aeg-ajalt ikka midagi võtan. Ega Jes ka eriti ei joo ja seega ma ei tea....pole ka ise eriti joonud," lausus Rufus. Selles majas siin ei olegi hetkel alkoholi, et Milesil mingit kiusatust ei tekiks.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 29, 2012 18:52:33 GMT 2
"Eriti ei joo? Jes? Sünnipäeval ütles, et ta ei joo üldse, kui ma tegin ettepaneku tema vananemist natuke kangema kraamiga tähistada. Jahus mulle midagi neerudest ja sellest, et alkohol kurnab neid ja kuigi päris ära ei keelatud, ta ei taha ise riskida," rääkis Kylie. Aga no eks see Jessica oma lollus oli, et neerud ära külmetas. Käib siis talvel ringi, pool selga paljas. "Aga ei, kaineid peab seltskonnas olema," lausus Mirth, "põhimõtteliselt olen siin majas siis mina ainus, kes alkole ei ei oska öelda?" Rase Claire saab väga hästi hakkama ja ega Mirth pole siin majas alkot näinud ka ja lõhnadega pole Miles ka koju jõudnud. Vot neile uut pereliiget.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 29, 2012 19:41:32 GMT 2
"Tal oli tõesti jama neerudega vahepeal ja ega see alkohol just kasulik tõesti pole," lausus Sayer, viies korraks enda pilgu kellale. Ilmselgelt ootas ta juba Jessicat, kuigi see ei tähendanud, et tal Kylie'ga igav oleks või midagi. "Siin majas ei olegi hetkel alkohol nagu lubatud või nii..." lausus Rufus pisut tasasemal toonil, sest tema vanemad olid ju seal samas köögis, "ütleme nii, et pärast seda, kui mu paps kunstiga läbipõles, läksid asjad siin majas väga nihu." Ilmselt võisid need sõnad näitsikus hulgaliselt küsimusi tekitada, aga hetkel Rufus talle küll sellest lähemalt rääkima ei hakka.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 30, 2012 21:40:08 GMT 2
Jessica oli oma poeskäiguga ühele poole saanud ja jõudis nüüd Tremblayde maja ukse taha. Seda harjumust, et ta enne sisenemist uksele koputab, ei võta temalt vist mingi väe võimuga ära. Korraku nad palju tahes, et seda maja võib Jessie oma kodus nimetada, aga Jes leiab ikkagi, et kui ta siin ei ela, siis pole tal õigust koputamata siseneda. Üleriided ära võtnud, oleks Jes tahtnud korra kööki kiigata, sest Claire'i häält oli seal kosta ja ta tahtis naist tervitada, aga kuna uks oli kinni pandud, siis oletas ta, et seal toimub näiteks kingituste pakkimine. Seega koputas ta köögiuksele ka ja ütles ust avamata Sayeri vanematele tere. Seejärel liikus ta elutuppa, sest Sayeri ja Kylie hääli kostus sealt. Ta andis oma käekoti Sayeri kätte. "Ma tõin komme ja mandariine, võta välja," lausus tüdruk kiirelt ja kadus siis elutoast, võttes suuna teisele korrusele. Hetk hiljem võis kuulda vannitoaukse avamist ja sulgemist.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 30, 2012 21:46:33 GMT 2
Kuulnud koputust, oli Sayer kindel, et Jes jõudis lõpuks kohale, aga ust avama ta ei läinud, sest peagi oli kuulda ukse pauku. Läks natuke aega, enne kui näitsik elutuppa jõudis. "Hei," sõnas Rufus, aga see oli ka kõik, mis ta öelda jõudis, sest Jessica kadus peagi teisele korrusele. Ah nii siis. Rufus avas tüdruku koti ning tõstis sealt kommid ja mandariinid välja, asetades need hetkel lauale. Ta tõusis püsti ja leidis peagi kapist ühe korvi, kuhu kõik need asjad sisse sai panna. Korv leidis endale koha elutoa laual.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 31, 2012 2:14:29 GMT 2
"Jap, tere Jessica," lausus Kylie eriti aeglaselt. Jes oli selleks ajaks juba toast välja läinud. "Päris ettenägelik temast, et meile nosimist tõi," muigas Ky. Say ja Kylie ei pääsenud ju kööki. "Mis me teeme siis? Vaatame filmi või lähen parem kohe sinu tuppa ära?" küsis Ky lõbus muie näol. Mirth haaras ühe mandariini, kui Sayer need korvi topitud sai, ja hakkas sellelt koort maha tõmbama. Hoolega jälgides, et koor ikka kuskilt vahepeal katki ei läheks, vaid ühes tüki ümbert ära tuleks.
|
|