18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 27, 2012 23:36:53 GMT 2
Colini sõnad panid Phoebsi turtsatama ning tüdruk haaras enda kõrvalt padja, mille ta kohe Colinile lennutas. "Ära usu, kui ei taha," ütles ta muiates ja pistis veel peotäie popkorni suhu. "Ja ma ei ole üksik," vaidles neiu vastu. "Mul oled sina ja kari mu kujutletavaid sõpru." Kujutletavad sõbrad tõi Phoebe muidugi nalja pärast oma juttu sisse, aga tänane mõte tulla oma antisotsiaalsusest hetkeksi välja tundus hea mõte. "Okei, challenge accepted, ma pakun igale vastutulevale vandile oma sõprust," naljatas Phoebs, kui Colin mainis, et eelkõige peakski tüdruk sõpru enda rõõmuks otsima.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 18:52:56 GMT 2
Õnneks püüdis Colin padja kinni, kuid naerma puhkes ta siiski. Küll tal on ikka vedanud, et tal selline lahe noorem õde on, kellega saab teha nii nalja kui ka tõsisematel teemadel rääkida. Ja muidugi see vastastikune norimine - it never gets old. "Tead, sellise jutu peale peaksin ma su ühte pehmete valgete seintega ruumi saatma," turtsatas Colin, "aga palun. Tuleks sulle kasuks kindlasti." Noormees silmitses Phoebet ning maandus diivanile.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Nov 29, 2012 21:25:29 GMT 2
Phoebs hakkas samuti naerma, kui vend padjaga siiski pihta ei saanud ja selle hoopis kinni püüdis. Nüüd läks tõesti lõbusaks. "Sa ei pea mind sinna saatma, sa võid mul aidata oma toas remonti teha ja siis on mul päris enda toas pehmete valgete seintega ruum. Lihtsalt padjad seina külge ja läheb," ütles tüdruk naerdes. Vähemalt käib Phoebe toa uks lukku ka. "That's gonna be tough," lausus neidis muiates. "Ma kõigile ka ei meeldi ju."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2012 23:21:20 GMT 2
"Tead su fantaasial ikka ei ole piire," raputas noormees enda pead ning sasis õe juukseid, sest need olid mõnusalt paksud ja läksid hästi sassi ja siis hakkas Phoebe alati turtsuma. "Heh, see on juba nende mure, kui sa neile ei meeldi ja pealegi kõigile ei saagi meeldida," sõnas Colin, "ja selle üritamine on lihtsalt mõtetu aja raiskamine." Pistnud jälle mõned popcorni tükid suhu, silmitses mees enda õde.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 5, 2012 21:18:40 GMT 2
"Jah, ma kuulen seda tihti," lausus Phoebs muiates. No kurat, jälle on vaja soengut sassi ajama hakata. Tõsiselt, Colin? "Õuuuuuu, tead ka, kui raske mul seda pusapundart pärast kammida on?" kiunus näitsik selle peale, kui vend tema juukseid sasis. Selle meeldimise koha pealt nõustus Phoebs vennaga täielikult ja noh, ega ta üritanudki kellelegi meeldida. Näitsikule üldiselt ei meeldinud inimesed ja seega ei kavatsenudki ta kellelegi meele järele olla. See on hale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 22:49:31 GMT 2
"Ega see ei ole halb asi. Tead, sa peaksid endale kindlasti loova töökoha leidma tulevikus," lausus Colin, "kahju oleks neid hulle ideid raisku lasta." Oli küll võibolla raske aru saada, kas tüüp oli irooniline või mõtles juttu päriselt, aga ilmselt kaldus see rohkem selle viimase variandi poole. "Kuule ei tea, sest mul ei ole kunagi nii pikki juukseid olnud," sõnas Colin muretult, sest õde ei saa talle nagu nii seda eriti tagasi teha, sest tüübi juuksed on nii lühikesed lihtsalt. "Tead, need söögikausid tuleks ära viia - ma ainult söön muidu," turtsatas vend lõbusalt, kui uue tüki krõpsu suhu pistis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 6, 2012 21:01:46 GMT 2
"Jah, ma tahan kirjanikuks saada, aga kurat, inimesed ei oska ju seda kunsti hinnata. Või siis mu joonistused...kunstnikel on kurb saatus," ütles Phoebs. Mitte, et ta kunstist väga huvitatud oleks, aga kirjutada tüdrukule meeldis ja tema sahtlipõhjas vedeles hunnikute viisi luuletusi ja igasuguseid muid asju. Muidugi olid veel joonistused, aga neid polnud nii palju. "Kasvata omale ja saad teada," lausus näitsik muiates. Siis saaks ta Colinile ikka täiega tagasi teha ja tema juustesse pusad tekitada, mida on pärast raske kammida. "Söömine ongi ju see, mis toidab. Mehed peavadki palju sööma, nii et lase käia. Sa ei pea kausse ära viima," sõnas Phoebs ja võttis ka ise natuke krõpsu.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2012 22:09:43 GMT 2
"Miks sa mulle enda kirjutisi lugeda ei anna?" küsis Colin teeseldud solvumisega, "kunsti peale on sul küll annet seda ma tean, aga jah, eks ta üks riskantne ala ole, aga ega fotograafiagi parem pole." Noormees turtsatas ja hakkas naerma, sest ta ei kujutaks end pikkade juustega ette, "parem mitte." Tüdruku järgmiste sõnade peale vaatas Colin enda õele otsa ning noogutas asjalikult. Jutt oli ju täitsa loogiline mingil määral. "Sind küll, tahad endale paksu venda saada või?" küsis tüüp pool naljaga ning pistis uue krõpsitüki suhu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 9, 2012 23:53:15 GMT 2
"Sest sa ei küsi kunagi," vastas Phoebs. "Ja kui ma annaksingi, naeraksid sa mu kirjutised välja." Kes peakski tahtma tema emoluuletusi ja mingeid wannabe-storyisid lugeda? Phoebs oli kindel, et Colin teeb tema üle veel pikka aega nalja, kui need kätte saab. "Sina ja pikad juuksed - epic," lausus Phoebe naerdes. Ta juba kujutas ette, kui naljakas Colin niimoodi välja võib näha. Teisest küljest võiks mehele pikad juuksed isegi sobida. "Paks vend ka ilus vend," ütles neidis venna märkuse peale. "Kuigi sina ja paks? Cmon, sa sööd nagu loom ja ikka ei võta juurde," tegi ta järgmise märkuse ning torkis õrnalt nimetissõrmega Colini ribisid.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 9, 2012 23:59:57 GMT 2
"Sest ma ei saa ju küsida millegi koht, mille kohta ka midagi ei tea," sõnas Colin, "kallis õde, kas ma saan kunagi su kirjutisi lugeda ja ma luban, et ei naera neid välja. Kuuuule, sa vaatad pidevalt minu tehtud pilte. Niiet..." Noormees vaatas võidukal naeratusel õe poole ilmel, mis ütles, et ta ootab nüüd lähipäevil natuke lugemist enda õe käest. "Mina ja pikad juuksed - ei juhtu kunagi," oli Colin enam kui kindel. Ta ajaks ennast pigem kiilakaks. Ruumi täitis mehe naer, kui Phoebe väitis, et paks vend on ka ilus vend. "Kuule ega sa ise parem pole. Meil on lihtsalt head geenid," muigas Colin, kuid see läks natke mõruks, sest enda geenid sai ta siiski osaliselt ka papsilt ja see teema talle hetkel ei meeldinud. Ta ei sallinud enda isa hetkel silmaotsaski. Kuidas ta sai jätta enda naise ja tütre enda poja hoolde, kes äsja ülikooli alles lõpetas ja kellel veel kindlat töödki pole?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Dec 11, 2012 23:53:03 GMT 2
Phoebs ohkas. Ta ei suutnud siiani mõista, kuidas Colin ta alati ära rääkida suudab. "Okei, sinu võit," lausus ta allaandvalt. "Wait a sec..." Öelnud need sõnad, oligi Phoebs juba diivanilt püsti ning kadus oma tuppa. Sobranud natuke aega oma sahtlites, läks ta venna juurde tagasi ühe paberipakiga ja pani selle talle sülle. "Enjoy," pomises ta ja istus diivanile tagasi. "Kurb kuulda, et sa pikki juukseid ei taha, ma ei saagi su soengut siis sassi ajada," lausus näitsik õrna sarkasmiga ja pistis peotäie popkorni suhu. Venna järgmised sõnad panid aga näitsiku naeratama. "Yeah, we're sexy and we know it," lausus ta samuti muiates, kuid peagi läks see muie üle rõkkavaks naeruks.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 12, 2012 22:14:34 GMT 2
Colin võis vaid rahulolevalt naeratada, kui Phoebe üles enda kirjutisi tooma läks. Noormees pistis endale ühe krõpsu suhu ning tegi enda käed puhtaks. Ei taha ju ometi enda õe pabereid rasvaseks teha. "Küll ma naudin," sõnas mees ning võttis pataka pabereid vastu. Vähemalt oli Phoebel täitsa loetav käekiri, mis tähendas, et sõnade veerimine peaks ruttu minema. Hetkel on aga üsna küsitav, kas ta saab neid korralikult lugeda. "Tead, ma pean neid vist õhtul pärast tööd lugema, siis saan korralikult süveneda," sõnas Colin, keerates hetkel niisama lehti, lastes silmadega üle ridade. "Kui kurb...," lausus tüüp irooniliselt. "Tjah," turtsatas noormees ning hakkas samuti naerma.
|
|